Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.320
Πόντοι
1.056
Δες ένα ποστάρισμα ακριβώς πάνω από εσένα. Ο συνάδελφος αναφέρει το όνομα και στο Ανίτα σπα Παρεμπιπτόντως, επειδή το Κρίσταλ το πρόλαβα στην Δωδεκανήσου δεν θυμάμαι κάποια Ναταλία.
Δεν γινεται να μην την πετυχες στην δωδεκανησου....ισως την θυμασαι με αλλο ονομα...Ναταλια στο Βανα δεν εχω αποψη...

Mythical Zoan

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
12.697
Πόντοι
4.646
γουστα ειναι αυτα

if you know what i mean eyebrow wiggle GIF

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.423
Πόντοι
6.817
Καλησπέρα σε όλους.
Να αρχισω λέγοντας οτι σας ευχαριστώ για τα μηνύματα που στείλανε μερικοί ( που δεν τους ξέρω) αλλα σε καμία περίπτωση δεν θα έδινα τηλέφωνο της Εβι......... Και οχι Εύης που έγραψε κάποιος.

Σε καμία περίπτωση δεν θα το έκανα αυτό αφου εχω παρα πολύ καιρό να μπω εδω λογω τής μετακόμισης σε άλλο μέρος. Εκεί δυστυχώς δεν παίζει φόρουμ και τα σχετικά. Αν εδώ Θεσσαλονίκη λέμε οτι έχει ξεραιλα.......που να δείτε εκεί. Μόνο τουρίστριες.......αλλα εχω οικογένεια οπότε τα ξεχνάω αυτα.

Πέρασμα για δεύτερο γύρο με την ίδια εχθές μεσημέρι......την χρωστούσα να την φαω το κωλαράκι........και μπορω να πω οτι το φχαριστηθηκα!!

Τώρα ήθελα να ρωτήσω για Χαριλάου........ κοντά στην εκκλησία που είναι το αλλο μαγαζί. Πριν παω στην εβι πέρασα απο εκει μια βόλτα αλλά ξενέρωσα τοσο πολύ που έφυγα γιατί δεν μου αρεσε η κοπέλα......και μετα στο τηλέφωνο μου είπε οτι έχει μια καινούργια που κάνει και πρωκτικό.......

Ξέρετε κατι? Κάποιος που να έχει παει πρόσφατα, καμια πληροφορία μην τρεχω τζαμπα παλι??
δεν χρειαζεται να μιλας με συντομογραφιες, μπορεις να πεις με ποια κοπελα πηγες. οσο για το αλλο μαζι που ειναι;

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Καλημερα!

Μου ηρθε ενα SMS που λεει οτι το CRYSTAL στην Αγ. Δημητριου 118 εχει νεα προγραμματα κ νεα διευθυνση κτλ κτλ ... Ειναι το CRYSTAL απο Μοναστηριου 93 αυτο? Δεν γραφει καποιο τηλεφωνο πανω! Υπαρχει καποιο αλλο CRYSTAL που βρισκεται Αγ. Δημητριου? Δεν εχω παει ποτε σε καποιο CRYSTAL Αγ. Δημητριου για να μου ερθει τετοιο SMS!

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.176
Πόντοι
1.056
Καλημερα!

Μου ηρθε ενα SMS που λεει οτι το CRYSTAL στην Αγ. Δημητριου 118 εχει νεα προγραμματα κ νεα διευθυνση κτλ κτλ ... Ειναι το CRYSTAL απο Μοναστηριου 93 αυτο? Δεν γραφει καποιο τηλεφωνο πανω! Υπαρχει καποιο αλλο CRYSTAL που βρισκεται Αγ. Δημητριου? Δεν εχω παει ποτε σε καποιο CRYSTAL Αγ. Δημητριου για να μου ερθει τετοιο SMS!
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε.
Επιθετικό μάρκετινγκ

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
37
Like
35.764
Πόντοι
11.146
Καλημερα!

....κλωνοι παντου μαγκα μου :confused::confused::confused:

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.176
Πόντοι
1.056
Παντως μετα τις γιορτες το Κρυσταλ στην Μοναστηριου θα παει σε καινουργιο χωρο...Εκει στην περιοχη θα μεινει ομως...
Μια χαρά χώρος ήταν. Θα πάνε σε καλύτερη τώρα ή τους έφαγε η συνέλευοη της οικοδομής ;

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.320
Πόντοι
1.056
  • Like
Αντιδράσεις: Tsouvi

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
606
Πόντοι
81

Mick7

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2024
Κριτικές
1
Like
133
Πόντοι
0
Πέρασε κανένας από Εβίτα πρόσφατα; Έχει καμία κοπέλα με μεγάλα βυζια;

mr migiagki

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2022
Like
393
Πόντοι
21
Καλησπέρα στο νήμα. Επιστροφη μετά από πολύ καιρό στην πόλη.
Θα ξεκινήσω την κριτική μου με το πέρασμα στν βανα σπα και συγκεκριμενα με την Νάνσυ. Γνώριμη απο το λουξουρι και είπα να δοκιμάσω μήπως βελτιώθηκε καθόλου. Η αλήθεια είναι το χάιδεμα έγινε ακόμα πιο πολύ χάιδεμα. Ανούσια ραντεβού και με λίγο κλέψιμο χρόνου. Συνεχώς ρωτούσε αν το κάνει καλά όπου μετά από ένα σημείο ήταν σπαστικό.
Συνεχίζοντας πέρασμα από massagio spa και συγκεκριμένα με την Ισμήνη. Μετα την αποχώρηση της Λυδίας ήταν η μόνη όπου μπορούσα να βρω λίγη χημεία στο να περάσω καλά. Καλό μασαζ σαν πρώτο μέρος με αρχή,μέση και τέλος και η είσοδος στο δεύτερο κομμάτι έγινε με ένα μικρό χαίδεμα στα αρχίδια. Αν και πολλά όχι που ακούσ για το οτιδήποτε εκεί μέσα με άφησ ενα τελειώσω στο στήθος της .
Συνέχεια με την Ίριδα(ανεξάρτητη) ικανοποιητικό μασαζ σε όλο το σώμα. Πήρα το εξτρα με την πιπα που ηταν καλή με τελείωμα επάνω της. Δεν ξέρω αν θα ξαναπροτιμηθεί καθώς ο χώρος που δεν έχει δυσκολεύει. Γενικά από μασάζ σε αυτήν την πόλη δεν έχει τίποτα κάτι το οποίο είναι ξενέρα. Πήρα τηλ στο κρυσταλ και με ειπανε μια Κλειώ. Μπορω να ε΄χω καποιες πληροφοριες για αυτην?

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
425
Πόντοι
21

ΟΜπαμπας

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
425
Πόντοι
21
Ποια ιδια ρε ...Μια Ναταλια εχει το Κρυσταλ απο εποχη Δωδεκανησου....Μην μπερδευετε τζαμπα το νημα...
Εγώ μιλούσα για ναταλια Ανίτα σπα μλρο
Ποια ιδια ρε ...Μια Ναταλια εχει το Κρυσταλ απο εποχη Δωδεκανησου....Μην μπερδευετε τζαμπα το νημα...
Τέλος πάντων όντως για να μην μπερδευετε το νημα και η βάνα Ανίτα και το κρυσταλ έχει ναταλια και οι 2 με στήθος και κιλακια σε καμία περίπτωση χοντρες

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.320
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα στο νήμα. Επιστροφη μετά από πολύ καιρό στην πόλη.
Θα ξεκινήσω την κριτική μου με το πέρασμα στν βανα σπα και συγκεκριμενα με την Νάνσυ. Γνώριμη απο το λουξουρι και είπα να δοκιμάσω μήπως βελτιώθηκε καθόλου. Η αλήθεια είναι το χάιδεμα έγινε ακόμα πιο πολύ χάιδεμα. Ανούσια ραντεβού και με λίγο κλέψιμο χρόνου. Συνεχώς ρωτούσε αν το κάνει καλά όπου μετά από ένα σημείο ήταν σπαστικό.
Συνεχίζοντας πέρασμα από massagio spa και συγκεκριμένα με την Ισμήνη. Μετα την αποχώρηση της Λυδίας ήταν η μόνη όπου μπορούσα να βρω λίγη χημεία στο να περάσω καλά. Καλό μασαζ σαν πρώτο μέρος με αρχή,μέση και τέλος και η είσοδος στο δεύτερο κομμάτι έγινε με ένα μικρό χαίδεμα στα αρχίδια. Αν και πολλά όχι που ακούσ για το οτιδήποτε εκεί μέσα με άφησ ενα τελειώσω στο στήθος της .
Συνέχεια με την Ίριδα(ανεξάρτητη) ικανοποιητικό μασαζ σε όλο το σώμα. Πήρα το εξτρα με την πιπα που ηταν καλή με τελείωμα επάνω της. Δεν ξέρω αν θα ξαναπροτιμηθεί καθώς ο χώρος που δεν έχει δυσκολεύει. Γενικά από μασάζ σε αυτήν την πόλη δεν έχει τίποτα κάτι το οποίο είναι ξενέρα. Πήρα τηλ στο κρυσταλ και με ειπανε μια Κλειώ. Μπορω να ε΄χω καποιες πληροφοριες για αυτην?
Μακρια απο Κλειω ...το εχω ξανα πει...Ανεραστη...Αοσμη ...Αχρωμη...Ασχετη...Δεν εχει ιχνος σχετικοτητας με την ΄΄καυλα΄΄ του επαγγελματος...Τοπ3 στα πιο καμμενα 50ευρα....

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
10.509
Πόντοι
3.556
Μακρια απο Κλειω ...το εχω ξανα πει...Ανεραστη...Αοσμη ...Αχρωμη...Ασχετη...Δεν εχει ιχνος σχετικοτητας με την ΄΄καυλα΄΄ του επαγγελματος...Τοπ3 στα πιο καμμενα 50ευρα....
Η μία μυρίζει δε σας αρέσει η άλλη άοσμη δε σας αρέσει αποφασίστε τι θετε τελικά να μυρίζει η Όχι :rockon::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom