Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (6 μέλη και 42 επισκέπτες)

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
423
Πόντοι
26
Α ρε Μάγκυ... Τι μουνάρες είχε παλιά! Όχι κάτι θείες που είχε τώρα τελευταία! Έμπαινες στο μαγαζί της Εγνατίας και έβλεπες πασαρέλα κανονική από γκομενάρες ηλικίας 20-27 το πολύ. Καθόσουν αναπαυτικά στον καναπέ και περνούσαν όλες με τη σειρά. Σου έδιναν το χέρι, χαμογελούσαν και έλεγαν "Γεια σου, εγώ είμαι η τάδε". Δεν ήξερες ποια να πρωτοδιαλέξεις. Όταν πήγα πρώτη φορά δεν πήρα καμία. Θόλωσα. Δε μπορούσα να αποφασίσω. Σκεφτόμουν να πάρω όλη τη βάρδια μαζί. Δε μου έβγαινε οικονομικά και αρκέστηκα σε μία με δύο τη φορά. :rockon:

Κάπως έτσι κάνουν στο εξωτερικό. Πασαρέλα και διαλέγεις. Πολύ μπροστά η Μάγκυ.

Σε κάτι άλλα μαγαζιά χτυπάς το κουδούνι και ακούγεται μέσα ένας πανζουρλισμός. Τρέχουν όλες σαν τα κοτόπουλα και μπαίνουν στη κουζίνα λες και ήρθε ο μπόγιας.  :2funny: Μένει μόνο μία που το παίζει επί της υποδοχής να πούμε. Σε κάποια άλλα κάθονται στον καναπέ και όταν σε βλέπουν να μπαίνεις έχουν μια ξινισμένη φάτσα του στυλ "ωχ...πελάτης"...

Γύρνα πίσω Μάγκυ! Σαν εσένα καμιά! Φέρε όμως καλές γκόμενες, βάλε 10 ευρώ κάτω σε όλα τα προγράμματα και θα δεις να γίνεται ουρά έξω από το μαγαζί σου.

ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΜΑΓΚΥ!!!

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
841
Πόντοι
96
Δεν ξέρω καθόλου...

Έλεος ρε μάγκες με τη κλάψα για τη βουλγάρα από την Αίγυπτο!! θα σας πω τι έγινε με την ελπίδα να σταματήσετε να την κλαίτε!! Τα πράγματα είναι απλά: Δημιουργήθηκε θέμα με τους ενοίκους της πολυκατοικία που ήταν το μαγαζί και αναγκάστηκε να το κλείσει!

panaras

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Like
195
Πόντοι
1
εγω θα γουσταρα να ειχα ενα τετοιο μαγαζι στην πολυκατοικια μου

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
Και εγω θα ηθελα να ημουν διαχειρηστης στην εν λογω πολυκατοικια και να πηγαινω να εισπρατω τα κοινοχρηστα, ακομα και σε ειδος...  :knockinb:

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
Έλεος ρε μάγκες με τη κλάψα για τη βουλγάρα από την Αίγυπτο!! θα σας πω τι έγινε με την ελπίδα να σταματήσετε να την κλαίτε!! Τα πράγματα είναι απλά: Δημιουργήθηκε θέμα με τους ενοίκους της πολυκατοικία που ήταν το μαγαζί και αναγκάστηκε να το κλείσει!
και τα τηλεφωνα γιατι τα εκλεισε? μηπως της τα πηραν και αυτα οι ενοικοι οταν δημιουργηθηκε το θεμα και δεν της τα δινουν πισω?  :happy:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μου δίνω συγχαρητήρια γιατί το είχα καταλάβει. Συγκεκριμένα, είναι η 2η περίπτωση από τις τρεις που ανέφερα πιο πάνω. Μήπως να γίνω Σέρλοκ Χόλμς?
(Παίδες, μόνο σε μένα κολλάει το σύστημα όταν γράφω ποστ ή και σε σας?)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Και εγω θα ηθελα να ημουν διαχειρηστης στην εν λογω πολυκατοικια και να πηγαινω να εισπρατω τα κοινοχρηστα, ακομα και σε ειδος...  :knockinb:
Εγώ να δεις φίλε μου, εγώ να δεις!  :2funny:

και τα τηλεφωνα γιατι τα εκλεισε? μηπως της τα πηραν και αυτα οι ενοικοι οταν δημιουργηθηκε το θεμα και δεν της τα δινουν πισω?  :happy:
Προς το παρόν, φαντάζομαι. Λογικά θα τα ανοίξει. Μάλλον ψάχνει για οίκημα και ίσως να ανανεώσει και το προσωπικό! Ε ρε γλέντια! Μακάρι! Μάγκυ, θα σου'ρθω πάλι!

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
ναι οκ κι ετσι να εγινε αδερφε που προοφανως κατι παραπανω ξερεις για να το λες γτ δε σηκωνει τηλ σταθερο στους πελατες να μας πει τι και που και πως και ποτε θα ανοιξει κινητο κλειστο και σταθερο δεν απανταει και απο τη εγνατια εφυγε αλλα εκει δεν ειχε γινει ετσι ειψχε ενημερωσει

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Εγώ να δεις φίλε μου, εγώ να δεις!  :2funny:
Προς το παρόν, φαντάζομαι. Λογικά θα τα ανοίξει. Μάλλον ψάχνει για οίκημα και ίσως να ανανεώσει και το προσωπικό! Ε ρε γλέντια! Μακάρι! Μάγκυ, θα σου'ρθω πάλι!
πσιχ φαν μολις τα ανοιξει ετσι για να βγαλω αχτι θα παω και θα τις παρω ολες μεσα σε 1 μερα οπου ανοιξει αλλα αυτο ειναι ουτοπικο εμεις το πιστευουμε δεν ξερουμε κατι αλλωστε ενα σταθερο εχει και ενα κινητο το κινητο μονιμα κλειστο το σταθερο αναπαντητες κλησεις παντου ¨Π

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Μου δίνω συγχαρητήρια γιατί το είχα καταλάβει. Συγκεκριμένα, είναι η 2η περίπτωση από τις τρεις που ανέφερα πιο πάνω. Μήπως να γίνω Σέρλοκ Χόλμς?
(Παίδες, μόνο σε μένα κολλάει το σύστημα όταν γράφω ποστ ή και σε σας?)
μονο σε σενα κολλαει το συστημα χααχχα

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
πσιχ φαν μολις τα ανοιξει ετσι για να βγαλω αχτι θα παω και θα τις παρω ολες μεσα σε 1 μερα οπου ανοιξει αλλα αυτο ειναι ουτοπικο εμεις το πιστευουμε δεν ξερουμε κατι αλλωστε ενα σταθερο εχει και ενα κινητο το κινητο μονιμα κλειστο το σταθερο αναπαντητες κλησεις παντου ¨Π
Το κινητό δεν το είχα ποτέ. Το σταθερό είχα και αυτό έχει σημασία. Νομίζω θα ξανανοίξει. Και να μην το είχε σκοπό δηλαδή, με τόσα μηνύματα συμπαράστασης που διαβάζει εδώ, θα άλλαζε γνώμη. Μάλλον ψάχνει οίκημα και μόλις βρει θα αρχίσει να απαντάει. Αν το διέλυε το μαγαζί θα διέκοπτε και τα τηλέφωνα. Ποιος ο λόγος να τα πληρώνει άσκοπα?

μονο σε σενα κολλαει το συστημα χααχχα
Μάλλον!  :2funny: :2funny:

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Το κινητό δεν το είχα ποτέ. Το σταθερό είχα και αυτό έχει σημασία. Νομίζω θα ξανανοίξει. Και να μην το είχε σκοπό δηλαδή, με τόσα μηνύματα συμπαράστασης που διαβάζει εδώ, θα άλλαζε γνώμη. Μάλλον ψάχνει οίκημα και μόλις βρει θα αρχίσει να απαντάει. Αν το διέλυε το μαγαζί θα διέκοπτε και τα τηλέφωνα. Ποιος ο λόγος να τα πληρώνει άσκοπα?
χαχα φιλαρακο ειδωμεν μακαρι να το σηκωσει αλλωστε μολις συμβει ο πρωτοες που θα το ξερει  θα ενημερωσει εδω ξερω οτι μας διαβαζει η μαγκυ μου το εχει πει αλλωστε ναι ναι εχει κι ενα κινητο αλλα ειναι μονιμως κλειστο το σταθερο αναπαντητεσ τρελες σημερα μετα τις 11 θα παρω παλι βασικα πηγε κανεις απο κει να δει αν το συγκεκριμενο ονομα του κουδουνιου ξηλωθηκε??? σημαντικο κι αυτο βασικα....

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
ρε φιλε δε προλαβα να παω και με την ηρω τη λετονη πολλα υποσχομενη ηταν μμμ

thegun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Σεπ 2005
Κριτικές
13
Like
646
Πόντοι
991
Παλικαρια, υπαρχει καμια περιπτωση για κατ οικον μασαζ?εστω και μετρια. Γιατι δεν μπορω να βρω τιποτα!

Nikos291

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2012
Like
4
Πόντοι
0
Το όνομα στο κουδούνι στο δαμέρισμα που ήταν η Μάγκυ δεν υπάρχει πλέον .

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
Παλικαρια, υπαρχει καμια περιπτωση για κατ οικον μασαζ?εστω και μετρια. Γιατι δεν μπορω να βρω τιποτα!
Υπαρχουν αλλα δεν ξερω εαν προσφερουν και εξτρα υπηρεσιες, αν και εδω που τα λεμε εαν ερθει σπιτι και κλειδωσεις και τις πορτες να δω πως θα τις αρνηθει...  :headbaning2:

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Το όνομα στο κουδούνι στο δαμέρισμα που ήταν η Μάγκυ δεν υπάρχει πλέον .
πφφφφφφφ εεε το περιμενα βασικα φυσικο επομενο αρα απο δω και περα μονο αν καποτε σηκωσει το σταθερο και ενημερωσει εστω εναν και μας ενημερωσει μετα εδω να παρουμε κι εμεις για μας τους πελατες λεω  παντως ουτε σημερα πηρα πολλεσ φορεσ σηκωνε το τηλ τι θα κανουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom