Νέα

μασαζ λιζα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα glove
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 236
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.192
Πόντοι
216
προσοχη γιατι υπαρχει και η κολαση
έέέέέέέέτσι, έέέέέέέέέτσι και τα δύο μέσα στο μουνί της Λίζας είναι
και όχι μόνο  της Λίζας, το θέμα είναι να μην μπεις μέσα "ΑΣΚΕΠΗΣ"

η αλήθεια είναι πως στην αρχή, ήταν και για μένα, ευχάριστη έκπληξη που στο 69 το μουνί της έχυνε σαν βρύση, αλλά τώρα ακόμα αναρωτιέμαι, ήταν μόνο τα δικά της χύσια που τρέχανε στο στόμα μου, ή και το ψωλόχυμα του προηγούμενου, που τυχόν την είχε γαμήσει ακάποτα και την είχε χύσει μέσα, εντάξει δεν λέω, η κοπέλα πλένεται, αλλά.........

.........και μ'αυτές τις σκέψεις θα προσπαθήσω και σήμερα να κοιμηθώ και ο Θεός βοηθός,
γαμώ την καταδίκη μου και γαμώ την καύλα μου μέσα.........

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Σήμερα λέω να δοκιμάσω κι εγώ, κι ο Θεός βοηθός!!!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σήμερα λέω να δοκιμάσω κι εγώ, κι ο Θεός βοηθός!!!!

Για να σου σηκώσει το πουλάκι, πρέπει πρώτα να σηκώσει το τηλέφωνο....... :)

Και της έχει πέσει δουλειά τον τελευταίο καιρό. ;)

andy williams11

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
1
σε μενα απαντησε στο τηλεφωνο αλλα ραντεβου για σημερα δεν παιζει ειναι κλεισμενη

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
Παιδια εκει πρεπει να γινετε παρελαση.πηρα τηλ. σημερα και μου εκλεισε ραντεβου για αυριο στισ 8 το πρωι.Ω ρε κατι κατουροκαβλεσ που θαχω

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Πήρα τηλέφωνο στις 9:30πμ και είναι full για σήμερα! Απίστευτο μαρκετινγκ εργαλείο το σάιτ!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ακόμη και με νούμερο προτεραιότητας, η δουλειά που πρέπει, θα γίνει. ;)

vasilis78

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Δηλαδη ηδη εχουμε φτασει στη μια μερα αναμονη.Μωρε μπραβο το κοριτσι.Ελπιζω οταν θα εχω φραγκα μην ειναι στην εβδομαδα  :tickedoff:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Δηλαδη ηδη εχουμε φτασει στη μια μερα αναμονη.Μωρε μπραβο το κοριτσι.Ελπιζω οταν θα εχω φραγκα μην ειναι στην εβδομαδα  :tickedoff:

Το πιό άσχημο θα είναι, όταν θα μπορείς να την κλείσεις, να έχει μαζέψει κι'αυτή φράγκα και να έχει αποχωρήσει...... :grin:

vasilis78

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Το σκεφτηκα κι αυτο.Δε νομιζω να προλαβει ομως να την κανει μεχρι το τελος του μηνα

AntonisL

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Ρε παιδια γιατί το κορίτσι δεν κανει μια συμβαση με τον ΕΟΠΥΥ να παιρνουμε στο 14784 & 14900 να κλεινουμε ραντεβου? Κι ας μην συνταγογραφείται δεν πειραζει με συμμετοχη 100% δική μας, έτσι να για να μην χανει χρονο με τη γραμματειακη δουλεια, να κανει καμια πιπα να λυτρωθει ο ανδρικος πλυθησμος...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ρε παιδια γιατί το κορίτσι δεν κανει μια συμβαση με τον ΕΟΠΥΥ να παιρνουμε στο 14784 & 14900 να κλεινουμε ραντεβου? Κι ας μην συνταγογραφείται δεν πειραζει με συμμετοχη 100% δική μας, έτσι να για να μην χανει χρονο με τη γραμματειακη δουλεια, να κανει καμια πιπα να λυτρωθει ο ανδρικος πλυθησμος...
Μονο εγω εχω δωσει το τηλ σε περιπου 30 .Για να ξεμπουκωσουν μονο αυτοι χρειαζονται 2 μηνες τουλαχιστον.Λιζα σε λυπαμαι.Οση πουτσα δεν εφαγες μεχρι τωρα θα τη φας σε λιγους μηνες.

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Μονο εγω εχω δωσει το τηλ σε περιπου 30 .Για να ξεμπουκωσουν μονο αυτοι χρειαζονται 2 μηνες τουλαχιστον.Λιζα σε λυπαμαι.Οση πουτσα δεν εφαγες μεχρι τωρα θα τη φας σε λιγους μηνες.

Ελπίζω να μην δίνεις το νούμερο κατ' ευθείαν. Εμένα που με ρώτησε ένας του έδωσα το link στο πρώτο ποστ εδώ. Έστω και έμμεσα να μάθουν κάποιοι να ψάχνουν.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Ελπίζω να μην δίνεις το νούμερο κατ' ευθείαν. Εμένα που με ρώτησε ένας του έδωσα το link στο πρώτο ποστ εδώ. Έστω και έμμεσα να μάθουν κάποιοι να ψάχνουν.
Σε αλλους το εδωσα  σε αλλους τους βασανισα .το θεμα ειναι οτι η θειτσα ειναι αγκαζε μεχρι τελος χρονου.Οποιος προλαβει.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
πηγα κ γω στη θειτσα ...καλοβαλμενη 50αρα θα τη χαρακτηριζα φιλικη  απλα αποδεκτο μασαζ οχι τιποτα σπουδαιο δλδ
μετα το μασαζ αρχισα το χερουκλωμα και αρχισε τα οχι και τα μη αλλα τελικα την καταφερα....πιπα ανευ και μαμισι με δικο μου λαστιχο δεν ειναι για αγριες καταστασεις θελει αγαπες κ ερωτες αν καταλαβα καλα ομως πρεπει να να επιλεκτικη γιατι αποτι μου πε δε μαμιεται με ολους μονο μασαζ κανει και αν γουσταρει προχωραει.
υσυχη γειτονια το υπογειο συνορευει με αλλα διαμερισματα οποτε ουτα να φωναξεις δεν μπορεις και αν οντος εχει τοσο πολυ δουλεια μαλλον θα χει θεμα με την πολυκατοικια
συμπερασματικα πιο πολυ ο ντορος που εχει γινει γι αυτη παρα η αξια της
δλδ δυσκολα ξαναπαω
τα 35 ευρω τα αξιζει και λογικο ειναι να μαζεψει ολη την χαρτουρα
μεχρι να βαλουν και οι αλλες μυαλο να ριξουν τις τιμες!

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16

Τη λυπασαι που θα βγαλει 2 διαμερισματα μεχρι τελος του ετους ?  :idiot:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom