Προχωράει κ φουλ αν πληρώσεις…Πέρασμα Παρασκευή από imperial (Elegance) με τη Φενια. Το κορίτσι είναι φανταστικό σε αυτό που κάνει. Και μιλάω για το 2ο μέρος (δεν με απασχολεί και πολύ το 1ο).Υγρή, deepthroat, με τον ρυθμό που θέλεις. Δεν βιάζεται και θέλει να σε ικανοποιήσει πλήρως. Και κάνει κάτι με τη γλώσσα που νομίζεις ότι έχει δόνηση!!! 70€ το μαλλί.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)
John_282
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13.740
- Πόντοι
- 3.786
Λογικό γιατί η απόσταση από την πίπα μέχρι το σεξ είναι μικρότερη από το hand job στο blowjob.Από τη στιγμή που στα φραπεδαδικα κάποιες πιπώνονται,γιατί να μην πηδιούνται αυτές που έχουν και καλαμάκι στον φραπέ τους;Πόσα ζητάει σύνολο η Φένια για φουλ πρόγραμμα;Προχωράει κ φουλ αν πληρώσεις…
level1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2021
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.759
- Πόντοι
- 481
Τι τιμή;Το κάνει στο στρώμα ή στο κρεβάτι;Προχωράει κ φουλ αν πληρώσεις…
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.420
- Πόντοι
- 736
Έτσι ήταν η συμφωνία…Ποσες φορες θα την ανεβασεις την κριτικη σου φιλε....το πρωι διαβασα την ιδια ακριβως κριτικη...
Δεν είναι μόνο για εσένα πολλά. Είναι γενικά πολλά. Για 45-50 λεπτά, και σε χώρο χωρίς κρεβάτι, κτλ κτλ. Αλλά αφού είστε λαλάκες κ τα δίνετε, στην υγεία των κοροιδων και καλό μήνα.Στο ελεγκανς μου είχαν πει 150ε για σεξ. Τα οποία είναι πολλά για μένα... Αυτό ήταν μήνες πριν βέβαια. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τιμές...
Όταν δούλευε η Εύα ήταν 70ε το φουλ...
Με μισή τιμή στην Μαριάννα, 80 ευρώ η μια ώρα, με κρεβάτι κανονικό, υπηρεσίες κανονικές κτλ κτλ. Αλλά επειδή η Μαριαννα είναι πριβέ, τρέχετε στο elegance. Και όχι μόνο αυτό, αλλά παρουσιάζετε και γράφετε εδώ μέσα υπηρεσίες που δεν αναγράφονται πουθενά. Είστε σίγουροι πως είναι στις υπηρεσίες που παρέχει το μαγαζί σε όλους;
Μνημόνια μέχρι να γαβγίσει η γάτα...
Τελευταία τροποποίηση:
Φιλε γυναικα που περνει 40 ευρω για να γαμιεται 1 ωρα εγω δεν την παιρνω..για διαφορους λογους...μην κραζετε αυτους που δινουν 2πλασια και τριπλασια..Με μισή τιμή στην Μαριάννα, 80 ευρώ η μια ώρα, με κρεβάτι κανονικό, υπηρεσίες κανονικές κτλ
Οπως δεν κραζω να φορτωνεις γυφτακια στη Γιαννιτσων με 20 και 30 ευρω..δικο σου το κεφαλι..οτι θες καντο.
Συμφωνώ μαζί σου, και εγώ αναφέρω την προσφορά που υπάρχει στην αγορά. Καταλήγω, δηλαδή, να λέω πολλά τα 150 για το συγκεκριμένο μαγαζί.Φιλε γυναικα που περνει 40 ευρω για να γαμιεται 1 ωρα εγω δεν την παιρνω..για διαφορους λογους...μην κραζετε αυτους που δινουν 2πλασια και τριπλασια..
Οπως δεν κραζω να φορτωνεις γυφτακια στη Γιαννιτσων με 20 και 30 ευρω..δικο σου το κεφαλι..οτι θες καντο.
Το ακριβο προφανως και το παιρνουν λιγοι,αν τον ενδιεφερε να πουλησει πολλα δε θα ειχε αυτη την τιμη.Συμφωνώ μαζί σου, και εγώ αναφέρω την προσφορά που υπάρχει στην αγορά. Καταλήγω, δηλαδή, να λέω πολλά τα 150 για το συγκεκριμένο μαγαζί.
Greekthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας υπάρχει;Καλημέρα από την ερωτική μας Θεσσαλονίκη
nikoleta eleni
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2024
- Like
- 115
- Πόντοι
- 0
Για πότε θέλειςΈνα τηλέφωνο επικοινωνίας υπάρχει;
Greekthess
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2024
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Σήμερα αύριο τηλέφωνο υπάρχει να σου στείλω;Για πότε θέλεις
tefras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2022
- Like
- 1.230
- Πόντοι
- 201
Nα σου πω μας ζαλησες τα παπαρια κ συ μέρα παρά μέρα ερωτική Θεσσαλονίκη κ ξυς τα αρκιντιαςΈνα τηλέφωνο επικοινωνίας υπάρχει;
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.207
- Πόντοι
- 2.356
Κάτσε να μπει ο παπατζής να σε κανονίσει π πάλι ρωτάςΜαρίνα και Ιωάννα καινούργιες στην βανα ξέρουμε κάτι
Αυτόν περιμένωΚάτσε να μπει ο παπατζής να σε κανονίσει π πάλι ρωτάς
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 2.617
- Πόντοι
- 446
δεν ασχολουμαι με ζητιανουςΚάτσε να μπει ο παπατζής να σε κανονίσει π πάλι ρωτάς
Δώσε και σε μένα μπάρμπαδεν ασχολουμαι με ζητιανους