Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (7 μέλη και 12 επισκέπτες)

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
372
Πόντοι
36
Η μάγκυ που όλοι πενθατε ήταν free η private? Πρόσφερε full προγραμμα η μόνο  :pipa1:? Milf είχε? Και κάτι ακόμη στο dames milf έχει?

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Επιτελους ο Τσιπρας ανοιγει ολα τα κλειστα επαγγελματα...  :coolcondom:
χαχα λες να βαλει αγγελια και να ανοιξει διαφορετικα ως φρεε? ?? ξερεις κατι η απλα κανεις χιουμορ φιλε?

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
μαγκυ ειναι γνωστο οτι μας διαβαζεις  στειλε ενα πμ η εσυ η καποιος δικος σου να ενημερωσει τι θα γινει η τι θα κανετε απο δω και περα σε μας τους πελατες ευχαριστω

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.372
Πόντοι
216
Μου δίνω συγχαρητήρια γιατί το είχα καταλάβει. Συγκεκριμένα, είναι η 2η περίπτωση από τις τρεις που ανέφερα πιο πάνω. Μήπως να γίνω Σέρλοκ Χόλμς?
(Παίδες, μόνο σε μένα κολλάει το σύστημα όταν γράφω ποστ ή και σε σας?)
Ηαληθεια ειναι οτι το να διαλεξεις στεγη για μασατζιδικο σε μια κανονικη πολυκατοικια που μενουν μονο οικογενειες ειναι εντελως αστοχη.Θα επρεπε να ειναι σε μια πολυκατοικια με γραφεια για να μην δινη στοχο.Οσο για την επιτυχια του μαγαζιου αυτο οφειλεται αποκλειστικά στην Μαγκυ που μου ειχε πει οτι ειναι υπευθυνη του καταστηματος και οχι ιδιοκτιτρια οπως νομιζουν οι περισοτεροι.Παντος εχει στα χερια της την μεγαλυτερη περιουσια του μαγαζιου που ειναι η λιστα με τους πελατες.Οποτε αποφασισει να ανοιξει μαγαζι δικο της να ειναι σιγουρη οτι πολλοι απο εμας θα την ακολουθησουμε γιατι παντα οι προτεραιωτητα της ηταν ο πελατης.Περασα πολυ ομορφα με Νικολετα και Συλβι.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.372
Πόντοι
216
Η μάγκυ που όλοι πενθατε ήταν free η private? Πρόσφερε full προγραμμα η μόνο  :pipa1:? Milf είχε? Και κάτι ακόμη στο dames milf έχει?
Φιλε μου η Μαγκυ ηταν ισως το καλυτερο μασατζιδικο της πολης απο αυτα που δεν εχουν φουλ προγραμα.Εδω δουλεψε και η κορυφαια κατα την δικη μου γνωμη μασερ της πολης με την οποια περασα καταπληκτικες στιγμες η Νικολετα.Να εισαι καλα κοριτσαρα μου οπου και να βρισκεσαι.Σε πεθυμησα.

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
109
Like
13.537
Πόντοι
32.165
Εγω παντως ξεκοψα εντελως απο τα μασατζιδικα για 2 λογους. Ο ενας ειναι οτι γαμας σε μασαζοκρεβατο και δεν μπορεις να κανεις και πολλα και ενας αλλος λογος οτι σε πριζουν στα τηλεφωνα και μπορεις ευκολα να εκτεθεις. Τουλαχιστον σε ενα πριβε που με ειχε κανει κονε ενα παλιο μελος απο εδω με επερνε συνεχεια η υπευθυνη για το ποτε θα παω για το τι μουναρες ειχε φερει κτλπ. Τωρα δεν ξερω κατα ποσο αλλαξαν τα πραματα γιαυτο κανω και αυτο το ακυρο ποστ για να μου λυσει την απορια καποιος πιο εμπειρος

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.843
Πόντοι
10.326
Φιλε μου η Μαγκυ ηταν ισως το καλυτερο μασατζιδικο της πολης απο αυτα που δεν εχουν φουλ προγραμα.Εδω δουλεψε και η κορυφαια κατα την δικη μου γνωμη μασερ της πολης με την οποια περασα καταπληκτικες στιγμες η Νικολετα.Να εισαι καλα κοριτσαρα μου οπου και να βρισκεσαι.Σε πεθυμησα.
  :smitten:

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Ηαληθεια ειναι οτι το να διαλεξεις στεγη για μασατζιδικο σε μια κανονικη πολυκατοικια που μενουν μονο οικογενειες ειναι εντελως αστοχη.Θα επρεπε να ειναι σε μια πολυκατοικια με γραφεια για να μην δινη στοχο.Οσο για την επιτυχια του μαγαζιου αυτο οφειλεται αποκλειστικά στην Μαγκυ που μου ειχε πει οτι ειναι υπευθυνη του καταστηματος και οχι ιδιοκτιτρια οπως νομιζουν οι περισοτεροι.Παντος εχει στα χερια της την μεγαλυτερη περιουσια του μαγαζιου που ειναι η λιστα με τους πελατες.Οποτε αποφασισει να ανοιξει μαγαζι δικο της να ειναι σιγουρη οτι πολλοι απο εμας θα την ακολουθησουμε γιατι παντα οι προτεραιωτητα της ηταν ο πελατης.Περασα πολυ ομορφα με Νικολετα και Συλβι.
θα μπορουσε ομως τα τηλ στους πελατες να τα σηκωσει να μαε πει εστω κατι........

pantelos2017

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0
Το μεγάλο ξενέρωμα, θα μπορούσε να είναι τίτλος ταινίας. Και όμως όχι είναι τίτλος απο την πραγματική ζωή. Πήγα στο Vana spa έλειπαν οι γνωστές κυρίες της προτίμησής μου. Παρόλα αυτά προτίμησα να παίξω Ρώσικη Ρουλέτα με τα νεύρα μου. Διάλεξα μια χοντρούλα με μεγάλα βυζιά. Ούτε καν ρώτησα το όνομά της, το μυαλό μου ήταν κολλημένο στα βυζιά της. Μόλις μπήκε άρχισαν τα κολλήματα μην μου πιάνεις τον κώλο μη το ένα μη το άλλο. Το μόνο που κατάφερα ήταν να βγάλει μέσα απο το σουτιέν τα βυζιά της. Της είπα να μου παίξει ισπανική μαλακία με τα βυζιά της, ούτε να το συζητήσει. Τελικά άλλαξα κοπέλα, αλλά ήταν πια αργά γιατί είχα ξενερώσει. Η καινούργια ήταν η Τζένη, φορούσε μια φουστίτσα με ένα στριγκάκι πάλι άρχισε και αυτή τα όχι.Μόνο καλόπιασμα και απο βυζί τίποτα. Πήγα να την "καλοπιάσω" αλλά δεν καταλάβαινε τίποτα. Φυσικά ούτε κουβέντα για πίπα. Έχυσα απο φιλότιμο. Το μασάζ που ακολούθησε ήταν αρκετά καλό. Πρότασή μου μακρυά !!!!!!

• Like
Αντιδράσεις: foxio

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Το μεγάλο ξενέρωμα, θα μπορούσε να είναι τίτλος ταινίας. Και όμως όχι είναι τίτλος απο την πραγματική ζωή. Πήγα στο Vana spa έλειπαν οι γνωστές κυρίες της προτίμησής μου. Παρόλα αυτά προτίμησα να παίξω Ρώσικη Ρουλέτα με τα νεύρα μου. Διάλεξα μια χοντρούλα με μεγάλα βυζιά. Ούτε καν ρώτησα το όνομά της, το μυαλό μου ήταν κολλημένο στα βυζιά της. Μόλις μπήκε άρχισαν τα κολλήματα μην μου πιάνεις τον κώλο μη το ένα μη το άλλο. Το μόνο που κατάφερα ήταν να βγάλει μέσα απο το σουτιέν τα βυζιά της. Της είπα να μου παίξει ισπανική μαλακία με τα βυζιά της, ούτε να το συζητήσει. Τελικά άλλαξα κοπέλα, αλλά ήταν πια αργά γιατί είχα ξενερώσει. Η καινούργια ήταν η Τζένη, φορούσε μια φουστίτσα με ένα στριγκάκι πάλι άρχισε και αυτή τα όχι.Μόνο καλόπιασμα και απο βυζί τίποτα. Πήγα να την "καλοπιάσω" αλλά δεν καταλάβαινε τίποτα. Φυσικά ούτε κουβέντα για πίπα. Έχυσα απο φιλότιμο. Το μασάζ που ακολούθησε ήταν αρκετά καλό. Πρότασή μου μακρυά !!!!!!
οταν μας λες τετοια φιλαρακο υστερα να μην αναπολεις τη μαγκυ

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
αμαριλις εφερε νεο αιμα καλο δυνατο σε νεο χωρο

pantelos2017

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0

Μέτριο ύψος, μαλλί ξανθο-κατι, κώλο με κυταρίδα και λίγο μεγάλο για τα κιλά της. Όταν μπήκε ήμουν ξάπλα και τρελαμένος, έτοιμος να ντυθώ και να φύγω !!!!!!!

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
παιδια στο βενους παιζει τιποτα καινουριο? ξερει κανεις?

darkabio

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
4
Πόντοι
0
Επίσκεψη στο dames - μεταξά . Τέσσερις κοπέλες μέσα , λίλα κ αλεξία τα ονόματα που συγκράτησα . Το περιβάλλον αρκετά ερασιτεχνικό , το μπάνιο ψιλοφρίκη όπως έχει αναφερθεί. Απο τις κοπέλες μόνο η Αλεξία μου έκανε κλικ . Κοπέλα με πιασίματα κ καυλόφατσα για γούστα μου . Μασάζ της πλάκας , υπηρεσίες φουλ με δυνατό σημείο το καλαμάκι υγρό κ σπέσιαλ . Για μια φορά είναι οκ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom