You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (7 μέλη και 12 επισκέπτες)
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
private ηταν η μαγκυΗ μάγκυ που όλοι πενθατε ήταν free η private? Πρόσφερε full προγραμμα η μόνο? Milf είχε? Και κάτι ακόμη στο dames milf έχει?
Kauliaris27
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2014
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
Επιτελους ο Τσιπρας ανοιγει ολα τα κλειστα επαγγελματα... :coolcondom:private ηταν η μαγκυ
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
χαχα λες να βαλει αγγελια και να ανοιξει διαφορετικα ως φρεε? ?? ξερεις κατι η απλα κανεις χιουμορ φιλε?Επιτελους ο Τσιπρας ανοιγει ολα τα κλειστα επαγγελματα... :coolcondom:
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
μαγκυ ειναι γνωστο οτι μας διαβαζεις στειλε ενα πμ η εσυ η καποιος δικος σου να ενημερωσει τι θα γινει η τι θα κανετε απο δω και περα σε μας τους πελατες ευχαριστω
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.372
- Πόντοι
- 216
Ηαληθεια ειναι οτι το να διαλεξεις στεγη για μασατζιδικο σε μια κανονικη πολυκατοικια που μενουν μονο οικογενειες ειναι εντελως αστοχη.Θα επρεπε να ειναι σε μια πολυκατοικια με γραφεια για να μην δινη στοχο.Οσο για την επιτυχια του μαγαζιου αυτο οφειλεται αποκλειστικά στην Μαγκυ που μου ειχε πει οτι ειναι υπευθυνη του καταστηματος και οχι ιδιοκτιτρια οπως νομιζουν οι περισοτεροι.Παντος εχει στα χερια της την μεγαλυτερη περιουσια του μαγαζιου που ειναι η λιστα με τους πελατες.Οποτε αποφασισει να ανοιξει μαγαζι δικο της να ειναι σιγουρη οτι πολλοι απο εμας θα την ακολουθησουμε γιατι παντα οι προτεραιωτητα της ηταν ο πελατης.Περασα πολυ ομορφα με Νικολετα και Συλβι.Μου δίνω συγχαρητήρια γιατί το είχα καταλάβει. Συγκεκριμένα, είναι η 2η περίπτωση από τις τρεις που ανέφερα πιο πάνω. Μήπως να γίνω Σέρλοκ Χόλμς?
(Παίδες, μόνο σε μένα κολλάει το σύστημα όταν γράφω ποστ ή και σε σας?)
Χυσεας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.372
- Πόντοι
- 216
Φιλε μου η Μαγκυ ηταν ισως το καλυτερο μασατζιδικο της πολης απο αυτα που δεν εχουν φουλ προγραμα.Εδω δουλεψε και η κορυφαια κατα την δικη μου γνωμη μασερ της πολης με την οποια περασα καταπληκτικες στιγμες η Νικολετα.Να εισαι καλα κοριτσαρα μου οπου και να βρισκεσαι.Σε πεθυμησα.Η μάγκυ που όλοι πενθατε ήταν free η private? Πρόσφερε full προγραμμα η μόνο? Milf είχε? Και κάτι ακόμη στο dames milf έχει?
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 109
- Like
- 13.537
- Πόντοι
- 32.165
Εγω παντως ξεκοψα εντελως απο τα μασατζιδικα για 2 λογους. Ο ενας ειναι οτι γαμας σε μασαζοκρεβατο και δεν μπορεις να κανεις και πολλα και ενας αλλος λογος οτι σε πριζουν στα τηλεφωνα και μπορεις ευκολα να εκτεθεις. Τουλαχιστον σε ενα πριβε που με ειχε κανει κονε ενα παλιο μελος απο εδω με επερνε συνεχεια η υπευθυνη για το ποτε θα παω για το τι μουναρες ειχε φερει κτλπ. Τωρα δεν ξερω κατα ποσο αλλαξαν τα πραματα γιαυτο κανω και αυτο το ακυρο ποστ για να μου λυσει την απορια καποιος πιο εμπειρος
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.843
- Πόντοι
- 10.326
Φιλε μου η Μαγκυ ηταν ισως το καλυτερο μασατζιδικο της πολης απο αυτα που δεν εχουν φουλ προγραμα.Εδω δουλεψε και η κορυφαια κατα την δικη μου γνωμη μασερ της πολης με την οποια περασα καταπληκτικες στιγμες η Νικολετα.Να εισαι καλα κοριτσαρα μου οπου και να βρισκεσαι.Σε πεθυμησα.
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
παιδια ας ελπισουμε στο μελλον να ανοιξει παλι και οντως η νικολεττα ηταν φωτια τι να λεμε τωρα κριμα πολυ κριμα πραγματικα δηλαδη
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
θα μπορουσε ομως τα τηλ στους πελατες να τα σηκωσει να μαε πει εστω κατι........Ηαληθεια ειναι οτι το να διαλεξεις στεγη για μασατζιδικο σε μια κανονικη πολυκατοικια που μενουν μονο οικογενειες ειναι εντελως αστοχη.Θα επρεπε να ειναι σε μια πολυκατοικια με γραφεια για να μην δινη στοχο.Οσο για την επιτυχια του μαγαζιου αυτο οφειλεται αποκλειστικά στην Μαγκυ που μου ειχε πει οτι ειναι υπευθυνη του καταστηματος και οχι ιδιοκτιτρια οπως νομιζουν οι περισοτεροι.Παντος εχει στα χερια της την μεγαλυτερη περιουσια του μαγαζιου που ειναι η λιστα με τους πελατες.Οποτε αποφασισει να ανοιξει μαγαζι δικο της να ειναι σιγουρη οτι πολλοι απο εμας θα την ακολουθησουμε γιατι παντα οι προτεραιωτητα της ηταν ο πελατης.Περασα πολυ ομορφα με Νικολετα και Συλβι.
pantelos2017
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Το μεγάλο ξενέρωμα, θα μπορούσε να είναι τίτλος ταινίας. Και όμως όχι είναι τίτλος απο την πραγματική ζωή. Πήγα στο Vana spa έλειπαν οι γνωστές κυρίες της προτίμησής μου. Παρόλα αυτά προτίμησα να παίξω Ρώσικη Ρουλέτα με τα νεύρα μου. Διάλεξα μια χοντρούλα με μεγάλα βυζιά. Ούτε καν ρώτησα το όνομά της, το μυαλό μου ήταν κολλημένο στα βυζιά της. Μόλις μπήκε άρχισαν τα κολλήματα μην μου πιάνεις τον κώλο μη το ένα μη το άλλο. Το μόνο που κατάφερα ήταν να βγάλει μέσα απο το σουτιέν τα βυζιά της. Της είπα να μου παίξει ισπανική μαλακία με τα βυζιά της, ούτε να το συζητήσει. Τελικά άλλαξα κοπέλα, αλλά ήταν πια αργά γιατί είχα ξενερώσει. Η καινούργια ήταν η Τζένη, φορούσε μια φουστίτσα με ένα στριγκάκι πάλι άρχισε και αυτή τα όχι.Μόνο καλόπιασμα και απο βυζί τίποτα. Πήγα να την "καλοπιάσω" αλλά δεν καταλάβαινε τίποτα. Φυσικά ούτε κουβέντα για πίπα. Έχυσα απο φιλότιμο. Το μασάζ που ακολούθησε ήταν αρκετά καλό. Πρότασή μου μακρυά !!!!!!
pantelos2017
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
10 σελιδες ασχολειστε με τη Μάγκυ ρε παιδια. Φτανει
Σωστός !!!!!!!!!!
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
οταν μας λες τετοια φιλαρακο υστερα να μην αναπολεις τη μαγκυΤο μεγάλο ξενέρωμα, θα μπορούσε να είναι τίτλος ταινίας. Και όμως όχι είναι τίτλος απο την πραγματική ζωή. Πήγα στο Vana spa έλειπαν οι γνωστές κυρίες της προτίμησής μου. Παρόλα αυτά προτίμησα να παίξω Ρώσικη Ρουλέτα με τα νεύρα μου. Διάλεξα μια χοντρούλα με μεγάλα βυζιά. Ούτε καν ρώτησα το όνομά της, το μυαλό μου ήταν κολλημένο στα βυζιά της. Μόλις μπήκε άρχισαν τα κολλήματα μην μου πιάνεις τον κώλο μη το ένα μη το άλλο. Το μόνο που κατάφερα ήταν να βγάλει μέσα απο το σουτιέν τα βυζιά της. Της είπα να μου παίξει ισπανική μαλακία με τα βυζιά της, ούτε να το συζητήσει. Τελικά άλλαξα κοπέλα, αλλά ήταν πια αργά γιατί είχα ξενερώσει. Η καινούργια ήταν η Τζένη, φορούσε μια φουστίτσα με ένα στριγκάκι πάλι άρχισε και αυτή τα όχι.Μόνο καλόπιασμα και απο βυζί τίποτα. Πήγα να την "καλοπιάσω" αλλά δεν καταλάβαινε τίποτα. Φυσικά ούτε κουβέντα για πίπα. Έχυσα απο φιλότιμο. Το μασάζ που ακολούθησε ήταν αρκετά καλό. Πρότασή μου μακρυά !!!!!!
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
αμαριλις εφερε νεο αιμα καλο δυνατο σε νεο χωρο
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.799
- Πόντοι
- 2.356
Αυτή η Τζένη στη βάνα πως είναι περιγραφή ηλικίαpantelos2017
pantelos2017
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 30
- Πόντοι
- 0
Μέτριο ύψος, μαλλί ξανθο-κατι, κώλο με κυταρίδα και λίγο μεγάλο για τα κιλά της. Όταν μπήκε ήμουν ξάπλα και τρελαμένος, έτοιμος να ντυθώ και να φύγω !!!!!!!
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
παιδια στο βενους παιζει τιποτα καινουριο? ξερει κανεις?
Επίσκεψη στο dames - μεταξά . Τέσσερις κοπέλες μέσα , λίλα κ αλεξία τα ονόματα που συγκράτησα . Το περιβάλλον αρκετά ερασιτεχνικό , το μπάνιο ψιλοφρίκη όπως έχει αναφερθεί. Απο τις κοπέλες μόνο η Αλεξία μου έκανε κλικ . Κοπέλα με πιασίματα κ καυλόφατσα για γούστα μου . Μασάζ της πλάκας , υπηρεσίες φουλ με δυνατό σημείο το καλαμάκι υγρό κ σπέσιαλ . Για μια φορά είναι οκ