You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
μασαζ λιζα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα glove
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 236
- Εμφανίσεις 62K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
inno60
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
αγορασα εγω!!! χα χα χαΑγορασε καποτες ή οχι ακομα ?
basi8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Επιτέλους κατάφερα να κλείσω ραντεβού με τη Λίνα.
Χώρος όχι οτι το καλύτερο αλλα για μενα εφόσον δεν ειναι βρώμικος μου ειναι εντάξει.
Η Λίζα είναι μια γυναίκα που κατα τα δικά μου γούστα αν την δεις στο δρόμο δε θα γυρίσεις να την κοιτάξεις.Αδιάφορο πρόσωπο και άσχημο σώμα. Εκείνη τη στιγμή όμως την είχα κλείσει και δε μπορουσα να φύγω.Ουτως η άλλως τρυπα να είναι....
Συζήτηση στην αρχή,πολύ ευγενική και μετα στο δωμάτιο για μασάζ!Το μασαζ δε μου αρεσε πολυ γτ δεν ήταν πολύ σκληρο ,πιο πολύ για χαιδεμα το ένιωθα οπότε έφτασα στο σημείο που σκεφτόμουν ότι θέλω να χύσω.Εκεί αρχισε το μαρτύριο...Κάθε φορά που σκεφτόμουν οτι επιτέλους θα μου τον παιξει και οτι τελειωσε ,με καποιο τροπο καταφερνε να βρει και αλλο σημειο που να του κανει μασαζ!
Αφου λοιπόν καταφέραμε να φτασουμε στο επίμαχο σημειο και εκει δε με τρέλανε και μολις εχυσα απλως σκεφτομουν να φυγω!Εκει πρεπει να πω οτι ηταν πολυ αγαπησιαρα αγκαλιτσα και τετοια και μετα με κανε μπανιο αυτη!
Διαβαζοντας την κριτικη θα καταλαβατε οτι περασα πολυ χαλια αλλα μονο και μονο οτι ηταν καλη γυναικα και προσπαθησε , με εκανε να μη ξενερωσω...Αν υπηρχαν κοπελες στη συμπεριφορα σαν και αυτη και αντε και λιγο πιο ακριβα νομιζω απλως οτι θα γινοντουσαν εκατομμυριουχες!
Αυτά
Χώρος όχι οτι το καλύτερο αλλα για μενα εφόσον δεν ειναι βρώμικος μου ειναι εντάξει.
Η Λίζα είναι μια γυναίκα που κατα τα δικά μου γούστα αν την δεις στο δρόμο δε θα γυρίσεις να την κοιτάξεις.Αδιάφορο πρόσωπο και άσχημο σώμα. Εκείνη τη στιγμή όμως την είχα κλείσει και δε μπορουσα να φύγω.Ουτως η άλλως τρυπα να είναι....
Συζήτηση στην αρχή,πολύ ευγενική και μετα στο δωμάτιο για μασάζ!Το μασαζ δε μου αρεσε πολυ γτ δεν ήταν πολύ σκληρο ,πιο πολύ για χαιδεμα το ένιωθα οπότε έφτασα στο σημείο που σκεφτόμουν ότι θέλω να χύσω.Εκεί αρχισε το μαρτύριο...Κάθε φορά που σκεφτόμουν οτι επιτέλους θα μου τον παιξει και οτι τελειωσε ,με καποιο τροπο καταφερνε να βρει και αλλο σημειο που να του κανει μασαζ!
Αφου λοιπόν καταφέραμε να φτασουμε στο επίμαχο σημειο και εκει δε με τρέλανε και μολις εχυσα απλως σκεφτομουν να φυγω!Εκει πρεπει να πω οτι ηταν πολυ αγαπησιαρα αγκαλιτσα και τετοια και μετα με κανε μπανιο αυτη!
Διαβαζοντας την κριτικη θα καταλαβατε οτι περασα πολυ χαλια αλλα μονο και μονο οτι ηταν καλη γυναικα και προσπαθησε , με εκανε να μη ξενερωσω...Αν υπηρχαν κοπελες στη συμπεριφορα σαν και αυτη και αντε και λιγο πιο ακριβα νομιζω απλως οτι θα γινοντουσαν εκατομμυριουχες!
Αυτά
Παίζει κανα τηλέφωνο, γιατί σε pm δεν απάντησε.
Και σε μένα δεν απάντησε παιδιά, όποιος μπορεί μου στέλνει το τηλέφωνο;
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ξέρει κανείς αν λείπει η Λίζα;; Το τηλέφωνο της είναι κλειστό
inno60
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
ειχαμε ραντεβου την κυριακη που μας περασε στις 2 το μεσημερι, και με πηρε 2-3 ωρες πριν και το ακυρωσε ( της βγηκε κατι επειγον ειπε ) απο τοτε δεν την ξαναπηρα. και τα 2 τηλεφωνα ειναι κλειστα?Ξέρει κανείς αν λείπει η Λίζα;; Το τηλέφωνο της είναι κλειστό
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ένα τηλέφωνο έχω.. αυτό που τελειώνει σε 21.Την πήρα την Παρασκευή και ήταν κλειστό.ειχαμε ραντεβου την κυριακη που μας περασε στις 2 το μεσημερι, και με πηρε 2-3 ωρες πριν και το ακυρωσε ( της βγηκε κατι επειγον ειπε ) απο τοτε δεν την ξαναπηρα. και τα 2 τηλεφωνα ειναι κλειστα?
Το δεύτερο δεν το ξέρω
inno60
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
εχεις πμΈνα τηλέφωνο έχω.. αυτό που τελειώνει σε 21.Την πήρα την Παρασκευή και ήταν κλειστό.
Το δεύτερο δεν το ξέρω
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
ελήφθη.. σε ευχαριστώεχεις πμ
inno60
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 131
- Πόντοι
- 1
τι εγινε την βρηκες?ελήφθη.. σε ευχαριστώ
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Όχι inno60.. δεν πήρα τηλέφωνο.. θα δοκιμάσω το σάββατο
mathimatikos1966
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Συναγωνιστες όποιος μπορει ας στείλει το τηλ της Λιζας
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Συναγωνιστες όποιος μπορει ας στείλει το τηλ της Λιζας
Ευχαριστώ
και απο εδω οποιος μπορει παρακαλω!της εστειλα αλλα δεν απαντησε
basi8000
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
Καλη χρονια πεδια σας ευχουμε ιγια ,ευτιχια και αγαπι.και το χρονο να γινετε ολυ πλουσι.6930471225
Εδω θα το βρειτε απο την ιδια!
Ταλέντα Χρόνια πολλά....
Γνωρίζει κανείς αν την έχει κάνει η Λίζα....έχω δυο τηλέφωνα ,το ένα τελειώνει σε 821 & το άλλο σε 225, που φαίνονται κλειστά....
Σε παλαιότερο meeting που είχα μαζί της μου είχε πει πως κατα διαστήματα φεύγει....
Αν έχει κάποιος ένα άλλο τηλέφωνο ας το στείλει....
Ευχαριστώ
Γνωρίζει κανείς αν την έχει κάνει η Λίζα....έχω δυο τηλέφωνα ,το ένα τελειώνει σε 821 & το άλλο σε 225, που φαίνονται κλειστά....
Σε παλαιότερο meeting που είχα μαζί της μου είχε πει πως κατα διαστήματα φεύγει....
Αν έχει κάποιος ένα άλλο τηλέφωνο ας το στείλει....
Ευχαριστώ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 17