Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (13 μέλη και 31 επισκέπτες)

GRxx

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
4
Like
931
Πόντοι
361
αυτη η φωτο ανεβηκε σημερα σε στορυ στο insta του Damez με το ονομα Αγαπη....
απλα εκει δεν ειναι ολοκληρη οπως εδω. και ανεβηκε πολλες ωρες πριν γινει το ποστ εδω. αυτη τωρα μαλλον επιασε και στο Damez δουλεια? ποιος ξερει. ας μας πει η ιδια
Εγώ που της είχα ζήτηση φωτο στο dm έκανε την δύσκολη....

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
2.532
Πόντοι
446

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
448
Πόντοι
21
Αρα αντε και γα@@θητε και εσυ Ελενη και εσυ Νταμες που παιζετε με την νοημοσυνη μας...Αντε παρτε δρομο...
απλα ρε συ μπορει να δουλευει και solo και στο μαγαζι. απιθανο?

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
448
Πόντοι
21
μπορει να το κανει κρυφα. δεν εβαλε αγγελια αλλωστε. τωρα το οτι ποσταρε την ιδια φωτο και εδω.... μπορει απλα να κην της κοβει. ποιος ξερει... οταν την παρω στο dames θα σας πω

nikoleta eleni

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2024
Like
59
Πόντοι
0
αυτη η φωτο ανεβηκε σημερα σε στορυ στο insta του Damez με το ονομα Αγαπη....
απλα εκει δεν ειναι ολοκληρη οπως εδω. και ανεβηκε πολλες ωρες πριν γινει το ποστ εδω. αυτη τωρα μαλλον επιασε και στο Damez δουλεια? ποιος ξερει. ας μας πει η ιδια
Η δουλειά δεν είναι ντροπή όπως και η διακριτικότητα είναι αρετή. Μερικές φορές το χειρότερο πράγμα είναι να είσαι αδιάκριτος

nikoleta eleni

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2024
Like
59
Πόντοι
0
μπορει να το κανει κρυφα. δεν εβαλε αγγελια αλλωστε. τωρα το οτι ποσταρε την ιδια φωτο και εδω.... μπορει απλα να κην της κοβει. ποιος ξερει... οταν την παρω στο dames θα σας πω
Μπορεί απλά να μην Της κόβει. Από δω και μόνο καταλαβαίνει κάποιος το επίπεδο σου.
Δεν είμαι αντικείμενο γυναίκα είμαι και άμεση έχεις διαφορετικά γούστα ή θέλεις να το παίξεις Πουαρό δε φταίω εγώ σε κάτι για την τρελά που κουβαλάς❤️

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
448
Πόντοι
21
την δουλεια σου εσυ, την δουλεια μας εμεις... γιαυτο υπαρχει το site. για την ενημερωση και την προστασια μας

nikoleta eleni

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2024
Like
59
Πόντοι
0
Άντε να ανεβαίνουν οι μετοχές μου σιγά-σιγά. Θα βάλεις εσύ το χεράκι σου θα βαλω και γω το δικό μου

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
448
Πόντοι
21
Μπορεί απλά να μην Της κόβει. Από δω και μόνο καταλαβαίνει κάποιος το επίπεδο σου.
Δεν είμαι αντικείμενο γυναίκα είμαι και άμεση έχεις διαφορετικά γούστα ή θέλεις να το παίξεις Πουαρό δε φταίω εγώ σε κάτι για την τρελά που κουβαλάς❤️
ξερω πολυ καλα ποιο ειναι το επιπεδο μου... και το ποση τρελα κουβαλαω

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
448
Πόντοι
21

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.143
Πόντοι
2.356
Άντε να ανεβαίνουν οι μετοχές μου σιγά-σιγά. Θα βάλεις εσύ το χεράκι σου θα βαλω και γω το δικό μου
Θες να μας εξηγήσεις Για να μη υποψιαζόμαστε διάφορα
Κατ αρχήν είσαι εσύ στη φώτο γιατί κάτι δε μου ταιριάζει σύμφωνα με τα κιλά π μας είπες πως έχεις

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
4.598
Πόντοι
1.436
Δύο είχαν; Φαντάσου ούτε αυτό δεν ήξερα
Ναι δύο έχουν.