Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (7 μέλη και 43 επισκέπτες)

Mainaki3

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2017
Like
38
Πόντοι
0
Αν μιλάμε για την ίδια την Θοδωρα και όχι διαφορετική αυτή που λέω εγώ δούλευε στην Βάνα πριν ενάμιση χρόνο τσακώθηκε μαζί της και έφυγε έκανε μόνη της εξωτερικά μασαζ...εγω την γνώρισα εντελώς τυχαία ήρθε και στο σπίτι μου έκανε κάποιες συνεδρίες μασαζ είχα το τηλ τώρα βέβαια δεν απαντάει ...για εκτόνωση μου έκανε από το πρώτο ραντεβού και πίπα αλλά για να το καταφέρω την έκανα βασσιλισα σε εισαγωγικά...εμφανισιακα είναι ψηλή καστανοξανθο μαλλι το είχε σπαστο..μετα το ισιωσε και πολυ ωραίο σώμα ...

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Αν μιλάμε για την ίδια την Θοδωρα και όχι διαφορετική αυτή που λέω εγώ δούλευε στην Βάνα πριν ενάμιση χρόνο τσακώθηκε μαζί της και έφυγε έκανε μόνη της εξωτερικά μασαζ...εγω την γνώρισα εντελώς τυχαία ήρθε και στο σπίτι μου έκανε κάποιες συνεδρίες μασαζ είχα το τηλ τώρα βέβαια δεν απαντάει ...για εκτόνωση μου έκανε από το πρώτο ραντεβού και πίπα αλλά για να το καταφέρω την έκανα βασσιλισα σε εισαγωγικά...εμφανισιακα είναι ψηλή καστανοξανθο μαλλι το είχε σπαστο..μετα το ισιωσε και πολυ ωραίο σώμα ...
Ελληνίδα?

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Eπισκεψη στο Vana Spa στην Σταυρούπολη
Μασαζ με την Καληψω ,μικρουλα  με ΠΟΛΥ μεγαλο στηθος,30 + 20
Αδελφια παντος η κατασταση για μας που δεν εχουμε προσβαση στα πριβε μαγαζια μετα το κλεισιμο της Μαγκυ ειναι ασχημη.Οι επιλογες ειναι λιγες και σιγουρα οχι ποιοτικες.Να πηγαινεις Βανα η Βενους η Ελιτ και να πληρωνεις 50 ευρο και να παρακαλας για μια μαλακια με την κοπελα χωρις να εχει βγαλει κανενα ρουχοκαι να σε βλεπει σαν ελεεινο δεν λεει.Παιρνουν απο καθε μασαζ 30 ευρο τσεπη και κανουν αγγαρεια.Σαν να μας κανουν χαρη που μας τον παιζουν 5 λεπτα για 30 ευρο που οι περισοτεροι δεν τα βγαζουν ουτε σε 8 ωρες.Μαλον θα πρεπει να αραιοσουμε της επισκεψης μπας και αρχισουν να σεβονται τα χρηματα που παιρνουν και αυτους που τους τα δινουν.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Αδελφια παντος η κατασταση για μας που δεν εχουμε προσβαση στα πριβε μαγαζια μετα το κλεισιμο της Μαγκυ ειναι ασχημη.Οι επιλογες ειναι λιγες και σιγουρα οχι ποιοτικες.Να πηγαινεις Βανα η Βενους η Ελιτ και να πληρωνεις 50 ευρο και να παρακαλας για μια μαλακια με την κοπελα χωρις να εχει βγαλει κανενα ρουχοκαι να σε βλεπει σαν ελεεινο δεν λεει.Παιρνουν απο καθε μασαζ 30 ευρο τσεπη και κανουν αγγαρεια.Σαν να μας κανουν χαρη που μας τον παιζουν 5 λεπτα για 30 ευρο που οι περισοτεροι δεν τα βγαζουν ουτε σε 8 ωρες.Μαλον θα πρεπει να αραιοσουμε της επισκεψης μπας και αρχισουν να σεβονται τα χρηματα που παιρνουν και αυτους που τους τα δινουν.
πρεπει να επιστρεψει η μαγκυ μαγκυ ξεκινα κατι καινουριο σηκωσε τα τηλεφωνα και παμε παλι απο την αρχη ξανα μην το καθυστερεις μαγκυυ

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
Το μόνο σίγουρο ,μετά από αυτά που διαβάζω,είναι ότι σε λίγο καιρό θα παρακαλάτε και για να τις δοσετε το πενηνταρικο χωρίς καν να σας αγγίξουν.
Εύχομαι να είστε άνθρωποι των καταστημάτων γιατι αν δεν είστε...είστε για το πέος(sic)

sketos.askepos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2015
Κριτικές
4
Like
55
Πόντοι
0
Καλησπέρα έχει επισκεφθεί κανένας συναγωνιστής το studiobodyfree  να μου πει εντυπώσει και αν ξέρει ποσό πάει το μαρούλι ?

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Το μόνο σίγουρο ,μετά από αυτά που διαβάζω,είναι ότι σε λίγο καιρό θα παρακαλάτε και για να τις δοσετε το πενηνταρικο χωρίς καν να σας αγγίξουν.
Εύχομαι να είστε άνθρωποι των καταστημάτων γιατι αν δεν είστε...είστε για το πέος(sic)
Αδελφε το μονο σιγουρο ειναι οτι αν δεν βελτιοθουν θα το κοψουμε το αθλημα και θα γλυτοσουμε το πενηνταρικο.Αυτες θα χασουν.Εμεις το πολυ πολυ να μας τον παιζει η γυναικα μας που πιστευω οι περισοτεροι απο εμας εχουμε.Απλος ψαχνουμε για ποικιλια και οχι σκετο καναβουρι που λεει και το τραγουδι.Αν δεν βρουμε κατι αξιολογο δεν χαθηκε και ο κοσμος.

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
καμια καινουργια στη vana η στο venus πηγε κανεις τελευταια??

οι πιο καινουργιες που ειδα ηταν η μαιρη στη vana κ η νατασα στο venus

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
καμια καινουργια στη vana η στο venus πηγε κανεις τελευταια??

οι πιο καινουργιες που ειδα ηταν η μαιρη στη vana κ η νατασα στο venus
ελα ρε αδερφε κρεβατωθηκα για τα καλα ομως επανερχομαι δυναμικα στα σπορτς

iordanis82

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Καλησπέρα σας

Πέρασμα απο Aqua Spa Β. Όλγας 126, 1ος όροφος την Δευτέρα το απόγευμα. Παρούσες δυο ξανθιές νεαρές Ελληνίδες (ονόματα δεν ανέφεραν). Η συμπεριφορά τους απλά κρύα και ξυνή και στην ερώτηση εαν παίζει και κάτι έξτρα μου απάντησαν μαχαίρι πως οχι και τι είναι αυτά που λέτε...Επομένως χαιρέτησα με χαρά και γλύτωσα το 50 Ευρώ που μου είπαν για χαλαρωτικό μασάζ. Τώρα αν το έκαναν απο φόβο διότι πήγα πρώτη φορά και δεν φανέρωσαν το κάτι έξτρα δεν το γνωρίζω αλλά σε κάθε περίπτωση εγώ δεν έχασα...

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Καλησπέρα σας

Πέρασμα απο Aqua Spa Β. Όλγας 126, 1ος όροφος την Δευτέρα το απόγευμα. Παρούσες δυο ξανθιές νεαρές Ελληνίδες (ονόματα δεν ανέφεραν). Η συμπεριφορά τους απλά κρύα και ξυνή και στην ερώτηση εαν παίζει και κάτι έξτρα μου απάντησαν μαχαίρι πως οχι και τι είναι αυτά που λέτε...Επομένως χαιρέτησα με χαρά και γλύτωσα το 50 Ευρώ που μου είπαν για χαλαρωτικό μασάζ. Τώρα αν το έκαναν απο φόβο διότι πήγα πρώτη φορά και δεν φανέρωσαν το κάτι έξτρα δεν το γνωρίζω αλλά σε κάθε περίπτωση εγώ δεν έχασα...
χαχα φιλαρακο ψεματα σου ειπαν χαχαχαχαχα παιζει εκτονωση στο 50ρικο κι αν δωσεις και παραπανω και στοματικο γνωστο και στις πετρες πια αυτο

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
423
Πόντοι
26
:pipa1:
Καλησπέρα σας

Αχ...
λεω να περασω μια βολτα απο εκει να δω το Ρενακι  :pipa1:

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
εχει παρει κανενασ στοματικο απο την ξενια aqua spa....σκευτομαι να κανω επισκεψη

Dr.Socrates

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2017
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
1
Καλησπέρα σας

Ωραίο το παραμύθι τους! :rolleyes:
Παίζει κανονικά εκτόνωση στο αρχικό πρόγραμμα και με επιπλέον γίνονται τα γνωστά παραπανίσια  :pipa1: :pipa2:

iordanis82

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Παλικαριά σε κάθε περίσταση εγώ δεν έχασα :)
Τώρα εφόσον λέτε ότι παιζει...μια ερώτηση : παίζει με καυλαντα του στυλ βγάζουν κάνα ρούχο ή παίζει το ξενερωτο άντε να τελειώνουμε ;
Διότι το ένα με το άλλο έχει διαφορά 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom