Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (4 μέλη και 25 επισκέπτες)

Jimsalonic

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Like
0
Πόντοι
0
μπορει καποιος να μου στειλει σε pm το τηλεφωνο της Μαγγυ??

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
855
Πόντοι
96
μπορει καποιος να μου στειλει σε pm το τηλεφωνο της Μαγγυ??
Μπορεί!
Πάντως τα 70 ευρω για μασαζ και μια πιπα με προφυλακτικό είναι πολλά.Με τα ίδια λεφτά σε άλλα μαγαζια εχει μασαζ και πηδας!

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
54
Πόντοι
0
Τζάμπα στέλνετε. Απ'όσο ξέρω, η Μάγγυ αν δε σε ξέρει δε σε βάζει μέσα.
Ισχυει. Εγω δεν καταφερα να κλεισω ραντεβου και ας ειχα το τηλεφωνο απο ενα παλικάρι απο εδώ (εξου και μονο aqua spa)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Ισχυει. Εγω δεν καταφερα να κλεισω ραντεβου και ας ειχα το τηλεφωνο απο ενα παλικάρι απο εδώ (εξου και μονο aqua spa)
Ακόμα κι αν είχες πάει παλιά αλλά δε σε θυμάται, πάλι δε θα σε βάλει μέσα.

Gkargkas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Ακόμα κι αν είχες πάει παλιά αλλά δε σε θυμάται, πάλι δε θα σε βάλει μέσα.

Εε αρα τζαμπα προσπαθουμε για κατι μαγκες..

Κατσε ρε συναδελφε ομως... Τοσο καλη μνημη εχει που θυμαται τα παντα και τους παντες?

Gkargkas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Μπορεί!
Πάντως τα 70 ευρω για μασαζ και μια πιπα με προφυλακτικό είναι πολλά.Με τα ίδια λεφτά σε άλλα μαγαζια εχει μασαζ και πηδας!

Δε μας λες και εμας που ειναι αυτα τα μαγαζια ρε συναδελφε,μηπως και δουμε ασπρη μερα?

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Μπορεις να μου στειλεις το λινκ της αγγελειας στο κανεσεχ δεν την βρισκω;
Ειχα παρει στα ιδια τηλεφωνα με τα ιδιο ονοματα και μου εδωσαν αλλη διεύθυνση. Τεσπα αυτη που μου συστησαν σαν Σαρα ηταν ψηλη αδυνατη χάλια προσωπο και άχαρη. Πηρα την ξανθια με τα ταττου. Ξεπετα ολκής τζαμπα το 60ρι. Με 100 πάντως μου εδιναν το τριολε. Α και εννοείται πως δεν παιζει καθολου μασαζ
Οσοι στείλετε πμ για διευκρινισεις και δας γραψω στα παπαρια μου ειναι επειδη θυμάμαι οτι δεν έχετε προσφέρει τα αντίστοιχα στο φορουμ

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Συμβουλή. Δειξτε υπομονή, ευγένεια καθαριότητα εχεμύθεια και συνέπεια και υπαρχουν μαγαζια που λεφτα σκετου μασαζ θα εχετε φουλ πρόγραμμα. Αρκεί να σε γουστάρει εστω λίγο κάποια απο τις κοπέλες. Ειμαι σίγουρος πως και άλλοι απο δω θα το έχετε διαπιστώσει. ΔΕΝ θα πω τι πως και που ΜΗΝ ρωτατε άδικα. Ουτε έξυπνος θελω να το παιξω επειδή πηδάω σε μασατζιδικο, απλα το λεω καθαρα σαν συμβουλή

• Like
Αντιδράσεις: GALLAS

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Συμφωνω απόλυτα....

Με ολα τα παραπανω και σε πετσεταδικο μπορεις να πηδηξεις

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Ευγένεια καθαριότητα σεβασμός και εχεμύθεια ! Το πακέτο  που ............"ξεσκίζει"
ΥΓ. Εντάξει να μην είσαι και δράκος....

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Παίδες, επειδή έχω την εντύπωση ότι "πετσετάδικο" δεν εννοούμε όλοι το ίδιο πράγμα, ας πει κάποιος τι ακριβώς είναι:

1. το μασατζίδικο που ναι μεν έχει εκτόνωση αλλά δε γίνεται σε όλους και πρέπει να δώσεις στα κορίτσια κάτι παραπάνω για να σου κάνουν ενώ δε βγάζουν τα ρούχα τους σχεδόν ποτέ?
ή
2. το ινστιτούτο που είναι καθαρά για μασάζ με σπουδαγμένες θεραπεύτριες και ουδεμία πιθανότητα υπάρχει να παιχτεί κάτι άλλο?

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Εγω προσωπικά με τον ορο πετσετάδικο εννοώ τα ιδρυματα που δεν κανουν τιποτε ενιοτε τρως και πετσετα από καποιες, αλλες σε χουφτωνουν και δε κανουν τιποτε, σε αλλες ταζεις χαρτζηλίκι και παλι δεν κάνουν, σε αλλες δινεις κατι και παιζει εκτονωση και αν σε συμπαθήσει κάποια παίζει και  :pipa2: και  :zfuck: (τα τελευταια πολύ σπάνια αλλα γίνονται)

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Μπράβο κι εγώ αυτό καταλαβαίνω. Απλά όπως το λένε μερικοί δίνεται η εντύπωση ότι το να γαμήσουν σε πετσετάδικο είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Εφόσον μιλάμε για την περίπτωση 1, δεν είναι και τόσο μεγάλο επίτευγμα. Βέβαια από το να κάνουν αυτές οι γκόμενες εκτόνωση σε λίγους, εσύ να γαμάς, έχει μια απόσταση αλλά δεν είναι πια και κάτι τόσο extreme. Γυναίκες είναι κι αυτές, καύλωσαν λίγο με τα χουφτώματα, γλυκάθηκαν με τα χρήματα (δεν το κάνουν τζάμπα ή για τα ωραία τους τα μάτια εννοείται), και ενέδωσαν. Σου λέει "από το να μου δώσει 20 για εκτόνωση, ας μου δώσει 80 και του κάθομαι κιόλας. Και τι έγινε?"  :cheesy: Εγώ νόμισα ότι κάποιοι γαμούσαν και σε κανονικό μασάζ και κόντεψα να αρχίσω να βαράω προσοχές από το σεβασμό μου προς αυτούς. :2funny: :2funny: :grin:

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.173
Πόντοι
736
Πολύ ρομαντισμό διακρίνω αγαπητέ φίλε psix, μην βαυκαλίζεσαι όμως περί ερεθισμού η καύλας των εργαζομένων στα πετσετάδικα.
Αν έχεις γνωστές στο χώρο απλά ρωτησε να σου πουν τι παίζει και τι σκέφτονται εκείνη την στιγμή.
Σκέψου!!!

Gkargkas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα σε ολους σας.
Οπως ξανα ειπα ειμαι πολυ νεος στο σπορ.
Πηγα σε καποια μαγαζια αλλα δεν βρηκα (ως τωρα) αυτο που λετε.. Δηλαδη,με τα ιδια λεφτα για μασαζ και φικι φικι. Σε ενα μονο που πηγα (vana) αν ειχα μαζι μου "καπελακι" θα γινοταν.. Αλλα και παλι.. 30€ το μαγαζι και 100€ στην κοπελα,παει πολυ!!!

Δωστε καποια μαγαζια ρε μαγκες να παμε,εστω για προσπαθεια- test drive και ας φαμε μονο φραπε χαχαχαχα

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Καλησπερα σε ολους σας.
Οπως ξανα ειπα ειμαι πολυ νεος στο σπορ.
Πηγα σε καποια μαγαζια αλλα δεν βρηκα (ως τωρα) αυτο που λετε.. Δηλαδη,με τα ιδια λεφτα για μασαζ και φικι φικι. Σε ενα μονο που πηγα (vana) αν ειχα μαζι μου "καπελακι" θα γινοταν.. Αλλα και παλι.. 30€ το μαγαζι και 100€ στην κοπελα,παει πολυ!!!

Δωστε καποια μαγαζια ρε μαγκες να παμε,εστω για προσπαθεια- test drive και ας φαμε μονο φραπε χαχαχαχα
Δες το dames 

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Μπράβο κι εγώ αυτό καταλαβαίνω. Απλά όπως το λένε μερικοί δίνεται η εντύπωση ότι το να γαμήσουν σε πετσετάδικο είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Εφόσον μιλάμε για την περίπτωση 1, δεν είναι και τόσο μεγάλο επίτευγμα. Βέβαια από το να κάνουν αυτές οι γκόμενες εκτόνωση σε λίγους, εσύ να γαμάς, έχει μια απόσταση αλλά δεν είναι πια και κάτι τόσο extreme. Γυναίκες είναι κι αυτές, καύλωσαν λίγο με τα χουφτώματα, γλυκάθηκαν με τα χρήματα (δεν το κάνουν τζάμπα ή για τα ωραία τους τα μάτια εννοείται), και ενέδωσαν. Σου λέει "από το να μου δώσει 20 για εκτόνωση, ας μου δώσει 80 και του κάθομαι κιόλας. Και τι έγινε?"  :cheesy: Εγώ νόμισα ότι κάποιοι γαμούσαν και σε κανονικό μασάζ και κόντεψα να αρχίσω να βαράω προσοχές από το σεβασμό μου προς αυτούς. :2funny: :2funny: :grin:

Δεν ειπαμε οτι ειναι μεγαλο επιτευγμα, αλοιμονο. Απλά λέω οτι μπορει να γινει και εκει

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Πολύ ρομαντισμό διακρίνω αγαπητέ φίλε psix, μην βαυκαλίζεσαι όμως περί ερεθισμού η καύλας των εργαζομένων στα πετσετάδικα.
Αν έχεις γνωστές στο χώρο απλά ρωτησε να σου πουν τι παίζει και τι σκέφτονται εκείνη την στιγμή.
Σκέψου!!!

Αμα την πιάσεις απο κάτω και ειναι μουσκεμα, δε παίζει ρόλο τι σκέφτεται....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom