Νέα

Μασάζ με αποτρίχωση και φραπέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BoyCot
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
384
Πόντοι
21
Ανοιγω αυτο το θεμα μηπως βρω καμια πληροφορια!!!
Ξερουμε αθηνα πουθενα για αποτριχωση στα @@ και να ακολουθει φραπες κλαρινο η μασαζ ;
Πέρασα τη καλοκαιρι από mansion massage χαμηλά στη Λ.Αλεξανδρα κάθετα σε ένα στενό.Αρχοντοσπιτο το προφέρουν στα social..
Συμπαθητικό μάσαζ..σεξ δεν παίζει..
Στην εκτονωση που μου έπαιζε το κορίτσι κ φρέσκο ξυρισμένος εγώ,με ενημέρωσε ότι κ εκεί προσφέρουν αποτρίχωση κ την επόμενη φορά να μην έχω ξυριστεί...

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.674
Πόντοι
736
Πέρασα τη καλοκαιρι από mansion massage χαμηλά στη Λ.Αλεξανδρα κάθετα σε ένα στενό.Αρχοντοσπιτο το προφέρουν στα social..
Συμπαθητικό μάσαζ..σεξ δεν παίζει..
Στην εκτονωση που μου έπαιζε το κορίτσι κ φρέσκο ξυρισμένος εγώ,με ενημέρωσε ότι κ εκεί προσφέρουν αποτρίχωση κ την επόμενη φορά να μην έχω ξυριστεί...
Ποσό πήγε το μαλλί;

Aggelos32

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
587
Πόντοι
81
Που βρίσκουμε πληροφορίες για αυτό το σπίτι;

kritwn99

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Κριτικές
17
Like
2.277
Πόντοι
3.172

MelaxrinosPeirasmos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2012
Like
204
Πόντοι
21
Εγώ προσωπικά κύριοι από 16 χρόνων τα ξυρίζω,, δεν εχω κάνει πότε αποτρίχωση ..Και για σκέψου να σου κάνουν με κερί αποτρίχωση στα αρχίδια ...:hi:
Έχω κάνει πολλάκις με κερί, όλα εξαρτώνται από την αισθητικό. Έχω επισκεφθεί τρεις, η μια με ταινίες veet (τρελός πόνος και κοκκινίλα), η δεύτερη με κρέμα αποτριχωτικη (καθόλου πόνος, λιγο τσούξιμο λόγω καψίματος) και η τρίτη με κερί, όπου δεν καταλαβαίνω τίποτα. Ελαφροχέρα και επαγγελματίας.

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.165
Πόντοι
7.195
Έχω κάνει πολλάκις με κερί, όλα εξαρτώνται από την αισθητικό. Έχω επισκεφθεί τρεις, η μια με ταινίες veet (τρελός πόνος και κοκκινίλα), η δεύτερη με κρέμα αποτριχωτικη (καθόλου πόνος, λιγο τσούξιμο λόγω καψίματος) και η τρίτη με κερί, όπου δεν καταλαβαίνω τίποτα. Ελαφροχέρα και επαγγελματίας.
και ποια ειναι η ελαφροχερα κυρια ???
τηλεφωνο κοστος καποιες λεπτομεριες σχετικες με το αθλημα...

Περαματιώτης

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2019
Like
10.459
Πόντοι
2.256
Στείλε σε προσωπικό μύνημα στοιχεία επικοινωνίας απο τις αισθητικούς σου..
Δεν με νοιάζει ο φραπές, αλλά η αποτρίχωση. Δύσκολα βρίσκεις αισθητικούς που να αναλαμβάνουν άντρες σε εκείνο το σημείο.

franconero

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
93
Πόντοι
0
Φιλε μου αν θελεις στειλε για την ελαφροχερα .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Φιλε μου αν θελεις στειλε για την ελαφροχερα .
Εννοειτε δεν με ενδιαφερει ο φραπες.Η δολεια να γινει αναιμακτα.

mixalisanto

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Like
384
Πόντοι
21
Που βρίσκεται η εν λόγω θεραπεύτρια;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom