Sukatimukati
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2023
- Like
- 381
- Πόντοι
- 21
Μπορεί και παραπάνω πάνε να το διαπιστώσεις
150 κιλα ειπες ;
150 κιλα ειπες ;
Σκέφτεσαι να δοκιμάσεις;150 κιλα ειπες ;
περασα πριν κανενα μήνα αλλά μπα δεν ανοίγανε και το τηλ δεν απαντουσεΈχω να πατήσω μισό χρόνο αλλά απ' οτι φαίνεται ανοιχτό είναι
Αυτό λέμε…Δεν προτίθεται κάποιο μέλος να μας κάνει καμία συστατική ?Δεν θα την βρεις. Το λέει είναι πριβέ. Στα πριβέ πας με συστατική επιστολή έμπιστου μέλους.
Λες να έγινε κλειστό κλάμπ. Ας μας πει κανένας πιο συχνός πελάτης.περασα πριν κανενα μήνα αλλά μπα δεν ανοίγανε και το τηλ δεν απαντουσε
Πριβέ είναι τύπε;Να βοηθήσω και εδω την ομαδα.
Επισκεψη στην Εβί τώρα το πρωί.
Καινούργια μπαστυ μιλφ ονομα....... παιδιά συγνώμη με τα ονόματα δεν τα παω καλά. Φανη?? Φαίη?? Στεφανία?? Πως σκατά τι λενε δεν θυμάμαι. Απο Μολδαβία??
Σκέτη απόλαυση!! Την εκανα οτι ήθελα, πολυ δοτική και παιχνιδιαρα!! Πολλα προκαταρκτικά.....και πισω τρύπα ειχε το πρόγραμμα αμα ήθελα.
Το πρόβλημα είναι ότι ήμουν τοσο γκαυλομενος που δεν εφτασα μέχρι εκεί !!
Κόστος 70........ εμφάνιση γεματουλα μπαστυ με βυζάρες και παχακια........για τους μοντελε δεν κάνει........ειχε αλλες δύο εκεί που είναι μοντελε........εγω προτίμησα τα βαριά εργαλεία .
Σταματάτε παρακαλώ στις μπατσολες!!!! που ζητάνε λεφτά για το τίποτα και χαιδεματα.
Καταλαβαίνω οτι δεν ξεκινήσαμε ολοι με γνωριμιες αμέσως. Αλλα εγω απο την αρχη σεβομουν τα λεφτά μου και την πιατσα
Τι εννοείς δεν ανοίγανε; Πήγες έτσι χύμα χωρίς να κλείσεις ραντεβού;περασα πριν κανενα μήνα αλλά μπα δεν ανοίγανε και το τηλ δεν απαντουσε
Δεν τον κοβω τοσο εξυπνο για να πηρε να κλεισει ραντεβου...Τι εννοείς δεν ανοίγανε; Πήγες έτσι χύμα χωρίς να κλείσεις ραντεβού;
Προχωράει κ φουλ αν πληρώσεις…ποιος ειναι ο τροπος επικοινωνιας? Σρυ αλλα ειμαι νεος στην φαση μασαζ
Αδελφέ κανένα τηλέφωνο ή καμιά δημοσίευση έχει αυτή η Εβι;Καλησπέρα σε όλους.
Να αρχισω λέγοντας οτι σας ευχαριστώ για τα μηνύματα που στείλανε μερικοί ( που δεν τους ξέρω) αλλα σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα τηλέφωνο της Εβι......... Και οχι Εύης που έγραψε κάποιος.
Σε καμία περίπτωση δεν θα το έκανα αυτό αφου εχω παρα πολύ καιρό να μπω εδω λογω τής μετακόμισης σε άλλο μέρος. Εκεί δυστυχώς δεν παίζει φόρουμ και τα σχετικά. Αν εδώ Θεσσαλονίκη λέμε οτι έχει ξεραιλα.......που να δείτε εκεί. Μόνο τουρίστριες.......αλλα εχω οικογένεια οπότε τα ξεχνάω αυτα.
Πέρασμα για δεύτερο γύρο με την ίδια εχθές μεσημέρι......την χρωστούσα να την φαω το κωλαράκι........και μπορω να πω οτι το φχαριστηθηκα!!
Τώρα ήθελα να ρωτήσω για Χαριλάου........ κοντά στην εκκλησία που είναι το αλλο μαγαζί. Πριν παω στην εβι πέρασα απο εκει μια βόλτα αλλά ξενέρωσα τοσο πολύ που έφυγα γιατί δεν μου αρεσε η κοπέλα......και μετα στο τηλέφωνο μου είπε οτι έχει μια καινούργια που κάνει και πρωκτικό.......
Ξέρετε κατι? Κάποιος που να έχει παει πρόσφατα, καμια πληροφορία μην τρεχω τζαμπα παλι??
Επειδή το λες στραβοστομικα Για την Εβίτα μιλάς;Καλησπέρα σε όλους.
Να αρχισω λέγοντας οτι σας ευχαριστώ για τα μηνύματα που στείλανε μερικοί ( που δεν τους ξέρω) αλλα σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα τηλέφωνο της Εβι......... Και οχι Εύης που έγραψε κάποιος.
Σε καμία περίπτωση δεν θα το έκανα αυτό αφου εχω παρα πολύ καιρό να μπω εδω λογω τής μετακόμισης σε άλλο μέρος. Εκεί δυστυχώς δεν παίζει φόρουμ και τα σχετικά. Αν εδώ Θεσσαλονίκη λέμε οτι έχει ξεραιλα.......που να δείτε εκεί. Μόνο τουρίστριες.......αλλα εχω οικογένεια οπότε τα ξεχνάω αυτα.
Πέρασμα για δεύτερο γύρο με την ίδια εχθές μεσημέρι......την χρωστούσα να την φαω το κωλαράκι........και μπορω να πω οτι το φχαριστηθηκα!!
Τώρα ήθελα να ρωτήσω για Χαριλάου........ κοντά στην εκκλησία που είναι το αλλο μαγαζί. Πριν παω στην εβι πέρασα απο εκει μια βόλτα αλλά ξενέρωσα τοσο πολύ που έφυγα γιατί δεν μου αρεσε η κοπέλα......και μετα στο τηλέφωνο μου είπε οτι έχει μια καινούργια που κάνει και πρωκτικό.......
Ξέρετε κατι? Κάποιος που να έχει παει πρόσφατα, καμια πληροφορία μην τρεχω τζαμπα παλι??
Γενικά οποιαδήποτε σεξεργάτρια δέχεται δάχτυλο καλό είναι να μην της κάνουμε γλειφομούνι,για τον λόγο που περιέγραψες.Στα νύχια υπάρχουν βρωμιές γιατί κάποιοι συναγωνιστές δεν τα καθαρίζουν καλάΚάθε φορά που κατεβαίνω Αθήνα συνειδητοποιώ πόσο απάτη είναι τα μαγαζιά στην πόλη μας. Για ακόμη μια φορά επιβεβαίωσα ότι στα μαγαζιά της Αθήνας στα οποία φυσικά η ποιότητα των γυναικών απέχει παρασάγγας από τα δικά μας η ώρα του ραντεβού ξεκινάει από τη στιγμή που θα μπει η κοπέλα στο δωμάτιο.
Εδώ ο χρόνος αρχίζει μολις χτυπήσουμε το κουδούνι της εισόδου της πολυκατοικίας!!!
Να κάνω και μία ενημέρωση για λόγους δημόσιας υγείας… Όταν έκανα το ραντεβού με την Ίριδα είχα διαπιστώσει μία οσμή αλλά εκείνη μου είχε πει κάτι άσχετα…
Όσοι θα πάτε ή όσοι θα ξαναπάτε μαζί της Καλό είναι να κρατήσετε μία απόσταση από το πραγματάκι της γιατί η συγκεκριμένη έχει ένα ιστορικό υποτροπιάζοντος σταφυλόκοκκου… Το είχα γράψει κιόλας ότι δεν προσέχει καθόλου μα καθόλου την υγιεινή της αφού δέχεται μέσα της την Άρτα και τα Γιάννενα
Δεν θα σας πω να μην πάτε γιατί είναι δικαίωμα του καθενός αλλά καλό είναι να προσέχετε και φυσικά να αποφύγετε στοματική επαφή με το σημείο
(Καταλαθος ποσταρα αυτό το μήνυμα στο νήμα Αντζελινα Έχω ζητήσει από τον Αντισθένη να το διαγράψει)
Φίλε μου συμφωνώ μέχρι κεραίας με τα γραφόμενά σου.Γενικά οποιαδήποτε σεξεργάτρια δέχεται δάχτυλο καλό είναι να μην της κάνουμε γλειφομούνι,για τον λόγο που περιέγραψες.Στα νύχια υπάρχουν βρωμιές γιατί κάποιοι συναγωνιστές δεν τα καθαρίζουν καλά
Τότε που ήταν πριβέ;Έφερνε κάτι μουναρες κάποτε η Εβίτα...
Η γνωστή Ίριδα που έχει νήμα εδώ;Κάθε φορά που κατεβαίνω Αθήνα συνειδητοποιώ πόσο απάτη είναι τα μαγαζιά στην πόλη μας. Για ακόμη μια φορά επιβεβαίωσα ότι στα μαγαζιά της Αθήνας στα οποία φυσικά η ποιότητα των γυναικών απέχει παρασάγγας από τα δικά μας η ώρα του ραντεβού ξεκινάει από τη στιγμή που θα μπει η κοπέλα στο δωμάτιο.
Εδώ ο χρόνος αρχίζει μολις χτυπήσουμε το κουδούνι της εισόδου της πολυκατοικίας!!!
Να κάνω και μία ενημέρωση για λόγους δημόσιας υγείας… Όταν έκανα το ραντεβού με την Ίριδα είχα διαπιστώσει μία οσμή αλλά εκείνη μου είχε πει κάτι άσχετα…
Όσοι θα πάτε ή όσοι θα ξαναπάτε μαζί της Καλό είναι να κρατήσετε μία απόσταση από το πραγματάκι της γιατί η συγκεκριμένη έχει ένα ιστορικό υποτροπιάζοντος σταφυλόκοκκου… Το είχα γράψει κιόλας ότι δεν προσέχει καθόλου μα καθόλου την υγιεινή της αφού δέχεται μέσα της την Άρτα και τα Γιάννενα
Δεν θα σας πω να μην πάτε γιατί είναι δικαίωμα του καθενός αλλά καλό είναι να προσέχετε και φυσικά να αποφύγετε στοματική επαφή με το σημείο
(Καταλαθος ποσταρα αυτό το μήνυμα στο νήμα Αντζελινα Έχω ζητήσει από τον Αντισθένη να το διαγράψει)