Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.791
Πόντοι
1.056
Εγώ πάντως δε ξέρω τι λέτε αλλά μια χαρά περνούσα με τη Νεφέλη.Με 50 εννοείτε πάντα διότι ποτέ δε ζήτησα κάτι έξτρα. Και στη Δωδεκανήσου δε τη θυμάμαι διότι πάντα περνουσα με το κοντοπούτανο το στρουμπουλό με τις βυζάρες. Τρομερό κορίτσι. Κρίμα που έγινε σερίφισσα.
Τι έλεγε η σερίφισσα στις παροχές υπηρεσιών; Επειδή έχει σταματήσει μπορείς να τα αναπτύξεις κιόλας

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
14.696
Πόντοι
3.786
Εγώ πάντως δε ξέρω τι λέτε αλλά μια χαρά περνούσα με τη Νεφέλη.Με 50 εννοείτε πάντα διότι ποτέ δε ζήτησα κάτι έξτρα. Και στη Δωδεκανήσου δε τη θυμάμαι διότι πάντα περνουσα με το κοντοπούτανο το στρουμπουλό με τις βυζάρες. Τρομερό κορίτσι. Κρίμα που έγινε σερίφισσα.
Τώρα που λες σερίφισσα.Πάντα είχα την απορία πώς προέκυψε αυτή η ονομασία;

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.396
Πόντοι
216
Δηλωμένη με αλλο ονομα ηταν σε γραφειο η νεφελη . Τιμη ώρας 200-300 . Το γραφειο βεβαια ειχε αφρο και ηταν για χοντρά πορτοφόλια . Δυνατα μωρά κ με τιμοκατάλογο «αλμυρό» που έφτανε μεχρι και 600 το διωρο με μοντελάκια της πουτσας . Η νεφελη σημειωτέον ειχε κ μακρύ χερακι οπου έβρισκε. Το αναφέρω μηπως καποιος ειχε την υποψία οτι του ελειψε κατι. Καλυτερα στα ραντεβου να πηγαινουμε με μετρημένα κουκιά και πολυ προσοχη . Επισης θα ηθελα να πω βλέποντας καποιες αντιπαραθέσεις χωρις λογο κ αιτία οτι ειμαστε συμπαικτες , ειμαστε στην ιδια ομαδα , μοιραζόμαστε πληροφορίες με σκοπο να προστατέψουμε και να προστατευτούμε. Καθόμαστε συμπαικτες μου στην ιδια πλευρα του τραπεζιού κ οχι απεναντι . Απεναντι μας εχουμε αυτους που αποσκοπούν να μας παρουν τα φράγκα χωρις ν μας προφέρουν τις ανάλογες υπηρεσιες . Ευχαριατω κ ελπιζω να μη σας κούρασα με το μακροσκελές post. Παραμένω στη διαθεση σας και παντα θα εχω τη διαθεση ν αναφέρω οτι σημαντικο πεσει στην αντίληψη μου με σκοπο να βοηθησω . Η ομαδικότητα κερδιζει παντα την ατομικότητα
Είσαι ωραίος αδερφέ! Πολύ ώριμη η σκέψη σού.

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.294
Πόντοι
201
Τελικά ρε μάγκες μόνο εγώ περνούσα καλά με την Νεφέλη και ήταν πάντα ευγενική μαζί μου ακόμα και στην αρχή που πάντα έκανα το απλό πρόγραμμα των 50 ευρώ;
Ισχύει. Κανένα πρόβλημα ποτέ και την έχω πάρει πολλές φορές. Και σώμα μοντελέ από τα λίγα.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.815
Πόντοι
3.487
Τώρα που λες σερίφισσα.Πάντα είχα την απορία πώς προέκυψε αυτή η ονομασία;
Είναι ο επιτηρητήσ του νόμου στο κατάστημα. Ρυθμίζει την εύρυθμη λειτουργία προφανώς προστατεύει από το μαδομούνι που σίγουρα παίζει εκεί και ίσως λόγω πολλών χιλιομέτρων στο παρκέ προστατεύει πελάτες και κορίτσια από κακοτοπίες.
Φυσικά μπορεί και τίποτα από όλα τα παραπάνω. Απλα κρέμασε στρινγκ πιθανά λόγω έρωτα και παίρνει αναβάθμιση μιας και δύσκολα θα θέλει να εκτεθεί σε μια πιο νορμαλ μπίζνα. Να πάει ας πούμε ταμείο στον Τερκενλή ή στην υποδοχή του Hondos . Θα πέσει γέλιο….

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
419
Πόντοι
21

Δηλωμένη με αλλο ονομα ηταν σε γραφειο η νεφελη . Τιμη ώρας 200-300 . Το γραφειο βεβαια ειχε αφρο και ηταν για χοντρά πορτοφόλια . Δυνατα μωρά κ με τιμοκατάλογο «αλμυρό» που έφτανε μεχρι και 600 το διωρο με μοντελάκια της πουτσας . Η νεφελη σημειωτέον ειχε κ μακρύ χερακι οπου έβρισκε. Το αναφέρω μηπως καποιος ειχε την υποψία οτι του ελειψε κατι. Καλυτερα στα ραντεβου να πηγαινουμε με μετρημένα κουκιά και πολυ προσοχη . Επισης θα ηθελα να πω βλέποντας καποιες αντιπαραθέσεις χωρις λογο κ αιτία οτι ειμαστε συμπαικτες , ειμαστε στην ιδια ομαδα , μοιραζόμαστε πληροφορίες με σκοπο να προστατέψουμε και να προστατευτούμε. Καθόμαστε συμπαικτες μου στην ιδια πλευρα του τραπεζιού κ οχι απεναντι . Απεναντι μας εχουμε αυτους που αποσκοπούν να μας παρουν τα φράγκα χωρις ν μας προφέρουν τις ανάλογες υπηρεσιες . Ευχαριατω κ ελπιζω να μη σας κούρασα με το μακροσκελές post. Παραμένω στη διαθεση σας και παντα θα εχω τη διαθεση ν αναφέρω οτι σημαντικο πεσει στην αντίληψη μου με σκοπο να βοηθησω . Η ομαδικότητα κερδιζει παντα την ατομικότητα
Αδερφέ μου εσύ καλά τα λες και με τα περισσότερα παιδιά στα μυνηματα έχω καλή ενημέρωση και καλό χαβαλέ αλλά κάτι παλιοί που έχουν ριζώσει στη κατάσταση βγάζουν κόμπλεξ ύφος και ειρωνεία έτυχε να ρωτήσω σε μυνημα κάτι απλό για μια κοπέλα όχι προσωπικά η κάτι σε φάση τι φάση αυτή πως πέρασες και μου απάντησε πάνε και δες τι με ρωτάς κλπ ο ίδιος τύπος ακόμα γράφει στο νήμα μόνο για να υποβαθμίζει και να τονίζει να κάνουμε όλοι ενημέρωση....ενώ αυτός δεν κάνει ποτέ τέλος πάντων έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε όμως και τους άλλους τους έχουμε γραμμένους

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
419
Πόντοι
21
Φιλε για αυτό υπάρχουν τα νήματα για να ρωτάμε αλλιώς υπάρχουν και τα προσωπικά μηνύματα. Οπότε σε ευχαριστώ που μπήκες στο κόπο να απαντήσεις αλλά είσαι εκτός θέματος.ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΑΜΕ ΑΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ.Εντελως άστοχο το σχόλιο σου.
Ναι και σου λέει φίλε δεν ξέρω πάντως παρατηρώ ότι μόνο ρωτάς και δεν λες ποτέ κάτι εσύ να βοηθήσεις... ο mythical zoan είναι απ τους πιο ενεργούς εδώ μέσα και μια χαρά η φάση του άστοχο είναι να ρωτάς μόνο χωρις να δίνεις και αντί να το διορθώσεις να μιλάς και από πανω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

υπαρχει κανας συντεκνος να ξηγηθει για προσβαση σε Μαριαννα?ας στειλει pm
Αν σου στείλανε μυνημα έλα να μου τρυπήσεις τη μύτη

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
419
Πόντοι
21

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
419
Πόντοι
21
Βαλε Κλειω και Περσα....
Εγώ προσωπικά και με Κλειώ και ειδικά με περσα που δεν το περίμενα βγήκε κρυφό διαμάντι πέρασα σούπερ πολλές φορές είναι η χημεία και η όρεξη της αλληνης άσε που αυτές είναι λίγο καιρό στη δουλειά προσαρμοζονται η ίριδα απλά ξεπουτανευει και βαφετε παραπάνω η Ολίβια είναι λες και έχει πάρει κιλά εγκυμοσύνης 2 χρόνια σταθερά και με 0 σεξουαλικοτητα επίσης η ίριδα πρέπει να κάνει κάτι με τα χαλασμένα ψάρια εκεί κάτω αλλιώς θα τρωγόταν ούτε ψόφιο δεν μυρίζει ετσι

Roy Macaay

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2025
Like
200
Πόντοι
0
Αδερφέ μου εσύ καλά τα λες και με τα περισσότερα παιδιά στα μυνηματα έχω καλή ενημέρωση και καλό χαβαλέ αλλά κάτι παλιοί που έχουν ριζώσει στη κατάσταση βγάζουν κόμπλεξ ύφος και ειρωνεία έτυχε να ρωτήσω σε μυνημα κάτι απλό για μια κοπέλα όχι προσωπικά η κάτι σε φάση τι φάση αυτή πως πέρασες και μου απάντησε πάνε και δες τι με ρωτάς κλπ ο ίδιος τύπος ακόμα γράφει στο νήμα μόνο για να υποβαθμίζει και να τονίζει να κάνουμε όλοι ενημέρωση....ενώ αυτός δεν κάνει ποτέ τέλος πάντων έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε όμως και τους άλλους τους έχουμε γραμμένους
Γι αυτο ειπα φιλε μου συναγωνιστή οτι ειμαστε συμπαικτες σε μοα ομαδα κ παλιοί κ νεοι. Δεν υπαρχει λογος για αντιπαλότητα απλα θεωρω οτι το μεμπτό στοιχείο ειναι οτι καποιος παλιός που εχει κανει ενημερωσεις χρονια τωρα τα παιρνει λιγο στο κρανίο οταν καποιοι μονο ρωτάνε και δεν αναφέρουν καμια εμπειρια . Ειναι μια φαση δουναι κ λαβειν. Ολοι καπως ξεκινησαμε , καναμε κ λαθος επιλογές , βρήκαμε κ κρυμμένα διαμαντακια (σπάνιο φαινόμενο ειδικα στην πολη μας)

emounitis

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2013
Κριτικές
1
Like
124
Πόντοι
0
1ον Η Νεφελη πριν μεταγραφει στο Crystal , περασε απο Venus οπου σταματησε αποτομα και ειχαν ακουστει πραγματα.
2ον Στο Venus δουλευε τοτε και η Μπέλλα, οπου εδω μεσα παλι ακουγοταν πραγματα.
3ον Το Crystal πριν ανοιξει στη Δωδεκανησσου απο την συγκεκριμενη ιδιοκτητρια, ειχε σπιτι στην Παναγια Φανερωμενη με υπηρεσιες φουλ προγραμματων, οπου δουλευε η Ναντια.
4ον Η Αλεξια πριν παει στο crystal δουλευε στο dames.
5oν Η Ναντια που εξαφανιστηκε οπως και η Τοκιο ειναι πολυ πιθανον να δουλευουν αλλιως, οπως ειπε ο φιλος παραπανω.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
4.826
Πόντοι
456
1ον Η Νεφελη πριν μεταγραφει στο Crystal , περασε απο Venus οπου σταματησε αποτομα και ειχαν ακουστει πραγματα.
3ον Το Crystal πριν ανοιξει στη Δωδεκανησσου απο την συγκεκριμενη ιδιοκτητρια, ειχε σπιτι στην Παναγια Φανερωμενη με υπηρεσιες φουλ προγραμματων, οπου δουλευε η Ναντια.
5oν Η Ναντια που εξαφανιστηκε οπως και η Τοκιο ειναι πολυ πιθανον να δουλευουν αλλιως, οπως ειπε ο φιλος παραπανω.
Η Ναντια εχει δικια της επιχειρηση που γαμαει και δερνει....Η Τοκιο το γυρισε στην θρησκεια και την οικογενεια....και η Αλεξια εχει γινει σαν βαρελι πλεον....

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
4.826
Πόντοι
456
Ναι και σου λέει φίλε δεν ξέρω πάντως παρατηρώ ότι μόνο ρωτάς και δεν λες ποτέ κάτι εσύ να βοηθήσεις... ο mythical zoan είναι απ τους πιο ενεργούς εδώ μέσα και μια χαρά η φάση του άστοχο είναι να ρωτάς μόνο χωρις να δίνεις και αντί να το διορθώσεις να μιλάς και από πανω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν σου στείλανε μυνημα έλα να μου τρυπήσεις τη μύτη
Οταν εισαι 2-5-10 χρονια εδω μεσα ....και μονο ρωτας(μιλαω γενικα)....λογικο δεν ειναι να υπαρχει μια εμπαθεια; δηλαδη μεσα σε 3 χρονια ΔΕΝ πηγες σε πουτανες η μασαζ; ΔΕΝ γαμησες; ελα μην τρελαθουμε λιγο...τρωμε ενα σωρο λεφτα και ενα σωρο φολες να ερθουμε να γραψουμε δημοσια τις εμπειριες μας...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ....αλλα και σε προσωπικα μηνυματα γιατι καποια δεν γραφονται δημοσια....Σε 65 ατομα εδωσα το λινκ για τις τσοντες της μικρης που ειχε τον ντουλαπακια στο δωματιο...Οι μισοι απο τους 65 δεν ειχα πανω απο 20 μηνυματα ...Λοιπον να μην το κουραζουμε....εαν εισαι εδω μεσα χρονια ολοκληρα και δε προσφερεις...δεν ειμαι εγω αυτος που θα σε κρινει...αλλα μην περιμενεις και βοηθεια....Πρεπει να λειτουργουμε σαν ομαδα απεναντι στα αρπακτικα....και οχι σαν κηφηνες και παρασιτα που τα περιμενουν ολα ετοιμα στο πιατο...
Υ.γ. καμια προσωπικη επιθεση στον @Sukatimukati απλα μου εδωσε ωραιο πατημα!
ΓΑΜΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ....γαματε και μιλατε γιατι χανομαστε!

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
5.791
Πόντοι
1.056
Η Ναντια εχει δικια της επιχειρηση που γαμαει και δερνει....Η Τοκιο το γυρισε στην θρησκεια και την οικογενεια....και η Αλεξια εχει γινει σαν βαρελι πλεον....
Έπεσα καταλάθος στο προφίλ της Τόκυο και το έριξε στην φιλοσοφία, Νίτσε, Μπουκόφσκι κ.α..

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
102
Πόντοι
0
Έχει δικό της μασάζ?

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
471
Πόντοι
21
Για το 3ον και την εξέλιξη των πραγμάτων θεωρώ τον εαυτό μου κωλόφαρδο.
Ε πες μας και εμάς να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθειά της.

fokion12345

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2024
Like
243
Πόντοι
21
Και γω το ίδιο πρόβλημα έχω..

Καλησπέρα αλάνια.Πηγε κάνεις πρόσφατα dames????Έχει δοκιμάσει την καινούργια με τα τεράστια βυζια???

Ευχαριστώ
Υπάρχει νήμα για το dames θα βρεις όλες τις πληροφορίες εκεί...

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.842
Πόντοι
736
Λοιπόν θα επαναλάβω κάποια πράγματα επειδή βλέπω ότι γίνεται συζήτηση σχετικά.

Καταρχάς αδιαπραγμάτευτα το επίπεδο των μαγαζιών της πόλης μας είναι αηδιαστικά χαμηλό στα όρια της εξαπάτησης. Μεγάλο μέρος ευθύνης γι’ αυτό έχουμε και όλοι εμείς.
Πηγαίνει ο Τάκης στην Αγλαΐα – τα ονόματα είναι φανταστικά – του τον παίζει για 50 € χωρίς ίχνος μασάζ και έρχεται μετά εδώ αυτός και γράφει διθυράμβους! Πως σου τον έπαιξε ρε Τάκη Δηλαδή και ήσουν τόσο ευχαριστημένος;
Όσο δεν αντιδρά το αγοραστικό κοινό οι πελάτες τόσο η κάθε κουτοπόνηρη που έχει κάνει ένα μαγαζί θα μας πουλάει φύκια για μεταξωτές κορδέλες

Αυτήν την κατάσταση εκμεταλλεύονται αλλά και πάλι με ευθύνη δική μας κάποιες μετριότητες από Αθήνα οι οποίες ανεβαίνουν για μια βδομάδα και κάνουν παπάδες. Για αυτές τις περιπτώσεις το έχω ξαναπεί, όταν Μία γυναίκα είναι εντελώς κλεισμένη από ραντεβού μετά το τέταρτο βία βία πέμπτο επειδή είναι συνεχόμενα η απόδοση της θα είναι τραγική

Πάμε τώρα στις υπηρεσίες που παρέχουν οι κοπέλες. Αρκετές φορές επειδή κι αυτές είναι άνθρωποι προχωράνε σε υπηρεσίες πέραν αυτών που παρέχουν γενικά χωρίς να πληρωθούν. Μου έχει τύχει αρκετές φορές στο παρελθόν. Θα ήμουν μαλάκας Να μπω εδώ μέσα και να γράψω ότι πήγα με την Αγλαΐα η οποία βάση προγράμματος τον παίζει μόνο στον πελάτη αλλά εγώ την πήδηξα ή της έδωσα πίπα. Εδώ γράφουμε μόνο για τις στάνταρ παρεχόμενες υπηρεσίες
Έχω γράψει αλλά μετά από πολλά πολλά χρόνια για τέτοια εμπειρία που είχα. Όταν δεν υπήρχε ούτε η κοπέλα ούτε το μαγαζί. Μην κάνετε επίδειξη ανδρισμού γράφοντας το κάτι παραπάνω που παίρνετε από μια κοπέλα

Υπάρχουν φυσικά και αυτές που επιλεκτικά κάνουν σε πελάτες κάτι παραπάνω και ζητάνε χρήματα και να ξέρετε ότι τις περισσότερες περισσότερες φορές το μαγαζί το ξέρει απλά κάνει τα στραβά μάτια για να μην χάσει ένα και καλά δυνατό χαρτί του.

Η περίοδος του κορονοϊού ήταν ένα κομβικό σημείο που απελευθέρωσε πολλές επαγγελματίες να δουλεύουν μόνες τους παράλληλα με το μαγαζί που βρίσκονται. Το γελοίο είναι όμως όταν στο μαγαζί φτάνουν μέχρι το Α ενώ στα προσωπικά τους ραντεβού μέχρι το Ω.

Επειδή αναφέρθηκε νωρίτερα το Venus ήταν ένα σχολείο. ΙΕΚ Βίζιτας Θα το χαρακτήριζα. Αρκετές κοπέλες πέρασαν από το μασάζ στην βίζιτα. Υπάρχει και τώρα κοπέλα που δουλεύει σε μαγαζί αλλά κάνει και δικά της ραντεβού με τις συνθήκες που προανέφερα όμως

Επειδή δεν έχει αναφερθεί καθόλου για παράδειγμα η δώρα που δούλευε στην Βάσια πλέον κάνει κανονικά τα ραντεβού της μόνη της αν και η συγκεκριμένη όσο όμορφη κι αν είναι χάνει πολύ από το μυαλό της.

Προσέξτε πολύ καλά που γαμάτε που γλείφετε και τι βάζετε στο σπίτι σας
Από άποψη υγιεινής μιλάω. Ο νοών νοείτω

Και επειδή ένας φίλος ανέφερε ότι όλοι μας είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο και δε χρειάζονται αντεγκλήσεις θα συμφωνήσω μαζί του εξαιρώντας όμως τα ψεύτικα προφίλ μαγαζιών και αυτούς που γράφουν είτε θετικές είτε αρνητικές κριτικές για ένα δωρεάν ραντεβού.

Πηγαίνω σε μασάζ από τη δεκαετία του 90 και πλέον δε μου κάνει καμία απολύτως αίσθηση να πάω να δώσω 1 € σε αυτά τα μαγαζιά. Και θα το ξαναγράψω δεν τα θεωρώ μασατζίδικα στην Θεσσαλονίκη άλλα κοροιδάδικα στη Θεσσαλονίκη

ΥΓ: Μακάρι να υπήρχε ένας τρόπος να διαγράφονται εκείνοι οι οποίοι είναι χρόνια μέλη αλλά μονίμως ζητάνε πληροφορίες χωρίς να έχουν παραθέσει καμιά δική τους εμπειρία.
Τους έχουμε βαρεθεί πραγματικά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom