Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (6 μέλη και 34 επισκέπτες)

Sukatimukati

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
381
Πόντοι
21
Φίλε καμία από αυτές έχει μεγάλο στήθος?
Ναταλια μπελά Άρτεμις κρυσταλ Ανίτα σπα Ολίβια Ναταλία βερονικα μεγάλο στήθος
Τώρα τι ψάχνεις ακριβώς δεν ξέρω άμα θες απλά βυζια όλες κάνουν

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.497
Πόντοι
446
Ναταλια μπελά Άρτεμις κρυσταλ Ανίτα σπα Ολίβια Ναταλία βερονικα μεγάλο στήθος
Τώρα τι ψάχνεις ακριβώς δεν ξέρω άμα θες απλά βυζια όλες κάνουν
Ναταλια πλεον επειδη καλοτρωει εχει μεγαλυτερη κοιλια απο τα βυζια....

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.497
Πόντοι
446

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.886
Πόντοι
456
Ποια ιδια ρε ...Μια Ναταλια εχει το Κρυσταλ απο εποχη Δωδεκανησου....Μην μπερδευετε τζαμπα το νημα...
Δες ένα ποστάρισμα ακριβώς πάνω από εσένα. Ο συνάδελφος αναφέρει το όνομα και στο Ανίτα σπα Παρεμπιπτόντως, επειδή το Κρίσταλ το πρόλαβα στην Δωδεκανήσου δεν θυμάμαι κάποια Ναταλία.

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.497
Πόντοι
446
Δες ένα ποστάρισμα ακριβώς πάνω από εσένα. Ο συνάδελφος αναφέρει το όνομα και στο Ανίτα σπα Παρεμπιπτόντως, επειδή το Κρίσταλ το πρόλαβα στην Δωδεκανήσου δεν θυμάμαι κάποια Ναταλία.
Δεν γινεται να μην την πετυχες στην δωδεκανησου....ισως την θυμασαι με αλλο ονομα...Ναταλια στο Βανα δεν εχω αποψη...

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.286
Πόντοι
2.046
γουστα ειναι αυτα

if you know what i mean eyebrow wiggle GIF

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.295
Πόντοι
6.817
Καλησπέρα σε όλους.
Να αρχισω λέγοντας οτι σας ευχαριστώ για τα μηνύματα που στείλανε μερικοί ( που δεν τους ξέρω) αλλα σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα τηλέφωνο της Εβι......... Και οχι Εύης που έγραψε κάποιος.

Σε καμία περίπτωση δεν θα το έκανα αυτό αφου εχω παρα πολύ καιρό να μπω εδω λογω τής μετακόμισης σε άλλο μέρος. Εκεί δυστυχώς δεν παίζει φόρουμ και τα σχετικά. Αν εδώ Θεσσαλονίκη λέμε οτι έχει ξεραιλα.......που να δείτε εκεί. Μόνο τουρίστριες.......αλλα εχω οικογένεια οπότε τα ξεχνάω αυτα.

Πέρασμα για δεύτερο γύρο με την ίδια εχθές μεσημέρι......την χρωστούσα να την φαω το κωλαράκι........και μπορω να πω οτι το φχαριστηθηκα!!

Τώρα ήθελα να ρωτήσω για Χαριλάου........ κοντά στην εκκλησία που είναι το αλλο μαγαζί. Πριν παω στην εβι πέρασα απο εκει μια βόλτα αλλά ξενέρωσα τοσο πολύ που έφυγα γιατί δεν μου αρεσε η κοπέλα......και μετα στο τηλέφωνο μου είπε οτι έχει μια καινούργια που κάνει και πρωκτικό.......

Ξέρετε κατι? Κάποιος που να έχει παει πρόσφατα, καμια πληροφορία μην τρεχω τζαμπα παλι??
δεν χρειαζεται να μιλας με συντομογραφιες, μπορεις να πεις με ποια κοπελα πηγες. οσο για το αλλο μαζι που ειναι;

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Καλημερα!

Μου ηρθε ενα SMS που λεει οτι το CRYSTAL στην Αγ. Δημητριου 118 εχει νεα προγραμματα κ νεα διευθυνση κτλ κτλ ... Ειναι το CRYSTAL απο Μοναστηριου 93 αυτο? Δεν γραφει καποιο τηλεφωνο πανω! Υπαρχει καποιο αλλο CRYSTAL που βρισκεται Αγ. Δημητριου? Δεν εχω παει ποτε σε καποιο CRYSTAL Αγ. Δημητριου για να μου ερθει τετοιο SMS!

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.886
Πόντοι
456
Καλημερα!

Μου ηρθε ενα SMS που λεει οτι το CRYSTAL στην Αγ. Δημητριου 118 εχει νεα προγραμματα κ νεα διευθυνση κτλ κτλ ... Ειναι το CRYSTAL απο Μοναστηριου 93 αυτο? Δεν γραφει καποιο τηλεφωνο πανω! Υπαρχει καποιο αλλο CRYSTAL που βρισκεται Αγ. Δημητριου? Δεν εχω παει ποτε σε καποιο CRYSTAL Αγ. Δημητριου για να μου ερθει τετοιο SMS!
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε.
Επιθετικό μάρκετινγκ

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.398
Πόντοι
11.146
Καλημερα!

....κλωνοι παντου μαγκα μου :confused::confused::confused:

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.497
Πόντοι
446
Παντως μετα τις γιορτες το Κρυσταλ στην Μοναστηριου θα παει σε καινουργιο χωρο...Εκει στην περιοχη θα μεινει ομως...

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.886
Πόντοι
456
Παντως μετα τις γιορτες το Κρυσταλ στην Μοναστηριου θα παει σε καινουργιο χωρο...Εκει στην περιοχη θα μεινει ομως...
Μια χαρά χώρος ήταν. Θα πάνε σε καλύτερη τώρα ή τους έφαγε η συνέλευοη της οικοδομής ;

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.497
Πόντοι
446
  • Like
Αντιδράσεις: Tsouvi

iosiff

Μέλος