Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
μετα απο ενα απογοητευτικο περασμα στην πιατσα πηγα νωρις το απογευμα στο σπα πισω απο το μετ και παλι κλειστο αν ξερει κανεις ασ ανημερωσει για ωραριο μετα στη βανα οπου και περασα με την μαγκυ ενταξει καλη ηταν με χαλαρωσα αρκετα μπορω να πω υπηρχε βεβαια απαρτια με ολες τις κοπελες

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96
Σύντροφοι κ συναγωνιστές κανένα περισσότερο ίνφο για αυτό πληζ (διεύθυνση, τλφ, αν χρειάζεται ραντεβού κλπ) για εμάς τους τουρίστες;

Η κ κάποια άλλη πρόταση για αντίστοιχο κατάστημα με εγγυημένη επιτυχία τουλάχιστον στο καλαμάκι χωρίς μα και μου;

Σας χιλιοευχαριστώ!

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Πολύ καλό περιποιημένο διαμέρισμα πάνω από το Internet cafe Inspot στην Βασ. Όλγας λίγο μετά την Μ. Μπότσαρη αριστερά ! Μέτριες κοπέλες !

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Πολύ καλό περιποιημένο διαμέρισμα πάνω από το Internet cafe Inspot στην Βασ. Όλγας λίγο μετά την Μ. Μπότσαρη αριστερά ! Μέτριες κοπέλες !
περιποιημενο διαμερισμα το νταμες??? τι αλλο θα ακουσω αδελφε

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Δεν υπαρχει το 79 ο αλλος εκανε λαθος στο νουμερο και εννοουσε το Μοναστηριου 67 δηλαδη το Venus Spa 2. Να ρωτησω για Body Free τι τιμες παιζουν και τι υπηρεσιες προσφερουν εκει?

Στο body free το φουλ ειναι στα 100ε και ο χρονος σου στο δωματιο γυρω στα τρια τεταρτα

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
για να επισκεφτω καποιο μασατζιδικο πρεπει πρωτα να κλεισω ραντεβου?η μπορω απλα να περασω απο εκει?

Μπορεις να περασεις απο εκει και χωρις τηλεφωνο απλα οι κοπελες μπορει να κανουν μασαζ εκεινη την ωρα στα δωματια

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
παιδια οποιος γνωριζει το τηλεφωνο της μαριαννας ας στειλει σε πμ εχω τα παλια και δεν σηκωνει  κανεις

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Στο body free του Νίκου έχει milf που κάνουν full προγραμμα?

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
περιποιημενο διαμερισμα το νταμες??? τι αλλο θα ακουσω αδελφε
Δικιο εχει, περιποημενο ειναι με καναπεδες, χαλιά και ωραια διακοσμιση. Απλα ειναι οπως το ειπε διαμερισμα και μαλιστα μικρο, οποτε δεν μπορει να εχει ντουζιερες στα δωματια και το WC του ειναι τοσο μικρο που δεν μπορει να χωρεσει ουτε μπανιερα...

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
Πέρασμα με Ηρα σε Μαριάννα. Την ιδρώνει τη φανέλα. Ικανοποιημένος αρκετά. Μία καινούργια Μαρίνα τι λέει, δοκίμασε κανείς;

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Είμαι πρώτη φορά στο site αλλά παλιός στα μασατζίδικα. Χτες πήγα στο καινούργιο Αμαρυλλίς. Είναι πολύ καλύτερο από πριν με τρία καταπληκτικά αστέρια! Και το μασάζ με 4 χέρια ήταν φανταστικό!!!!!!!

Τωρα το καταπληκτικα αστερια ειναι αντικειμενικο; Μην ειναι τιποτα πατσαβουρια που απλα ειναι καλυτερα απο τις χοντρες θειες που εχουν συνηθως. Αν θες στειλε καμια πληροφορια, εστω και σε pm

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Δικιο εχει, περιποημενο ειναι με καναπεδες, χαλιά και ωραια διακοσμιση. Απλα ειναι οπως το ειπε διαμερισμα και μαλιστα μικρο, οποτε δεν μπορει να εχει ντουζιερες στα δωματια και το WC του ειναι τοσο μικρο που δεν μπορει να χωρεσει ουτε μπανιερα...
αν λοιπον αυτο ειναι περιποιημενο εγω ειμαι ο ναπολεων βοναπαρτης και η αμαριλισ ο χωρος που ειχε ο προπηγουμενος ηταν το παλατι του μπακινχαμ ευχαριστω πολυ

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Τωρα το καταπληκτικα αστερια ειναι αντικειμενικο; Μην ειναι τιποτα πατσαβουρια που απλα ειναι καλυτερα απο τις χοντρες θειες που εχουν συνηθως. Αν θες στειλε καμια πληροφορια, εστω και σε pm

Περασμα στο αμαρρυλις πριν απο 2 μερες κοπελες 2 μια μικρουλα μελαχρινη αδυνατη και μια αλλη που δουλευε στην Μαγκυ..και οι 2 το μονο που κανανε ητανε στοματικο με 70ε και μαλιστα με προφυλαξη..εκανα το λαθος και περασα..περιττο να πω πως ακομα τα κλαιω τα λεφτα μου..

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
423
Πόντοι
26
Περασμα στο αμαρρυλις πριν απο 2 μερες κοπελες 2 μια μικρουλα μελαχρινη αδυνατη και μια αλλη που δουλευε στην Μαγκυ..και οι 2 το μονο που κανανε ητανε στοματικο με 70ε και μαλιστα με προφυλαξη..εκανα το λαθος και περασα..περιττο να πω πως ακομα τα κλαιω τα λεφτα μου..

Πια ειναι η κοπελα  που δουλευε στην Μαγκυ?

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
422
Πόντοι
21
μολις πηρα τηλ στο dames και μου ειπαν οτι εχουν 5 κοπελες και οτι με 70ε παιζει φουλ προγραμμα.
πηγε κανεις?λεω να περασω αυριο αν προλαβω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom