Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
577
Πόντοι
81
Πέρασμα Παρασκευή από imperial (Elegance) με τη Φενια. Το κορίτσι είναι φανταστικό σε αυτό που κάνει. Και μιλάω για το 2ο μέρος (δεν με απασχολεί και πολύ το 1ο).Υγρή, deepthroat, με τον ρυθμό που θέλεις. Δεν βιάζεται και θέλει να σε ικανοποιήσει πλήρως. Και κάνει κάτι με τη γλώσσα που νομίζεις ότι έχει δόνηση!!! 70€ το μαλλί.
Προχωράει κ φουλ αν πληρώσεις…

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
5
Like
13.740
Πόντοι
3.786
Προχωράει κ φουλ αν πληρώσεις…
Λογικό γιατί η απόσταση από την πίπα μέχρι το σεξ είναι μικρότερη από το hand job στο blowjob.Από τη στιγμή που στα φραπεδαδικα κάποιες πιπώνονται,γιατί να μην πηδιούνται αυτές που έχουν και καλαμάκι στον φραπέ τους;Πόσα ζητάει σύνολο η Φένια για φουλ πρόγραμμα;

giannis

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2015
Like
452
Πόντοι
21
Στο ελεγκανς μου είχαν πει 150ε για σεξ. Τα οποία είναι πολλά για μένα... Αυτό ήταν μήνες πριν βέβαια. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τιμές...
Όταν δούλευε η Εύα ήταν 70ε το φουλ...

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.420
Πόντοι
736

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
506
Πόντοι
81
Στο ελεγκανς μου είχαν πει 150ε για σεξ. Τα οποία είναι πολλά για μένα... Αυτό ήταν μήνες πριν βέβαια. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει τιμές...
Όταν δούλευε η Εύα ήταν 70ε το φουλ...
Δεν είναι μόνο για εσένα πολλά. Είναι γενικά πολλά. Για 45-50 λεπτά, και σε χώρο χωρίς κρεβάτι, κτλ κτλ. Αλλά αφού είστε λαλάκες κ τα δίνετε, στην υγεία των κοροιδων και καλό μήνα.
Με μισή τιμή στην Μαριάννα, 80 ευρώ η μια ώρα, με κρεβάτι κανονικό, υπηρεσίες κανονικές κτλ κτλ. Αλλά επειδή η Μαριαννα είναι πριβέ, τρέχετε στο elegance. Και όχι μόνο αυτό, αλλά παρουσιάζετε και γράφετε εδώ μέσα υπηρεσίες που δεν αναγράφονται πουθενά. Είστε σίγουροι πως είναι στις υπηρεσίες που παρέχει το μαγαζί σε όλους;
Μνημόνια μέχρι να γαβγίσει η γάτα...

Τελευταία τροποποίηση:

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.518
Πόντοι
201
Με μισή τιμή στην Μαριάννα, 80 ευρώ η μια ώρα, με κρεβάτι κανονικό, υπηρεσίες κανονικές κτλ
Φιλε γυναικα που περνει 40 ευρω για να γαμιεται 1 ωρα εγω δεν την παιρνω..για διαφορους λογους...μην κραζετε αυτους που δινουν 2πλασια και τριπλασια..
Οπως δεν κραζω να φορτωνεις γυφτακια στη Γιαννιτσων με 20 και 30 ευρω..δικο σου το κεφαλι..οτι θες καντο.

Vlc

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2024
Like
506
Πόντοι
81
Φιλε γυναικα που περνει 40 ευρω για να γαμιεται 1 ωρα εγω δεν την παιρνω..για διαφορους λογους...μην κραζετε αυτους που δινουν 2πλασια και τριπλασια..
Οπως δεν κραζω να φορτωνεις γυφτακια στη Γιαννιτσων με 20 και 30 ευρω..δικο σου το κεφαλι..οτι θες καντο.
Συμφωνώ μαζί σου, και εγώ αναφέρω την προσφορά που υπάρχει στην αγορά. Καταλήγω, δηλαδή, να λέω πολλά τα 150 για το συγκεκριμένο μαγαζί.

Addict40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2022
Like
1.518
Πόντοι
201
Συμφωνώ μαζί σου, και εγώ αναφέρω την προσφορά που υπάρχει στην αγορά. Καταλήγω, δηλαδή, να λέω πολλά τα 150 για το συγκεκριμένο μαγαζί.
Το ακριβο προφανως και το παιρνουν λιγοι,αν τον ενδιεφερε να πουλησει πολλα δε θα ειχε αυτη την τιμη.

Greekthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Καλημέρα από την ερωτική μας Θεσσαλονίκη
IMG_3015.jpeg
Ένα τηλέφωνο επικοινωνίας υπάρχει;

Akis01

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2024
Like
12
Πόντοι
0
καλημερα συναγωνιστες..Αν γνωριζει καποιος σιγουρα να μας ενημερωσει αν παιζει πληρες προγραμμα με σεξ στο elegance..

tefras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2022
Like
1.230
Πόντοι
201

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom