Paleokostas3
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2020
- Like
- 208
- Πόντοι
- 20
Υπάρχει σάιτ αδερφέ αν ψάξεις θα το βρεις πριν κορονωιο είχε και ποιες δούλευαν κάθε μέρα με φωτογραφίες.Τωρα δεν έχει ακόμη αλλά έχει φωτογραφίες κοριτσιώνΟκ για πες τοτε που τις βρισκεις εσυ να παω την επομενη φορα να βρω τις μουναρες γιατι περα απο τα στουντιο μουναρες δεν εχει πουθενα ασχετα αν εχει περισσοτερα μαγαζιαΔιαφωνώ κάθετα με αυτά που λες φίλε... Πηγαινοέρχομαι Αθήνα κάθε εβδομάδλιγω δρομολογίων φορτηγού.Εδω πάνω έχεις 5 μαγαζιά εκεί κάτω 25.Αν πας στα καλά τους τα μαγαζιά έχει 8 κοπέλες που δουλεύουν μέσα σε κάποιες περιπτώσεις και 9 με 10.πασαρελα μιλάμε.Mεγαλε ειπαμε να βαλεις σαλτσα αλλα εσυ το παραχεσες σχετικα προσφατα πηγα Αθηνα και αυτος ο μυθος με τις μουναρες πρεπει να τελειωσει ειδα και call girl και στα δελα πηγα και σε καποια μασατζιδικα μουναρα δεν ειδα ΠΟΥΘΕΝΑ οι περισσοτερες ηταν μετριες με καποια μπαζα και καποιες ωραιες αλλα μουναρες ΠΟΥΘΕΝΑ σε αυτα μουναρες ειδα μονο σε στουντιο αλλα τα στουντιο στην Αθηνα ειναι πεταμενα χρηματα οποτε μη λεμε οτι θελουμε για το χωρο δεν εχω να πω κατι ηταν καθαρος και απο υπηρεσιες επισης κομπλεΑδερφέ έχεις πάει Αθήνα να δεις τι μούμια παίζουν?Έρχονται στο σαλόνι και γίνεται παρέλαση...Εδώ τις βλέπεις όλες λες και σε κάνουν χάρη που στον παίζουνΔηλαδή ρε μάγκες...για να πω κι εγώ την άποψη μου, για όσους ξέρουν το zesi, αν αυτός ο τύπος ήταν πιο νοικοκύρης δεν θα μιλούσαμε για υπηρεσίες επιπέδου Αθήνας? Και 2ον πόσο δύσκολο είναι να λειτουργήσουν με τον ίδιο τρόπο (μπριζόλα κλπ) και τα υπόλοιπα της πόλης??