sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Στωματικο μονο με Ευα στο aqua, ξενια μονο απλο. Γενικα δεν ριχνουν ακυρα απο οτι εχω καταλαβει. ισως γιατι ρωτησες πριν μπεις
καλα κανεις που το λες για να μη πατησω ποτε το ποδι μου εκει με το που τον βλεπω και μουναρες να χει εκει ξενερωνω ετσι ειμαι εγω οποτε απλα δεν πηγαινωΟ Νικος ειναι ο σπαστικος
καλα κανεις που το λες για να μη πατησω ποτε το ποδι μου εκει με το που τον βλεπω και μουναρες να χει εκει ξενερωνω ετσι ειμαι εγω οποτε απλα δεν πηγαινω
τις εχει εκπαιδευσει ο παγωτατζης να το κανουν αυτο ιουυυ αηδια χαχααχχααχbody free σημερα μια αδυνατουλα βιαστικη αρκετα τα ηπιε βεβαια στο τελος μετρια η βαθμολογια μου
ε ναι ρε φιλε αν ηταν εξυπνος θα βαζε μια μουναρα εκει να κανει κουμαντο και θα αυξανε και δουλεια ετσι αλλα ειπαμε κλαει μοιρες δεν εχει τι να κανει κι ετσι καθεται εκειχαχα και γω το ιδιο
ε ναι ρε φιλε αν ηταν εξυπνος θα βαζε μια μουναρα εκει να κανει κουμαντο και θα αυξανε και δουλεια ετσι αλλα ειπαμε κλαει μοιρες δεν εχει τι να κανει κι ετσι καθεται εκει
φερνει κι ελληνιδες αδερφε? γτ παντα ξενες εφερνε οπως και να χει καποτε το ειχε 120 τωρα κανει και εκπτωση χαχααχ μα πρεπει κανεις να μην εχει μυαλο να δωσει 100ρικο το 2018 στο παγωτατζη με 100 ευρω παω ξενοδοχειο και μου ρχεται η πιο θεα και γουσταρω πριβε μια ωραΚαι το κυριοτερο ειναι οτι σταματησε να φερνει πλεον δυνατα κομματια δηλαδη ψηλες απο ουκρανια κτλ και φερνει μονο κατι χοντρες και κατι γυφτισες και περιμενει απο τον κοσμο να του αφηνει 100αρικα..μαλλον θα περιμενει για καιρο ακομα..
ειναι τραγικος και γλοιωδης λεμεΝαι συμφωνω απλα αυτος δεν εχει δουλεια γιατι ειναι ακριβος γιατι δεν εχει καλη συμπεριφορα και γιατι δεν σ αφηνει να κατσεις στο δωματιο ουτε μια ωρα..
ειναι τραγικος και γλοιωδης λεμε
οκ φιλος δωσε τηλεφωνο και που ειναι αν αξιζει σε pm kai σου στελνω οτι θελεις απο dames εχω περασει πολλες φορες με τα κοριτσια κυριως σε διπλο προγραμμα εβελοινα με λιλα!!και ηταν πολυ δυνατες..μεσα...συναγωνιστές, πήγα πρώτη φορά στο Engels Spa στο Φοίνικα και εμφανίστηκε η Εύα. Μου έκανε μόνο μασάζ, χωρίς ρούχα εγώ φυσικά και μόνο πλάτη και πίσω στα πόδια. Δεν ανέφερα κάτι για παραπάνω. Γνωρίζει κάποιος εάν πράγματι προσφέρει και εξτρά? Επειδή είμαι νέος στο άθλημα, μήπως έπρεπε να της μιλήσω? και πως θα της το πω? κι αν δεν κάνει, δεν θα γίνω ρόμπα?
Στο 50άρικο είναι μια εκτόνωση?Ιορδανη αν ξαναπας aqua,μπες κανονικα χωρις να ρωτησεις αν σου πει πως και μας επισκεφθηκες,πες ε μου πε ωραια πραγματα ενας φιλος μου και αστο εκει.Δε νομιζω να μην προχωρησει στην εκτονωση.Πρωτη φορα πηγα με την Ευα την καβλιαρα,λεω θα το ρισκαρω.Οταν μου πε να γυρισω,σκεφτομουν θα μου τον παιξει δεν θα μου τον παιξει..αρχισα να καυλωνω..με ρωτησε να σου κανω και δω,ειπα ναι και ολα καλα.τον επαιξε με μαεστρια.χουφτωνα τις βυζαρες της και ολα καλα. Το μασαζακι ηταν καλο χαλαρωτικο.περνουσε και απο τα αρχιδια που και που που ειναι ολα τα λεφτα.
Αλλα για μενα σε ζηλευω που μπορει να ειναι η πρωτη σου φορα στο συγκεκριμενο μαγαζι γιατι εχει την φαση του να μην εισαι τελειως σιγουρος αν θα χυσεις τελικα και να δικαιωνεσαι στο τελος.Εχει την φαση του.
μετα απο Ευα τιμησα και την Ξενια ,εξισου μια χαρα και το μασζακι και το happy ending.Στοματικο θεωρω πολλα τα συν 20 γιατι και με το χερι μια χαρα τα καταφερνουν
πριν κατι χρονια η ευα ειχε 2 μαγαζια ενα στο πανοραμα κ ενα στη καλαμαρια κ δουλευε κ αυτη κ ειχε κ αλλες κοπελες λογικα με την επομενη φορα αν τη πεις μπορει κ να σε κανει δε θελει ντροπησυναγωνιστές, πήγα πρώτη φορά στο Engels Spa στο Φοίνικα και εμφανίστηκε η Εύα. Μου έκανε μόνο μασάζ, χωρίς ρούχα εγώ φυσικά και μόνο πλάτη και πίσω στα πόδια. Δεν ανέφερα κάτι για παραπάνω. Γνωρίζει κάποιος εάν πράγματι προσφέρει και εξτρά? Επειδή είμαι νέος στο άθλημα, μήπως έπρεπε να της μιλήσω? και πως θα της το πω? κι αν δεν κάνει, δεν θα γίνω ρόμπα?