You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
μασαζ λιζα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα glove
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 236
- Εμφανίσεις 62K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εαν εκαναν και ματι, θα τραβαγαν και μια !!!τυχερoυλη froid, σε ζηλευαν
Επισκέπτης
Aυτο που με πορονει,επιβεβαιωνει και με προβληματιζει ειναι οτι μονο στην ελλαδα ακομα και μια γιαγια δινοντας το μουνι της μπορει να βγαλει απειρα πορνο ευρο ποιο πολλα και απο εναν αποφοιτο ιατρικης!! τυχαιο???? δεν νομιζω φυσικα αφου ολοι πεινανε σε αυτο τον τοπο απο μουνι!! και φυσικα φταινε για ολα οι ελλεηνιδες οι καριολες που τους αξιζει μια κλειτοριδεκτομη!!! και απο το να μου τα φανε αυτες καλητερα οι πουτανες οι επαγγελματιες!!!!!!!
teo_gilf
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
Ε, οχι ρε παιχτες. Υποτιθεται οτι παμε στις πουτανες για να ξεσκασουμε και να περασουμε καλα. Και να παω σε υπογειο για να γαμησω; Οχι, ακομα και τζαμπα να ναι. Συγγνωμη δεν θα παρω
δηλαδη ποτε δεν το εχεις κανει σε υπογειο η ισογειο μπου???
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
Aυτο που με πορονει,επιβεβαιωνει και με προβληματιζει ειναι οτι μονο στην ελλαδα ακομα και μια γιαγια δινοντας το μουνι της μπορει να βγαλει απειρα πορνο ευρο ποιο πολλα και απο εναν αποφοιτο ιατρικης!! τυχαιο???? δεν νομιζω φυσικα αφου ολοι πεινανε σε αυτο τον τοπο απο μουνι!! και φυσικα φταινε για ολα οι ελλεηνιδες οι καριολες που τους αξιζει μια κλειτοριδεκτομη!!! και απο το να μου τα φανε αυτες καλητερα οι πουτανες οι επαγγελματιες!!!!!!!
ετσι ετσι καλα τα λες χρυσαργε
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
τυχερoυλη froid, σε ζηλευαν
μπα γενικα λεονι δε ελεγε και πολλα η κυρια
δε χασανε κ τιποτα σπουδαιο.
Eσυ νομιζεις οτι το καλο γαμησι ειναι μια ωραια γκομενα σε ενα λουσατο ξενοδοχειο.Εγω σου λεω οτι πολυ πανε επειδη ακουσαν για υπογειο με υγρασια με 45αρα μιλφ και γενικα ολο αυτο το underground σκηνικο.Πριν πολλα χρονια ειχα ενα φιλο Ροδιτη που ηταν απο τα καλυτερα καμακια του νησιου.Αυτος λοιπον που πηδαγε τις καλυτερες γκομενες,επαιρνε το βαπορι μια φορα το μηνα για να παει να πηδηξει σε ενα μπουρδελο στο μεταξουργειο.Η ολη φαση με το κοκκινο ημιφως,που πληρωνε,το ποιηματακι της τσατσας και το φτηνο αρωμα της χοντρομπουτας πουτανας,τον "εφτιαχνε" οσο καμμια Σουηδεζα μουναρα στο νησι.Το θεμα στο γαμησι ειναι να κανεις το γουστο σουAυτο που με πορονει,επιβεβαιωνει και με προβληματιζει ειναι οτι μονο στην ελλαδα ακομα και μια γιαγια δινοντας το μουνι της μπορει να βγαλει απειρα πορνο ευρο ποιο πολλα και απο εναν αποφοιτο ιατρικης!! τυχαιο???? δεν νομιζω φυσικα αφου ολοι πεινανε σε αυτο τον τοπο απο μουνι!! και φυσικα φταινε για ολα οι ελλεηνιδες οι καριολες που τους αξιζει μια κλειτοριδεκτομη!!! και απο το να μου τα φανε αυτες καλητερα οι πουτανες οι επαγγελματιες!!!!!!!
Επισκέπτης
Eσυ νομιζεις οτι το καλο γαμησι ειναι μια ωραια γκομενα σε ενα λουσατο ξενοδοχειο.Εγω σου λεω οτι πολυ πανε επειδη ακουσαν για υπογειο με υγρασια με 45αρα μιλφ και γενικα ολο αυτο το underground σκηνικο.Πριν πολλα χρονια ειχα ενα φιλο Ροδιτη που ηταν απο τα καλυτερα καμακια του νησιου.Αυτος λοιπον που πηδαγε τις καλυτερες γκομενες,επαιρνε το βαπορι μια φορα το μηνα για να παει να πηδηξει σε ενα μπουρδελο στο μεταξουργειο.Η ολη φαση με το κοκκινο ημιφως,που πληρωνε,το ποιηματακι της τσατσας και το φτηνο αρωμα της χοντρομπουτας πουτανας,τον "εφτιαχνε" οσο καμμια Σουηδεζα μουναρα στο νησι.Το θεμα στο γαμησι ειναι να κανεις το γουστο σου
AKRIBΩΣ Και εγω λατρευω τα κατουριμενα βρωμοσεντονα και τα δωματια που βρωμανε ποδαριλα με τις κατσαριδες και τα κωλομπαρα που καθεσαι σε χυμενους καναπεδες και αυτα δεν τα κοβω ουτε με την andriana sklenarikova..
AKRIBΩΣ Και εγω λατρευω τα κατουριμενα βρωμοσεντονα και τα δωματια που βρωμανε ποδαριλα με τις κατσαριδες και τα κωλομπαρα που καθεσαι σε χυμενους καναπεδες και αυτα δεν τα κοβω ουτε με την andriana sklenarikova..
Το γαμησες
teo_gilf
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
τυπε μου!!!!!
παμε για μασαζακι στη λιζα στην υπογα με τα πετρελαια να μυριζουν και μετα πιπινου και συλβια το πρωι για ξεφορτωμα μετα απο τσαρκα στα υποχθονια κωλομπαρα....
Επισκέπτης
τυπε μου!!!!!
παμε για μασαζακι στη λιζα στην υπογα με τα πετρελαια να μυριζουν και μετα πιπινου και συλβια το πρωι για ξεφορτωμα μετα απο τσαρκα στα υποχθονια κωλομπαρα....
POPOPO ΞΕΡΟΧΥΝΩΩΩΩΩΩ!!!!!! μηλαμεεεεε!!!!!!! θελω να μπουρλοτιασω μεχρι και τα τελευταια γαμω ευρο μου σε τετοιες δυνατες καταστασει!!!!
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 5.975
μεγάλες στιγμες...
υπογεια με πετρέλαια και μετά .. γατόσπιτο
εχει ξεφύγει η κατάσταση ... keep it up
Επισκέπτης
μεγάλες στιγμες...
απλα θελουμε να φτασουμε πατο γιατι γουσταρουμε τοσο πορνοδες καταστασεις και μας αρεσει... με λιγα λογια ΞΕΡΟΧΥΝΟΥΜΕΕΕΕ!!!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
...τι μου θυμησες τωρα!!!!...και ακομα καλυτερα....VOMMIT!!!!!...τον θυμασαι?....ετσι ετσι καλα τα λες χρυσαργε
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Κάποιος να στείλει το τηλέφωνο με Pm αν εχει την καλοσύνη. Η αγγελία ΞΑΝΑδιαγράφτηκε
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Η ερώτηση απευθύνεται σε όσους επισκεφτηκαν την Λίζα. Πότε την επισκεφτήκατε τελευταία φορά; Εννοω τα 35€ που διαβάζω οτι χρεώνει ήταν πρόσφατη τιμή η παλαιά; Γιατι πήρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού και όταν φτάσαμε στο θέμα της τιμής μου ζήτησε 50€.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις