KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
Πηγα προχτες ζεσι σπα,ειδα Λαουρα κ την εκανα με ελαφρια....+10 κιλα κ κωλο σαν φρεγατα!!!!Κλαιν μαιν!!!!
η κατάταξη είναι τυχαία ή με σειρά ικανοποίησης;Με βάση την τελευταία διευκρίνιση, έχω καταγράψει 10 ιδρύματα, ενεργά,νομίζω.
1) Aqua / Β. Όλγας
2) Massagio / Σάντας
3) Dames / Εγνατία
4) Relax / Εγνατία
5) Crystal / Δωδεκανήσου
6) Venus / Καραμανλή & Μοναστηρίου (2)
7) Zesi / Μοναστηρίου
8) Vana / Λαγκαδά
9) Luxury / Μεγ. Αλεξάνδρου Εύοσμος
10) Elit / Κ. Καραμανλή
Παρακαλώ για τις παρατηρήσεις σας.
Μου λείπουν τα κρυφά...
Πηγα προχτες ζεσι σπα,ειδα Λαουρα κ την εκανα με ελαφρια....+10 κιλα κ κωλο σαν φρεγατα!!!!Κλαιν μαιν!!!!
Η "ιδιοκτήτρια" από το luxury, (νομίζω) δεν μπαίνει σε δωμάτιο. Παλαιότερα που έκανε μασάζ δεν είχε και τις καλύτερες κριτικές
Ρια,την ρωτησα στο ινσταγκραμ και μου ειπε μπαινει.
Αμα αναεβω θεσνικη ισως κλεισω,αλλα με συνενόηση για πίπα,αλλιως σα μαλακας δεν σκαω 50αρι για μασαζ και μπαρουφες.
Παίδες μην κάνετε το λάθος και μπείτε με την Λένα...Από τις χειρότερες...Το παίζει και γκόμενα τρομάρα της...Όσο για μέσα θα σας πω καλύτερα να βαρεσετε μαλάκια μόνοι σας...Και Εννοείται κοιτάει να σε ξεπεταξειΡια,την ρωτησα στο ινσταγκραμ και μου ειπε μπαινει.
Αμα αναεβω θεσνικη ισως κλεισω,αλλα με συνενόηση για πίπα,αλλιως σα μαλακας δεν σκαω 50αρι για μασαζ και μπαρουφες.
και εμενα μου απαντησε τλκ στο fb αλλα μου ειπε Λενα...οτι να ναι μαλλον
Παίδες μην κάνετε το λάθος και μπείτε με την Λένα...Από τις χειρότερες...Το παίζει και γκόμενα τρομάρα της...Όσο για μέσα θα σας πω καλύτερα να βαρεσετε μαλάκια μόνοι σας...Και Εννοείται κοιτάει να σε ξεπεταξειΡια,την ρωτησα στο ινσταγκραμ και μου ειπε μπαινει.
και εμενα μου απαντησε τλκ στο fb αλλα μου ειπε Λενα...οτι να ναι μαλλον
δυστυχώς όχι φίλε η Άννυ πάει κάποιες φορές αλλά δεν είναι του γούστου μου και που και που πάει και μια Μιχαέλα που ούτε αυτή μου κίνησε την περιέργεια. Δυστυχώς σταμάτησε η Εύα η ρωσιδα εδώ κ κάνα χρόνο ήταν καλή περιπτωση αυτή εκεί μέσα.Μήπως εκτός από την Φαίη ύπηρχε και τίποτα άλλο αξιο αναφορας?Καλημέρα προχθες επίσκεψη σε angels spa τίμησα την Φαίη πρώην Αλεξάνδρα .....