Νέα

μασαζ λιζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα glove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  τυχερoυλη froid,  σε ζηλευαν

Επισκέπτης
Aυτο που με πορονει,επιβεβαιωνει και με προβληματιζει ειναι οτι μονο στην ελλαδα ακομα και μια γιαγια δινοντας το μουνι της μπορει να βγαλει απειρα πορνο ευρο ποιο πολλα και απο εναν αποφοιτο ιατρικης!! τυχαιο???? δεν νομιζω φυσικα αφου ολοι πεινανε σε αυτο τον τοπο απο μουνι!! και φυσικα φταινε για ολα οι ελλεηνιδες οι καριολες που τους αξιζει μια κλειτοριδεκτομη!!! και απο το να μου τα φανε αυτες καλητερα οι πουτανες οι επαγγελματιες!!!!!!!

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Ε, οχι ρε παιχτες. Υποτιθεται οτι παμε στις πουτανες για να ξεσκασουμε και να περασουμε καλα. Και να παω σε υπογειο για να γαμησω; Οχι, ακομα και τζαμπα να ναι. Συγγνωμη δεν θα παρω

δηλαδη ποτε δεν το εχεις κανει σε υπογειο η ισογειο μπου???

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Aυτο που με πορονει,επιβεβαιωνει και με προβληματιζει ειναι οτι μονο στην ελλαδα ακομα και μια γιαγια δινοντας το μουνι της μπορει να βγαλει απειρα πορνο ευρο ποιο πολλα και απο εναν αποφοιτο ιατρικης!! τυχαιο???? δεν νομιζω φυσικα αφου ολοι πεινανε σε αυτο τον τοπο απο μουνι!! και φυσικα φταινε για ολα οι ελλεηνιδες οι καριολες που τους αξιζει μια κλειτοριδεκτομη!!! και απο το να μου τα φανε αυτες καλητερα οι πουτανες οι επαγγελματιες!!!!!!!

ετσι ετσι καλα τα λες :rockon: χρυσαργε :2funny: :2funny:

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Eσυ νομιζεις οτι το καλο γαμησι ειναι μια ωραια γκομενα σε ενα λουσατο ξενοδοχειο.Εγω σου λεω οτι πολυ πανε επειδη ακουσαν για υπογειο με υγρασια με 45αρα μιλφ και γενικα ολο αυτο το underground σκηνικο.Πριν πολλα χρονια ειχα ενα φιλο Ροδιτη που ηταν απο τα καλυτερα καμακια του νησιου.Αυτος λοιπον που πηδαγε τις καλυτερες γκομενες,επαιρνε το βαπορι μια φορα το μηνα για να παει να πηδηξει σε ενα μπουρδελο στο μεταξουργειο.Η ολη φαση με το κοκκινο ημιφως,που πληρωνε,το ποιηματακι της τσατσας και το φτηνο αρωμα της χοντρομπουτας πουτανας,τον "εφτιαχνε" οσο καμμια Σουηδεζα μουναρα στο νησι.Το θεμα στο γαμησι ειναι να κανεις το γουστο σου

Επισκέπτης
Eσυ νομιζεις οτι το καλο γαμησι ειναι μια ωραια γκομενα σε ενα λουσατο ξενοδοχειο.Εγω σου λεω οτι πολυ πανε επειδη ακουσαν για υπογειο με υγρασια με 45αρα μιλφ και γενικα ολο αυτο το underground σκηνικο.Πριν πολλα χρονια ειχα ενα φιλο Ροδιτη που ηταν απο τα καλυτερα καμακια του νησιου.Αυτος λοιπον που πηδαγε τις καλυτερες γκομενες,επαιρνε το βαπορι μια φορα το μηνα για να παει να πηδηξει σε ενα μπουρδελο στο μεταξουργειο.Η ολη φαση με το κοκκινο ημιφως,που πληρωνε,το ποιηματακι της τσατσας και το φτηνο αρωμα της χοντρομπουτας πουτανας,τον "εφτιαχνε" οσο καμμια Σουηδεζα μουναρα στο νησι.Το θεμα στο γαμησι ειναι να κανεις το γουστο σου

AKRIBΩΣ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  Και εγω λατρευω τα κατουριμενα βρωμοσεντονα και τα δωματια που βρωμανε ποδαριλα με τις κατσαριδες και τα κωλομπαρα που καθεσαι σε χυμενους καναπεδες και αυτα δεν τα κοβω ουτε με την andriana sklenarikova..

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
AKRIBΩΣ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  Και εγω λατρευω τα κατουριμενα βρωμοσεντονα και τα δωματια που βρωμανε ποδαριλα με τις κατσαριδες και τα κωλομπαρα που καθεσαι σε χυμενους καναπεδες και αυτα δεν τα κοβω ουτε με την andriana sklenarikova..

Το γαμησες

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6

τυπε μου!!!!!
παμε για μασαζακι στη λιζα στην υπογα με τα πετρελαια να μυριζουν και μετα πιπινου και συλβια το πρωι για ξεφορτωμα μετα απο τσαρκα στα υποχθονια κωλομπαρα....

Επισκέπτης
τυπε μου!!!!!
παμε για μασαζακι στη λιζα στην υπογα με τα πετρελαια να μυριζουν και μετα πιπινου και συλβια το πρωι για ξεφορτωμα μετα απο τσαρκα στα υποχθονια κωλομπαρα....

POPOPO ΞΕΡΟΧΥΝΩΩΩΩΩΩ!!!!!! μηλαμεεεεε!!!!!!!  θελω να μπουρλοτιασω μεχρι και τα τελευταια γαμω ευρο μου σε τετοιες δυνατες καταστασει!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.029
Πόντοι
5.975
μεγάλες  στιγμες...
υπογεια με  πετρέλαια και μετά .. γατόσπιτο
εχει  ξεφύγει η κατάσταση ... keep  it up  :cheesy:

Επισκέπτης
μεγάλες  στιγμες...
υπογεια με  πετρέλαια και μετά .. γατόσπιτο
εχει  ξεφύγει η κατάσταση ... keep  it up   :cheesy:

απλα θελουμε να φτασουμε πατο γιατι γουσταρουμε τοσο πορνοδες καταστασεις και μας αρεσει... με λιγα λογια ΞΕΡΟΧΥΝΟΥΜΕΕΕΕ!!!

alanhs

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
παιδες το τηλ της ευχαριστω

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Κάποιος να στείλει το τηλέφωνο με Pm αν εχει την καλοσύνη. Η αγγελία ΞΑΝΑδιαγράφτηκε

PAPPOUS7

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
παιδια, μπορει καποιος να μου στειλει με πμ το τηλεφωνο της Λιζας ??

ευχαριστω  :)

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ρε παιδες...αυτο το περιβοητο τηλεφωνο , αυτης της περιβοητης λιζας...ποιος καλος σαμαρειτης-συμπολεμιστης μπορει να μου το δωσει? η αγγελια δεν υφιστατε πλεον...

Pman

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Συνοδοιπόροι τα χαιρετίσματα μου, αν κ σας διαβάζω καιρό ωστόσο απολαμβάνω την παρέα σας.

Το πρωτο μου post το αφιερώνω στη Λιζα,
Αν μπορείτε κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο της.

Ευχαριστώ

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Η ερώτηση απευθύνεται σε όσους επισκεφτηκαν την Λίζα. Πότε την επισκεφτήκατε τελευταία φορά; Εννοω τα 35€ που διαβάζω οτι χρεώνει ήταν πρόσφατη τιμή η παλαιά; Γιατι πήρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού και όταν φτάσαμε στο θέμα της τιμής μου ζήτησε 50€.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom