Νέα

μασαζ λιζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα glove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Αγορασε καποτες ή οχι ακομα ?

basi8000

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2012
Like
6
Πόντοι
1
Επιτέλους κατάφερα να κλείσω ραντεβού με τη Λίνα.
Χώρος όχι οτι το καλύτερο αλλα για μενα εφόσον δεν ειναι βρώμικος μου ειναι εντάξει.
Η Λίζα είναι μια γυναίκα που κατα τα δικά μου γούστα αν την δεις στο δρόμο δε θα γυρίσεις να την κοιτάξεις.Αδιάφορο πρόσωπο και άσχημο σώμα. Εκείνη τη στιγμή όμως την είχα κλείσει και δε μπορουσα να φύγω.Ουτως η άλλως τρυπα να είναι.... :P
Συζήτηση στην αρχή,πολύ ευγενική και μετα στο δωμάτιο για μασάζ!Το μασαζ δε μου αρεσε πολυ γτ δεν ήταν πολύ σκληρο ,πιο πολύ για χαιδεμα το ένιωθα οπότε έφτασα στο σημείο που σκεφτόμουν ότι θέλω να χύσω.Εκεί αρχισε το μαρτύριο...Κάθε φορά που σκεφτόμουν οτι επιτέλους θα μου τον παιξει και οτι τελειωσε ,με καποιο τροπο καταφερνε να βρει και αλλο σημειο που να του κανει μασαζ!
Αφου λοιπόν καταφέραμε να φτασουμε στο επίμαχο σημειο και εκει δε με τρέλανε και μολις εχυσα απλως σκεφτομουν να φυγω!Εκει πρεπει να πω οτι ηταν πολυ αγαπησιαρα αγκαλιτσα και τετοια και μετα με κανε μπανιο αυτη!
Διαβαζοντας την κριτικη θα καταλαβατε οτι περασα πολυ χαλια αλλα μονο και μονο οτι ηταν καλη γυναικα και προσπαθησε , με εκανε να μη ξενερωσω...Αν υπηρχαν κοπελες στη συμπεριφορα σαν και αυτη και αντε και λιγο πιο ακριβα νομιζω απλως οτι θα γινοντουσαν εκατομμυριουχες!
Αυτά

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ξέρει κανείς αν λείπει η Λίζα;; Το τηλέφωνο της είναι κλειστό

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
Ξέρει κανείς αν λείπει η Λίζα;; Το τηλέφωνο της είναι κλειστό
ειχαμε ραντεβου την κυριακη που μας περασε στις 2 το μεσημερι, και με πηρε 2-3 ωρες πριν και το ακυρωσε ( της βγηκε κατι επειγον ειπε ) απο τοτε δεν την ξαναπηρα. και τα 2 τηλεφωνα ειναι κλειστα?

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
ειχαμε ραντεβου την κυριακη που μας περασε στις 2 το μεσημερι, και με πηρε 2-3 ωρες πριν και το ακυρωσε ( της βγηκε κατι επειγον ειπε ) απο τοτε δεν την ξαναπηρα. και τα 2 τηλεφωνα ειναι κλειστα?
Ένα τηλέφωνο έχω.. αυτό που τελειώνει σε 21.Την πήρα την Παρασκευή και ήταν κλειστό.
Το δεύτερο δεν το ξέρω

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Όχι inno60.. δεν πήρα τηλέφωνο.. θα δοκιμάσω το σάββατο

mathimatikos1966

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Συναγωνιστες όποιος μπορει ας στείλει το τηλ της Λιζας

Ευχαριστώ

Dim72

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
4
Like
175
Πόντοι
16
Αν κάποιος συναγωνιστής έχει τα στοιχεία επικοινωνίας της Λίζας ας ενημερώσει ευχαριστώ!

papwolf

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2012
Like
407
Πόντοι
21
Καλησπέρα συμπαίκτες αν έχει κάποιος το τηλ. της Λίζας ας το στείλει παρακαλώ με pm.
Ευχαριστώ.

randolf

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
αν μπορεί κάποιος να στείλει το τηλ ευχαριστώ  :2funny:

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Καλα δεν το βλεπεις αμέσως πιο πανω ;  :s&m_1:

Pman

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Ταλέντα Χρόνια πολλά....
Γνωρίζει κανείς αν την έχει κάνει η Λίζα....έχω δυο τηλέφωνα ,το ένα τελειώνει σε 821 & το άλλο σε 225, που φαίνονται κλειστά....
Σε παλαιότερο meeting που είχα μαζί της μου είχε πει πως κατα διαστήματα φεύγει....
Αν έχει κάποιος ένα άλλο τηλέφωνο ας το στείλει....
Ευχαριστώ

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
τιποτα? :helpplea: νεκρα? :fart-in-bed: δουλευει? :fuck2: ξερει κανενας τιποτα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom