Νέα

μασαζ λιζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα glove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lizadardana

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλη σας μερα! Να εχαιτε ωραια μερα, και αψ να να ειναι χαρουμενη
Συγγνωμη αλα για μηνιματα δεν απνταω
Πλιροφοπιασ στον ΠΜ
Σας εθχαριστω εκ των προτερων για την προσοχη σας και σας περιμενω
Με εκτιμηση Λιζα

aficionado30

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
1
Καλη σας μερα! Να εχαιτε ωραια μερα, και αψ να να ειναι χαρουμενη
Συγγνωμη αλα για μηνιματα δεν απνταω
Πλιροφοπιασ στον ΠΜ
Σας εθχαριστω εκ των προτερων για την προσοχη σας και σας περιμενω
Με εκτιμηση Λιζα

Καλη σου μερα και σε σενα Λιζα, αν καταλαβα καλα λες οτι δεν απαντας στα μηνυματα, αμα ειναι ετσι πως θα παρουν το τηλεφωνο σου εδω οι συναγωνιστες για να κανονισετε ραντεβου και να σε επισκεφτουν;
To "ΠΜ" που λες ειναι τα προσωπικα μηνυματα, τετοια σου στελνουν αλλα πρεπει να απαντησεις με το τηλεφωνο σου. Απο οτι καταλαβαινω εχεις καποια δυσκολια στη γραφη, ισως και στην αναγνωση των Ελληνικων, δε πειραζει, με το καιρο θα μαθεις. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να βαλεις το τηλεφωνο σου στο προφιλ σου, στο πεδιο "Για εμενα" ωστε να βλεπουν τα μελη εδω το νουμερο σου και κατευθειαν να σε παιρνουν τηλεφωνο. Ελπιζω να σε βοηθησα.

johnt7

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2006
Like
14
Πόντοι
0
καλησπερα και απο μενα lizaru εχει δικιο ο φιλος που λεει αν δεν δοσεις
το κινιτο σου πως θα σε γνωρισουμε εμεις οι συναγονιστες για ραντεβου
αν θελεις στηλε μου σε pm το τηλεφωνο σου να σε γνωρισο

lizadardana

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Για σας. Σας ζητω σιγγνωμη για τα λατοι μου. νε εχω δυσκολια στη γραφη και αναγωωση των ελληνικων,προσπατω και να μαθω.
Δεν απανταω στα μηνυματα μονο απο τηλεφωνο, στο ΠΜαπανταω καθε μερα

Pman

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Εχω προσπαθησει πολλες φορες να στείλω ΠΜ στη Λιζα κ για καποιο λογο με πεταει εκτος το συστημα.....
Αν γνωριζει καποιοσ να με διαφωτισει...

Παντως ΛΙΖΑ στειλε μου το τηλεφωνο σου σε ΠΜ μηπως και βρω καποια ακρη.......

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Για σας. Σας ζητω σιγγνωμη για τα λατοι μου. νε εχω δυσκολια στη γραφη και αναγωωση των ελληνικων,προσπατω και να μαθω.
Δεν απανταω στα μηνυματα μονο απο τηλεφωνο, στο ΠΜ απανταω καθε μερα
Δεν νομίζω.. σου έχω στείλει ΠΜ εδώ και 3 μέρες και δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
λοιπον επισκεφτηκα τη συγκεκριμμενη, δεν ηταν του γουστου μου, εγω βορρα αυτη νοτο.... τελος παντων καθισα, ενω ειχα καποτες μαζι δεν το βαλα το καβλι μου εκει μεσα.... ουτε πιπα της ειπα να μου κανει... απλα της ειπα να μου κανει μασαζ και στο καβλι μεχρι που εχυσα... εμφανισιακα περνει 2,4/10 με το ζορι... μασαζ 6,5/10 δεν θα ξαναπαω...μου θυμιζε το μουστακα σε αυτη την ταινια...

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
λοιπον επισκεφτηκα τη συγκεκριμμενη, δεν ηταν του γουστου μου, εγω βορρα αυτη νοτο.... τελος παντων καθισα, ενω ειχα καποτες μαζι δεν το βαλα το καβλι μου εκει μεσα.... ουτε πιπα της ειπα να μου κανει... απλα της ειπα να μου κανει μασαζ και στο καβλι μεχρι που εχυσα... εμφανισιακα περνει 2,4/10 με το ζορι... μασαζ 6,5/10 δεν θα ξαναπαω...μου θυμιζε το μουστακα σε αυτη την ταινια...

χαχαχαχαχα μονο παρθενα δεν ηταν !!!!!!!! ρε ολες οι μουνοφορες απο τοτε που καταλαβαν οτι στην συβολη των ποδιων τους υπαρχουν ευρω το ριξαν στην πουτανια ασχετα με την εμφανιση!!!!!!!

lizadardana

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καθε ανθρωπος εχει δικιτου γουστο- αυτο ειναι .......Ευχαριστο και για κακο,και για καλο

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.244
Πόντοι
41.813
στειλε της πμ.χρηστης lizaru. αν και προσωπικα δε λεει με τιποτα. την ειχα δει το καλοκαιρι και δεν αξιζε τον κοπο. μονο αν σου αρεσουν οι γεματες μιλφομανες με μεγαλα βυζια. δεν κανει και κανα καλο προγραμμα μετριο μασαζ και ουτε προφυλακτικα δεν ειχε  :2funny: :2funny: :2funny:
μονο θετικο η προσιτη τιμη. ελπιζω να βοηθησα............

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
καθε ανθρωπος εχει δικιτου γουστο- αυτο ειναι .......Ευχαριστο και για κακο,και για καλο

Εξαιρετικά μετρημένη, χαμηλών τόνων και αξιοπρεπής η απάντησή σου Λίζα.

Δεν έχουμε βρεθεί (μέχρι στιγμής) αλλά δεν μπόρεσα να αποφύγω να σχολιάσω όσων έγραψες ως απάντηση στο σχόλιο συναγωνιστή για το παρουσιατικό σου.

Μακάρι να έδειχναν την ίδια αυτοσυγκράτηση όλες οι επαγγελματίες.

lamogio12345

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2012
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
0
μπορω να εχω το τηλ της λιζας?γιτι δεν απανταει σε pm.ευχαριστω

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.244
Πόντοι
41.813
αργει λιγο αλλα απανταει

merlon

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
0
αν μπορει καποιος ασ στειλει πμ το τηλ της λζαας.ευχαριστω

lizadardana

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα !αυτι στιγμι δεν ειμαι στην Αθινα μολις θα γεριζω να γραψω.θολω να σας προτιμω μια εκπλεκτικη προγραμμα-Επιστροφή χρημάτων με κάθε αγορά!
αυτή είναι η Lyoness – Ελληνικά
Lyoness - Αγορές & Οφέλη - Ελληνικά 
.
σκεψω καλα-καλα.και σας ευχαριστω για ολα

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
καλημερα !αυτι στιγμι δεν ειμαι στην Αθινα μολις θα γεριζω να γραψω.θολω να σας προτιμω μια εκπλεκτικη προγραμμα-Επιστροφή χρημάτων με κάθε αγορά!
  αυτή είναι η Lyoness – Ελληνικά
Lyoness - Αγορές & Οφέλη - Ελληνικά  
.
σκεψω καλα-καλα.και σας ευχαριστω για ολα
Καλημερα !!!

lizadardana

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Να  εχετε  θαυμασια μερα .Ασε  να  ειναι  χαρουμενη  για  σας.
Ειμαι  σην Αθινα και σας  χερετω.  Σευχαριστο  για ολα.
Θελω  να  γρψω  για σας .Λιπαμαι  οτι  δεν  μπορω  να γραψω  σοστα ομως  θα προσπατω.
Δεν  ειμαε  ουτε  πολι μικρη , ουτε  πολι μεγαλη. Δεν  ειμαι  ουτε  πολι  χονδρη , ουτε πολι  αδινατη.
Για  ομορφια  δεν μπορω  να πω τιποτα, γιατι  καθε  αντροπος  εχει  δικατου  γουστο.
Ομως  εμις  ξερουμε  οτι  πολι  ασχιμη γινεκα  μπορι  να γινει  ομορφη  χαρεις  κοσμετικη  μποια.
Δε  χρισμοποιω  κατολου  κοσμετικα  και  αροματα  γιατι  σευουμαι  καθε αντροπος  . Γιατι  μπορει  καποιος  ειναι  παδερμενος  ,μπορι  εχει  φιλιναδα , ομος  θελι  λιγο να  ξεκουραστει.  Οταν  να  φιγει  απο δο , με τιχιο να  εχει  πανο  του  κατι σιμαδι  απο  μποια  η  θα εχει  πονο του κατι αροματα....
Ποσο  προβλιμα  μπορει  να  κανει  ενα  τετοιο  σιμαδι  ξερουμε  ολι.
Και  κατι  ακομα . στην  μασαζ  προσπατω  να  μι κοροιδευω  κανενας. ευχαριστο πολι ξανα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom