masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
παιδια κατι καινουριο σε μαγκυ καποιος που πηγε αυτη τη βδομαδα περα απο δεσποινα και βαλεντινα ????
ελα ρε φιλος η λετονη και ειναι η μονη που δεν περασα μαζι της γτ δε φορουσε γοβες χαχαχαχαχΤο καλύτερο μασάζ της πόλης πρέπει να το κάνει αυτή που δουλεύει τώρα στη μάγκυ ως Ηρώ
Το καλυτερο μασαζ ηταν με την Μαρια που δουλευε στον Βασιλη/Ευα στο ONE διπλα,πριν χρονια...Το καλύτερο μασάζ της πόλης πρέπει να το κάνει αυτή που δουλεύει τώρα στη μάγκυ ως Ηρώ
Πιο παλια θες να πεις σε μια μικρη Καθετο επι της Μοναστηριου 50κατι κοντα Αγ.ΠαντωνΤο καλυτερο μασαζ ηταν με την Μαρια που δουλευε στον Βασιλη/Ευα στο ONE διπλα,πριν χρονια...
θυμησε μου το ονομα της για να τη ζητησω οταν παω βενους φιλε μου???Εμφανισιακά είναι καλή με νέα πλαστικά βυζιά !
Είναι αρκετά έως αφόρητα μαλάκω όμως !
Νατάσαθυμησε μου το ονομα της για να τη ζητησω οταν παω βενους φιλε μου???
Νατάσα
οδος κερδυλλιων ;)Πιο παλια θες να πεις σε μια μικρη Καθετο επι της Μοναστηριου 50κατι κοντα Αγ.Παντων
τη Μαιρη στη βανα την εχει παρει κανεις???
Στον 1.οροφο,μια ξανθια γεματουλα,ειχε κατι μωρα...οδος κερδυλλιων ;)
οδος κερδυλλιων ;)
κερδυλιον ποσο ? αν επιτρεπεται πχ να ειπωθει δημοσια ! νεος χωρος??? οποιος θελει λεει εχει αγγελια καπου?Στον 1.οροφο,μια ξανθια γεματουλα,ειχε κατι μωρα...
εμφανιση καλη? ελληνιδα? μμμ ψηθηκα για νατασσα θα την κανω εγω να ειναι καλη μεσα ασ ειναι εμφανισημη μια ! χαχαπερασμα στο spa venus με την καινουρια Νατασα..απο εμφανιση ειναι καλη αλλα απο υπηρεσιες ειναι πολυ μαλακω οπως αναφερεται και παραπανω..δεν θα ξαναπροτιμηθει και εννοειται οτι δεν συστηνεται..
ωπα...σιγα σιγα...μιλαμε για χωρο πριν μια 10ετια...κερδυλιον ποσο ? αν επιτρεπεται πχ να ειπωθει δημοσια ! νεος χωρος??? οποιος θελει λεει εχει αγγελια καπου?