Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (7 μέλη και 36 επισκέπτες)

loukadakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
0
Διαβασα πολλες σελιδες και μπερδευτηκα αρκετα. Δε μιλατε και ξεκαθαρα (το καταλαβενω).

Αλλα μια βοηθεια αν θελετε.

εκτος απο νταμες που απο οτι καταλαβα ειναι free, υπαρχει κατι αλλο free?
δεν εχω παει ποτε σε μασατζιδικο ουτε εχω γνωριμιες.
Αν υπαρχει κατι αλλο σε free για μασαζ και φραπε(σιγουρο) και οχι πανω απο 50ευρο.
Παρακαλω ενημερωστε οποιος και αν θελει, ειτε p.m. ειτε εδω.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Καλησπέρα παιδιά. Να υποθέσω πως όταν κάποιος μάθει πού δουλεύει (αν και όταν) η Δήμητρα από Μάγκυ, θα ρίξει και το ανάλογο σύρμα,έτσι;
Η Δήμητρα ποια είναι φίλε μου;
Αυτή με τα μεγάλα boobs και την περιφέρεια αστα να πάνε;

theohazos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2015
Like
36
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους.
Μπορεί κάποιος να μου προτείνει καποια κοπέλα για μασαζ κατ οικον?
Φυσικά δεν έχω πρόβλημα και ας ειναι κασκαντεριλικι και ενημερώνω μετά.
Ευχαριστώ εκ των προτερων

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
54
Πόντοι
0
Καλημέρα καλή εβδομάδα Θοδωρή ήρθε η σειρά μου τώρα να αρρωστήσω

Προς νέους φίλους κάνεις δεν έχει πάει απ ευθείας στα prive πήραμε εφημερίδα Παραμασχαλα η από ιντερνετικες αγγελίες κ αφού κάναμε κάποιες αναφορές με διάφορές περιπτώσεις μας εμπιστεύτηκαν κ μας βοήθησαν να έχουμε πρόσβαση κ μεις εγώ προσωπικά έχω βοηθήσει πολλούς αλλά κάποιος από δω μέσα πού το παίζει κ καλά γαμικουλας με δημιούργησε πρόβλημα σε ένα μαγαζί κ από κει κ μετά για να βοηθήσω θα πρέπει να είμαι 100% σίγουρος

Stallion αυτο σχολιάζω. Ότι ότι και να σας πούμε απο τα free δεν θα σας συγκινίσει. Και λογικό αυτό που λες για την εμπιστοσύνη, αλλά όταν υπάρχουν 3-4 κριτικές από ένα άτομο, αν μη τι άλλο για να συνεχίσουν να το εξυπηρετούν σε ένα μαγαζί, παει να πει ότι δεν είναι ΤΕΛΕΙΩΣ μαλακας

Pegme

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2017
Like
102
Πόντοι
1
Κατανοητα οσα λετε οι πιο εμπειροι και δεν μπορω να ξερω με ποση προσπαθεια χωθηκατε μεσα στα πραγματα και στα prive, απλα για εμας που ειμαστε τελειως ασχετοι ειναι αρκετα δυσκολο αυτην την στιγμη που δεν υπαρχει σαλιο να πας και να ξαναπας μεχρι να σε βρεις κατι αλλο η μεχρι να καταφερεις να χωθεις σε κανενα prive. Οσο μπορει ο καθενας, εστω κανενα τηλεφωνο, βοηθαει παρα πολυ.

• Like
Αντιδράσεις: nekosg

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Την Μάγγυ φίλε την θυμάμαι από τότε που ήταν στο μασατζίδικο της Σοφίας (Βασ. Γεωργίου - Ευζώνων, και μετά Τσιμισκή, απέναντι από το Αμερικανικό Προξενείο), και δούλευε, αν θυμάμαι καλά, με το όνομα Στεφανία.
εισαι τεραστιος και ρομαντικος τι ειπες τωρα γιγαντα χαχααχ !!! το θεμα ομως βεβαια ειναι τωρα π ειναι η μαγκυ οεο...

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Η Δήμητρα ποια είναι φίλε μου;
Αυτή με τα μεγάλα boobs και την περιφέρεια αστα να πάνε;
οντως η δημητρα ποια ηταν? χαχα ρε φερτε τη δεσποινα πισω που να ναι αραγε η 34αρα? επισης νικολλετα ειμαι τερμα ρομαντικος αυτες τις μερες χαχα

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
οντως η δημητρα ποια ηταν? χαχα ρε φερτε τη δεσποινα πισω που να ναι αραγε η 34αρα? επισης νικολλετα ειμαι τερμα ρομαντικος αυτες τις μερες χαχα

Ρε παιδιά σορυ, είμαι εντελώς άκυρος... Δέσποινα εννοούσα φυσικά και όχι Δήμητρα

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Ρε παιδιά σορυ, είμαι εντελώς άκυρος... Δέσποινα εννοούσα φυσικά και όχι Δήμητρα
ε ναι λεω κι εγω κι εγω την ψαχνω τη δεσποινα ηταν καλη περιπτωση και για ξενοδοχειο 2 ωριτσες για αγρια γουστα μμμμ που θα τη βρουμε λεμε

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Επίσης μία άλλη που ψάχνω είναι μία Αναστασία που δούλεψε πέρυσι τέτοια εποχή για ένα φεγγάρι στη Βάνα Σταυρούπολη.  Μία μικρούλα λεπτή, μετρίου αναστήματος με καστανά (ή μαύρα, δε θυμάμαι καλά) μαλλιά, φορούσε γυαλιά και έλεγε πως κάνει και οριεντάλ χορούς...

pantelos2017

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
30
Πόντοι
0
Καλησπέρα και καλή βδομάδα και καλά μουνιά στους πούτσους μας. Τι παίζει στα massage blow girl, σε ποιο μαγαζί σου κάνουν κάτι παραπάνω, αστεράκια χωρίς να σε πρήζουν τα συκώτια και πετάνε τα ρούχα χωρίς πρόβλημα.

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Επίσης μία άλλη που ψάχνω είναι μία Αναστασία που δούλεψε πέρυσι τέτοια εποχή για ένα φεγγάρι στη Βάνα Σταυρούπολη.  Μία μικρούλα λεπτή, μετρίου αναστήματος με καστανά (ή μαύρα, δε θυμάμαι καλά) μαλλιά, φορούσε γυαλιά και έλεγε πως κάνει και οριεντάλ χορούς...
σταματησε ηταν παντρεμενη με εναν μαυρο κι ειχε και παιδι φορουσε γυαλι μυωπιας δεν δουλευει πια ηταν στην αρχες της βανας εκει

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.132
Πόντοι
376
Σ ευχαριστώ φίλε... Τα μάτια σου ανοιχτά για τη Δέσποινα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.085
Πόντοι
2.356
Είχα ακούσει ότι θα άνοιγε κάποιος μαγαζί στυλ βάνας κάπου στο βαρδάρη έχουμε καμία πληροφορία??

Fotis Panagiwtou

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
20
Πόντοι
0
σταματησε ηταν παντρεμενη με εναν μαυρο κι ειχε και παιδι φορουσε γυαλι μυωπιας δεν δουλευει πια ηταν στην αρχες της βανας εκει
ειναι πλεον στα μπουρδελα περασε για καποους μηνες απο το μασατζιδικο της περοοχης Φιχ πισω απο το ΞΕΝ MED τωρα δεν υπαρχει ας ειναι καλα τα στρουμφ

Fotis Panagiwtou

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2017
Like
20
Πόντοι
0
Άσχετο με το θέμα μας, αλλά επειδή έτυχε να πάνε σε 2 μαγαζιά άγνωστοι χτυπώντας συγκεκριμένα κουδούνια προφανώς μίλημενοι, καλό θα ήταν να μην δίνουν όποιοι να είναι τηλέφωνα σε οποιους να ναι. Κλείνουν που κλείνουν τα καλά μαγαζιά να μην έχουμε κι άλλα δυσάρεστα. Ξέρω ότι οι νέοι θα με αντιπαθήσουν, αλλά όποιος θέλει να δίνει πληροφορίες καλό θα είναι να γνωρίζει για ποιον εγγυάται και αν μπορεί να πηγαίνουν μαζί ακόμη καλύτερα. Με κάθε εκτίμηση πάντα προς όλους τους συμφορουμήτες.
Φιλε καλα τα λες συμφωνω απολυτα τα εχω πει και εγω πριν απο μερικους μηνες αλλα που μυαλο

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.290
Πόντοι
216
Καλησπέρα παιδιά. Να υποθέσω πως όταν κάποιος μάθει πού δουλεύει (αν και όταν) η Δήμητρα από Μάγκυ, θα ρίξει και το ανάλογο σύρμα,έτσι;
Φιλοι πιστοι της Μαγκυ σπευσατε στο Νταμες.Εκει δουλευουν οι δυο καλυτερες κοπελες απο το τελευταιο ροστερ της Μαγκυ.Επισκεψη για προτη φορα στο Νταμεσ και προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι δουλευουν εκει τα εν λογο κοριτσια.μου ειπαν τα πρωγραματα μασαζ και φραπε στα 40 ευρο μασαζ και στοματικο στα 60 ευρο.Επισης μου ειπαν οτι δουλευουν και δυο κοπελες που κανουν φουλ πρωγραμα.Δεν της ειδα και ουτε ρωτησα τιμη.Τελικα περασα και με τησ δυο με στοματικο στα 90 ευρο.Οι ιδιες καλες υπηρεσιες οπος στην Μαγκυ με προσεγμενο μασαζ.Περασα καταπληκτικα ευχομουνα να ειχα 4 χερια να χαιδευω.Βρηκα το καινουργιο μαγαζι που εψαχνα μετα το κλεισιμο της Μαγκυ.Να ειστε καλα κοριτσαρες μου θα ξαναπερασω συντομα.

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Φιλοι πιστοι της Μαγκυ σπευσατε στο Νταμες.Εκει δουλευουν οι δυο καλυτερες κοπελες απο το τελευταιο ροστερ της Μαγκυ.Επισκεψη για προτη φορα στο Νταμεσ και προς μεγαλη μου εκπληξη ειδα οτι δουλευουν εκει τα εν λογο κοριτσια.μου ειπαν τα πρωγραματα μασαζ και φραπε στα 40 ευρο μασαζ και στοματικο στα 60 ευρο.Επισης μου ειπαν οτι δουλευουν και δυο κοπελες που κανουν φουλ πρωγραμα.Δεν της ειδα και ουτε ρωτησα τιμη.Τελικα περασα και με τησ δυο με στοματικο στα 90 ευρο.Οι ιδιες καλες υπηρεσιες οπος στην Μαγκυ με προσεγμενο μασαζ.Περασα καταπληκτικα ευχομουνα να ειχα 4 χερια να χαιδευω.Βρηκα το καινουργιο μαγαζι που εψαχνα μετα το κλεισιμο της Μαγκυ.Να ειστε καλα κοριτσαρες μου θα ξαναπερασω συντομα.

Ξερεις ονοματα μηπως?

anemos17

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2011
Κριτικές
3
Like
85
Πόντοι
0
χαιρετιζω την παρεα. ειπα να γραψω και εγω μετα απο παρα πολυ καιρο...

παλια που πηγαινα θυμαμαι ειχα γινει πριβε πελατης στην καλλιδοπουλου β.ολγας 44, θυμαμαι υπευθυνη μια Λενα και μια κατερινα....και λιγο πριν κλεισει μια δαφνη.
απο κοπελες ειχα παρει πολλες φορες μια σοφια (απο σερρες)...μελαχρινη, αδυνατη υπερβολικα αλλα εμενα μου αρεζε. στο τελος ειχε μια γιαννα ψιλη ξανθια με γλωσσα νταλικιερη.

ειχα παει στο avis παλι στην ολγας κοντα στο κολοσαιον και με την πρωτη, χωρις πριβε γνωρισα τη λινα..και περασα υπεροχα. στη συνεχεια τη βρηκα ατην εγνατια και μετα στα 2 δικα της ενα στο λευκο πυργο και μετα στη βασ. ηρακλειου μεχρι που σταματησε.

στης ευας στο καρφουρ δουλεψε χερι καλο...

καπου πανω απο τον αγιο δημητριο οχι τοσο καλο

στην ευζωνων και στη σοφουλη ουτε καν..οπως λεγαν και οι κοπελιτσες

και πολλα αλλα μονο μασαζ...

ειχα παει και στης σοφιας στην ευζωνων με τα ραστα εξτενσιον και μετα στην τσιμησκη, αλλα δεν εφαγα.

τωρα τελευταια μπηκα στη βανα σταυρουπολη..δε μου αρεσε που ηταν ντυμενη

και τελος νταμες που δεν πηρα τις 2 γεματες, αλλα μια πολυ αδυνατη..που ηταν ωραια γυμνη!

αυτα. ο λογος της αναδρομης...μηπως καποιος συναθλητης μπορει να με βοηθησει για τα ιχνη που εχω χασει..ή να μου ανοιξει καμμια καλη πορτα!

ευχαριστω!!!

• Like
Αντιδράσεις: Tsou30

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom