Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Στο elit spa εγνατιας 112 ισόγειο, κάνουν εκτόνωση ? απο πότε και πόσες κοπέλες έχει μέσα αφού λειτουργεί με δύο δωμάτια. Πήγα δύο φορές και εκτόνωση δεν είχε
αυτο ειναι κατι αδελφε που θελω να διευκρινιστει γτ ειναι διφορουμενες οι αποψεις καποιοι εδω ειπαν πως εχει καποιοι λετε πως οχι ...μπορει καποιοσ να τοποθετηθει σωστα στο τι γινεται ωστε να παμε η απλα να μην παμε μες τη βδομαδα...καποιος που γνωριζει ομως για το ελιτ 112 συγκεκριμενα εχει τελικα η οχι???

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
φιλε θοδωρη δεν εχω παει ποτε σε μασατζιδικο και ελεγα να κανω την αρχη στο venus στην μοναστηριου η στο amaryllis.Ποια ειναι η γνωμη σου?
κανε την αρχη στη βανα σταυρουπολη θα σε εκπληξει θετικα νομιζω

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
ποιό από τα δύο προτείνεις? Amaryllis ή Angels Spa? Ευχαριστώ.
αμμαριλις βεβαια αντζελσ σπα ειναι πριβε αλλα δεν λεει πια κι αμαριλις τεινει να ναι πριβε μα ψιλοαξιζει παραπανω μεταξυ των 2

demis_kal

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2018
Like
8
Πόντοι
0
φίλε θοδωρηςboxteam συγνώμη που σε πρίζω......... ΠΡΙΒΕ όταν λες, τί εννοείς? εξήγησέ μου σε παρακαλώ..... ευχαριστώ

panaras

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
195
Πόντοι
1
δηλαδη αν παρω τηλ στο amarylls και τουσ πω οτι ενδιαφερομαι για ενα μασσαζ τι θα μου πουν?οτι ειναι πριβε?

panaras

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
195
Πόντοι
1
το βανα spa στην σταυρουπολη μου πεφτει λιγο μακρυα φιλε θοδωρη

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
το βανα spa στην σταυρουπολη μου πεφτει λιγο μακρυα φιλε θοδωρη
το βενους μοναστηριου δεν απεχει και πολυ αν ειναι να πας βενους μοναστηριου κανε ενα κοπο ως τη βανα καλυτερα εχει πιο πολλες επιλογες εγω για σενα το λεω φιλαρακο

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
φίλε θοδωρηςboxteam συγνώμη που σε πρίζω......... ΠΡΙΒΕ όταν λες, τί εννοείς? εξήγησέ μου σε παρακαλώ..... ευχαριστώ
πριβε ενοοωντας πως για να εχεις αρχικα προσβαση πρεπει να υπαρχει καποιος κοινος γνωστος πυ θα μεσολαβησει και ειναι πιο εξειδικευμενα στις υπηρεσιες π παρεχουν αυτα.

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
435
Πόντοι
26
Eπισκεψη στο Vana Spa στην Σταυρούπολη
Μασαζ με την Καληψω ,μικρουλα  με ΠΟΛΥ μεγαλο στηθος,30 + 20

panaras

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
195
Πόντοι
1
το βενους μοναστηριου δεν απεχει και πολυ αν ειναι να πας βενους μοναστηριου κανε ενα κοπο ως τη βανα καλυτερα εχει πιο πολλες επιλογες εγω για σενα το λεω φιλαρακο

για να το λες εσυ ετσι θα ειναι δασκαλε

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.068
Πόντοι
206
εχει δοκιμασει καποιος φιλος την μελαχρινη αδυνατη πιτσιρικα  απο το amarillys?
σκευτομαι να την τιμησω

panaras

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
195
Πόντοι
1
θα το επιχειρησω, και αν μου ριξει ακυρο τοτε θα παω βανα.λογικα το σαβατοκυριακο που μας ερχεται θα παιχτει η φαση,οπως και να χει θα ενημερωσω

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
εχει δοκιμασει καποιος φιλος την μελαχρινη αδυνατη πιτσιρικα  απο το amarillys?
σκευτομαι να την τιμησω

Ναι την δοκιμασα κανει με 70ε στοματικο με προφυλαξη και ουτε τα ρουχα της δεν βγαζει..δεν αξιζει

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
αυτο ειναι κατι αδελφε που θελω να διευκρινιστει γτ ειναι διφορουμενες οι αποψεις καποιοι εδω ειπαν πως εχει καποιοι λετε πως οχι ...μπορει καποιοσ να τοποθετηθει σωστα στο τι γινεται ωστε να παμε η απλα να μην παμε μες τη βδομαδα...καποιος που γνωριζει ομως για το ελιτ 112 συγκεκριμενα εχει τελικα η οχι???

στο ελιτ εγνατιας 112 οι μισες κοπελες  κανουν εκτονωση και οι αλλες μισες δεν κανουν.Το θεμα ομως ειναι οτι αλλαζουν και συχνα.

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
48
Πόντοι
1
αν μπορει καποιος φιλος να με ξανασυστησει στην μαριαννα η να μου δωσει το τηλ ειμαι παλιος πελατης της και πιστευω θα με θυμηθει,ευχαριστω και τον φιλο που εστειλε πμ

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
στο ελιτ εγνατιας 112 οι μισες κοπελες  κανουν εκτονωση και οι αλλες μισες δεν κανουν.Το θεμα ομως ειναι οτι αλλαζουν και συχνα.
ε καλα και στο βενους ετσι ηταν και στη βανα αλλα αλλαξε και πλεον ολες κανουν οποτε υπαρχει πρασινο φως αυτο εχει σημασια συντομα θα επισκεφτω ελιτ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom