αμαριλις εφερε νεο αιμα καλο δυνατο σε νεο χωρο
για πες ..... εχεις να προτηνεεις καποια
αμαριλις εφερε νεο αιμα καλο δυνατο σε νεο χωρο
ακομα και τη ιδια την αμαριλλις προτεινω χαχαχαχαχαχαχα ολες ολες που ειναι εκει εχει κανει μεταγραφη και η ηρω νομιζω απο μαγκυγια πες ..... εχεις να προτηνεεις καποια
Αδερφε η Αμαριλλις ειναι ελευθερο η πριβε /ακομα και τη ιδια την αμαριλλις προτεινω χαχαχαχαχαχαχα ολες ολες που ειναι εκει εχει κανει μεταγραφη και η ηρω νομιζω απο μαγκυ
Προεδρε σημερα σε περιμενω στο μαγαζι.Θα ειναι και ο επιτημος.
προς πριβε τεινει χαχαχαΑδερφε η Αμαριλλις ειναι ελευθερο η πριβε /
χμ αυτο ειναι της βανας το πρωην τριτο μαγαζι που πλεον δεν πρεπει να τις ανηκει? βενους ονομαζεται ακομα???Καλησπέρα,
Για το μαγαζί στην Μοναστηρίου 79 γνωριζουμε εαν καποια κοπέλα κανει καλο μασαζ και ποια ? Εαν προσφερει happy ending ?
Ευχαριστώ πολύ
Μέτριο ύψος, μαλλί ξανθο-κατι, κώλο με κυταρίδα και λίγο μεγάλο για τα κιλά της. Όταν μπήκε ήμουν ξάπλα και τρελαμένος, έτοιμος να ντυθώ και να φύγω !!!!!!!
παιδια στο βενους παιζει τιποτα καινουριο? ξερει κανεις?
Καλησπέρα,
Για το μαγαζί στην Μοναστηρίου 79 γνωριζουμε εαν καποια κοπέλα κανει καλο μασαζ και ποια ? Εαν προσφερει happy ending ?
Ευχαριστώ πολύ
οοο φιλε ναι και το 79 τι λεει στην επιγραφη ειναι νεο στουντιο δηλαδη?????Το venus ειναι Μοναστηριου 67 και οχι 79
η νατασσα του βενους εμφανισιακα αδελφε μου??? ψηθηκα εστω και για μια φορα...ελληνιδα ειναι??παιζει μια καινουρια η Νατασα ομορφη κοπελα και σεξυ αλλα μεσα στο δωματιο ειναι ολο μη το ενα και μη το αλλο..εννοειται οτι ειναι μονο για μια φορα..
δεν ειναι κ πολυ καινουργια κανενα μηνα σιγουρα ειναιη νατασσα του βενους εμφανισιακα αδελφε μου??? ψηθηκα εστω και για μια φορα...ελληνιδα ειναι??
μαλιστα συναδελφε ε εχω να παω κανα μηνα σιγουρα δε θα την εχω δει αλλα για να λες εσυ εισαι ειδημων σταλλιον)))δεν ειναι κ πολυ καινουργια κανενα μηνα σιγουρα ειναι
καλο κορμι κ φατσα 20χρ απ οτι λεει αλλα την ειδα εξω δεν τη πηρα
η νατασσα του βενους εμφανισιακα αδελφε μου??? ψηθηκα εστω και για μια φορα...ελληνιδα ειναι??