Jimsalonic
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μπορει καποιος να μου στειλει σε pm το τηλεφωνο της Μαγγυ??
Μπορεί!μπορει καποιος να μου στειλει σε pm το τηλεφωνο της Μαγγυ??
Ισχυει. Εγω δεν καταφερα να κλεισω ραντεβου και ας ειχα το τηλεφωνο απο ενα παλικάρι απο εδώ (εξου και μονο aqua spa)Τζάμπα στέλνετε. Απ'όσο ξέρω, η Μάγγυ αν δε σε ξέρει δε σε βάζει μέσα.
Ακόμα κι αν είχες πάει παλιά αλλά δε σε θυμάται, πάλι δε θα σε βάλει μέσα.Ισχυει. Εγω δεν καταφερα να κλεισω ραντεβου και ας ειχα το τηλεφωνο απο ενα παλικάρι απο εδώ (εξου και μονο aqua spa)
Καλησπέρα μία μικρή βοήθειαΜπορούμε όλοι!!! Πάρε τηλέφωνο εδώ:
Ακόμα κι αν είχες πάει παλιά αλλά δε σε θυμάται, πάλι δε θα σε βάλει μέσα.
Μπορεί!
Πάντως τα 70 ευρω για μασαζ και μια πιπα με προφυλακτικό είναι πολλά.Με τα ίδια λεφτά σε άλλα μαγαζια εχει μασαζ και πηδας!
Ειχα παρει στα ιδια τηλεφωνα με τα ιδιο ονοματα και μου εδωσαν αλλη διεύθυνση. Τεσπα αυτη που μου συστησαν σαν Σαρα ηταν ψηλη αδυνατη χάλια προσωπο και άχαρη. Πηρα την ξανθια με τα ταττου. Ξεπετα ολκής τζαμπα το 60ρι. Με 100 πάντως μου εδιναν το τριολε. Α και εννοείται πως δεν παιζει καθολου μασαζΜπορεις να μου στειλεις το λινκ της αγγελειας στο κανεσεχ δεν την βρισκω;
Δες το damesΚαλησπερα σε ολους σας.
Οπως ξανα ειπα ειμαι πολυ νεος στο σπορ.
Πηγα σε καποια μαγαζια αλλα δεν βρηκα (ως τωρα) αυτο που λετε.. Δηλαδη,με τα ιδια λεφτα για μασαζ και φικι φικι. Σε ενα μονο που πηγα (vana) αν ειχα μαζι μου "καπελακι" θα γινοταν.. Αλλα και παλι.. 30€ το μαγαζι και 100€ στην κοπελα,παει πολυ!!!
Δωστε καποια μαγαζια ρε μαγκες να παμε,εστω για προσπαθεια- test drive και ας φαμε μονο φραπε χαχαχαχα
Μπράβο κι εγώ αυτό καταλαβαίνω. Απλά όπως το λένε μερικοί δίνεται η εντύπωση ότι το να γαμήσουν σε πετσετάδικο είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Εφόσον μιλάμε για την περίπτωση 1, δεν είναι και τόσο μεγάλο επίτευγμα. Βέβαια από το να κάνουν αυτές οι γκόμενες εκτόνωση σε λίγους, εσύ να γαμάς, έχει μια απόσταση αλλά δεν είναι πια και κάτι τόσο extreme. Γυναίκες είναι κι αυτές, καύλωσαν λίγο με τα χουφτώματα, γλυκάθηκαν με τα χρήματα (δεν το κάνουν τζάμπα ή για τα ωραία τους τα μάτια εννοείται), και ενέδωσαν. Σου λέει "από το να μου δώσει 20 για εκτόνωση, ας μου δώσει 80 και του κάθομαι κιόλας. Και τι έγινε?" Εγώ νόμισα ότι κάποιοι γαμούσαν και σε κανονικό μασάζ και κόντεψα να αρχίσω να βαράω προσοχές από το σεβασμό μου προς αυτούς.
Πολύ ρομαντισμό διακρίνω αγαπητέ φίλε psix, μην βαυκαλίζεσαι όμως περί ερεθισμού η καύλας των εργαζομένων στα πετσετάδικα.
Αν έχεις γνωστές στο χώρο απλά ρωτησε να σου πουν τι παίζει και τι σκέφτονται εκείνη την στιγμή.
Σκέψου!!!