Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
dames θα σου προτεινα φιλε ,εγω περασα τελεια με εβελινα και λιλα μαζι σε ενα απολαυστικο μασαζ με κολπακια μεταξυ τους και μια απιστευτη εκτονωση στο τελος..αυτο πριν ενα μηνα..ξαναπηγα ομως για full programma και με δικαιωσε παλι...αυτα, αν θελεις λεππτομερειες μιλαμε πμ καθως αλλωστε της μαγκυ που μπορει επισης να σου προτεινα μια κοπελα να δεις εμαθα πως εκλεισε...οποτε δν εχεις και πολλες επιλογες αφου στα πριβε δν πηγαινεις ευκολα απο οτι λενε και εδω...
αυτή την εβελινα πολύ διαφήμισή ρε φιλέ

Θα πρέπει να πίνεις νερό στην υγεία της σε όλους κ σε ολα τα μηνύματα για αυτήν μιλάς

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
αυτή την εβελινα πολύ διαφήμισή ρε φιλέ

Θα πρέπει να πίνεις νερό στην υγεία της σε όλους κ σε ολα τα μηνύματα για αυτήν μιλάς
αδερφε σταλιον εδω θοδωρης μποχ τεαμ για ντσμες αλεξια μονο απλα η καλυτερη χεχε καλημερες στους παλιους

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
κι επισης φιλαρακο μερικοι θελουμε και μασαζ 1 ωρα να το απολαυσουμε και η μαγκυ το προσεφερε οχι σαν την εβιτα που μπαινεις και περιμενει απο εξω σαν τσατσα να τελειωσεις και σκας το 60αρι για το τιποτα αν ειναι να ολοκληγρωσω ετσι παω και κατω μπουρδελα ε δε λεει
Ψάχνοντας για μαγαζι τυπου Μαγκυ αλλα χορις συστασεις κατεληξα στην Βανα στην Σταυρουπολη το οποιο το επισκεφθηκα δυο φορες της τελευταιες τρεις μερες και περασα με δυο διαφορετικες κοπελες .Μασαζ διαρκείας 45 λεπτών με εκτόνωση στα 50 ευρο συνολικα απο τα οποια τα 20 πληροσα μεσα στην κοπελα για την εκτονωση και τα 30 στο σαλονι.Μου ειπαν οτι ειναι επιλογη της κοπελας αν κανει εκτονωση η οχι.Γενικα μου θυμισε Μαγκυ στο ξεκινημα που η κοπελες δεν βγαζαν κανενα ρουχω και δεν ειχαν καθολου συμετοχη.Νομιζω οτι θελει πολυ δουλεια ακομη για να μπορεσει να σταθει στο χώρο 

• Like
Αντιδράσεις: azazel

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
γαματη λυση ναι για εμενα προσωπικα ναι εχω ακρες κι αλλου μα δε με ενδιαφερει το φουλ εμενα κι επισης που και που εφερνε κατι φοιτητριονια η μαγκυ που στα αλλα τα πριβε δε τα συναντας παρα μονο επαγγελματιες τοθυ ειδους σα να πηγαινεις σε μπουρδελο σορυ εμενα τετοια φαση δε μου αρεσει
Συμφονω απολυτα μαζι σου φιλε και εγω θα ηθελα ενα μαγαζι που να πηγαινεις χωρις συστασεις να προσφερει καλο μασαζ τουλαχιστον μισης ωρας και εκτονωση με την κοπελα τελοιος γυμνη και να μπορεις να την χαιδευεις παντου και ας μην εχει και φουλ προγραμα δεν με πειράζει ισα ισα το προτιμώ.  

• Like
Αντιδράσεις: ggg69

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
κι επισης φιλαρακο μερικοι θελουμε και μασαζ 1 ωρα να το απολαυσουμε και η μαγκυ το προσεφερε οχι σαν την εβιτα που μπαινεις και περιμενει απο εξω σαν τσατσα να τελειωσεις και σκας το 60αρι για το τιποτα αν ειναι να ολοκληγρωσω ετσι παω και κατω μπουρδελα ε δε λεει

Αν στο έκανε αυτό η Εβίτα λυπάμαι αλλά δεν μου έτυχε ποτε. Σεβαστά όσα λες. Αλλά παίζει ρόλο και η ηλικία μας αλλά και τα λεφτα. Σιγά να μην στάξω 60 & 80€ για να μου τον παίζουν και να βλεπω. Και επισης, άλλο Εβιτα, άλλο Μαριαννα κτλ.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Συμφονω απολυτα μαζι σου φιλε και εγω θα ηθελα ενα μαγαζι που να πηγαινεις χωρις συστασεις να προσφερει καλο μασαζ τουλαχιστον μισης ωρας και εκτονωση με την κοπελα τελοιος γυμνη και να μπορεις να την χαιδευεις παντου και ας μην εχει και φουλ προγραμα δεν με πειράζει ισα ισα το προτιμώ. 
ετσι ειναι φιλε μου εγω ημουν κι απο τους πιο παλιους πελατεσ της μαγκυ τοτε που η μαγκυ ηταν νεα κι εμπαινε πρωτη πρωτη στα δωματια χαχα παντως τηλεφωνο καθε μερα παιρνω κινητο κλειστο σταθερο δεν σηκωνει δεν ξερω αν ξηλωσαν και το κουδουνι δε προλαβα να παω απο εκει γτ ειναι δυσκολο σημειο

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Αν στο έκανε αυτό η Εβίτα λυπάμαι αλλά δεν μου έτυχε ποτε. Σεβαστά όσα λες. Αλλά παίζει ρόλο και η ηλικία μας αλλά και τα λεφτα. Σιγά να μην στάξω 60 & 80€ για να μου τον παίζουν και να βλεπω. Και επισης, άλλο Εβιτα, άλλο Μαριαννα κτλ.
δυστυχως μου το εκανε αδρεφε μου καθοταν μπαστακας σαν τσατσα απο εξω να τελειωσω και στο νεο χωρο που ειναι ειναι πολυ ασχημο χειροτερο απο μπουρδελο τι να το κανω να ολοκληρωσω σε τετοιο περιβαλλον καλυτερα μασαζ καπου αλλου και με ξερει πολλα χρονια απλα η εβιτα παντα ηταν της αρπαχτης να τελειωνουμε να παμε στον επομενο να παιρνουμε τα φραγκα ναι ναι μαριαννα αλλο δεν ειπα δεν συγκρινονται

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Ψάχνοντας για μαγαζι τυπου Μαγκυ αλλα χορις συστασεις κατεληξα στην Βανα στην Σταυρουπολη το οποιο το επισκεφθηκα δυο φορες της τελευταιες τρεις μερες και περασα με δυο διαφορετικες κοπελες .Μασαζ διαρκείας 45 λεπτών με εκτόνωση στα 50 ευρο συνολικα απο τα οποια τα 20 πληροσα μεσα στην κοπελα για την εκτονωση και τα 30 στο σαλονι.Μου ειπαν οτι ειναι επιλογη της κοπελας αν κανει εκτονωση η οχι.Γενικα μου θυμισε Μαγκυ στο ξεκινημα που η κοπελες δεν βγαζαν κανενα ρουχω και δεν ειχαν καθολου συμετοχη.Νομιζω οτι θελει πολυ δουλεια ακομη για να μπορεσει να σταθει στο χώρο 
η βανα θελει χρονια για να φτασει τη μαγκυ παρολαυτα κατι γινεται κι εκει

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
καπως ετσι τη πατησα εγω πριν χρονια μου ζητουσε λεφτα για οτι κ αν βγαλει μια κοπελα  στη μαγκυ οποτε εκανα το μασαζακι μου κ δε ξαναπατησα εκει

υγ. εγω δε πηγαινα στη Μαγκυ αλλα αν εκλεισε οπως λετε

να ειστε σιγουροι πως οι κοπελες δε θα μπουν ταμειο ανεργιας  ;)

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
καπως ετσι τη πατησα εγω πριν χρονια μου ζητουσε λεφτα για οτι κ αν βγαλει μια κοπελα  στη μαγκυ οποτε εκανα το μασαζακι μου κ δε ξαναπατησα εκει

να ειστε σιγουροι πως οι κοπελες δε θα μπουν ταμειο ανεργιας  ;)
ναι γιατι μερικες απο εκει ηταν κουτοπονηρες και παιρναν τηλεφωνα απο πελατες για να δουλευουν μονες εξω και να η καταληξη μαλον εκλεισε η μαγκυ...αν θελαν να το κανουν αυτο απλα ας δουλευαν εξω μονες...αλλα δυστυχως η ανθρωπινη φυση το χει αυτο δαγκωνουμε το χερι που μας ταιζει αηδιαστικο αδερρφε μα αληθινο

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
καπως ετσι τη πατησα εγω πριν χρονια μου ζητουσε λεφτα για οτι κ αν βγαλει μια κοπελα  στη μαγκυ οποτε εκανα το μασαζακι μου κ δε ξαναπατησα εκει

να ειστε σιγουροι πως οι κοπελες δε θα μπουν ταμειο ανεργιας  ;)
Αυτο που με χαλασε ειναι οτι επρεπε να διαπραγματευτω μεσα με την κοπελα για την εκτονωση και δεν αναφερθηκε στην αρχη στο προγραμα.Η δικαιολογια ηταν οτι με περασαν για στρουμφακι.

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
ναι γιατι μερικες απο εκει ηταν κουτοπονηρες και παιρναν τηλεφωνα απο πελατες για να δουλευουν μονες εξω και να η καταληξη μαλον εκλεισε η μαγκυ...αν θελαν να το κανουν αυτο απλα ας δουλευαν εξω μονες...αλλα δυστυχως η ανθρωπινη φυση το χει αυτο δαγκωνουμε το χερι που μας ταιζει αηδιαστικο αδερρφε μα αληθινο
[/quo  Στην Μαγκυ ειχες το καλο μασαζ δειαρκιας 30 λεπτον και 15 τουλαχιστον λεπτα για την εκτονωση με την κοπελα τελειος γυμνη να την κανεις οτι θελεις.Το μονο που δεν εφτιαχνες ηταν να τον βαλεις μεσα.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
δυστυχως μου το εκανε αδρεφε μου καθοταν μπαστακας σαν τσατσα απο εξω να τελειωσω και στο νεο χωρο που ειναι ειναι πολυ ασχημο χειροτερο απο μπουρδελο τι να το κανω να ολοκληρωσω σε τετοιο περιβαλλον καλυτερα μασαζ καπου αλλου και με ξερει πολλα χρονια απλα η εβιτα παντα ηταν της αρπαχτης να τελειωνουμε να παμε στον επομενο να παιρνουμε τα φραγκα ναι ναι μαριαννα αλλο δεν ειπα δεν συγκρινονται
Αυτή η συμπεριφορά έχει το τίμημά της. Αν ήταν σωστή, τώρα δε θα τη σχολιάζατε εδώ. Μα πάνε καλά όλες αυτές? Αφού ξέρουν ότι με κάτι τέτοια χάνουν πελάτες, γιατί φέρονται έτσι? Μάγκυ και πάλι Μάγκυ. Θα μου λείψει πολύ η ευγένεια, το χαμόγελο και ο χαβαλές που έχει αυτή η γυναίκα. Να'ναι καλά σε ό,τι κάνει από δω και πέρα.

η βανα θελει χρονια για να φτασει τη μαγκυ παρολαυτα κατι γινεται κι εκει
Εκλεκτέ συνάδελφε και συναγωνιστή, η Βάνα χρειάζεται 1000 χρόνια για να φτάσει τη Μάγκυ...

Σχεδόν όλες το έκαναν αυτό. Αφού ρωτούσες "σεξ κάνεις?" και σου απαντούσαν"Εδώ μέσα, όχι. Άλλο έξω.." δίνοντάς σου πάσα για να πεις "πώς μπορούμε να βρεθούμε?"

Αυτο που με χαλασε ειναι οτι επρεπε να διαπραγματευτω μεσα με την κοπελα για την εκτονωση και δεν αναφερθηκε στην αρχη στο προγραμα.Η δικαιολογια ηταν οτι με περασαν για στρουμφακι.
Έπρεπε να πεις ¨στρουμφάκι δεν είμαι, αστυνόμος Σαΐνης όμως ναι!"  :2funny:

• Like
Αντιδράσεις: P1

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Α ρε Μάγκυ... Τι μουνάρες είχε παλιά! Όχι κάτι θείες που είχε τώρα τελευταία! Έμπαινες στο μαγαζί της Εγνατίας και έβλεπες πασαρέλα κανονική από γκομενάρες ηλικίας 20-27 το πολύ. Καθόσουν αναπαυτικά στον καναπέ και περνούσαν όλες με τη σειρά. Σου έδιναν το χέρι, χαμογελούσαν και έλεγαν "Γεια σου, εγώ είμαι η τάδε". Δεν ήξερες ποια να πρωτοδιαλέξεις. Όταν πήγα πρώτη φορά δεν πήρα καμία. Θόλωσα. Δε μπορούσα να αποφασίσω. Σκεφτόμουν να πάρω όλη τη βάρδια μαζί. Δε μου έβγαινε οικονομικά και αρκέστηκα σε μία με δύο τη φορά. :rockon:

Κάπως έτσι κάνουν στο εξωτερικό. Πασαρέλα και διαλέγεις. Πολύ μπροστά η Μάγκυ.

Σε κάτι άλλα μαγαζιά χτυπάς το κουδούνι και ακούγεται μέσα ένας πανζουρλισμός. Τρέχουν όλες σαν τα κοτόπουλα και μπαίνουν στη κουζίνα λες και ήρθε ο μπόγιας.  :2funny: Μένει μόνο μία που το παίζει επί της υποδοχής να πούμε. Σε κάποια άλλα κάθονται στον καναπέ και όταν σε βλέπουν να μπαίνεις έχουν μια ξινισμένη φάτσα του στυλ "ωχ...πελάτης"...

Γύρνα πίσω Μάγκυ! Σαν εσένα καμιά! Φέρε όμως καλές γκόμενες, βάλε 10 ευρώ κάτω σε όλα τα προγράμματα και θα δεις να γίνεται ουρά έξω από το μαγαζί σου.

• Like
Αντιδράσεις: P1

Bulldog77

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
6
Πόντοι
0
Είμαι πρώτη φορά στο site αλλά παλιός στα μασατζίδικα. Χτες πήγα στο καινούργιο Αμαρυλλίς. Είναι πολύ καλύτερο από πριν με τρία καταπληκτικά αστέρια! Και το μασάζ με 4 χέρια ήταν φανταστικό!!!!!!!

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Α ρε Μάγκυ... Τι μουνάρες είχε παλιά! Όχι κάτι θείες που είχε τώρα τελευταία! Έμπαινες στο μαγαζί της Εγνατίας και έβλεπες πασαρέλα κανονική από γκομενάρες ηλικίας 20-27 το πολύ. Καθόσουν αναπαυτικά στον καναπέ και περνούσαν όλες με τη σειρά. Σου έδιναν το χέρι, χαμογελούσαν και έλεγαν "Γεια σου, εγώ είμαι η τάδε". Δεν ήξερες ποια να πρωτοδιαλέξεις. Όταν πήγα πρώτη φορά δεν πήρα καμία. Θόλωσα. Δε μπορούσα να αποφασίσω. Σκεφτόμουν να πάρω όλη τη βάρδια μαζί. Δε μου έβγαινε οικονομικά και αρκέστηκα σε μία με δύο τη φορά. :rockon:

Κάπως έτσι κάνουν στο εξωτερικό. Πασαρέλα και διαλέγεις. Πολύ μπροστά η Μάγκυ.

Σε κάτι άλλα μαγαζιά χτυπάς το κουδούνι και ακούγεται μέσα ένας πανζουρλισμός. Τρέχουν όλες σαν τα κοτόπουλα και μπαίνουν στη κουζίνα λες και ήρθε ο μπόγιας.  :2funny: Μένει μόνο μία που το παίζει επί της υποδοχής να πούμε. Σε κάποια άλλα κάθονται στον καναπέ και όταν σε βλέπουν να μπαίνεις έχουν μια ξινισμένη φάτσα του στυλ "ωχ...πελάτης"...

Γύρνα πίσω Μάγκυ! Σαν εσένα καμιά! Φέρε όμως καλές γκόμενες, βάλε 10 ευρώ κάτω σε όλα τα προγράμματα και θα δεις να γίνεται ουρά έξω από το μαγαζί σου.
χαχα αυτο αυτο τα ειπες ολα αδρεφε εχεις κανα νεο τη απεγινε? τηλεφωνα δε σηκωνει ......

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
[/quo  Στην Μαγκυ ειχες το καλο μασαζ δειαρκιας 30 λεπτον και 15 τουλαχιστον λεπτα για την εκτονωση με την κοπελα τελειος γυμνη να την κανεις οτι θελεις.Το μονο που δεν εφτιαχνες ηταν να τον βαλεις μεσα.
κι αυτες οι πονηρες το καναν εκτος το τελικο σταδιο κι ετσι εχανε πελατες το μαγαζι...σαν πελατης και δε μου αρεσει φαντασου το εκαστοτε αφεντικο τι να λεμε τωρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom