Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Κανονικο μασαζ ειναι
ναι αλλα καποιοσ πανω ανεφερε πως και στο ελιτ 60 καραμανλη με συννεοηση αλλακαι στο 112 με μια μαυρη εκανε εκτονωση με συν 20??? εγω κανω λαθος?????μην πηγαινουμε τζαμπα ρε παιδια

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
ναι αλλα καποιοσ πανω ανεφερε πως και στο ελιτ 60 καραμανλη με συννεοηση αλλακαι στο 112 με μια μαυρη εκανε εκτονωση με συν 20??? εγω κανω λαθος?????μην πηγαινουμε τζαμπα ρε παιδια

Στο 112 εκτος απο την Ρια την χοντρη και την Αννα την αλβανιδα οχι την αδυνατη απο venus,ολες οι αλλες κανουν εκτονωση με +20

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Στο 112 εκτος απο την Ρια την χοντρη και την Αννα την αλβανιδα οχι την αδυνατη απο venus,ολες οι αλλες κανουν εκτονωση με +20
αρα στο ελιτ εγνατια 112 ειναι κανονικα εκτονωση συν 20 τα δινεισ μεσα η εξω? σκοπευω να το επισκεφτω γνωριζετε παιδια ωραρια κι αν ειναι ανοιχτο και σκ???? ευχαριστω

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
453
Πόντοι
36
Αφου εισαι τοσο εξυπνο παιδι γιατι δε παιρνεις μονος σου τηλεφωνο να μαθεις?

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Αφου εισαι τοσο εξυπνο παιδι γιατι δε παιρνεις μονος σου τηλεφωνο να μαθεις?
αυτο ηταν το επομενο που θα ρωταγα αδελφε το τηλ γτ γκουγκλαρα ελιτ εγνατια ομως δε το βγαζει μονο το εβε που ειναι στο 3 οροφο βγαζει το ελιτ π ειναι ημιοροφο απο οτι εχω δει απο κοντα δεν βγαζει κατι

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
αυτο ηταν το επομενο που θα ρωταγα αδελφε το τηλ γτ γκουγκλαρα ελιτ εγνατια ομως δε το βγαζει μονο το εβε που ειναι στο 3 οροφο βγαζει το ελιτ π ειναι ημιοροφο απο οτι εχω δει απο κοντα δεν βγαζει κατι
επισης αδελφε δεν ειμαι χθεσινος και το τηλ να βρω τα περι εκτονωσης θα τα πουν απο κοντα και στο βενους απο τηλ δε λενε κατι μολις ομως πας εκει γινεται το κολπο αν θυμασαι παλια οταν στο βενους ειχε αλλη διευθυνση δεν επαιζει ουτε καν εκτονωση

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
Όποιος γνωρίζει τι παίζει στο venus spa ας μου κάνει μια ενημέρωση. Είδα στην είσοδο τής πολυκατοικίας δύο εξαιρετικά κορίτσια να κρατούν κάτι σαν διαφημίσεις του καταστήματος.

kavler

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2009
Like
32
Πόντοι
1
Κάτι ακόμα ρε παιδιά, υπάρχει κάποια στην παπαφη γιατί ποίο πίσω διάβασα γιαυτην αλλα δεν βρήκα πληροφορίες παρά μονο αναφορές σε αυτή.

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
αρα στο ελιτ εγνατια 112 ειναι κανονικα εκτονωση συν 20 τα δινεισ μεσα η εξω? σκοπευω να το επισκεφτω γνωριζετε παιδια ωραρια κι αν ειναι ανοιχτο και σκ???? ευχαριστω

Τα δινεις μεσα ειναι ανοιχτο απο 11 εως 8 και σκ

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Τα δινεις μεσα ειναι ανοιχτο απο 11 εως 8 και σκ
χμμ τελεια ευχαριστω συναδελφε τωρα που εκλεισε η μαγκυ ισως αν αξιζει γινει η νεα μαγκυ για μενα το ελιτ 112 ημιοροφος συντομα θα επισκεφτω και θα ενημερωσω

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Κάτι ακόμα ρε παιδιά, υπάρχει κάποια στην παπαφη γιατί ποίο πίσω διάβασα γιαυτην αλλα δεν βρήκα πληροφορίες παρά μονο αναφορές σε αυτή.
ναι υπαρχει αλλα ειναι πριβε και ειναι ξινες επισης κι οχι ελληνιδες

panaras

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
195
Πόντοι
1
φιλε θοδωρη βλεπω εισαι κατι σαν εγκυκλοπαιδεια για μασατζιδικα,σε παραδεχομαι

Passenger1980

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2017
Like
56
Πόντοι
0
Δημόσια πρόκληση και πραάκληση προς Θοδωρή Boxteam: Να ανεβάσει έναν κατάλογο με τα δέκα καλύτερα μαγαζιά της πόλης, και με μία σύντομη περιγραφή της κατάστασης στο καθένα από αυτά. Αυτό θα το εκτιμήσουν αρκετοί

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
φιλε θοδωρη βλεπω εισαι κατι σαν εγκυκλοπαιδεια για μασατζιδικα,σε παραδεχομαι
χαχα παρα ηλικιακα δεν ειμαι 50-60 εχω μεγαλη εμπειρια ομως εδω μεσα εχει και καλυτερους και πιο γνωστες απο εμενα ευχαριστω παντως για τα καλα σου λογια φιλαρακι

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Δημόσια πρόκληση και πραάκληση προς Θοδωρή Boxteam: Να ανεβάσει έναν κατάλογο με τα δέκα καλύτερα μαγαζιά της πόλης, και με μία σύντομη περιγραφή της κατάστασης στο καθένα από αυτά. Αυτό θα το εκτιμήσουν αρκετοί
χαχα φιλαρακο θα γινει καποια στιγμη κι αυτο το ειχα προτεινει εγω λιγο παλαιοτερα κι ενας πιο παλιος αρκετα απο μενα λεει γτ το λεω και δε το κανω χαχα αφηνω τουσ πιο αρχαιουσ να κανουν το βημα αυτο αλλα ισωσ το κανω εγω φιλαρακο  ειδωμεν

demis_kal

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Αν και είμαι νέος εδώ, γνωρίζει κανείς εάν στο Angel Spa (Ευα) στο Φοίνικα γίνεται μόνο μασάζ ή έχει κι έξτρα?

demis_kal

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2018
Like
8
Πόντοι
0
Παιδιά χαλαρώστε με το dames....τι ωραίο Έχει????Έχει ωραίες κοπέλες έχει καθαρό μπάνιο καθαρο δωματιο όλα είναι κάτω του μετρίου...δηλαδη να δώσεις σε μια χοντρή και μια γριά κανονικά όμως 60 ευρώ να στον παίξουν???και άντε εσένα σου αρέσει πως το προτείνεις???θα πάμε οι άλλοι θα χάσουν το 60ευρω και θα σε βρίζουν...γιατι δεν κάνεις κονέ να πας σε κάποιο άλλο με τα ίδια τα λεφτά??? Amaryllis Μαρία Λαδάδικα angels spa μόνο ευη????
ποιό από τα δύο προτείνεις? Amaryllis ή Angels Spa? Ευχαριστώ.

pantelos2017

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0

Στο elit spa εγνατιας 112 ισόγειο, κάνουν εκτόνωση ? απο πότε και πόσες κοπέλες έχει μέσα αφού λειτουργεί με δύο δωμάτια. Πήγα δύο φορές και εκτόνωση δεν είχε

panaras

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
195
Πόντοι
1
φιλε θοδωρη δεν εχω παει ποτε σε μασατζιδικο και ελεγα να κανω την αρχη στο venus στην μοναστηριου η στο amaryllis.Ποια ειναι η γνωμη σου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom