Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

Scaniolas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2024
Like
212
Πόντοι
20
Σαρδελα μην αρχιζεις ρε φιλε...Για μενα ειναι απο τις καλυτερες...Και πιστευω και αλλοι πολλοι εχουν την ιδια αποψη....τελος παντων...
Συμφωνώ με papantzh. Λίγο το υπερβολικό νάζι με χαλάει

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.127
Πόντοι
3.796
Καλημερα!

Μου ηρθε ενα SMS που λεει οτι το CRYSTAL στην Αγ. Δημητριου 118 εχει νεα προγραμματα κ νεα διευθυνση κτλ κτλ ... Ειναι το CRYSTAL απο Μοναστηριου 93 αυτο? Δεν γραφει καποιο τηλεφωνο πανω! Υπαρχει καποιο αλλο CRYSTAL που βρισκεται Αγ. Δημητριου? Δεν εχω παει ποτε σε καποιο CRYSTAL Αγ. Δημητριου για να μου ερθει τετοιο SMS!
Μάγκα μου μόλις καρφώθηκες ότι είσαι τζογαδόρος.
Μάλλον άλλα προγράμματα εννοούσε στην Αγίου Δημητρίου,το πας καλά το φρούτο.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.127
Πόντοι
3.796
Δεν φταίω εγώ ...μόνοι τους τα γράφουν .
Άκουσε νέα προγράμματα και νόμιζε τον βρήκε μασατζιδικο,που να ξέρει ότι τον ψάχνουν από εκεί που αφήνει την περιουσία του.

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.594
Πόντοι
736
Δεν φταίω εγώ ...μόνοι τους τα γράφουν .
Άκουσε νέα προγράμματα και νόμιζε τον βρήκε μασατζιδικο,που να ξέρει ότι τον ψάχνουν από εκεί που αφήνει την περιουσία του.
Το έγραψα και εγώ προχθές ότι είναι φρουτάκια και μου είπε το παλικάρι ότι δεν έχει αγγίξει ποτέ κάτι τέτοιο

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Λετε να πηγαινα σε αυτο το φρουταδικο κ να μην ηξερα πως λεγεται κ να εστελνα εδω μηνυμα να ρωτησω? Εχετε χαζεψει μερικοι! Μιλαμε για περιοχη που δεν εχω παει ποτε σε κανενα μαγαζι, ουτε καν για καφε!

iosiff

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2023
Like
448
Πόντοι
21
Λετε να πηγαινα σε αυτο το φρουταδικο κ να μην ηξερα πως λεγεται κ να εστελνα εδω μηνυμα να ρωτησω? Εχετε χαζεψει μερικοι! Μιλαμε για περιοχη που δεν εχω παει ποτε σε κανενα μαγαζι, ουτε καν για καφε!
Ρε συ πλακα σου κανουν,δεν το εχεις καταλαβει τοση ωρα?

• Like
Αντιδράσεις: GRxx

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.886
Πόντοι
456
Τύπε είδαν τα cookies σου crystal και ότι έχει σε crystal στο δειγματίζει

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
326
Πόντοι
21
Χωρίς εσώρουχα έχει, εξάλλου είναι προαιρετικό στα μασαζατζιδικα. Η πετσέτα όμως είναι must φίλε μου αποσο ξέρω στα κανονικά..
παλιά είχε στην Καλαμαριά Σοφούλη 50 και στην Εγνατία 112 στον τρίτο όροφο το eve spa τώρα έχει ένα στην Εγνατία 112 στον ημιώροφο αλλά δεν ξέρω τι παίζει και όσες φορές πήγα έτσι χωρίς τηλέφωνό δεν άνοιγαν

pappap

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
20
Πόντοι
0
παλιά είχε στην Καλαμαριά Σοφούλη 50 και στην Εγνατία 112 στον τρίτο όροφο το eve spa τώρα έχει ένα στην Εγνατία 112 στον ημιώροφο αλλά δεν ξέρω τι παίζει και όσες φορές πήγα έτσι χωρίς τηλέφωνό δεν άνοιγαν
Αυτό στην Εγνατία που λες παει.. δουλεύει με άλλη διεύθυνση είναι κανονικο. Θέλει τηλ για να κλείσεις. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο χωρίς εσώρουχο μόνο με πετσέτα. Εκτός αν πας σε πριβέ στο σπίτι.

pappap

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
20
Πόντοι
0
Χωρίς εσώρουχα έχει, εξάλλου είναι προαιρετικό στα μασαζατζιδικα. Η πετσέτα όμως είναι must φίλε μου αποσο ξέρω στα κανονικά..
Άλλο κανονικό μασάζ και άλλο για φραπα.. μην τα βάζεις στο ίδιο καζανι

Freddo Espresso

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2015
Like
827
Πόντοι
86
Θα μπορούσε κάποιο καρντάσι να με πληροφορήσει για αυτην την Μαριάννα μασαζ που αναφέρεται ανα καιρούς; Είναι μαγαζί ή σπίτι; Υπαρχει σελίδα, ή αγγελία κάπου;

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.886
Πόντοι
456
Θα μπορούσε κάποιο καρντάσι να με πληροφορήσει για αυτην την Μαριάννα μασαζ που αναφέρεται ανα καιρούς; Είναι μαγαζί ή σπίτι; Υπαρχει σελίδα, ή αγγελία κάπου;
Είναι μπιζμπιζέ η κατάσταση και υπάρχει Ομερτά από τους παλιούς πελάτες.

Freddo Espresso

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2015
Like
827
Πόντοι
86
Είναι μπιζμπιζέ η κατάσταση και υπάρχει Ομερτά από τους παλιούς πελάτες.
Α οκ κατάλαβα. Έχεις καμια πρόταση για μασαζ με φουλ Θεσσαλονίκη για μενα που δεν είμαι απο εκει;

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.886
Πόντοι
456

Συνημμένα

• φουλ-το-φουλ.gif
    φουλ-το-φουλ.gif
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 18