P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 423
- Πόντοι
- 26
Α ρε Μάγκυ... Τι μουνάρες είχε παλιά! Όχι κάτι θείες που είχε τώρα τελευταία! Έμπαινες στο μαγαζί της Εγνατίας και έβλεπες πασαρέλα κανονική από γκομενάρες ηλικίας 20-27 το πολύ. Καθόσουν αναπαυτικά στον καναπέ και περνούσαν όλες με τη σειρά. Σου έδιναν το χέρι, χαμογελούσαν και έλεγαν "Γεια σου, εγώ είμαι η τάδε". Δεν ήξερες ποια να πρωτοδιαλέξεις. Όταν πήγα πρώτη φορά δεν πήρα καμία. Θόλωσα. Δε μπορούσα να αποφασίσω. Σκεφτόμουν να πάρω όλη τη βάρδια μαζί. Δε μου έβγαινε οικονομικά και αρκέστηκα σε μία με δύο τη φορά.
Κάπως έτσι κάνουν στο εξωτερικό. Πασαρέλα και διαλέγεις. Πολύ μπροστά η Μάγκυ.
Σε κάτι άλλα μαγαζιά χτυπάς το κουδούνι και ακούγεται μέσα ένας πανζουρλισμός. Τρέχουν όλες σαν τα κοτόπουλα και μπαίνουν στη κουζίνα λες και ήρθε ο μπόγιας. Μένει μόνο μία που το παίζει επί της υποδοχής να πούμε. Σε κάποια άλλα κάθονται στον καναπέ και όταν σε βλέπουν να μπαίνεις έχουν μια ξινισμένη φάτσα του στυλ "ωχ...πελάτης"...
Γύρνα πίσω Μάγκυ! Σαν εσένα καμιά! Φέρε όμως καλές γκόμενες, βάλε 10 ευρώ κάτω σε όλα τα προγράμματα και θα δεις να γίνεται ουρά έξω από το μαγαζί σου.
ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΜΑΓΚΥ!!!