Ουτε καν εχω παιξει ποτε στην ζωη μου φρουτακια, ουτε εχω παει εκει, δεν ξερω πως γινεται να μου εστειλαν κ τι μπορει να σημαινει οτι εχουν ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ...Φίλε εγώ προτείνω με όλο το σεβασμό να κόψεις τα φρουτάκια γιατί κανένας δεν έχει καταστραφεί από τον αγοραίο έρωτα αλλά πολλοί έχουν καταστραφεί από τον τζόγο
Το crystal Αγίου Δημητρίου 118 είναι φρουτάκια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (8 μέλη και 43 επισκέπτες)
Masazofilos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 284
- Πόντοι
- 21
Χωρίς εσώρουχα έχει, εξάλλου είναι προαιρετικό στα μασαζατζιδικα. Η πετσέτα όμως είναι must φίλε μου αποσο ξέρω στα κανονικά..υπάρχει κανένα μασατζιδικο για μασάζ μόνο χωρίς πετσέτες και εσώρουχα?
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.267
- Πόντοι
- 736
Ανοιχτο είναι φίλε μου , κοσμος παει και ερχεται ενημερωση μηδεν!Καλησπέρα,
Ξέρει κανείς να μου πει αν έκλεισε το aqua? Έχω πάρει τηλέφωνο στον μήνα Νοέμβριο 4 φορές και δεν απάντησε κανείς! Δείχνει να κάνει εκτροπή το νούμερο αλλά δεν υπάρχει απάντηση!
Προσωπικα ενημερώνω μονο σε πμ γιατι οι τζαμπατζηδες γινανε περισσοτεροι.
Για να δουμε τωρα , θα εχουμε κανενα νεο;
Εχουμε τπτ νεο στο μαγαζί;
καρδιναλιος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.267
- Πόντοι
- 736
πολλαπαιδιά στον Εύοσμο.. στην Σμύρνης άνοιξε ένα amma massage.. ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό;
Αδερφέ κανονικό μασάζ ειναιπαιδιά στον Εύοσμο.. στην Σμύρνης άνοιξε ένα amma massage.. ξέρει κανείς τίποτα γι'αυτό;
Από το site τους δεν προκύπτει τπτ πονηρό
σε ευχαριστώ πολύ φίλε μουΑδερφέ κανονικό μασάζ ειναι
Από το site τους δεν προκύπτει τπτ πονηρό
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.773
- Πόντοι
- 10.326
Πέρασμα από Εβίτα...τι το θελα!
Παρούσες Φωτεινή... είναι η μπαστυ που λένε κ οι μορφωμένοι!() Αυτή παίζει να έχει περάσει τα 50!
Σύνθια... Μιλφ με μαύρο καρέ μαλλί και αυτή με αρκετά χιλιόμετρα όπως την έκοψα! Αλλά ωραίο σώμα!
Κάρμεν...2ετια κλείνει το μωρό από την Τσεχία, δεν έχω δοκιμάσει... αλλά άκουσα πως στο ξεκίνημα ήταν φωτιά!
Λάουρα... Την είχα πάρει κ δεν ενθουσιάστηκα τόσο! Η πιο ωραία παρουσία για τα δικά μου γούστα εκεί!
Αυτά... Έγινα μπουχος από το τσαρδι της χοντρής!
Παρούσες Φωτεινή... είναι η μπαστυ που λένε κ οι μορφωμένοι!() Αυτή παίζει να έχει περάσει τα 50!
Σύνθια... Μιλφ με μαύρο καρέ μαλλί και αυτή με αρκετά χιλιόμετρα όπως την έκοψα! Αλλά ωραίο σώμα!
Κάρμεν...2ετια κλείνει το μωρό από την Τσεχία, δεν έχω δοκιμάσει... αλλά άκουσα πως στο ξεκίνημα ήταν φωτιά!
Λάουρα... Την είχα πάρει κ δεν ενθουσιάστηκα τόσο! Η πιο ωραία παρουσία για τα δικά μου γούστα εκεί!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.531
- Πόντοι
- 2.356
Την Λάουρα δεν είπες ηλικία την πηδήξες κουφαλιτσαΠέρασμα από Εβίτα...τι το θελα!
premium1969
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 603
- Πόντοι
- 86
Η Λάουρα είναι μήπως αυτή που ήταν στο Ζεσι και κάποια φεγγάρια στο Αντιστρες? Thanks.Πέρασμα από Εβίτα...τι το θελα!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.531
- Πόντοι
- 2.356
Εκεί πήγε κ μένα το μυαλό μου Αλλά αυτή ήταν έγκυος γέννησε κ βγήκε τόσο γρήγορα Για δουλειάΗ Λάουρα είναι μήπως αυτή που ήταν στο Ζεσι και κάποια φεγγάρια στο Αντιστρες? Thanks.
Θα μας διαφωτίσει ο μπου
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.773
- Πόντοι
- 10.326
Όχι, άλλη Λάουρα...Η Λάουρα είναι μήπως αυτή που ήταν στο Ζεσι και κάποια φεγγάρια στο Αντιστρες? Thanks.
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.497
- Πόντοι
- 446
Περασμα με Ναταλια Κρυσταλ, μασαζ παρα πολυ καλο...σχεδον αριστο! πολυ καλο σοσιαλ χωρις μλκιες και ασχετα ....2ο μερος εξαιρετικο ...φανηκε να της αρεσει γενικα η ολη φαση...προσωπικη αποψη μαζι με την μπελλα ειναι VFM εκει μεσα... Αν και η Μπελλα εχει ξεφυγει με τα υαλουρονικα τελευταια ....και κοντραρει την Λενκα....
Akarnan
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 919
- Πόντοι
- 96
Κακώς δεν έχεις δοκιμάσει Κάρμεν. Το προσωπο δεν ελκύει αλλά έχει ωραίο σώμα και τα δίνει όλα. Γαμιεται καλάΠέρασμα από Εβίτα...τι το θελα!
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 212
- Πόντοι
- 20
Πως είναι εμφανισιακά η Ναταλία πρόεδρε?Περασμα με Ναταλια Κρυσταλ, μασαζ παρα πολυ καλο...σχεδον αριστο! πολυ καλο σοσιαλ χωρις μλκιες και ασχετα ....2ο μερος εξαιρετικο ...φανηκε να της αρεσει γενικα η ολη φαση...προσωπικη αποψη μαζι με την μπελλα ειναι VFM εκει μεσα... Αν και η Μπελλα εχει ξεφυγει με τα υαλουρονικα τελευταια ....και κοντραρει την Λενκα....
Sardelas4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2022
- Like
- 1.745
- Πόντοι
- 201
Έγινε και η μπελα vfm. Που για να την κοιτάξεις στο βενους ζητούσε δεκάρικο.Περασμα με Ναταλια Κρυσταλ, μασαζ παρα πολυ καλο...σχεδον αριστο! πολυ καλο σοσιαλ χωρις μλκιες και ασχετα ....2ο μερος εξαιρετικο ...φανηκε να της αρεσει γενικα η ολη φαση...προσωπικη αποψη μαζι με την μπελλα ειναι VFM εκει μεσα... Αν και η Μπελλα εχει ξεφυγει με τα υαλουρονικα τελευταια ....και κοντραρει την Λενκα....
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.497
- Πόντοι
- 446
Σαρδελα μην αρχιζεις ρε φιλε...Για μενα ειναι απο τις καλυτερες...Και πιστευω και αλλοι πολλοι εχουν την ιδια αποψη....τελος παντων...Έγινε και η μπελα vfm. Που για να την κοιτάξεις στο βενους ζητούσε δεκάρικο.
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.497
- Πόντοι
- 446
Γυρω στο 1.75 μελαχρινη με 2ρι βυζι...διαστημικη κωλαρα....Απο αυτες τις κωλαρες που εχουν οι βαλκανιες (βλ.ελληνιδες ,αλβανιδες) φατσα μετρια προς καλη...Πως είναι εμφανισιακά η Ναταλία πρόεδρε?
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 212
- Πόντοι
- 20
Θα την τίμησω. ΕυχαριστώΓυρω στο 1.75 μελαχρινη με 2ρι βυζι...διαστημικη κωλαρα....Απο αυτες τις κωλαρες που εχουν οι βαλκανιες (βλ.ελληνιδες ,αλβανιδες) φατσα μετρια προς καλη...