P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Ακόμα να φτιάξουν το τηλέφωνο στο μπάνιο;;;
οποιος παει στα κοντα,να το διορθώσει, θελει ενα λαστιχακι και λιγο σφίξιμο το σπιραλ...
Ακόμα να φτιάξουν το τηλέφωνο στο μπάνιο;;;
Καλημερα στην παρεα.
περασμα απο Chrystal,παρουσες η Ναταλι,Τοκιο και Ναντια.
περασμα με Ναντια, υπεροχο μασαζ και πολυ καλη συμετοχη.απο τα πολυ καλα παιδια εκει!
μερικες φορες μου ειναι δυσκολο να διαλέξω καποια,ολες ειναι υπεροχες,οπως και η Νεφελη και η Ζωη!
εαν και το μπανιο ηταν σε καλυτερη κατασταση,θα ηταν ολα τέλεια
Τελικά το Crystal ειναι το καλύτερο μαγαζί της πόλης με διαφορά και υστερεί μόνο σε ότι αφορά το χώρο. Η καθαριότητα ειναι καλή (όχι τέλεια), το μπάνιο είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που γίνεται ολοένα και χειρότερο. Οποια κοπέλα και να διαλέξεις, ένα μίνιμουμ επίπεδο παροχής υπηρεσιών είναι εξασφαλισμένο. Από κει και πέρα είναι θέμα γούστου και χημείας μεταξύ πελάτη και λαδοκόρης. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να μη χαλάσει στην πορεία..
Πέρασμα στο Luxury με Λένα. Λυπήθηκα την ώρα μου και τα λεφτά μου (30+20). Μακρυά όσο γίνεται. Συμπεριφορά άθλια, ξεπέτα του κερατά, και υφάκι του στυλ και χάρη σου κάνω. Από μασάζ άσχετη εντελώς, προσπαθεί να σε ξεπετάξει στο τέταρτο. Δεν ξέρω αν αξίζει κάποια άλλη στο μαγαζί αλλά ποτέ ξανά με τη συγκεκριμένη.
Όταν λέμε μακριά από την Λένα κάτι ξέρουμε...Δεν πειράζει έχασες 50 ευρώ άλλη φορά δεν θα ξαναπάς...Πέρασμα στο Luxury με Λένα. Λυπήθηκα την ώρα μου και τα λεφτά μου (30+20). Μακρυά όσο γίνεται. Συμπεριφορά άθλια, ξεπέτα του κερατά, και υφάκι του στυλ και χάρη σου κάνω. Από μασάζ άσχετη εντελώς, προσπαθεί να σε ξεπετάξει στο τέταρτο. Δεν ξέρω αν αξίζει κάποια άλλη στο μαγαζί αλλά ποτέ ξανά με τη συγκεκριμένη.
Ειπαμε Luxury Λενα κ Ναντια πεταμενα λεφτα!!
Όταν λέμε μακριά από την Λένα κάτι ξέρουμε...Δεν πειράζει έχασες 50 ευρώ άλλη φορά δεν θα ξαναπάς...Πέρασμα στο Luxury με Λένα. Λυπήθηκα την ώρα μου και τα λεφτά μου (30+20). Μακρυά όσο γίνεται. Συμπεριφορά άθλια, ξεπέτα του κερατά, και υφάκι του στυλ και χάρη σου κάνω. Από μασάζ άσχετη εντελώς, προσπαθεί να σε ξεπετάξει στο τέταρτο. Δεν ξέρω αν αξίζει κάποια άλλη στο μαγαζί αλλά ποτέ ξανά με τη συγκεκριμένη.
ρε παιδια μου ειπαν πως στο κρυσταλ και στην βανα κανουν μασαζ με γαντια...ισχυει?
εχω να παω για μασαζ απο πριν την πρωτη καραντινα...
απλα θα ηθελα να μαθω πως και τι εαν σας ειναι ευκολο.
Φίλε εγώ μόλις κάλεσα και μου είπαν ότι είναι ανοιχτά.Μη μου λες τέτοια για τη σοκολατένια ένας φίλος εδώ με ενημέρωσε ότι κάνειΤο μασατζιο δεν εχει ανοιξει.Η σοκολατενια κορμαρα μεσα δεν κανει εκτονωση.Τουλαχιστον ετσι μου ειπε πριν το λοκνταουν.Οι αλλες κανουν κανονικα.
Το μασατζιο δεν εχει ανοιξει.Η σοκολατενια κορμαρα μεσα δεν κανει εκτονωση.Τουλαχιστον ετσι μου ειπε πριν το λοκνταουν.Οι αλλες κανουν κανονικα.
Πέρασμα στο Luxury με Λένα. Λυπήθηκα την ώρα μου και τα λεφτά μου (30+20). Μακρυά όσο γίνεται. Συμπεριφορά άθλια, ξεπέτα του κερατά, και υφάκι του στυλ και χάρη σου κάνω. Από μασάζ άσχετη εντελώς, προσπαθεί να σε ξεπετάξει στο τέταρτο. Δεν ξέρω αν αξίζει κάποια άλλη στο μαγαζί αλλά ποτέ ξανά με τη συγκεκριμένη.