Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (9 μέλη και 49 επισκέπτες)

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
εχει παει κανεις σε ενα στουντιο μασαζ πισω απο το μετ χοτελ πηγα δυο φορες αλλα μετα το πετυχαινα παντα κλειστο μηπως ξερει κανεις τι γινεται

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
50 ευρω ειναι και εχει και τελειωμα αλλα ποτε ειναι ανοιχτο ξερει κανεις ωραριο

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
50 ευρω ειναι και εχει και τελειωμα αλλα ποτε ειναι ανοιχτο ξερει κανεις ωραριο
αρα και μοναστηριου εχει κανονικα εχεις κανει δλδ προγραμμα εκει? ε λογικα 11 πρωι με 9 βραδυ πανω κατω αυτα ειναι τα ωραρια

frank zane

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
47
Πόντοι
1
παντως το εχω επισκεφτει νωρις το απογευμα πολλες φορες και ηταν κλειστο

DocHollywood

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
18
Πόντοι
1
Επίσκεψη στο dames - μεταξά . Τέσσερις κοπέλες μέσα , λίλα κ αλεξία τα ονόματα που συγκράτησα . Το περιβάλλον αρκετά ερασιτεχνικό , το μπάνιο ψιλοφρίκη όπως έχει αναφερθεί. Απο τις κοπέλες μόνο η Αλεξία μου έκανε κλικ . Κοπέλα με πιασίματα κ καυλόφατσα για γούστα μου . Μασάζ της πλάκας , υπηρεσίες φουλ με δυνατό σημείο το καλαμάκι υγρό κ σπέσιαλ . Για μια φορά είναι οκ

Σύντροφοι κ συναγωνιστές κανένα περισσότερο ίνφο για αυτό πληζ (διεύθυνση, τλφ, αν χρειάζεται ραντεβού κλπ) για εμάς τους τουρίστες;

Η κ κάποια άλλη πρόταση για αντίστοιχο κατάστημα με εγγυημένη επιτυχία τουλάχιστον στο καλαμάκι χωρίς μα και μου;

Σας χιλιοευχαριστώ!

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
συναγωνιστες ερωτηση αναφερθηκε ενα ιδρυμα μοναστηριου 79 επειδη περασα απο εκει δεν εχει στο κουδουνι καποιο ονομα καποιου σπα η κατι αντιστοιχο γνωριζει κανεις που χτυπαμε εαν ειναι φρεε το ιδρυμα ?????????

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
ακομη μια ερωτηση κανεις που πηγε προσφατα μποντυ φρεε στην υποδοχη ειναι ακομα ο νικος η εχει βαλει κοριτσια στην θεση του??????? πραγματικα δε μπορω να τον βλεπω χαχαχαχαχα

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
συναγωνιστες ερωτηση αναφερθηκε ενα ιδρυμα μοναστηριου 79 επειδη περασα απο εκει δεν εχει στο κουδουνι καποιο ονομα καποιου σπα η κατι αντιστοιχο γνωριζει κανεις που χτυπαμε εαν ειναι φρεε το ιδρυμα ?????????
Δεν υπαρχει το 79 ο αλλος εκανε λαθος στο νουμερο και εννοουσε το Μοναστηριου 67 δηλαδη το Venus Spa 2. Να ρωτησω για Body Free τι τιμες παιζουν και τι υπηρεσιες προσφερουν εκει?

panaras

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
195
Πόντοι
1
για να επισκεφτω καποιο μασατζιδικο πρεπει πρωτα να κλεισω ραντεβου?η μπορω απλα να περασω απο εκει?

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Δεν υπαρχει το 79 ο αλλος εκανε λαθος στο νουμερο και εννοουσε το Μοναστηριου 67 δηλαδη το Venus Spa 2. Να ρωτησω για Body Free τι τιμες παιζουν και τι υπηρεσιες προσφερουν εκει?
ε ναι το καταλαβα εχω πολυ καιρο να παω σε αυτον φιλε δε θυμαμαι εγω τοτε που πηγαινα επαιρνε και 120 αλλα φαντασου ποσο καιρο εχω να παω σε αυτον τωρα σιγουρα θα ειναι πολυ πιο χαμηλα οι τιμες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom