Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (3 μέλη και 31 επισκέπτες)

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
παιδια κατι καινουριο σε μαγκυ καποιος που πηγε αυτη τη βδομαδα περα απο δεσποινα και βαλεντινα ????
Δυστυχώς μια δυσάρεστη ειδηση που αφορά το μασατζιδικο της Μαγκυ που σταμάτησε ξαφνικα την λειτουργια του για άγνωστους λογους.   

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
κερδυλιον ποσο ? αν επιτρεπεται πχ να ειπωθει δημοσια ! νεος χωρος??? οποιος θελει λεει εχει αγγελια καπου?
χαχαχαχ δε κρατιεσαι δες πιο πανω τι λεμε

τον παλιο καλο καιρο ηταν εκει νομιζω εκει δουλευε κ η μαριαννα

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96
Δυστυχώς μια δυσάρεστη ειδηση που αφορά το μασατζιδικο της Μαγκυ που σταμάτησε ξαφνικα την λειτουργια του για άγνωστους λογους.   
Τι είχαμε! Τι χάσαμε! Ήταν προφανές ότι δεν πήγαινε καλά αφού δεν είχε να παρουσιάσει τίποτα καινούργιο,για πολύ καιρό!

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Τι είχαμε! Τι χάσαμε! Ήταν προφανές ότι δεν πήγαινε καλά αφού δεν είχε να παρουσιάσει τίποτα καινούργιο,για πολύ καιρό!
τι λετε ρε παιδια ποτε εγινε αυτο? τι συνεβη?? τελευταια ειχε δυνατα κομματια ας μου στειλει καπιος συναδελφοσ πμ να μ πει τι συνεβη????????

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
χαχαχαχ δε κρατιεσαι δες πιο πανω τι λεμε

τον παλιο καλο καιρο ηταν εκει νομιζω εκει δουλευε κ η μαριαννα
χααχαχχαχ αδελφε μου διαβασα και πως κατι εγινε με μαγκυ εκλεισε και στεναχωρηθηκα οποιος ξερει ασ μ πει τι εγινε αλλιως αυριο θα την παρω προσωπικα τη μαγκυ τηλ να δω τι παιχτηκε τελευταια ειχε δυνατα θεματα

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
παιδια προσπαθησα να επικοινωνησω με μαγκυ κινητο κλειστο σταθερο που απο οσο ξερω εχει εκτροπη δεν σηκωνει καν τι συμβαινει? πηγατε απο κοντα κανεις και δεν του ανοιξαν?

Nikos291

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Μιας και γίνεται λόγος για τη Μάγκυ, νομίζω ότι είναι (ή ηταν?) η πιο καλη επιλογη για οποιον θελει και καλο μασάζ και όλα τα υπόλοιπα (αν και δεν έχω επισκεφτεί πολλά από τα υπόλοιπα μαγαζιά λόγω πρόσβασης). Όσο για τα κορίτσια της, κατά περιόδους είχε ωραίες παρουσίες, αν και προσωπικά είχα αδυναμία στην Έλενα.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Μιας και γίνεται λόγος για τη Μάγκυ, νομίζω ότι είναι (ή ηταν?) η πιο καλη επιλογη για οποιον θελει και καλο μασάζ και όλα τα υπόλοιπα (αν και δεν έχω επισκεφτεί πολλά από τα υπόλοιπα μαγαζιά λόγω πρόσβασης). Όσο για τα κορίτσια της, κατά περιόδους είχε ωραίες παρουσίες, αν και προσωπικά είχα αδυναμία στην Έλενα.
σημερα θα παω απο κει να χτυπησω κουδουνι να δω τι παιζει το μεσημερακι

DimitrisEyth

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2016
Like
24
Πόντοι
0
Φθινόπωρο του 2015 είχα παει στο μεταξά όταν είχε ακόμη μαγαζί στην τσιμισκή. Είχα περάσει τότε με μια κοπέλα λεπτή, με λίγο αγρια χαρακτηριστικά αλλά ήταν λεπτή και γυμνασμένη. Το πρόσωπο της δεν ήταν τόσο ωραίο αλλά το σώμα καλό. Θυμάται κανείς ποια λέω? Προσωπικά απο την συγκεκριμένη είχα την καλύτερη αντιμετώπιση απο τότε που άρχισα να επισκέπτομαι τα μασαζοιδρύματα της Θεσσαλονίκης.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Φθινόπωρο του 2015 είχα παει στο μεταξά όταν είχε ακόμη μαγαζί στην τσιμισκή. Είχα περάσει τότε με μια κοπέλα λεπτή, με λίγο αγρια χαρακτηριστικά αλλά ήταν λεπτή και γυμνασμένη. Το πρόσωπο της δεν ήταν τόσο ωραίο αλλά το σώμα καλό. Θυμάται κανείς ποια λέω? Προσωπικά απο την συγκεκριμένη είχα την καλύτερη αντιμετώπιση απο τότε που άρχισα να επισκέπτομαι τα μασαζοιδρύματα της Θεσσαλονίκης.
νομιζω θυμαμαι ηταν καλη δεν ειναι πια ομως

theokvla

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ΑΔΕΛΦΙΑ θα ειμαι το διημερο θεσσαλονικη τι μου προτεινεται για να περασω καλα εννοω κατι με μασαζ αλλα ολοκληρωμενο...

ChitGK

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
0
Νομιζω Ντινα...

pantelos2017

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0

Ελπίζω να μην έγιναν αιτία μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών και την κοπάνησαν  :orchestra:

lucky10

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
0
Πόντοι
0
αύριο πιθανόν να είμαι Θεσσαλονίκη, έχετε να προτείνετε κάτι σε έναν πρωτάρη από μασατζιδικο? και τιμες πάνω κάτω αν γίνεται. ευχαριστώ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom