Πανε στο Μοναστηριου 67 και κανε με την Σοφια.
η Σοφια ειναι εξαφανισμενη εδω και ενα μηνα
Πανε στο Μοναστηριου 67 και κανε με την Σοφια.
σε αυτο το μαγαζι παιδια ειναι φαση βενους και βανα δλδ???η Σοφια ειναι εξαφανισμενη εδω και ενα μηνα
σε αυτο το μαγαζι παιδια ειναι φαση βενους και βανα δλδ???
εχει παει κανεις σε ενα στουντιο μασαζ πισω απο το μετ χοτελ πηγα δυο φορες αλλα μετα το πετυχαινα παντα κλειστο μηπως ξερει κανεις τι γινεται
αρα εχει τις ιδιες υπηρεσιες με συν 20???????Ναι ειναι το δευτερο μαγαζι venus
αρα και μοναστηριου εχει κανονικα εχεις κανει δλδ προγραμμα εκει? ε λογικα 11 πρωι με 9 βραδυ πανω κατω αυτα ειναι τα ωραρια50 ευρω ειναι και εχει και τελειωμα αλλα ποτε ειναι ανοιχτο ξερει κανεις ωραριο
50 ευρω ειναι και εχει και τελειωμα αλλα ποτε ειναι ανοιχτο ξερει κανεις ωραριο
αληθεια ποσες κοπελες εχει ? εχει πχ σα τη βανα 5-6?12 με 10
αληθεια ποσες κοπελες εχει ? εχει πχ σα τη βανα 5-6?
πως ειναι δυνατον?παντως το εχω επισκεφτει νωρις το απογευμα πολλες φορες και ηταν κλειστο
μονο? χμ μαλισταοχι εκει εχει παντα δυο
Επίσκεψη στο dames - μεταξά . Τέσσερις κοπέλες μέσα , λίλα κ αλεξία τα ονόματα που συγκράτησα . Το περιβάλλον αρκετά ερασιτεχνικό , το μπάνιο ψιλοφρίκη όπως έχει αναφερθεί. Απο τις κοπέλες μόνο η Αλεξία μου έκανε κλικ . Κοπέλα με πιασίματα κ καυλόφατσα για γούστα μου . Μασάζ της πλάκας , υπηρεσίες φουλ με δυνατό σημείο το καλαμάκι υγρό κ σπέσιαλ . Για μια φορά είναι οκ
Δεν υπαρχει το 79 ο αλλος εκανε λαθος στο νουμερο και εννοουσε το Μοναστηριου 67 δηλαδη το Venus Spa 2. Να ρωτησω για Body Free τι τιμες παιζουν και τι υπηρεσιες προσφερουν εκει?συναγωνιστες ερωτηση αναφερθηκε ενα ιδρυμα μοναστηριου 79 επειδη περασα απο εκει δεν εχει στο κουδουνι καποιο ονομα καποιου σπα η κατι αντιστοιχο γνωριζει κανεις που χτυπαμε εαν ειναι φρεε το ιδρυμα ?????????
ε ναι το καταλαβα εχω πολυ καιρο να παω σε αυτον φιλε δε θυμαμαι εγω τοτε που πηγαινα επαιρνε και 120 αλλα φαντασου ποσο καιρο εχω να παω σε αυτον τωρα σιγουρα θα ειναι πολυ πιο χαμηλα οι τιμεςΔεν υπαρχει το 79 ο αλλος εκανε λαθος στο νουμερο και εννοουσε το Μοναστηριου 67 δηλαδη το Venus Spa 2. Να ρωτησω για Body Free τι τιμες παιζουν και τι υπηρεσιες προσφερουν εκει?