You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
μασαζ λιζα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα glove
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 236
- Εμφανίσεις 62K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
επισκεψη σημερα το μεσημερι ( τεσσερις με εξι ) στην λιζα!!! σταθερη αξια!!!
Πως τα κατάφερες; Εδώ και 3-4 μέρες παίρνω τηλ και στα δύο νούμερα αλλά δεν σηκώνει κανένα
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
και σε έμενα το ίδιο συμβαίνει...Πως τα κατάφερες; Εδώ και 3-4 μέρες παίρνω τηλ και στα δύο νούμερα αλλά δεν σηκώνει κανένα
inno60
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
τι πως τα καταφερα? και την δευτερα 1 ιουλιου ξαναπηγα, πηρα τηλεφωνο κατα τις 11 τις ειπα να ερθω στις 4? μου ειπε οκ και πηγα. μια χαρα περασα!!!Πως τα κατάφερες; Εδώ και 3-4 μέρες παίρνω τηλ και στα δύο νούμερα αλλά δεν σηκώνει κανένα
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Λόγω ότι η συνεδρία είναι 2ωρη, το σηκώνει τις "ζυγές" ώρες, πχ 8.00 10.00 12.00 14.00 κλπκλπ όπως έχει πει.. αλλα αν δεν έχει δουλειά και την πάρει κάποιος τηλέφωνο ανα πάσα στιγμή, το σηκώνει κανονικά.
lizadardana
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ετσι λιπον καταφερα και ανιγω ..... μετα τοσο γερο. Καλο μηνα για ολους μας.Λόγω ότι η συνεδρία είναι 2ωρη, το σηκώνει τις "ζυγές" ώρες, πχ 8.00 10.00 12.00 14.00 κλπκλπ όπως έχει πει.. αλλα αν δεν έχει δουλειά και την πάρει κάποιος τηλέφωνο ανα πάσα στιγμή, το σηκώνει κανονικά.
πορε απανταω το τηλεφωνο γνωριζετε. Δεν εχω χρονο για να απαντησω σε ολες τις κλησεις - σθμφωνω μαζι σας.
Αν θελετε μου στειλτε μηνιματα, και οταν εχω χρονο να σας κανω κληση. Δεν δινω τον λογο μου, αλλα πραγματικα να προσπαθω.
Θα προσπαθω επισης να ερθω εδω πιο συχνα
Ετσι λιπον καταφερα και ανιγω ..... μετα τοσο γερο. Καλο μηνα για ολους μας.
πορε απανταω το τηλεφωνο γνωριζετε. Δεν εχω χρονο για να απαντησω σε ολες τις κλησεις - σθμφωνω μαζι σας.
Αν θελετε μου στειλτε μηνιματα, και οταν εχω χρονο να σας κανω κληση. Δεν δινω τον λογο μου, αλλα πραγματικα να προσπαθω.
Θα προσπαθω επισης να ερθω εδω πιο συχνα
Πως μπορω να κλείσω ραντεβου για μασαζ; Έχετε δικό σας χώρο, και που;
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Να προσπαθήσεις επίσης να ανοίγεις και την πόρτα όταν σου κλείνουμε ραντεβού για επίσκεψη.. γιατί προχθές που κλείσαμε ραντεβού,μόλις έφτασα έξω από την πολυκατοικία σε πήρα 5-6 τηλέφωνα για να μου ανοίξεις, και δεν απάντησες σε κανένα.Θα προσπαθω επισης να ερθω εδω πιο συχνα
lizadardana
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημερα παιδια! Πρωτα θελω να απαντησω σε Terry Meynolds- δεν θυμαμαι να μιν ανοιξω την πορτα.Αλλα αν ειχα κλεισει το ραντεβου και δεν ανοιξα την πορτα ζητω συγγνομη. Ειμαστε ολοι απλοι ανθπωοι που κανουν λαθοι και στην ζωη συμβαινουν ολα.μιλαμε η κυρια ειναι ανω των 50....
φανταστειτε τι μουνοπεινα ζουμε συναδελφοι...κατοχη...
Δευτερον θελω να απαντησω Φροιδ- κανεις λαθος δεν εχω ακομα 50....Ειμαι περηφανη για την εμφανιση μου.
Μποει εχεις μουνοπινα - σε λιπαμε, αλλα αυτο δεν εισχυ για μενα,...................
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Μπράβο ρε Λίζα.. Θυμήθηκες μετά από δύο μήνες να βγεις και να απαντήσεις.
XRISTOS(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1
Μακρια. Μια 5οαρα ρωσιδα κακοδιατηρημενη, με μετρια βυζια που μυριζει λαχανο και κρεμυδι βρασμενο.
Μετριοτητα μεγαλη, και απο μασαζ χειροτερα.
Μετριοτητα μεγαλη, και απο μασαζ χειροτερα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις