Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

tsarlatanos77

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
328
Πόντοι
21
Αυτό στην Εγνατία που λες παει.. δουλεύει με άλλη διεύθυνση είναι κανονικο. Θέλει τηλ για να κλείσεις. Δε νομίζω να υπάρχει κάποιο χωρίς εσώρουχο μόνο με πετσέτα. Εκτός αν πας σε πριβέ στο σπίτι.
έχεις πάει σε αυτό στην Εγνατία 112 κάνουν καλό μασάζ?

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.926
Πόντοι
456
Χαχα μασαζ με φουλ προγραμμα εννοω οχι μονο φραπε...
Έχω να πατήσω από το καλοκαίρι σε τέτοιο, ειλικρινά. Ήταν το body free. Σε άλλο τέτοιο δεν έχω πάει. Αν μπορεί κανένας να βοηθήσει με καινούριες εμπειρίες τον συνάδελφο.

Freddo Espresso

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2015
Like
827
Πόντοι
86
Σ' ευχαριστώ φίλε για την απάντηση.
Σε αυτά τα δύο προσφέρουν φουλ πρόγραμμα από την πρώτη επίσκεψη ή φυλάγονται και πρέπει κάποιος να τα επισκεφθεί πολλές φορές μέχρι να πάρει μασαζ με εκτόνωση;

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.926
Πόντοι
456
Δεν μπορω να ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους, φίλε μου. Όλα τα μαγαζιά δουλεύουν κ ΣΚ, αυτοί όχι. Όλα τα μαγαζιά έχουν 4 κ 5 κορίτσι, αυτοί έχουν συνήθως 3. Όλα τα μαγαζιά έχουν τελευταίο ραντεβού πχ στις 9.30. αυτοί στις 6.30. εσύ μπορείς να τα εξηγήσεις αυτά;
Αυτές κάνουν κουμάντο σε όλα τα μαγαζιά. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω τις τακτικές τους.

Dukef90

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2023
Like
14
Πόντοι
0
Παίδες ξέρουμε ποια είναι αυτή η Αλεξάνδρα στο ελεγκανσς;; δοκιμάσεν κανεις;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.135
Πόντοι
3.796
Ρε συ πλακα σου κανουν,δεν το εχεις καταλαβει τοση ωρα?
Κανένας δεν τον κάνει πλάκα .
Αλήθεια λέμε.
Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται να απολογηθεί σε εμάς .
Αν είχε γυναίκα σίγουρα θα έπρεπε εκεί .
Για εμένα ούτε με ενδιαφέρει αν είναι τζογαδόρος ή όχι απλά ενημέρωσα για να μην τρομάζει ο κόσμος ότι του έστειλε μύνημα μασατζιδικο

booooobs

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2012
Κριτικές
1
Like
132
Πόντοι
0
Κανένας δεν τον κάνει πλάκα .
Αλήθεια λέμε.
Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται να απολογηθεί σε εμάς .
Αν είχε γυναίκα σίγουρα θα έπρεπε εκεί .
Για εμένα ούτε με ενδιαφέρει αν είναι τζογαδόρος ή όχι απλά ενημέρωσα για να μην τρομάζει ο κόσμος ότι του έστειλε μύνημα μασατζιδικο
Εχετε πολυ πλακα μερικοι... ναι φοβαμαι να πω οτι παιζω φρουτακια μην με μαλωσετε! ΧΑΧΑΧΑ

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.295
Πόντοι
6.817
Σ' ευχαριστώ φίλε για την απάντηση.
Σε αυτά τα δύο προσφέρουν φουλ πρόγραμμα από την πρώτη επίσκεψη ή φυλάγονται και πρέπει κάποιος να τα επισκεφθεί πολλές φορές μέχρι να πάρει μασαζ με εκτόνωση;
Για Dames ναι φουλ απ την πρωτη στιγμη, ειναι με εσωρουχα οι κοπελες, καταλαβαινεις την φαση απ την πρωτη στιγμη. Body free δεν ξερω δεν εχω παει

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
3.926
Πόντοι
456
Για Dames ναι φουλ απ την πρωτη στιγμη, ειναι με εσωρουχα οι κοπελες, καταλαβαινεις την φαση απ την πρωτη στιγμη. Body free δεν ξερω δεν εχω παει
Φοράνε κανένα φουστανάκι ή ρόμπα

Mamadoo

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2024
Like
993
Πόντοι
80

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
36
Πέρασμα από Εβίτα...τι το θελα!:confused::confused:

Παρούσες Φωτεινή... είναι η μπαστυ που λένε κ οι μορφωμένοι!(:tooth:) Αυτή παίζει να έχει περάσει τα 50!
Σύνθια... Μιλφ με μαύρο καρέ μαλλί και αυτή με αρκετά χιλιόμετρα όπως την έκοψα! Αλλά ωραίο σώμα!:lheel:
Κάρμεν...2ετια κλείνει το μωρό από την Τσεχία, δεν έχω δοκιμάσει... αλλά άκουσα πως στο ξεκίνημα ήταν φωτιά!:cool2:
Λάουρα... Την είχα πάρει κ δεν ενθουσιάστηκα τόσο! Η πιο ωραία παρουσία για τα δικά μου γούστα εκεί!:boobies::boobies:

Αυτά... Έγινα μπουχος από το τσαρδι της χοντρής!:rockon::rockon::rockon:
Πω Εβίτα έχω να πάω σίγουρα κάποια χρόνια, που βρίσκεται πλέον ο χώρος της? Το τηλέφωνο ισχύει το ίδιο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom