masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
χαχα οκ! εχει καμια αλλη ελληνιδα καινουρια? ¨)) εχω να παω λιγο καιροΝαι
Την μπερδεύω συνέχεια
χαχα οκ! εχει καμια αλλη ελληνιδα καινουρια? ¨)) εχω να παω λιγο καιροΝαι
Την μπερδεύω συνέχεια
Έχω καιρό να πάω απλώς έμαθα ότι έχει Την αλεξια....χαχα οκ! εχει καμια αλλη ελληνιδα καινουρια? ¨)) εχω να παω λιγο καιρο
Εύα η ιδιοκτήτριά θες να πεις
Η μήπως κάποια άλλη
Από δική μου παλιότερη εμπειρία αλλά και από τα γραφόφόμενα εδώ μέσα η απάντηση είναι ναι έχει και πήδημα!Καλησπέρα μία μικρή βοήθεια
ΣΤΟ dames παίζει μόνο πετσέτα ή έχουμε και
Αυτά τα μαγαζιά συνάδελφε βρίσκονται στην ανατολική θεσσαλονίκη και όπως αυτό της βουλγάρας στο κέντρο αρέσκονται στο να είναι "πριβε". Γι αυτό τα συνέκρινα μαζί του! Είναι πχ αυτό που αναφέρθηκε λιγο πιο πριν (Angels Spa) αλλά και το Evita's! Βέβαια η πρόσβαση σε αυτά όπως και στης Magy's είναι δύσκολη αλλά όχι αδύνατη!!Δε μας λες και εμας που ειναι αυτα τα μαγαζια ρε συναδελφε,μηπως και δουμε ασπρη μερα?Μπορεί!
Πάντως τα 70 ευρω για μασαζ και μια πιπα με προφυλακτικό είναι πολλά.Με τα ίδια λεφτά σε άλλα μαγαζια εχει μασαζ και πηδας!
Επίσκεψη σε angels spa.
Μόνο η Εύη διαθέσιμη αυτή την περίοδο. Τίμια επιλογή, την ιδρωνει τη φανέλα και σε πολύ καλή τιμή κατά τη γνώμη μου (50€).
Εύα η ιδιοκτήτριά θες να πεις
Η μήπως κάποια άλλη
Για το jumbo μιλαμε αδελφέ ή για κάπου αλλού? Μας μπέρδεψες.
Λογικά αναφέρεται στο Angels στην Β. Όλγας.
Ναι, την ιδιοκτήτρια...
καποτε που ειχε 2 μαγαζια ηταν πολυ της ξεπετας δε ξερω αν αλλαξε τακτικη τωρα
οσο την προλαβεις τελη αυγουστου σταματαει συμφωνα με πληροφοριες ¨)) τελεια ειναι φιλε !Έχω καιρό να πάω απλώς έμαθα ότι έχει Την αλεξια....
Θα κάνω μία επίσκεψη σύντομα...
Άκουσα καλά λόγια για την αλεξια
Θα φανεί από κοντά...
Ελπίζω να πετύχω Την κορασιδα..
Γεια σε όλους σας.
Το συγκεκριμένο φόρουμ,φαίνεται πολύ υποτονικό τελευταία..
Είπα να γράψω, για να σας πω δυο πράγματα...Κι επίσης για να ανταλλάξουμε πληροφορίες.
Καταρχάς, ρε φιλαράκια...Βλέπω μιλάτε για μαγαζιά με ΠΕΤΣΕΤΕΣ, και πως ΙΣΩΣ αν κάποια γκόμενα γουστάρει, ΜΠΟΡΕΙ να σας δώσει κάτι παραπάνω. Γιατί μειώνετε έτσι τον εαυτό σας; Δίνετε τα λεφτουδάκια σας, και παρακαλάτε κι από πάνω; Λοιπόν...υπάρχουν μαγαζιά που προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες στους άντρες...Αλλά αυτά είναι κυρίως ΠΡΙΒΕ...Εγώ έχω κάποια πρόσβαση...αλλά δεν θα πω πολλά...Απλά το πρόβλημα είναι, πως για να στείλω pm για ανταλλαγή γνώσεων, πρέπει πρώτα να έχω πέντε μηνύματα στο φόρουμ... Όποιος θέλει, ας μου στείλει πρώτος...
Στο πρώτο μου μήνυμα, σας λέω, δώστε τα λεφτά σας, σε μαγαζιά που προσφέρουν ΚΑΛΕΣ υπηρεσίες...
Σε αυτό το θρεντ μπερδεύουμε πολύ τις Αλεξίες, τις Εύες, τα μπούτια μας...Τα μπερδέψατε πάλι νομίζω!
Αυτή που είναι στο Φοίνικα (jumbo) είναι η Ευα ελληνίδα ιδιοκτητρια παλιότερα και 2 μαγαζιών
Αυτή που είναι στην αρχή της Β. Όλγας είναι η Ευη ρωσίδα υπευθυνη του μαγαζιού αλλά εξ΄οσων γνωρίζω αποποιείται τον τίτλο της ιδιοκτήτριας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ! ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΣ ΜΑΡΡΙΑΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ.
ΠΗΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΙΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΤΕΛΕΙΑ ΠΙΠΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΚΑΤΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ? ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΡΩΣΙΔΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ! ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΧΘΕΣ ΣΤΗΣ ΜΑΡΡΙΑΝΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΘΕΣΗΣ.
ΠΗΡΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΙΑ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΣΚΥΛΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ ΤΕΛΕΙΑ ΠΙΠΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΚΑΤΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΩΡΑΣ. ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.
ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ? ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΡΩΣΙΔΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ?
Όχι Νίκο! Δεν γνωρίζει κάποιος συνάδελφος κάτι! Θα σου πρότεινα όμως, να δοκιμάσεις και μετά να μας ενημερώσεις ποιά είναι ή γνώμη σου για το σουηδικό μασάζ!!!κυριοι συναθλητες θελω τα φωτα σας,γνωριζει κανεις κατι γ αυτη την αγγελια : ευχαριστω!!!!
ε οι ιδιες και οι ιδιες φιλεΑύριο θα επισκεφτώ το dames ελπίζω να πετύχω Την αλεξια Αλλά από την ενημερώθηκα Αύριο θα έχει έξι διαθέσιμες κοπέλες....
Θα ακολουθήσει σύντομα ενημέρωση..
Δηλαδή τίποτα το ιδιαίτερο;;;ε οι ιδιες και οι ιδιες φιλε
τιποτα σημαντικο...ζω μοναχα εν λευκω ¨ΠΔηλαδή τίποτα το ιδιαίτερο;;;