Αν μιλάμε για την ίδια την Θοδωρα και όχι διαφορετική αυτή που λέω εγώ δούλευε στην Βάνα πριν ενάμιση χρόνο τσακώθηκε μαζί της και έφυγε έκανε μόνη της εξωτερικά μασαζ...εγω την γνώρισα εντελώς τυχαία ήρθε και στο σπίτι μου έκανε κάποιες συνεδρίες μασαζ είχα το τηλ τώρα βέβαια δεν απαντάει ...για εκτόνωση μου έκανε από το πρώτο ραντεβού και πίπα αλλά για να το καταφέρω την έκανα βασσιλισα σε εισαγωγικά...εμφανισιακα είναι ψηλή καστανοξανθο μαλλι το είχε σπαστο..μετα το ισιωσε και πολυ ωραίο σώμα ...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (4 μέλη και 28 επισκέπτες)
Ελληνίδα?Αν μιλάμε για την ίδια την Θοδωρα και όχι διαφορετική αυτή που λέω εγώ δούλευε στην Βάνα πριν ενάμιση χρόνο τσακώθηκε μαζί της και έφυγε έκανε μόνη της εξωτερικά μασαζ...εγω την γνώρισα εντελώς τυχαία ήρθε και στο σπίτι μου έκανε κάποιες συνεδρίες μασαζ είχα το τηλ τώρα βέβαια δεν απαντάει ...για εκτόνωση μου έκανε από το πρώτο ραντεβού και πίπα αλλά για να το καταφέρω την έκανα βασσιλισα σε εισαγωγικά...εμφανισιακα είναι ψηλή καστανοξανθο μαλλι το είχε σπαστο..μετα το ισιωσε και πολυ ωραίο σώμα ...
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Αδελφια παντος η κατασταση για μας που δεν εχουμε προσβαση στα πριβε μαγαζια μετα το κλεισιμο της Μαγκυ ειναι ασχημη.Οι επιλογες ειναι λιγες και σιγουρα οχι ποιοτικες.Να πηγαινεις Βανα η Βενους η Ελιτ και να πληρωνεις 50 ευρο και να παρακαλας για μια μαλακια με την κοπελα χωρις να εχει βγαλει κανενα ρουχοκαι να σε βλεπει σαν ελεεινο δεν λεει.Παιρνουν απο καθε μασαζ 30 ευρο τσεπη και κανουν αγγαρεια.Σαν να μας κανουν χαρη που μας τον παιζουν 5 λεπτα για 30 ευρο που οι περισοτεροι δεν τα βγαζουν ουτε σε 8 ωρες.Μαλον θα πρεπει να αραιοσουμε της επισκεψης μπας και αρχισουν να σεβονται τα χρηματα που παιρνουν και αυτους που τους τα δινουν.Eπισκεψη στο Vana Spa στην Σταυρούπολη
Μασαζ με την Καληψω ,μικρουλα με ΠΟΛΥ μεγαλο στηθος,30 + 20
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
πρεπει να επιστρεψει η μαγκυ μαγκυ ξεκινα κατι καινουριο σηκωσε τα τηλεφωνα και παμε παλι απο την αρχη ξανα μην το καθυστερεις μαγκυυΑδελφια παντος η κατασταση για μας που δεν εχουμε προσβαση στα πριβε μαγαζια μετα το κλεισιμο της Μαγκυ ειναι ασχημη.Οι επιλογες ειναι λιγες και σιγουρα οχι ποιοτικες.Να πηγαινεις Βανα η Βενους η Ελιτ και να πληρωνεις 50 ευρο και να παρακαλας για μια μαλακια με την κοπελα χωρις να εχει βγαλει κανενα ρουχοκαι να σε βλεπει σαν ελεεινο δεν λεει.Παιρνουν απο καθε μασαζ 30 ευρο τσεπη και κανουν αγγαρεια.Σαν να μας κανουν χαρη που μας τον παιζουν 5 λεπτα για 30 ευρο που οι περισοτεροι δεν τα βγαζουν ουτε σε 8 ωρες.Μαλον θα πρεπει να αραιοσουμε της επισκεψης μπας και αρχισουν να σεβονται τα χρηματα που παιρνουν και αυτους που τους τα δινουν.
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 90
- Πόντοι
- 6
Το μόνο σίγουρο ,μετά από αυτά που διαβάζω,είναι ότι σε λίγο καιρό θα παρακαλάτε και για να τις δοσετε το πενηνταρικο χωρίς καν να σας αγγίξουν.
Εύχομαι να είστε άνθρωποι των καταστημάτων γιατι αν δεν είστε...είστε για το πέος(sic)
Εύχομαι να είστε άνθρωποι των καταστημάτων γιατι αν δεν είστε...είστε για το πέος(sic)
sketos.askepos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα έχει επισκεφθεί κανένας συναγωνιστής το studiobodyfree να μου πει εντυπώσει και αν ξέρει ποσό πάει το μαρούλι ?
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.290
- Πόντοι
- 216
Αδελφε το μονο σιγουρο ειναι οτι αν δεν βελτιοθουν θα το κοψουμε το αθλημα και θα γλυτοσουμε το πενηνταρικο.Αυτες θα χασουν.Εμεις το πολυ πολυ να μας τον παιζει η γυναικα μας που πιστευω οι περισοτεροι απο εμας εχουμε.Απλος ψαχνουμε για ποικιλια και οχι σκετο καναβουρι που λεει και το τραγουδι.Αν δεν βρουμε κατι αξιολογο δεν χαθηκε και ο κοσμος.Το μόνο σίγουρο ,μετά από αυτά που διαβάζω,είναι ότι σε λίγο καιρό θα παρακαλάτε και για να τις δοσετε το πενηνταρικο χωρίς καν να σας αγγίξουν.
Καλησπέρα έχει επισκεφθεί κανένας συναγωνιστής το studiobodyfree να μου πει εντυπώσει και αν ξέρει ποσό πάει το μαρούλι ?
Ειναι 100 το φουλ γυρω στα 45'
sketos.askepos
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 55
- Πόντοι
- 0
Ειναι 100 το φουλ γυρω στα 45'
Οι κοπελες ? Λενε κατι ? καμια προταση?
Οι κοπελες ? Λενε κατι ? καμια προταση?
Οι κοπελες αλλαζουν εκει σχεδον καθε μερα.Χθες που πηγα ειχε 3 αλλα δεν ειχε κατι το ιδιαιτερο και εφυγα
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
ελα ρε αδερφε κρεβατωθηκα για τα καλα ομως επανερχομαι δυναμικα στα σπορτςκαμια καινουργια στη vana η στο venus πηγε κανεις τελευταια??
οι πιο καινουργιες που ειδα ηταν η μαιρη στη vana κ η νατασα στο venus
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
στην υποδοχη ειναι ο νικος η εχει βαλει κοπελες? ξερει κανεις????Οι κοπελες ? Λενε κατι ? καμια προταση?
iordanis82
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σας
Πέρασμα απο Aqua Spa Β. Όλγας 126, 1ος όροφος την Δευτέρα το απόγευμα. Παρούσες δυο ξανθιές νεαρές Ελληνίδες (ονόματα δεν ανέφεραν). Η συμπεριφορά τους απλά κρύα και ξυνή και στην ερώτηση εαν παίζει και κάτι έξτρα μου απάντησαν μαχαίρι πως οχι και τι είναι αυτά που λέτε...Επομένως χαιρέτησα με χαρά και γλύτωσα το 50 Ευρώ που μου είπαν για χαλαρωτικό μασάζ. Τώρα αν το έκαναν απο φόβο διότι πήγα πρώτη φορά και δεν φανέρωσαν το κάτι έξτρα δεν το γνωρίζω αλλά σε κάθε περίπτωση εγώ δεν έχασα...
Πέρασμα απο Aqua Spa Β. Όλγας 126, 1ος όροφος την Δευτέρα το απόγευμα. Παρούσες δυο ξανθιές νεαρές Ελληνίδες (ονόματα δεν ανέφεραν). Η συμπεριφορά τους απλά κρύα και ξυνή και στην ερώτηση εαν παίζει και κάτι έξτρα μου απάντησαν μαχαίρι πως οχι και τι είναι αυτά που λέτε...Επομένως χαιρέτησα με χαρά και γλύτωσα το 50 Ευρώ που μου είπαν για χαλαρωτικό μασάζ. Τώρα αν το έκαναν απο φόβο διότι πήγα πρώτη φορά και δεν φανέρωσαν το κάτι έξτρα δεν το γνωρίζω αλλά σε κάθε περίπτωση εγώ δεν έχασα...
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
χαχα φιλαρακο ψεματα σου ειπαν χαχαχαχαχα παιζει εκτονωση στο 50ρικο κι αν δωσεις και παραπανω και στοματικο γνωστο και στις πετρες πια αυτοΚαλησπέρα σας
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 423
- Πόντοι
- 26
Καλησπέρα σας
Αχ...
λεω να περασω μια βολτα απο εκει να δω το Ρενακι
Dr.Socrates
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
Ωραίο το παραμύθι τους!Καλησπέρα σας
Παίζει κανονικά εκτόνωση στο αρχικό πρόγραμμα και με επιπλέον γίνονται τα γνωστά παραπανίσια
iordanis82
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Παλικαριά σε κάθε περίσταση εγώ δεν έχασα
Τώρα εφόσον λέτε ότι παιζει...μια ερώτηση : παίζει με καυλαντα του στυλ βγάζουν κάνα ρούχο ή παίζει το ξενερωτο άντε να τελειώνουμε ;
Διότι το ένα με το άλλο έχει διαφορά
Τώρα εφόσον λέτε ότι παιζει...μια ερώτηση : παίζει με καυλαντα του στυλ βγάζουν κάνα ρούχο ή παίζει το ξενερωτο άντε να τελειώνουμε ;
Διότι το ένα με το άλλο έχει διαφορά
στην υποδοχη ειναι ο νικος η εχει βαλει κοπελες? ξερει κανεις????
Ο Νικος ειναι ο σπαστικος