You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (9 μέλη και 45 επισκέπτες)
μολις πηρα τηλ στο dames και μου ειπαν οτι εχουν 5 κοπελες και οτι με 70ε παιζει φουλ προγραμμα.
πηγε κανεις?λεω να περασω αυριο αν προλαβω
Καλησπερα φιλε, πηγα εγω προσφατα. Πηρα το φουλ προγραμμα, οντως 70 ευρω μου πηγε.Επισης με 40 ειχε μονο φραπε και με 60 μονο πιπα.Μου βγηκαν 2 κοπελες για να διαλεξω, παροτι μετα ειδα οτι υπηρχαν και αλλες που καθονταν σε ενα δωματιο, ισως επρεπε να ρωτησω ?! Πηρα μια Ρενα, αρκετα γεματουλα αλλα με βυζαρες, λιγο πεσμενες.Αρκετα καλο μασαζ, φοβερη πιπα και γενικα καλο παιχνιδι-ανταποκριση, αλλα μετριο γαμησι.Για μια Αλεξια ακουσα καλα πραγματα, αν ξαναπαω θα παρω απο πριν να ρωτησω αν ειναι εκει.Αν περασεις βολτα πες μου και εσυ την αποψη σου.
Περασμα στο ελιτ σπα εγνατιας 112 με την μαυρη κοπελα ονοματι Jessica.Η κοπελα μου πηρε 20ε για εκτονωση κ τον επιανε σαν να επιανε σκατα.Οταν τελιωσα ουτε χαρτι μου εφερε κ κοιτουσε με ενα βλεμα αηδιας.Εννοειται οτι δεν θα την ξαναπαρω
στο venus στην μοναστηριου ισχυει 30 ευρο μασαζ και +20 για εκτονωση? αν ναι ποση ωρα ειναι το μασαζ?
1 ωρα ειναι αλλα δεν το λες και μασαζ..μονο κατι ψιχαιδεματα στα ποδια ειναι για να σου τον σηκωσουνε..
Kauliaris27
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2014
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
Απο ελιτ ιπποκρατειου εχουμε καμια ενημερωση ή δεν αξιζει τον κοπο?Περασμα στο ελιτ σπα εγνατιας 112 με την μαυρη κοπελα ονοματι Jessica.Η κοπελα μου πηρε 20ε για εκτονωση κ τον επιανε σαν να επιανε σκατα.Οταν τελιωσα ουτε χαρτι μου εφερε κ κοιτουσε με ενα βλεμα αηδιας.Εννοειται οτι δεν θα την ξαναπαρω
Απο ελιτ ιπποκρατειου εχουμε καμια ενημερωση ή δεν αξιζει τον κοπο?
Στο ελιτ στο ιπποκρατιο μια η δυο κοπελες κανουν εκτονωση και στοματικο αλλα πρεπει να συννενοηθεις με την Ελενη πρωτα
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
σκαλωσα τωρα θεοδωρα στη μαγκυ ποια ητανε? πριν ποσο καιρο?μήπως γνωρίζει κανένας φίλος αν στο venus spa δουλεύει ή δούλευε μια κοπέλα απο την μαγκη με το όνομα Θεοδώρα?
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
αρα και στο 112 παιζει εκτονωση με συν 20 σαν βανα ενα πραμμα δλδ????????????Περασμα στο ελιτ σπα εγνατιας 112 με την μαυρη κοπελα ονοματι Jessica.Η κοπελα μου πηρε 20ε για εκτονωση κ τον επιανε σαν να επιανε σκατα.Οταν τελιωσα ουτε χαρτι μου εφερε κ κοιτουσε με ενα βλεμα αηδιας.Εννοειται οτι δεν θα την ξαναπαρω
μια ψήλη πιτσιρικά 20 κατι, έχει 2 χρονια νομίζω πια που σταμάτησεσκαλωσα τωρα θεοδωρα στη μαγκυ ποια ητανε? πριν ποσο καιρο?
εννοείς μήπως μια ψηλή αδύνατη από Λάρισα???λίγο άλογο στην φατσαμια ψήλη πιτσιρικά 20 κατι, έχει 2 χρονια νομίζω πια που σταμάτησε
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
οντως ειχαν περασει κατι καλα αλλα για ενα φεγγαρι απο μαγκυ και δε θυμαμαι ονοματα κυριως οταν ηταν στην εγνατια προτου μεταφερθειμια ψήλη πιτσιρικά 20 κατι, έχει 2 χρονια νομίζω πια που σταμάτησε
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.143
- Πόντοι
- 2.356
Για εδώ είμαστε...... ορματε μακεδονομάχοι 20ευρώ τζάμπα πράμα
Για εδώ είμαστε...... ορματε μακεδονομάχοι 20ευρώ τζάμπα πράμα
πηγες?
Humax