Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 7.286
- Πόντοι
- 2.046
Αν δεν έχεις μεγάλα βυζιά τότε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας..Μόνο αυτό έμεινε.Να τον προσέχουμε,τοίχο τοίχο να πηγαίνουμε
Αν δεν έχεις μεγάλα βυζιά τότε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας..Μόνο αυτό έμεινε.Να τον προσέχουμε,τοίχο τοίχο να πηγαίνουμε
Ευτυχώς έχω κόψει τα κοτόπουλα που έχουν ορμόνεςΑν δεν έχεις μεγάλα βυζιά τότε δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας..
Ευτυχώς δεν είναι τρύπια η κάλτσα..Ανεβάζω κι εγώ αυτό για να ξεκολλήσει κι άλλο η κατάσταση από το χαμηλό επίπεδο.
Ρε τι διαβάζουμε.
μην μας γαμησεις κιολας....Λοιπόν μάγκες έχω δώσει 8 κριτικές σε ένα μήνα στα εσκορτς Θέλω βοήθεια και εγώ εδώ τώρα. Στη Βάνα μια κοπέλα με τατουάζ στο λαιμό μελαχρινή πως λέγετε;
Προχωράει κ φουλ αν πληρώσεις…Πέρασμα Παρασκευή από imperial (Elegance) με τη Φενια. Το κορίτσι είναι φανταστικό σε αυτό που κάνει. Και μιλάω για το 2ο μέρος (δεν με απασχολεί και πολύ το 1ο).Υγρή, deepthroat, με τον ρυθμό που θέλεις. Δεν βιάζεται και θέλει να σε ικανοποιήσει πλήρως. Και κάνει κάτι με τη γλώσσα που νομίζεις ότι έχει δόνηση!!! 70€ το μαλλί.
Λογικό γιατί η απόσταση από την πίπα μέχρι το σεξ είναι μικρότερη από το hand job στο blowjob.Από τη στιγμή που στα φραπεδαδικα κάποιες πιπώνονται,γιατί να μην πηδιούνται αυτές που έχουν και καλαμάκι στον φραπέ τους;Πόσα ζητάει σύνολο η Φένια για φουλ πρόγραμμα;Προχωράει κ φουλ αν πληρώσεις…
Τι τιμή;Το κάνει στο στρώμα ή στο κρεβάτι;Προχωράει κ φουλ αν πληρώσεις…
Έτσι ήταν η συμφωνία…Ποσες φορες θα την ανεβασεις την κριτικη σου φιλε....το πρωι διαβασα την ιδια ακριβως κριτικη...
Φιλε γυναικα που περνει 40 ευρω για να γαμιεται 1 ωρα εγω δεν την παιρνω..για διαφορους λογους...μην κραζετε αυτους που δινουν 2πλασια και τριπλασια..Με μισή τιμή στην Μαριάννα, 80 ευρώ η μια ώρα, με κρεβάτι κανονικό, υπηρεσίες κανονικές κτλ
Το ακριβο προφανως και το παιρνουν λιγοι,αν τον ενδιεφερε να πουλησει πολλα δε θα ειχε αυτη την τιμη.Συμφωνώ μαζί σου, και εγώ αναφέρω την προσφορά που υπάρχει στην αγορά. Καταλήγω, δηλαδή, να λέω πολλά τα 150 για το συγκεκριμένο μαγαζί.
Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας υπάρχει;Καλημέρα από την ερωτική μας Θεσσαλονίκη
Για πότε θέλειςΈνα τηλέφωνο επικοινωνίας υπάρχει;
Σήμερα αύριο τηλέφωνο υπάρχει να σου στείλω;Για πότε θέλεις
Nα σου πω μας ζαλησες τα παπαρια κ συ μέρα παρά μέρα ερωτική Θεσσαλονίκη κ ξυς τα αρκιντιαςΈνα τηλέφωνο επικοινωνίας υπάρχει;
Κάτσε να μπει ο παπατζής να σε κανονίσει π πάλι ρωτάςΜαρίνα και Ιωάννα καινούργιες στην βανα ξέρουμε κάτι
Αυτόν περιμένωΚάτσε να μπει ο παπατζής να σε κανονίσει π πάλι ρωτάς