Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.598
Πόντοι
736
Guys, όλα αυτά έπρεπε να γραφούν στο δικό της topic. Και εκεί να απαντήσει. Τώρα, μπορεί να πει πως δεν διάβασε όλα αυτά και ούτε θα ασχοληθεί.
Προσωπικά προβληματίστηκα με όλα αυτά, και επίσης προσωπικά με νοιάζει μόνο το θεμα της υγείας. Δεν θέλω να πιστεύω πως υπάρχουν συμφέροντα κτλ πίσω από τα λεγόμενα κανενός από εσάς.
Δεν ξέρω αν θα πάρω απαντήσεις, αλλά μέχρι να πάρω, κομμένα όλα αυτά με τις πιπιτσες, οι οποίες θα έπρεπε (αν δεν το κάνουν ήδη), να προσέχουν και να ελέγχονται από γιατρό, μια και είναι το επάγγελμα που ακολουθούν.
Φίλε εγώ έκανα ραντεβού μαζί της και έγραψα – περιέγραψα την εμπειρία μου.

Δεν έγραψα κάτι στο ξεκάρφωτο

Καλώς η κακώς οι μόνες που σίγουρα ελέγχονται είναι οι νόμιμες δηλωμένες ιερόδουλες.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.422
Πόντοι
11.146
Φίλε θα ασχοληθώ για τελευταία φορά και μαζί σου και με αυτήν την κυρία. Στα παπάκια μου το τι κάνει με το Μουνί της την καθαριότητα και την προσωπική της υγιεινή.
Εντωμεταξύ μου λες ότι η προστασία της δημόσιας υγείας δεν είναι συκοφαντία Αλλά όταν μεταφέρουμε μια πληροφορία τέτοιου τυπου είναι συκοφαντία.
Επαναλαμβάνω ότι πολύ πρόσφατα αναφέρθηκε κάτι χειρότερο για μία ανεξάρτητη Έσκορτ εδώ στη Θεσσαλονίκη. Δε βρέθηκε όμως κάποιος να χαρακτηρίσει συκοφάντη αυτόν που μετέφερε την πληροφορία.

Λοιπόν θα παίξω το παιχνιδάκι της κυρίας και θα ανακαλέσω… Ναι είμαι συκοφάντης! Ναι είμαι ψεύτης!

Από τη στιγμή που εσύ δημόσια έχεις πει ότι την συκοφαντώ εμμέσως πλην σαφώς εγγυάσαι για την καθαρότητα και καθαριότητα της!

Μακάρι φίλε μου να αποδειχθω ψεύτης και να αποδεχθείς εσυ αληθής.

Σε αντίθεση περιπτωση όμως Εγώ δεν θα φέρω καμία μα καμία ευθύνη…

Καλές γιορτές με υγεία
....αδελφε κοιτα να δεις, ας το επαναλαβω ακομη μια φορα συκοφαντια δεν ειναι η μεταφορα πληροφοριας για το κοινο καλο αλλα η πληροφορια ΧΩΡΙΣ αποδειξεις που οδηγει στην διαβολη ! Επισης επιμενεις να εγγυηθω εγω για την κοπελα, απο που κ που δεν καταλαβα, ουτε κατι ιδιαιτερο εχω μαζι της, ουτε με αφορα το πως δουλευει. Αλλωστε εγω δεν μπορω να εγγυηθω ουτε για τον (μ)πουτσο μου :grin:
Τελος παντων ελπιζω να καταλαβες οτι τα σχολια μου ηταν για την αηθη επιθεση που δεχτηκε η κοπελα με βαριες κατηγοριες κ οχι γιατι εχω κατι ιδιαιτερο μαζι της ή γνωριζω κατι περισσοτερο για τα προσωπικα της.
Περιμενω κ εγω να βγει η κοπελα κ να πει την αποψη της, οπως ολοι μας υποθετω.
Επισης @lanoche21 , ναι εχεις δικιο για το τσιγαρο, απλα εγω δν το καταλαβα γτ ειμαι μανιωδης καπνιστης, οπως δικιο εχεις κ για την διακριτικοτητα στα ραντεβου κατ'οικον (γειτονια). Για τα υπολοιπα, εμφανιση-υπηρεσιες κτλ ειναι αντικειμενο κριτικης μιας συναντησης κ καλως αναφερονται!
Την καλησπερα μου μαγκες :hi:

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.598
Πόντοι
736
....αδελφε κοιτα να δεις, ας το επαναλαβω ακομη μια φορα συκοφαντια δεν ειναι η μεταφορα πληροφοριας για το κοινο καλο αλλα η πληροφορια ΧΩΡΙΣ αποδειξεις που οδηγει στην διαβολη ! Επισης επιμενεις να εγγυηθω εγω για την κοπελα, απο που κ που δεν καταλαβα, ουτε κατι ιδιαιτερο εχω μαζι της, ουτε με αφορα το πως δουλευει. Αλλωστε εγω δεν μπορω να εγγυηθω ουτε για τον (μ)πουτσο μου :grin:
Τελος παντων ελπιζω να καταλαβες οτι τα σχολια μου ηταν για την αηθη επιθεση που δεχτηκε η κοπελα με βαριες κατηγοριες κ οχι γιατι εχω κατι ιδιαιτερο μαζι της ή γνωριζω κατι περισσοτερο για τα προσωπικα της.
Περιμενω κ εγω να βγει η κοπελα κ να πει την αποψη της, οπως ολοι μας υποθετω.
Επισης @lanoche21 , ναι εχεις δικιο για το τσιγαρο, απλα εγω δν το καταλαβα γτ ειμαι μανιωδης καπνιστης, οπως δικιο εχεις κ για την διακριτικοτητα στα ραντεβου κατ'οικον (γειτονια). Για τα υπολοιπα, εμφανιση-υπηρεσιες κτλ ειναι αντικειμενο κριτικης μιας συναντησης κ καλως αναφερονται!
Την καλησπερα μου μαγκες :hi:
Για να μην ξανά συνεπής στο λόγο μου δεν θα απαντήσω…

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
153
Πόντοι
1
Καταρχάς Ζητώ συγνώμη γιατί έχει παραδρομής έγραψα στρεπτόκοκκο

Να ξεκαθαρίσω κάτι και να το βάλετε καλά όλοι στο μυαλό σας δεν είναι συκοφαντία η προστασία της δημόσιας υγείας. Επειδή φίλε εσύ δεν ξέρεις εδώ στα μέρη μας υπάρχει μία κοπέλα από Τσεχία που συζητηθεί πολύ Ένα θέμα που έχει. Θα το ξαναγράψω ότι άλλο αν μας αρέσει το πρόσωπο ο κώλος ή το μουνί μιας κοπέλας γιατί αυτό είναι υποκειμενικό και άλλο αν ελλοχεύει κίνδυνος. Σου ζήτησα να εγγυηθείς από τη στιγμή που με κατηγόρησες για συκοφαντική δυσφήμιση. Τελοσπάντων πολύ κακό για το τίποτα γιατί Σύμφωνα με την νοοτροπία των αμερικανών ακόμα και η αρνητική διαφήμιση είναι διαφήμιση για την συγκεκριμένη. Όλοι κατάλαβαν ότι άφησες να εννοηθεί ότι λειτούργησα καθ υπόδειξιν της Πρώην εργοδότριας της

Επίσης η συγκεκριμένη σύμφωνα με ένα μήνυμα που μου έστειλε κάποιος προφανώς σε ορισμένες περιπτώσεις με ορισμένους πελάτες προχωράει και πέραν του στοματικού

Χαίρομαι που το διευκρινίζεις ότι δεν εννοείς κάτι τέτοιο. Καλή συνέχεια σε όλους και να θυμόμαστε ότι καλή η καύλα αλλά πάνω από την κάθε καύλα είναι υγεία μας
Όταν λες κοπέλα από την Τσεχία να φανταστώ αναφέρεσαι στην Ιρίνα;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.406
Πόντοι
2.966
Λοιπόν επειδή δέχομαι στο inbox μηνύματα να σας πω πως έχει το πράγμα.2022 νομίζω είχα συναντήσει την Ίριδα στην Αθήνα 1 ραντεβού ούτε 1 h επειδή προέκυψε κάτι και δεν μπορώ να πω ότι ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένος. Πριν ένα μήνα ενάμιση έκλεισα ραντεβού μαζί της εδώ και είχα ξεχάσει ότι ήτανε αυτή η Ίρις

Τις εντυπώσεις μου από την συνάντηση μαζί της τις έγραψα και μπορείτε να τις δείτε. Στάθηκα στην πολυ κακή υγιεινή της. Και σε μία οσμή που είχε. Πρόσφατα που ήμουν Αθήνα συναντήθηκα για ένα καφέ στην Κηφισιά με έναν παλιό μου συνάδελφο ο όποιος μου την είχε προτείνει τότε. Του είπα για την κακή Γενική παρουσία της και για την κακή υγιεινή της αφού όπως είπα και ξαναείπα δεν προσέχει καθόλου στο τι κάνει με τον πελάτη

Ευθύς αμέσως ο φίλος μου μου είπε ότι ένα διάστημα είχε σταματήσει και ίδια τον είχε ενημερώσει επειδή είχαν καλές σχέσεις ότι για λίγο σταματάει γιατί είχε ένα θέμα με στρεπτόκοκκο που δεν υποχωρούσε.

Ξέρετε τώρα μας αρέσουν τα μούτρα τα βυζιά ή ο κώλος μιας κοπέλας είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό και όπως λέω όλες οι εμπειρίες που παραθέτουμε εδώ μέσα είναι άκρως υποκειμενικές, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα που λέει ο θυμόσοφος λαός.
Τα θέματα υγείας και υγιεινής όμως είναι απαρέγκλιτα αντικειμενικά και εξόχως σοβαρά.

Εγώ με την Ίριδα ευτυχώς έκανα μόνο μασάζ ή αυτό που κάνει και λέει μασάζ.

Το κλείνω εδώ το θέμα απλά τα έγραψα σε κοινή θέα για να μη δέχομαι ερωτήσεις με μηνύματα .

Αυτό που μπορεί πολύ εύκολα να κάνει η συγκεκριμένη επαγγελματίας είναι να δημοσιεύσει να δημοσιοποιήσει μία εξέταση, γενική και καλλιέργεια ούρων γιατί πολύ απλά μπορεί αυτή τη στιγμή να είναι ελεύθερη λοιμώξεων.

Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι ας κανονίσουμε την πορεία μας ο καθένας ξεχωριστά
Σοβαρα τωρα ρε φιλε ριχνεις λασπη στην κοπελα για ενα θεμα στρεπτοκοκκου κι επεισης λες δεν προσέχει καθόλου στο τι κάνει με τον πελάτη ενω τα cg που το ακα βαραει αβερτα ειναι ασφαλεστατα ρε σεις σοβαρευτητε λιγο καποιοι αυτο το αθλημα αυτους τους κινδυνους εχει οποιος φοβαται απλα το σταματαει τελος ζητας τις εξετασεις της εσυ να φανταστω καθε φορα που πας τις δειχνεις κι οταν μια σου λεει για πιπα λες βαλε σκουφακι αλλιως αστο

KostasRP

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Like
19
Πόντοι
0
Φίλε θα ασχοληθώ για τελευταία φορά και μαζί σου και με αυτήν την κυρία. Στα παπάκια μου το τι κάνει με το Μουνί της την καθαριότητα και την προσωπική της υγιεινή.
Εντωμεταξύ μου λες ότι η προστασία της δημόσιας υγείας δεν είναι συκοφαντία Αλλά όταν μεταφέρουμε μια πληροφορία τέτοιου τυπου είναι συκοφαντία.
Επαναλαμβάνω ότι πολύ πρόσφατα αναφέρθηκε κάτι χειρότερο για μία ανεξάρτητη Έσκορτ εδώ στη Θεσσαλονίκη. Δε βρέθηκε όμως κάποιος να χαρακτηρίσει συκοφάντη αυτόν που μετέφερε την πληροφορία.

Λοιπόν θα παίξω το παιχνιδάκι της κυρίας και θα ανακαλέσω… Ναι είμαι συκοφάντης! Ναι είμαι ψεύτης!

Από τη στιγμή που εσύ δημόσια έχεις πει ότι την συκοφαντώ εμμέσως πλην σαφώς εγγυάσαι για την καθαρότητα και καθαριότητα της!

Μακάρι φίλε μου να αποδειχθω ψεύτης και να αποδεχθείς εσυ αληθής.

Σε αντίθεση περιπτωση όμως Εγώ δεν θα φέρω καμία μα καμία ευθύνη…

Καλές γιορτές με υγεία
Προφανως φαινεται να εχεις καποιο θεμα με την κατανοηση κειμενου. Παντως μπραβο στον @Odin_ που προσπαθει να σου εξηγησει, αλλα ματαια

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.598
Πόντοι
736
Σοβαρα τωρα ρε φιλε ριχνεις λασπη στην κοπελα για ενα θεμα στρεπτοκοκκου κι επεισης λες δεν προσέχει καθόλου στο τι κάνει με τον πελάτη ενω τα cg που το ακα βαραει αβερτα ειναι ασφαλεστατα ρε σεις σοβαρευτητε λιγο καποιοι αυτο το αθλημα αυτους τους κινδυνους εχει οποιος φοβαται απλα το σταματαει τελος ζητας τις εξετασεις της εσυ να φανταστω καθε φορα που πας τις δειχνεις κι οταν μια σου λεει για πιπα λες βαλε σκουφακι αλλιως αστο
Λοιπόν δάσκαλε να σου πω κάτι εγώ το ελεύθερο στοματικό δεν το γουστάρω και όχι για εμένα αλλά για τις κοπέλες είναι επικίνδυνο. Αν έχεις στοιχειώδεις γνώσεις κινδύνων για μία γυναίκα από το ελεύθερο στοματικό. Προφανώς ο μηχανισμός της ίριδας με τα free πήρε μπροστά. Μπορείτε να με κατηγορήσετε όσο θέλετε

Ναι συμφωνώ ότι ο αγοραίος έρωτας κρύβει πολλούς κινδύνους για την υγεία μας. Όμως αν υπάρχει η παραμικρή υπόνοια για μία επαγγελματία εγώ θα ήθελα να το πει κάποιος.

Δε σας είδα όμως ρε μάγκες για την Λενκα να πείτε το παραμικρό…

Μάλλον εκείνη δεν είναι καλή στο marketing

Θα πω το ίδιο που είπα και στο άλλο το παλικάρι. Μακάρι εγώ να βγω ψεύτης.

Καλή συνέχεια

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.598
Πόντοι
736
Εντωμεταξύ ρε μάγκες έκανα μία αναζήτηση στα μηνύματα σας και όλως τυχαίως Είστε οι ίδιοι που την υπερασπίζεστε!!!!

Άξιοι!!!

Κραξτε όσο θέλετε! Το κράξιμο από προμοτορες ειναι παράσημο

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.194
Πόντοι
7.095
Φίλε εγώ έκανα ραντεβού μαζί της και έγραψα – περιέγραψα την εμπειρία μου.

Δεν έγραψα κάτι στο ξεκάρφωτο

Καλώς η κακώς οι μόνες που σίγουρα ελέγχονται είναι οι νόμιμες δηλωμένες ιερόδουλες.
Τι κάνουν είπαμε οι νόμιμες?

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.598
Πόντοι
736
Τι κάνουν είπαμε οι νόμιμες?
Φίλε επειδή ξέρω τι εννοείς οι νόμιμα δηλωμένες ιερόδουλες που είναι λιγότερες από τις μισές στα μπουρδέλα περνάνε διεβδομαδιαίο έλεγχο

Οι περισσότερες στα μπουρδέλα είναι χωρίς άδεια όπως και τα μαγαζιά είναι χωρίς άδεια και συγκεκριμένα αυτά που υπάρχουν παραπάνω από μία κοπέλες ανά βάρδια

Τελευταία τροποποίηση:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.194
Πόντοι
7.095
Φίλε επειδή ξέρω τι εννοείς οι νόμιμα δηλωμένες ιερόδουλες που είναι λιγότερες από τις μισές στα μπουρδέλα περνάνε διεβδομαδιαίο έλεγχο

Οι περισσότερες στα μπουρδέλα είναι χωρίς άδεια όπως και τα μαγαζιά είναι χωρίς άδεια και συγκεκριμένα αυτά που υπάρχουν παραπάνω από μία κοπέλες ανά βάρδια
Τώρα μιλάς σωστά

Irida_msg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Like
2.338
Πόντοι
441
Καλησπέρα.

Διαβάζω με προσοχή τα σχόλια και τις κριτικές σας.

Με έχει στεναχωρήσει απίστευτα το θέμα που έχει δημιουργηθεί και κυρίως γιατί άνθρωποι που έχουν κάνει μαζί μου συνεδρία ανησυχούν.

Για να μπει ένα τέλος στην παραφιλολογία και στις ανυπόστατες κατηγορίες, δεν είχα ποτέ σταφυλόκοκκο, στρεπτόκοκκο ή κάποιο άλλο νόσημα, χρόνιο ή μη και προφανώς δεν έχω ούτε τώρα. Δεν έχω μιλήσει-εμπιστευτεί σε κανέναν "γιατρό" ή πελάτη προσωπικά μου θέματα και ιδιαίτερα θέμα υγείας που δεν ισχύει!

Το θέμα υγείας είναι κάτι που με απασχολεί πάρα πολύ, πρώτα για εμένα κ την οικογένεια μου και έπειτα για τους πελάτες μου. Να σας ενημερώσω ότι κάνω συχνές και τακτικές εξετάσεις τις οποίες έχω μαζί μου στις συναντήσεις και είναι διαθέσιμες σε όποιον μου τις ζητήσει! Δεν θα ρίσκαρα ποτέ την υγεία μου όπως και των πελατών μου που με επιλέγουν και με εμπιστεύονται!

Όσον αφορά το θέμα της προσέλευσης μου στις συναντήσεις, κατά διαστήματα και στις διάφορες συνεργασίες που είχα, ναι η μετακίνηση γινόταν με τον σύντροφό μου ή με κάποιο φίλο ή με οδηγό. Στο ξεκίνημα μου εδώ στην Θεσσαλονίκη πάντως οι μετακινήσεις μου γίνονται με ταξί. Κατανοώ επίσης το θέμα διακριτικότητας στην συνάντηση στο σπίτι και θα φροντίζω να μην επαναληφθεί ξανά.

Στο θέμα του τσιγάρου, ναι έχετε απόλυτο δίκιο. Καπνίζω, δυστυχώς. Και για αυτό πάντα μα πάντα τρώω καραμέλα ή τσίχλα πριν μπω σε Συνέδρια, και βάζω σπρέι αντισηπτικό στο στόμα, καθώς και άρωμα. Παρολα αυτά καταλαβαίνω ότι μπορεί για κάποιους να είναι πολύ ενοχλητικό οπότε δεν θα με πειράξει να μου ακυρώσει το ραντεβού.

Ως προς τις υπηρεσίες μου, είμαι ξεκάθαρη το τι προσφέρω και με ποιο κόστος χωρίς αστερίσκους και κρυφές χρεώσεις. Οπότε τα υπονοούμενα για προσφορά κατά περίπτωση ολοκληρωμένης επαφής δεν ισχύουν. Εάν αλλάξει κάτι στις υπηρεσίες μου, θα το ανακοινώσω δημόσια και θα ισχύει για όλους.

Προσπάθησα να είμαι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται ώστε να μην υπάρξει άσκοπη συνέχεια για σχόλια που δεν έχουν καμμία βάση, όπως επίσης και να εμπλακώ σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία στο νήμα σας.

Τελευταία τροποποίηση:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.406
Πόντοι
2.966
Λοιπόν δάσκαλε να σου πω κάτι εγώ το ελεύθερο στοματικό δεν το γουστάρω και όχι για εμένα αλλά για τις κοπέλες είναι επικίνδυνο. Αν έχεις στοιχειώδεις γνώσεις κινδύνων για μία γυναίκα από το ελεύθερο στοματικό. Προφανώς ο μηχανισμός της ίριδας με τα free πήρε μπροστά. Μπορείτε να με κατηγορήσετε όσο θέλετε

Ναι συμφωνώ ότι ο αγοραίος έρωτας κρύβει πολλούς κινδύνους για την υγεία μας. Όμως αν υπάρχει η παραμικρή υπόνοια για μία επαγγελματία εγώ θα ήθελα να το πει κάποιος.

Δε σας είδα όμως ρε μάγκες για την Λενκα να πείτε το παραμικρό…

Μάλλον εκείνη δεν είναι καλή στο marketing

Θα πω το ίδιο που είπα και στο άλλο το παλικάρι. Μακάρι εγώ να βγω ψεύτης.

Καλή συνέχεια
Α ναι η Λενκα εχει παρασημο κι εγω που παω τοσα χρονια δεν εχω κολλησει ουτε το παραμικρο αλλα αμα θα υποστηριξουμε μια κοπελα γινομαστε αυτοματα προμοτορες η νταβαδες η παιρνουμε τα εξτραδακια μας ασε μας ρε τυπε ποιος ξερει τι ειχες ζητησει απο την κοπελα εφαγες το ακυρο και τωρα ριχνεις λασπη να την κανεις ζημια και πριν πεις μαλακια εγω δεν εχω βρεθει μαζι της

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.598
Πόντοι
736
Ορκίζομαι στην υγεία μου έκανα μόνο μασάζ μαζί της δεν ήθελα κάτι άλλο. Μασάζ όμως μόνο ούτε μαλακία ούτε πιπα

Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια μερικοί

Πέταξα 80 ευρώ

Για την Λενκα δεν το είπα εγώ αλλά το γράψανε πρόσφατα και δε σας είδα ρε μάγκες να την υπερασπίζεστε

Και συμφωνώ μαζί σου για την συγκεκριμένη.

Επαναλαμβάνω κραξτε όσο θέλετε πείτε ότι θέλετε εγώ αυτό που έμαθα όφειλα να το πω και μακάρι να είμαι εγώ ο ψεύτης της υπόθεσης

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.406
Πόντοι
2.966
Ορκίζομαι στην υγεία μου έκανα μόνο μασάζ μαζί της δεν ήθελα κάτι άλλο. Μασάζ όμως μόνο ούτε μαλακία ούτε πιπα

Μην κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια μερικοί

Πέταξα 80 ευρώ

Για την Λενκα δεν το είπα εγώ αλλά το γράψανε πρόσφατα και δε σας είδα ρε μάγκες να την υπερασπίζεστε

Και συμφωνώ μαζί σου για την συγκεκριμένη.

Επαναλαμβάνω κραξτε όσο θέλετε πείτε ότι θέλετε εγώ αυτό που έμαθα όφειλα να το πω και μακάρι να είμαι εγώ ο ψεύτης της υπόθεσης
Καταρχας για τη Λενκα εχουν πει παλαιοτερα και εχω γραψει εγω γιατι την ξερω πολλα χρονια μαλλων εχεις χασει επεισοδια

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.598
Πόντοι
736
Καταρχας για τη Λενκα εχουν πει παλαιοτερα και εχω γραψει εγω γιατι την ξερω πολλα χρονια μαλλων εχεις χασει επεισοδια
Πρόσφατα έγραψε πριν 1-2 βδομάδες κάποιος ότι όσοι έχετε πάει τώρα τελευταία μαζί της στείλτε μου μήνυμα να σας ενημερώσω

Άλλο το παλιό

KostasRP

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Like
19
Πόντοι
0
Γενικά φαίνεται κατά καιρούς πολύ εύκολα κατηγορείτε κοπέλες για ΣΜΝ και διάφορα, χωρίς να έχετε ιδέα για τη σοβαρότητα των δηλώσεων σας. Ίσως να είναι και τα ίδια άτομα από διαφορετικά προφίλ

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
36
Like
5.406
Πόντοι
2.966
Πρόσφατα έγραψε πριν 1-2 βδομάδες κάποιος ότι όσοι έχετε πάει τώρα τελευταία μαζί της στείλτε μου μήνυμα να σας ενημερώσω

Άλλο το παλιό
Ναι το ξερω νομιζεις οτι τον εδωσε κανενας σημασια κι αυτος ζημια ηθελε να κανει

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.598
Πόντοι
736
Ναι το ξερω νομιζεις οτι τον εδωσε κανενας σημασια κι αυτος ζημια ηθελε να κανει
Στα λόγια μου έρχεσαι. Από τη στιγμή που λες ότι ήθελε να κάνει ζημιά δεν την υπερασπίστηκε κανεις

Τελοσπάντων και οι κρίνοντες κρίνονται

Και αυτό αφορά όλους μας. Καλή συνέχεια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom