ARIS einai re
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 7.501
- Πόντοι
- 1.056
Από το ίδρυμα ή από άλλους θαμώνες;Ε όχι κ Ομερτά! Προσπάθησα, παλιότερα, να βάλω γνωστό μέσα, έφαγα κράξιμο.
Από το ίδρυμα ή από άλλους θαμώνες;Ε όχι κ Ομερτά! Προσπάθησα, παλιότερα, να βάλω γνωστό μέσα, έφαγα κράξιμο.
Αυτο ποτε δεν το καταλαβα....ουτε την γκομενα τους αν γαμουσαμε θα κανανε ετσι...Ε όχι κ Ομερτά! Προσπάθησα, παλιότερα, να βάλω γνωστό μέσα, έφαγα κράξιμο.
Τι μπορεί να έπαθαν; Εικάζεις ή ξέρεις κανένα σκηνικό;Προφανώς έπαθαν και έμαθαν.
Αυτές κάνουν κουμάντο σε όλα τα μαγαζιά. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω τις τακτικές τους.Δεν μπορω να ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους, φίλε μου. Όλα τα μαγαζιά δουλεύουν κ ΣΚ, αυτοί όχι. Όλα τα μαγαζιά έχουν 4 κ 5 κορίτσι, αυτοί έχουν συνήθως 3. Όλα τα μαγαζιά έχουν τελευταίο ραντεβού πχ στις 9.30. αυτοί στις 6.30. εσύ μπορείς να τα εξηγήσεις αυτά;
Η Βαλέρια είναι η αφεντηκιναΠαίδες ξέρουμε ποια είναι αυτή η Αλεξάνδρα στο ελεγκανσς;; δοκιμάσεν κανεις;
κανει προγραμμα;Η Βαλέρια είναι η αφεντηκινα
Πήρα τηλ κ Μ είπε είναι μια Αλεξάνδρα κ η σοφία..ούτε Φένια ούτε νταριαΗ Βαλέρια είναι η αφεντηκινα
Εσύ θες μασάζ με φρέντο Όχι φραπέΧαχα μασαζ με φουλ προγραμμα εννοω οχι μονο φραπε...
Κανένας δεν τον κάνει πλάκα .Ρε συ πλακα σου κανουν,δεν το εχεις καταλαβει τοση ωρα?
Εχετε πολυ πλακα μερικοι... ναι φοβαμαι να πω οτι παιζω φρουτακια μην με μαλωσετε! ΧΑΧΑΧΑΚανένας δεν τον κάνει πλάκα .
Αλήθεια λέμε.
Το θέμα είναι ότι δεν χρειάζεται να απολογηθεί σε εμάς .
Αν είχε γυναίκα σίγουρα θα έπρεπε εκεί .
Για εμένα ούτε με ενδιαφέρει αν είναι τζογαδόρος ή όχι απλά ενημέρωσα για να μην τρομάζει ο κόσμος ότι του έστειλε μύνημα μασατζιδικο
Για Dames ναι φουλ απ την πρωτη στιγμη, ειναι με εσωρουχα οι κοπελες, καταλαβαινεις την φαση απ την πρωτη στιγμη. Body free δεν ξερω δεν εχω παειΣ' ευχαριστώ φίλε για την απάντηση.
Σε αυτά τα δύο προσφέρουν φουλ πρόγραμμα από την πρώτη επίσκεψη ή φυλάγονται και πρέπει κάποιος να τα επισκεφθεί πολλές φορές μέχρι να πάρει μασαζ με εκτόνωση;
Φοράνε κανένα φουστανάκι ή ρόμπαΓια Dames ναι φουλ απ την πρωτη στιγμη, ειναι με εσωρουχα οι κοπελες, καταλαβαινεις την φαση απ την πρωτη στιγμη. Body free δεν ξερω δεν εχω παει
Λίγα πράγματαΠήρα τηλ κ Μ είπε είναι μια Αλεξάνδρα κ η σοφία..ούτε Φένια ούτε νταρια
Λίγα πράγματακανει προγραμμα;
απο εμφανιση τι λεει;
Πω Εβίτα έχω να πάω σίγουρα κάποια χρόνια, που βρίσκεται πλέον ο χώρος της? Το τηλέφωνο ισχύει το ίδιο?Πέρασμα από Εβίτα...τι το θελα!
Παρούσες Φωτεινή... είναι η μπαστυ που λένε κ οι μορφωμένοι!() Αυτή παίζει να έχει περάσει τα 50!
Σύνθια... Μιλφ με μαύρο καρέ μαλλί και αυτή με αρκετά χιλιόμετρα όπως την έκοψα! Αλλά ωραίο σώμα!
Κάρμεν...2ετια κλείνει το μωρό από την Τσεχία, δεν έχω δοκιμάσει... αλλά άκουσα πως στο ξεκίνημα ήταν φωτιά!
Λάουρα... Την είχα πάρει κ δεν ενθουσιάστηκα τόσο! Η πιο ωραία παρουσία για τα δικά μου γούστα εκεί!
Αυτά... Έγινα μπουχος από το τσαρδι της χοντρής!![]()
Τι μ θύμησες τώρα μακενζι κινγκ κάπου ψηλά Άκης π.ργιωτηςΦοράνε κανένα φουστανάκι ή ρόμπα
Ναι κανονικό μασάζ μια κοπέλα το έχει.έχεις πάει σε αυτό στην Εγνατία 112 κάνουν καλό μασάζ?
Τώρα πλέον δεν το κρύβουν σε ότι έχει να κάνει με το ντύσιμο. Η πλάκα είναι αν πας στο Κρίσταλ και είσαι νέος πελάτης. Σε ρωτάνε λες και δεν ξέρεις οτι εκεί μέσα παίζουν πουλιά και είναι ντυμένες έτοιμες για πιάτσα. Βέβαια αφού μπείς στο δωμάτιο αστειεύοντε και αυτές αλλά στην αναμονή το παίζουν οσίες παρθένες.Τι μ θύμησες τώρα μακενζι κινγκ κάπου ψηλά Άκης π.ργιωτης
Ολες εμφανιζόταν με άσπρη ποδια μασατζουδες κ καλά
Κ νομίζω το ίδιο κ στην Μαρία λαδάδικα πάνε πολλά χρόνια όμως
με πετσετα ειναι ? καλο μασσαζ?Ναι κανονικό μασάζ μια κοπέλα το έχει.
Για να λέει κανονικό, εσύ με εσώρουχο και από πάνω πετσέτα.με πετσετα ειναι ? καλο μασσαζ?