You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (7 μέλη και 46 επισκέπτες)
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.594
- Πόντοι
- 736
Ζητώ συγνώμη. Έχεις δίκιοΕδώ και 5 σελίδες λέμε καλή συνέχεια και δεν θα ασχοληθώ κτλ, αλλά όλο συνεχίζεται.
Δεν κάνετε ένα άλλο νήμα ή να πάτε στα πμ?
Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 31.398
- Πόντοι
- 11.146
.....κοριτσαρε καλως πηρες θεση κ απαντας, γτ "η γυναικα του Καισαρα δεν αρκει να ειναι τιμια, πρεπει και να το δειχνει"!!!Καλησπέρα.
Διαβάζω με προσοχή τα σχόλια και τις κριτικές σας.
Με έχει στεναχωρήσει απίστευτα το θέμα που έχει δημιουργηθεί και κυρίως γιατί άνθρωποι που έχουν κάνει μαζί μου συνεδρία ανησυχούν.
Για να μπει ένα τέλος στην παραφιλολογία και στις ανυπόστατες κατηγορίες, δεν είχα ποτέ σταφυλόκοκκο, στρεπτόκοκκο ή κάποιο άλλο νόσημα, χρόνιο ή μη και προφανώς δεν έχω ούτε τώρα. Δεν έχω μιλήσει-εμπιστευτεί σε κανέναν "γιατρό" ή πελάτη προσωπικά μου θέματα και ιδιαίτερα θέμα υγείας που δεν ισχύει!
Το θέμα υγείας είναι κάτι που με απασχολεί πάρα πολύ, πρώτα για εμένα κ την οικογένεια μου και έπειτα για τους πελάτες μου. Να σας ενημερώσω ότι κάνω συχνές και τακτικές εξετάσεις τις οποίες έχω μαζί μου στις συναντήσεις και είναι διαθέσιμες σε όποιον μου τις ζητήσει! Δεν θα ρίσκαρα ποτέ την υγεία μου όπως και των πελατών μου που με επιλέγουν και με εμπιστεύονται!
Όσον αφορά το θέμα της προσέλευσης μου στις συναντήσεις, κατά διαστήματα και στις διάφορες συνεργασίες που είχα, ναι η μετακίνηση γινόταν με τον σύντροφό μου ή με κάποιο φίλο ή με οδηγό. Στο ξεκίνημα μου εδώ στην Θεσσαλονίκη πάντως οι μετακινήσεις μου γίνονται με ταξί. Κατανοώ επίσης το θέμα διακριτικότητας στην συνάντηση στο σπίτι και θα φροντίζω να μην επαναληφθεί ξανά.
Στο θέμα του τσιγάρου, ναι έχετε απόλυτο δίκιο. Καπνίζω, δυστυχώς. Και για αυτό πάντα μα πάντα τρώω καραμέλα ή τσίχλα πριν μπω σε Συνέδρια, και βάζω σπρέι αντισηπτικό στο στόμα, καθώς και άρωμα. Παρολα αυτά καταλαβαίνω ότι μπορεί για κάποιους να είναι πολύ ενοχλητικό οπότε δεν θα με πειράξει να μου ακυρώσει το ραντεβού.
Ως προς τις υπηρεσίες μου, είμαι ξεκάθαρη το τι προσφέρω και με ποιο κόστος χωρίς αστερίσκους και κρυφές χρεώσεις. Οπότε τα υπονοούμενα για προσφορά κατά περίπτωση ολοκληρωμένης επαφής δεν ισχύουν. Εάν αλλάξει κάτι στις υπηρεσίες μου, θα το ανακοινώσω δημόσια και θα ισχύει για όλους.
Προσπάθησα να είμαι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται ώστε να μην υπάρξει άσκοπη συνέχεια για σχόλια που δεν έχουν καμμία βάση, όπως επίσης και να εμπλακώ σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία στο νήμα σας.
Και στην περιπτωση σου αυτο θα φανει απο τις κριτικες των μελων που θα σε συναντησουν και θα επιβεβαιωσουν ή θα διαφωνησουν με τα γραφομενα σου!
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.398
- Πόντοι
- 2.966
Εντελως ακυρο αυτο που ειπες ποιο ακυρο πεθαινειςΑδερφέ με την ίδια λογική που αυτός θέλει να κάνει ζημιά, με την ίδια λογικοί οι υπόλοιποι την υποστηρίζουν υπόπτως.
Δεν θα το παίξουμε Αγκάθα Κρίστι για μια μαλακιά και ένα μασάζ.
να σαι καλα φιλε καλησπερα και καλες γιορτες....αδελφε κοιτα να δεις, ας το επαναλαβω ακομη μια φορα συκοφαντια δεν ειναι η μεταφορα πληροφοριας για το κοινο καλο αλλα η πληροφορια ΧΩΡΙΣ αποδειξεις που οδηγει στην διαβολη ! Επισης επιμενεις να εγγυηθω εγω για την κοπελα, απο που κ που δεν καταλαβα, ουτε κατι ιδιαιτερο εχω μαζι της, ουτε με αφορα το πως δουλευει. Αλλωστε εγω δεν μπορω να εγγυηθω ουτε για τον (μ)πουτσο μου
Τελος παντων ελπιζω να καταλαβες οτι τα σχολια μου ηταν για την αηθη επιθεση που δεχτηκε η κοπελα με βαριες κατηγοριες κ οχι γιατι εχω κατι ιδιαιτερο μαζι της ή γνωριζω κατι περισσοτερο για τα προσωπικα της.
Περιμενω κ εγω να βγει η κοπελα κ να πει την αποψη της, οπως ολοι μας υποθετω.
Επισης @lanoche21 , ναι εχεις δικιο για το τσιγαρο, απλα εγω δν το καταλαβα γτ ειμαι μανιωδης καπνιστης, οπως δικιο εχεις κ για την διακριτικοτητα στα ραντεβου κατ'οικον (γειτονια). Για τα υπολοιπα, εμφανιση-υπηρεσιες κτλ ειναι αντικειμενο κριτικης μιας συναντησης κ καλως αναφερονται!
Την καλησπερα μου μαγκες
Για άλλο λόγο το είχε γράψει... Δεν ήταν κάτι σοβαρό ο @Papatzhs69 νομίζω ήταν. Μπορεί να κάνω και λαθοςΠρόσφατα έγραψε πριν 1-2 βδομάδες κάποιος ότι όσοι έχετε πάει τώρα τελευταία μαζί της στείλτε μου μήνυμα να σας ενημερώσω
Άλλο το παλιό
Stainless84
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουλ 2024
- Like
- 124
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα.
Με έχει στεναχωρήσει απίστευτα το θέμα που έχει δημιουργηθεί και κυρίως γιατί άνθρωποι που έχουν κάνει μαζί μου συνεδρία ανησυχούν.
Για να μπει ένα τέλος στην παραφιλολογία και στις ανυπόστατες κατηγορίες, δεν είχα ποτέ σταφυλόκοκκο, στρεπτόκοκκο ή κάποιο άλλο νόσημα, χρόνιο ή μη και προφανώς δεν έχω ούτε τώρα. Δεν έχω μιλήσει-εμπιστευτεί σε κανέναν "γιατρό" ή πελάτη προσωπικά μου θέματα και ιδιαίτερα θέμα υγείας που δεν ισχύει!
Το θέμα υγείας είναι κάτι που με απασχολεί πάρα πολύ, πρώτα για εμένα κ την οικογένεια μου και έπειτα για τους πελάτες μου. Να σας ενημερώσω ότι κάνω συχνές και τακτικές εξετάσεις τις οποίες έχω μαζί μου στις συναντήσεις και είναι διαθέσιμες σε όποιον μου τις ζητήσει! Δεν θα ρίσκαρα ποτέ την υγεία μου όπως και των πελατών μου που με επιλέγουν και με εμπιστεύονται!
Όσον αφορά το θέμα της προσέλευσης μου στις συναντήσεις, κατά διαστήματα και στις διάφορες συνεργασίες που είχα, ναι η μετακίνηση γινόταν με τον σύντροφό μου ή με κάποιο φίλο ή με οδηγό. Στο ξεκίνημα μου εδώ στην Θεσσαλονίκη πάντως οι μετακινήσεις μου γίνονται με ταξί. Κατανοώ επίσης το θέμα διακριτικότητας στην συνάντηση στο σπίτι και θα φροντίζω να μην επαναληφθεί ξανά.
Στο θέμα του τσιγάρου, ναι έχετε απόλυτο δίκιο. Καπνίζω, δυστυχώς. Και για αυτό πάντα μα πάντα τρώω καραμέλα ή τσίχλα πριν μπω σε Συνέδρια, και βάζω σπρέι αντισηπτικό στο στόμα, καθώς και άρωμα. Παρολα αυτά καταλαβαίνω ότι μπορεί για κάποιους να είναι πολύ ενοχλητικό οπότε δεν θα με πειράξει να μου ακυρώσει το ραντεβού.
Ως προς τις υπηρεσίες μου, είμαι ξεκάθαρη το τι προσφέρω και με ποιο κόστος χωρίς αστερίσκους και κρυφές χρεώσεις. Οπότε τα υπονοούμενα για προσφορά κατά περίπτωση ολοκληρωμένης επαφής δεν ισχύουν. Εάν αλλάξει κάτι στις υπηρεσίες μου, θα το ανακοινώσω δημόσια και θα ισχύει για όλους.
Προσπάθησα να είμαι όσο πιο ξεκάθαρη γίνεται ώστε να μην υπάρξει άσκοπη συνέχεια για σχόλια που δεν έχουν καμμία βάση, όπως επίσης και να εμπλακώ σε προσωπικές αντιπαραθέσεις.
Δεν ηθελα να συμετασχω σε αυτο το παραληρημα .....μαs τα κανατε τσουρεκια. Οφειλω ομωs να πω πωs εναι οτι καλυτερο εχω ακουσει εδω και πολλα χρονια ωs τοποθετηση - παραθεση στα προαναφερθεν καυστικα η επικριτικα σχολεια των παραπανω στην την ιδια την κοπελα ....και η ποιο μπεσα .....απαντηση απο την ιδια φυσικα που το χειριστηκε ομορφα και εδωσε μια εντεχνη απαντηση για αυτα που υποθηκαν και πραγματικα την τιμαει ωs ανθρωπο φυσικα που με αυτο τον τροπο βαζει εν μερη τα πραγματα στην θεση τουsΚαλησπέρα.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.398
- Πόντοι
- 2.966
Να με συμφερει στο τι στην μαλακια που βγηκε και ειπε ενας στο ξεκαρφωτο που κανει μπαμ οτι εχει θεμα με την κοπελα τι πινετε και δε μας δινετε καποιοι ρε πουστη μου ελεοςΆκυρο επειδή δεν σε συμφέρει. Το δέχομαι
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.398
- Πόντοι
- 2.966
Κλασική περίπτωση που νομίζεις πως έχεις πάντα δίκιο και κυνηγάς φαντάσματα. Εγώ λέω πως είναι προς συζήτηση όλες οι γνώμες και οι εμπειρίες, και με την λογική που μιλάει ο ένας, μπορεί να μιλάει κ ο άλλος. Και εσύ αρχίζεις τι πίνετε, και μαλακίες.
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.497
- Πόντοι
- 446
οχι δεν ηταν σοβαρο ! καμια σχεση!Για άλλο λόγο το είχε γράψει... Δεν ήταν κάτι σοβαρό ο @Papatzhs69 νομίζω ήταν. Μπορεί να κάνω και λαθος
Κάποιος βοήθεια ρειιι στείλτε μου κάνα μήνυμαΜάγκες καλησπέρα, είμαι καινούριος στον χώρο γενικότερα και προσπάθησα να κλείσω ραντεβού για Krystal και μου λέγαν μαλακιες. Τι πρέπει να κάνω δώστε τα φώτα σας είμαι παντελώς άσχετος
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.497
- Πόντοι
- 446
αν εχεις να πας πανω απο χρονο...εχει 2 τεραστιες μπαλες για βυζια...επισης πλεον τα μουτρα της ειναι τοσο φουσκωμενα που ουτε τα ματια της ανοιγουν καλα ...ουτε το στομα της μπορει να μιλησει σωστα...αλλα παραμενει value for money....Η Λένκα ακόμα υπάρχει; Αν ναι συνεχίζει να είναι παραφουσκωμένη;
αν εχεις να πας πανω απο χρονο...εχει 2 τεραστιες μπαλες για βυζια...επισης πλεον τα μουτρα της ειναι τοσο φουσκωμενα που ουτε τα ματια της ανοιγουν καλα ...ουτε το στομα της μπορει να μιλησει σωστα...αλλα παραμενει value for money....
Να το ανοίξει για πίπα μπορεί;
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.497
- Πόντοι
- 446
κατι κανειΝα το ανοίξει για πίπα μπορεί;
Xan8oulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2024
- Like
- 62
- Πόντοι
- 0
Σε όλα σωστός. Δεν είπε τίποτα το παράλογο. Είναι αλήθεια όσα είπε....Φιλε το θεμα με το νταβα που την αφηνει και τη φορτωνει κατω απ το χωρο το εθιξα εγω. Και προφανως οπως ειπα θα με πειραζε αν εκανα το ραντεβου στο διαμερισμα μου και οχι σε ξενοδοχειο. Το εγραψα για οσους ενδιαφερονται να τη κλεισουν στο σπιτι τους οτι το αλλο πρωι η κυρα Τουλα θα πει στη κυρα Τασια οτι ο ταδε του ταδε οροφου ειχε πουτανα στο σπιτι του. Προφανως και ειναι παρα πολυ κακο να παραβιαζεις τη προσωπικη ζωη καποιου επειδη βαριεσαι να περπατησεις 50 μετρα... Πουτανα παραγγειλαμε οχι πιτσες. Αντε να το πω πικαντικο μασαζ για να μη παρεξηθει και δε μπορω τα δραματα.
Επισης εγραψα οτι με ενοχλησε απιστευτα πολυ η ολη τσιγαριλα της πραγμα το οποιο απ οτι φαινεται δεν ενοχλει αλλους καθως κανενας δε το διεψευσε αλλα δε το σχολιασε και διαφορετικα. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΙΧΑΜΕΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ!
Το νημα εδω ειναι ακριβως για να γραφουμε την αποψη μας για τη καθε κοπελα του χωρου και δε σημαινει απολυτα οτι μονο τα καλα θα αναφερουμε επειδη πληρωσαμε και οπως εγω προσωπικα θεωρω οτι πιαστηκα κοροιδο γι αυτα που πληρωσα και αυτα που ελαβα. Τι να πω ψεματα? Οπως και ο αλλος φιλος αναφερουμε τι ακριβως εγινε τι δεν εγινε κλπ για να ξερει και ο καθε ενδιαφερομενος τι θα συναντησει.
Εσυ δηλαδη τη συναντησες και δε βρωμουσε τσιγαριλα, η δεν προσεξες τη τρομακτικα δυσαναλογη με το σωμα κοιλια της?!?!?! Γιατι αν τη συναντησες και μου πεις οτι ολα καλα σε αυτα τα θεματα που αναφερω τοτε κατι δε παει καλα..
Μπορεις επισης να δεις και τη κριτικη μου για την αλλη κοπελα απ την Αθηνα τη Στεφανια που ειναι επισης υπεραναλυτικη και θα καταλαβεις οτι δεν υπαρχει τιποτα προσωπικο! Υπαρχει μονο θεμα οτι εδωσα 140 ευρω τα οποια ακομα κλαιω και οπως εχω ενημερωθει απο μελη εδω μεσα προσπαθω να ενημερωσω κι εγω
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.398
- Πόντοι
- 2.966
Η πολυ μαλακια σε εχει βαρεσει στο κεφαλι να το κοιταξειςΑκριβώς. Δείξε μας πως το τρομπάρεις. Ακριβώς στα λόγια μου.
Sukatimukati
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
Πολλά καινούργια ονόματα στη βάνα Ανίτα σπα έχει κανείς να προτείνει τίποτα η καμία εμπειρία η μας νοιάζει να μην κολλήσουμε από κοπέλες που δεν έχουν η κάνουν εξετάσεις κλπ; πέρασμα από βάνα Ανίτα με Λυδία αξιοπρεπεστατη συμπεριφορά πολύ γκαβλε όμορφη καθαρή όλα με μέτρο όμως εννοώ δεν παίζουν έξτρα κπλ,πέρασμα από κρυσταλ με Ναταλία γκαβλα η φάση καθαρή προσέχει πολυ
Firstingoals
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2024
- Like
- 52
- Πόντοι
- 0
Πολλά καινούργια ονόματα στη βάνα Ανίτα σπα έχει κανείς να προτείνει τίποτα η καμία εμπειρία η μας νοιάζει να μην κολλήσουμε από κοπέλες που δεν έχουν η κάνουν εξετάσεις κλπ; πέρασμα από βάνα Ανίτα με Λυδία αξιοπρεπεστατη συμπεριφορά πολύ γκαβλε όμορφη καθαρή όλα με μέτρο όμως εννοώ δεν παίζουν έξτρα κπλ,πέρασμα από κρυσταλ με Ναταλία γκαβλα η φάση καθαρή προσέχει πολυ
Φίλε καμία από αυτές έχει μεγάλο στήθος?