masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
οντως αδελφε η καλυτερη εκει μεσα στο πως τιμαει τα λεφταΔεσποινα απο Μαγκυ.
Καλο μασαζ,καλη συμμετοχή στον φραπε....
Τα τιμαει τα λεφτα της..
οντως αδελφε η καλυτερη εκει μεσα στο πως τιμαει τα λεφταΔεσποινα απο Μαγκυ.
Καλο μασαζ,καλη συμμετοχή στον φραπε....
Τα τιμαει τα λεφτα της..
που βρισκονται τα εν λόγω καταστήματα ρε παιδιά γιατί στο ta:μασαζ του φόρουμ δεν βρίσκω κατιτίς ???καλα ειναι αλλα για πρωτη φορα πηγαινε η και ακουα η και μεταχα -νταμες
β.ολγας και τα δυο εχει στο φβ σελιδα για το μεταχα-νταμεςπου βρισκονται τα εν λόγω καταστήματα ρε παιδιά γιατί στο ta:μασαζ του φόρουμ δεν βρίσκω κατιτίς ???
βενους νατασσα? ψηνομαι να πεταχτω μια με τη πρωτη ευκαιριατοσες μερες νεκρα τελειωσαν τα νεα??
η μαριαννα εχει παρει ενα μικρο που αυτες τις μερες απουσιαζει
το πηρε κανεις να μας πει αν αξιζει η οχι?
στο venus η νατασσα λεει τπτ
η κατερίνα ήταν πολύ καλό μωρό αλλά έμεινε μόνο μία μέραβενους νατασσα? ψηνομαι να πεταχτω μια με τη πρωτη ευκαιρια
πως ειναι εμφανισιακα αδερφε???η κατερίνα ήταν πολύ καλό μωρό αλλά έμεινε μόνο μία μέρα
Αλλά κ η Νατάσα καλούτσικο είναι
αν ειναι αυτη π λες καλη ειναι εμφανισιακα φιλε?Μην μου πείτε ότι είναι η Νατάσσα GRE 1.65m 55kg σερραία με νέα βυζιά ex-Fever part time Playboy !!
Εμφανισιακά είναι καλή με νέα πλαστικά βυζιά !αν ειναι αυτη π λες καλη ειναι εμφανισιακα φιλε?
τι εννοεις γιατι απο εμφανιση μ αρεσε απο κει κ περα δε ξερωΕμφανισιακά είναι καλή με νέα πλαστικά βυζιά !
Είναι αρκετά έως αφόρητα μαλάκω όμως !
Αξίζει νομίζω! Μελαχρινή busty και δεκτική αλλά θέλει και λίγη εκπαίδευση για όσους έχουν τη διάθεση!!η μαριαννα εχει παρει ενα μικρο που αυτες τις μερες απουσιαζει
το πηρε κανεις να μας πει αν αξιζει η οχι
καλο μου ακουγεται πες μου κ πως ειναι αν θελειςΑξίζει νομίζω! Μελαχρινή busty και δεκτική αλλά θέλει και λίγη εκπαίδευση για όσους έχουν τη διάθεση!!
Στο Aqua Spa η Ξενιά είναι ακόμα? Είχα περάσει το καλοκαίρι μαζί της...Ωραίο μωρό και καλούτσικο μασάζ!!
Καλά τα λές! Μόνο η Ρένα αξίζει εκει μέσα! Αλλά και πάλι τα 80 για μια πίπα είναι πάρα πολλά!!Πολύ ωραίο μωρό αλλά πολύ πολύ ξινίλα.... Έχει πολύ καλύτερες
Άννα (GR): 19 ετών, 173 cm, 70 Kg, Στήθος 3+, Μεγάλος Κώλος και καλά πιασίματα, Μελαχρινή με μακριά μαλλιά αλλά όχι ιδιαίτερα όμορφη!καλο μου ακουγεται πες μου κ πως ειναι αν θελεις
...οι συχνές απουσίες συνηγορούν στο οτι πρόκειται για διάττοντα αστέρα!... εχει παρει ενα μικρο που αυτες τις μερες απουσιαζει
Εχεις πμΆννα (GR): 19 ετών, 173 cm, 70 Kg, Στήθος 3+, Μεγάλος Κώλος και καλά πιασίματα, Μελαχρινή με μακριά μαλλιά αλλά όχι ιδιαίτερα όμορφη!