Όπως έγραψα και πιο πάνω ετοιμάστηκα σήμερα το πρωί για κασκαντεριλίκι. Αφού κλείστηκε το ραντεβού για τις 3 το μεσημέρι (όπως μου είπε τα ραντεβού τα κλείνει απο 8 εώς 11 το πρωί) περίμενα να περάσει η ώρα γιατί είμαι σε άδεια και κάθομαι.
Φτάνοντας η ώρα της αναχώρησης ξεκίνησα πραγματικά με μεγάλη περιέργεια για να δώ τι θα συναντήσω. Το βρήκα αρκετά εύκολα και αφού πάρκαρα πήρα τηλέφωνο, όπως είχαμε συμφωνήσει. Μου άνοιξε την εξώπορτα και κατευθύνθηκα πρός το διαμέρισμα.
Ανοίγοντας η πόρτα αντίκρισα ένα MILF πρός GILF σε αρκετά καλή κατάσταση. Είναι όπως μου είπε 47 χρονών (τόσο πρέπει να ‘ναι) πολύ γλυκομίλητη και πρόσχαρη. Με κέρασε μία COCA COLA και μιλήσαμε για περίπου 10 λεπτά για να σπάσει ο πάγος. Την είδα κι αυτή κάπως αμήχανη γιατί όπως μου είπε κάνει αυτή τη δουλειά για 1,5 μήνα, όσο δηλαδή είναι και η αγγελία της.
Με δική της προτροπή περάσαμε στη κρεβατοκάμαρα. Κρεβάτι για μασάζ δεν έχει. Γδύθηκα και ξάπλωσα στο καθαρό σεντόνι που είχε στρώσει και ξεκίνησε ο αγώνας. Το μασάζ το κατέχει σε πολύ καλό επίπεδο. Μου έκανε μασάζ σε όλο το κορμί μέχρι και το κεφάλι για περίπου 45 με 50 λεπτά. Όταν τελείωσε, άρχισε ένα χαΐδεμα απο πάνω μέχρι κάτω πολύ καυλιάρικο και ερωτικό. Δέν ήθελα και πολύ, έγινα τούμπανο και μόλις έφτασε στην επίμαχη περιοχή, ξεκινά ένα ακα μπούκι όλο τρέλα. Έγλυφε αρκετή ώρα και ταυτόχρονα τον έπαιζε. Αφού έγινα τούρμμπο της λέω να μου δώσει προφυλακτικό και μου λέει οτι δεν έχει. Όχι ρε πούστη μου λέω, θα μείνω με το πουλί στο χέρι και τότε της λέω δεν πειράζει έχω εγώ. Βάλτο μου λέει και έλα γιατί είμαι καυλομένη μωρό μου. Ανοίγω το πορτοφόλι, βγάζω φοράω και επιτίθεμαι με μανία. Αντέχει πολύ στο σφυροκόπημα και έχει πολύ καλή συμμετοχή. Το τελείωμα ήρθε μετά απο λίγο και εναπόθεσα τη ψυχή μου στα στήθια της.
Αναφορικά με το παρουσιαστικό της είναι γύρο στο 1,65 με μεγαλούτσικη περιφέρεια χωρίς ξύγκια, καλό στήθος και αρκετά καλή ρώγα. Η επιδερμίδα της είναι μεταξένια χωρίς υπερβολή. Αυτό που με τρέλανε στο τέλος πήγαμε και με έκανε μπάνιο ρε μάγκες. Απο τη κορυφή μέχρι τα νύχια. Γνώμη μου είναι οτι η τύπισσα είμαι ερασιτέχνης θύμα του κομμουνισμού και της κρίσης της δικής μας.
Εγώ θα ξαναπάω. Άν κι εσείς είστε λάτρεις των MILF-O-GILF συνίσταται. Οι άλλοι απλός ψάξτε σε άλλη γή κι άλλα μέρη. Ευχαριστώ που με ανεχτήκατε.
Υ.Γ.:
α) η αγγελία της θα ξανα δημοσιευθεί όπως μου είπε
β) να πάρετε μαζί σας πεοσακούλες