masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
αναλογα το μασατζιδικογια να επισκεφτω καποιο μασατζιδικο πρεπει πρωτα να κλεισω ραντεβου?η μπορω απλα να περασω απο εκει?
αναλογα το μασατζιδικογια να επισκεφτω καποιο μασατζιδικο πρεπει πρωτα να κλεισω ραντεβου?η μπορω απλα να περασω απο εκει?
Σύντροφοι κ συναγωνιστές κανένα περισσότερο ίνφο για αυτό πληζ (διεύθυνση, τλφ, αν χρειάζεται ραντεβού κλπ) για εμάς τους τουρίστες;
Η κ κάποια άλλη πρόταση για αντίστοιχο κατάστημα με εγγυημένη επιτυχία τουλάχιστον στο καλαμάκι χωρίς μα και μου;
Σας χιλιοευχαριστώ!
περιποιημενο διαμερισμα το νταμες??? τι αλλο θα ακουσω αδελφεΠολύ καλό περιποιημένο διαμέρισμα πάνω από το Internet cafe Inspot στην Βασ. Όλγας λίγο μετά την Μ. Μπότσαρη αριστερά ! Μέτριες κοπέλες !
Δεν υπαρχει το 79 ο αλλος εκανε λαθος στο νουμερο και εννοουσε το Μοναστηριου 67 δηλαδη το Venus Spa 2. Να ρωτησω για Body Free τι τιμες παιζουν και τι υπηρεσιες προσφερουν εκει?
για να επισκεφτω καποιο μασατζιδικο πρεπει πρωτα να κλεισω ραντεβου?η μπορω απλα να περασω απο εκει?
Δικιο εχει, περιποημενο ειναι με καναπεδες, χαλιά και ωραια διακοσμιση. Απλα ειναι οπως το ειπε διαμερισμα και μαλιστα μικρο, οποτε δεν μπορει να εχει ντουζιερες στα δωματια και το WC του ειναι τοσο μικρο που δεν μπορει να χωρεσει ουτε μπανιερα...περιποιημενο διαμερισμα το νταμες??? τι αλλο θα ακουσω αδελφε
Εχει μια καλη Ελληνιδα μιλφ αυτο το καιρο..Στο body free του Νίκου έχει milf που κάνουν full προγραμμα?
Είμαι πρώτη φορά στο site αλλά παλιός στα μασατζίδικα. Χτες πήγα στο καινούργιο Αμαρυλλίς. Είναι πολύ καλύτερο από πριν με τρία καταπληκτικά αστέρια! Και το μασάζ με 4 χέρια ήταν φανταστικό!!!!!!!
αν λοιπον αυτο ειναι περιποιημενο εγω ειμαι ο ναπολεων βοναπαρτης και η αμαριλισ ο χωρος που ειχε ο προπηγουμενος ηταν το παλατι του μπακινχαμ ευχαριστω πολυΔικιο εχει, περιποημενο ειναι με καναπεδες, χαλιά και ωραια διακοσμιση. Απλα ειναι οπως το ειπε διαμερισμα και μαλιστα μικρο, οποτε δεν μπορει να εχει ντουζιερες στα δωματια και το WC του ειναι τοσο μικρο που δεν μπορει να χωρεσει ουτε μπανιερα...
Πέρασμα με Ηρα σε Μαριάννα. Την ιδρώνει τη φανέλα. Ικανοποιημένος αρκετά. Μία καινούργια Μαρίνα τι λέει, δοκίμασε κανείς;
Τωρα το καταπληκτικα αστερια ειναι αντικειμενικο; Μην ειναι τιποτα πατσαβουρια που απλα ειναι καλυτερα απο τις χοντρες θειες που εχουν συνηθως. Αν θες στειλε καμια πληροφορια, εστω και σε pm
Περασμα στο αμαρρυλις πριν απο 2 μερες κοπελες 2 μια μικρουλα μελαχρινη αδυνατη και μια αλλη που δουλευε στην Μαγκυ..και οι 2 το μονο που κανανε ητανε στοματικο με 70ε και μαλιστα με προφυλαξη..εκανα το λαθος και περασα..περιττο να πω πως ακομα τα κλαιω τα λεφτα μου..
ηρω λεττονηΠια ειναι η κοπελα που δουλευε στην Μαγκυ?