ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗουτε σε μενα εκανε εκτονωση η Μια
Καλυτερα γιατι οι ξινες οταν κανουν ειναι πεταμενα λεφτα..
ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗουτε σε μενα εκανε εκτονωση η Μια
Μιας και δε βρέθηκε ένας υπεύθυνα να μας πει αν τον παίζει η όχι πήγα εγώ και πήρα το ρίσκο. Παρούσες Εύα η γνωστή Αλεξία το κορίτσι μας πιο καυλιάρα από ποτέ ήθελα τόσο πολύ να γευτώ τα καλη της Αλεξίας αλλά παρέμεινα πιστός στο καθήκον μου και πέρασα με τη Μία. Εκπληκτικό μασάζ στην αρχή ήμουν με πετσέτα μετά από συζήτηση περί ανέμων και υδάτων και αφότου είχε προηγηθεί ότι γνωριζομαι με την Αλεξία της είπα αν κάνει κάτι πιο αισθησιακό. Η απάντηση της ήταν τι εννοείς αισθησιακό? Ενώ μου έβγαζε τη πετσέτα και άρχισε να με χαϊδεύει στα αρχιδια καλή εκτόνωση σώμα αγαλματενιο βυζί θεϊκό. Θα ξαναπροτιμηθει σίγουρα ειδικά για το μασάζ τής. Όποτε φίλοι κάνει. Τώρα γιατί δεν έκανε στον φιλτατο δε γνωρίζω αλλά σίγουρα δε κάνουν σε όλους ίσως προέκυψε θέμα εμπιστοσύνης δε γνωρίζω. Αυτά από εμένα. Τρέχατε να ξεχαρμανιασουμε μας ξανααμπαρωνουν αδέρφια
Ακόμα δεν τις μάθατε.......? Όταν πιάνουν γκόμενο ή δεν κάνουν εκτόνωση ή σταματάνε το επάγγελμα.............
Ναι σε αυτή την Αλεξία. Η Σοφία μου είπαν είναι σε άδεια.Μιας και δε βρέθηκε ένας υπεύθυνα να μας πει αν τον παίζει η όχι πήγα εγώ και πήρα το ρίσκο. Παρούσες Εύα η γνωστή Αλεξία το κορίτσι μας πιο καυλιάρα από ποτέ ήθελα τόσο πολύ να γευτώ τα καλη της Αλεξίας αλλά παρέμεινα πιστός στο καθήκον μου και πέρασα με τη Μία. Εκπληκτικό μασάζ στην αρχή ήμουν με πετσέτα μετά από συζήτηση περί ανέμων και υδάτων και αφότου είχε προηγηθεί ότι γνωριζομαι με την Αλεξία της είπα αν κάνει κάτι πιο αισθησιακό. Η απάντηση της ήταν τι εννοείς αισθησιακό? Ενώ μου έβγαζε τη πετσέτα και άρχισε να με χαϊδεύει στα αρχιδια καλή εκτόνωση σώμα αγαλματενιο βυζί θεϊκό. Θα ξαναπροτιμηθει σίγουρα ειδικά για το μασάζ τής. Όποτε φίλοι κάνει. Τώρα γιατί δεν έκανε στον φιλτατο δε γνωρίζω αλλά σίγουρα δε κάνουν σε όλους ίσως προέκυψε θέμα εμπιστοσύνης δε γνωρίζω. Αυτά από εμένα. Τρέχατε να ξεχαρμανιασουμε μας ξανααμπαρωνουν αδέρφια
Σε ποια Αλεξια αναφέρεσαι; Όχι στην Crystal, έτσι; Η Σοφία ήταν εκεί;
Δηλαδή η Αλεξία η ζουμπουρλούδα η καβλιάρα η εξαιρετική εντός του δωματίου πήρε μεταγραφή από το Crystal ;
Δηλαδή η Αλεξία η ζουμπουρλούδα η καβλιάρα η εξαιρετική εντός του δωματίου πήρε μεταγραφή από το Crystal ;
Σε παλαιότερες αναρτήσεις νομίζω κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι crystal και massagio είναι στο ίδιο "όμιλο".
Η ΠΑΟΚ ΞάνθηΔηλαδή η Αλεξία η ζουμπουρλούδα η καβλιάρα η εξαιρετική εντός του δωματίου πήρε μεταγραφή από το Crystal ;
Σε παλαιότερες αναρτήσεις νομίζω κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι crystal και massagio είναι στο ίδιο "όμιλο".
Σαν Ολυμπιακό και Άρη, δηλαδή;;;
Θα βγει κάποιος υπεύθυνα να μας πει που διάολο είναι η Αλεξία και αν πριν από το Crystal τη πήδηξε?
Να ξέρουμε ρε αδελφέ αν υπάρχει ελπίδα. Κοντεύω τις 30 συνεδρίες να πούμε.