masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
εππ αδελφε μου τι εχουμε εδωωω
Για εδώ είμαστε...... ορματε μακεδονομάχοι 20ευρώ τζάμπα πράμα
εππ αδελφε μου τι εχουμε εδωωω
Για εδώ είμαστε...... ορματε μακεδονομάχοι 20ευρώ τζάμπα πράμα
ναι αλλα καποιοσ πανω ανεφερε πως και στο ελιτ 60 καραμανλη με συννεοηση αλλακαι στο 112 με μια μαυρη εκανε εκτονωση με συν 20??? εγω κανω λαθος?????μην πηγαινουμε τζαμπα ρε παιδιαΚανονικο μασαζ ειναι
ναι αλλα καποιοσ πανω ανεφερε πως και στο ελιτ 60 καραμανλη με συννεοηση αλλακαι στο 112 με μια μαυρη εκανε εκτονωση με συν 20??? εγω κανω λαθος?????μην πηγαινουμε τζαμπα ρε παιδια
αρα στο ελιτ εγνατια 112 ειναι κανονικα εκτονωση συν 20 τα δινεισ μεσα η εξω? σκοπευω να το επισκεφτω γνωριζετε παιδια ωραρια κι αν ειναι ανοιχτο και σκ???? ευχαριστωΣτο 112 εκτος απο την Ρια την χοντρη και την Αννα την αλβανιδα οχι την αδυνατη απο venus,ολες οι αλλες κανουν εκτονωση με +20
αυτο ηταν το επομενο που θα ρωταγα αδελφε το τηλ γτ γκουγκλαρα ελιτ εγνατια ομως δε το βγαζει μονο το εβε που ειναι στο 3 οροφο βγαζει το ελιτ π ειναι ημιοροφο απο οτι εχω δει απο κοντα δεν βγαζει κατιΑφου εισαι τοσο εξυπνο παιδι γιατι δε παιρνεις μονος σου τηλεφωνο να μαθεις?
επισης αδελφε δεν ειμαι χθεσινος και το τηλ να βρω τα περι εκτονωσης θα τα πουν απο κοντα και στο βενους απο τηλ δε λενε κατι μολις ομως πας εκει γινεται το κολπο αν θυμασαι παλια οταν στο βενους ειχε αλλη διευθυνση δεν επαιζει ουτε καν εκτονωσηαυτο ηταν το επομενο που θα ρωταγα αδελφε το τηλ γτ γκουγκλαρα ελιτ εγνατια ομως δε το βγαζει μονο το εβε που ειναι στο 3 οροφο βγαζει το ελιτ π ειναι ημιοροφο απο οτι εχω δει απο κοντα δεν βγαζει κατι
αρα στο ελιτ εγνατια 112 ειναι κανονικα εκτονωση συν 20 τα δινεισ μεσα η εξω? σκοπευω να το επισκεφτω γνωριζετε παιδια ωραρια κι αν ειναι ανοιχτο και σκ???? ευχαριστω
χμμ τελεια ευχαριστω συναδελφε τωρα που εκλεισε η μαγκυ ισως αν αξιζει γινει η νεα μαγκυ για μενα το ελιτ 112 ημιοροφος συντομα θα επισκεφτω και θα ενημερωσωΤα δινεις μεσα ειναι ανοιχτο απο 11 εως 8 και σκ
ναι υπαρχει αλλα ειναι πριβε και ειναι ξινες επισης κι οχι ελληνιδεςΚάτι ακόμα ρε παιδιά, υπάρχει κάποια στην παπαφη γιατί ποίο πίσω διάβασα γιαυτην αλλα δεν βρήκα πληροφορίες παρά μονο αναφορές σε αυτή.
χαχα παρα ηλικιακα δεν ειμαι 50-60 εχω μεγαλη εμπειρια ομως εδω μεσα εχει και καλυτερους και πιο γνωστες απο εμενα ευχαριστω παντως για τα καλα σου λογια φιλαρακιφιλε θοδωρη βλεπω εισαι κατι σαν εγκυκλοπαιδεια για μασατζιδικα,σε παραδεχομαι
χαχα φιλαρακο θα γινει καποια στιγμη κι αυτο το ειχα προτεινει εγω λιγο παλαιοτερα κι ενας πιο παλιος αρκετα απο μενα λεει γτ το λεω και δε το κανω χαχα αφηνω τουσ πιο αρχαιουσ να κανουν το βημα αυτο αλλα ισωσ το κανω εγω φιλαρακο ειδωμενΔημόσια πρόκληση και πραάκληση προς Θοδωρή Boxteam: Να ανεβάσει έναν κατάλογο με τα δέκα καλύτερα μαγαζιά της πόλης, και με μία σύντομη περιγραφή της κατάστασης στο καθένα από αυτά. Αυτό θα το εκτιμήσουν αρκετοί
ποιό από τα δύο προτείνεις? Amaryllis ή Angels Spa? Ευχαριστώ.Παιδιά χαλαρώστε με το dames....τι ωραίο Έχει????Έχει ωραίες κοπέλες έχει καθαρό μπάνιο καθαρο δωματιο όλα είναι κάτω του μετρίου...δηλαδη να δώσεις σε μια χοντρή και μια γριά κανονικά όμως 60 ευρώ να στον παίξουν???και άντε εσένα σου αρέσει πως το προτείνεις???θα πάμε οι άλλοι θα χάσουν το 60ευρω και θα σε βρίζουν...γιατι δεν κάνεις κονέ να πας σε κάποιο άλλο με τα ίδια τα λεφτά??? Amaryllis Μαρία Λαδάδικα angels spa μόνο ευη????
αρα στο ελιτ εγνατια 112 ειναι κανονικα εκτονωση συν 20 τα δινεισ μεσα η εξω? σκοπευω να το επισκεφτω γνωριζετε παιδια ωραρια κι αν ειναι ανοιχτο και σκ???? ευχαριστω