Νέα

μασαζ λιζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα glove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Να  εχετε  θαυμασια μερα .Ασε  να  ειναι  χαρουμενη  για  σας.
Ειμαι  σην Αθινα και σας  χερετω.  Σευχαριστο  για ολα.
Θελω  να  γρψω  για σας .Λιπαμαι  οτι  δεν  μπορω  να γραψω  σοστα ομως  θα προσπατω.
Δεν  ειμαε  ουτε  πολι μικρη , ουτε  πολι μεγαλη. Δεν  ειμαι  ουτε  πολι  χονδρη , ουτε πολι  αδινατη.
Για  ομορφια  δεν μπορω  να πω τιποτα, γιατι  καθε  αντροπος  εχει   δικατου  γουστο.
Ομως  εμις  ξερουμε  οτι  πολι  ασχιμη γινεκα  μπορι  να γινει  ομορφη  χαρεις   κοσμετικη  μποια.
Δε  χρισμοποιω  κατολου  κοσμετικα  και  αροματα  γιατι   σευουμαι  καθε αντροπος  . Γιατι  μπορει  καποιος  ειναι  παδερμενος  ,μπορι  εχει  φιλιναδα , ομος  θελι  λιγο να  ξεκουραστει.  Οταν  να  φιγει  απο δο , με τιχιο να  εχει  πανο  του  κατι σιμαδι   απο  μποια  η  θα εχει  πονο του κατι αροματα....
Ποσο  προβλιμα   μπορει  να  κανει  ενα  τετοιο  σιμαδι  ξερουμε  ολι.
Και   κατι  ακομα . στην  μασαζ  προσπατω  να  μι κοροιδευω  κανενας. ευχαριστο πολι ξανα
Μπραβο Λιζα ,πολυ σωστη , λυπαμαι πολυ που ειμαστε μακρυα και δεν εχω μπορεσει να σε επισκευτω μεχρι τωρα αλλα πιστευω πως καποια στιγμη θα το καταφερω.

accupower_13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ας στειλει καποιος με pm το τηλεφωνο της Λιζας γιατι δεν απανταει.
Thanks!

lizadardana

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Καλη χρονια πεδια σας ευχουμε ιγια ,ευτιχια και αγαπι.και το χρονο να γινετε ολυ πλουσι.6930471225
Καλι χρονια να εχετε.μακαρι να γινει αυτο που θελω για σας ολους. Σας ευχουμαι το χρονο να γινετε ολι πλουσια και διπλα καθε ενας να εχει συνδροφος.Σας ευχαριστο για ολα. Μπορω να σας απαντισω στης 8,10,12,14,16,18,20

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Τώρα που πάνε καλά οι δουλειές άλλαξε και τον χώρο(decadance)και θα είσαι μια χαρά.

mixaj

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2010
Like
1.088
Πόντοι
201
ειναι στα 35 ευρο ακομα???γνωριζει κανεις???

moirazwpono

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
6
Πόντοι
0
Παίζει κανα τηλέφωνο, γιατί σε pm δεν απάντησε.

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Παιδιά τί παίζει με τη Λίζα,μόνο σε μασατζίδικα τι βρίσκουμε,μπορεί κάποιος να μου τη περιγράψει;

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Εγώ στα δύο τηλέφωνα που έχω δεν απαντάει τα έχει κλειστά.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Κανά νέο από εδώ;; Πήρα το πρωί 2 τηλέφωνα στις ώρες που μας εχει πει οτι το σηκώνει, αλλα το έχει κλειστό

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Παιδια κανενα νεο???
Μπορει κανεις να μου δωσει το τηλεφωνο με πμ?Ευχαριστωωωωωωωω

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Κανενα τηλεφωνο ρε παιδια???Και ειναι αγιο ελευθεριο στο χωρο της?
Ευχσαριστωωωωωωωω

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
τηλεφωνο χθες στις 4 και μιση μετα το post του φιλου  georgekara μου ειπε να παω στις 8 και ετσι εγινε. ο χωρος αρκετα καλος (μονο το μπανιο ηταν λιγο χαλια ) η λιζα για την ηλικια της ( 47 ) πολυ καλη, τα κανει ολα αυτη, σε κανει μπανιο σε σκουπιζει σεχ αρκετα καλο αλλα λιγο αγαπησιαρικο και μασαζ πολυ καλο,  πολυ καλη επιλογη!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom