Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206
Καλησπερα σε ολους σας.
Οπως ξανα ειπα ειμαι πολυ νεος στο σπορ.
Πηγα σε καποια μαγαζια αλλα δεν βρηκα (ως τωρα) αυτο που λετε.. Δηλαδη,με τα ιδια λεφτα για μασαζ και φικι φικι. Σε ενα μονο που πηγα (vana) αν ειχα μαζι μου "καπελακι" θα γινοταν.. Αλλα και παλι.. 30€ το μαγαζι και 100€ στην κοπελα,παει πολυ!!!

Δωστε καποια μαγαζια ρε μαγκες να παμε,εστω για προσπαθεια- test drive και ας φαμε μονο φραπε χαχαχαχα
Ποια κατα φαντασιαν υπερμουναρα σε ζήτησε 100 ευρα ρε ψηλε;!

Gkargkas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2017
Like
2
Πόντοι
0
Επειδή δεν εχω εικονα και γνωμη δεν ξερω απο εμφάνιση τι λεει αλλα με την καμία υπηρεσιες, κοπελες στην θεσσαλονικη δεν τα αξιζουν τα 130.

Αυτο λεω συναδελφε!! Τα 130 ειναι παρα πολλα!
Στην τελικη πηγαινω σε "καταστημα" (τηλεφωνο κι ετσι) δινω 150€ και εζω Ο,ΤΙ γουσταρω για 2 ωρες!

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
Μπορεις να μου πεις εκει τι παιζει?
Καποια συγκεκριμεν να επιλεξω,μπορω?
Προτεινεις κατι?
Δοκίμασε Αλεξα..
Έχει γνώση Απ'όλα....
Δουλεύουν καθημερινά έως 6 κορίτσια
Ενώ ΣΚ Έχει τρεις κοπέλες

Spanos_wrc

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Κριτικές
8
Like
251
Πόντοι
281
Αυτο λεω συναδελφε!! Τα 130 ειναι παρα πολλα!
Στην τελικη πηγαινω σε "καταστημα" (τηλεφωνο κι ετσι) δινω 150€ και εζω Ο,ΤΙ γουσταρω για 2 ωρες!
που είναι αυτό το καταστημα ρε φίλε με δίωρο στα 150?

steaved

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
Επίσκεψη σε angels spa.
Μόνο η Εύη διαθέσιμη αυτή την περίοδο. Τίμια επιλογή, την ιδρωνει τη φανέλα και σε πολύ καλή τιμή κατά τη γνώμη μου (50€).

Enass125

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σε όλους σας.
Το συγκεκριμένο φόρουμ,φαίνεται πολύ υποτονικό τελευταία..
Είπα να γράψω, για να σας πω δυο πράγματα...Κι επίσης για να ανταλλάξουμε πληροφορίες.
Καταρχάς, ρε φιλαράκια...Βλέπω μιλάτε για μαγαζιά με ΠΕΤΣΕΤΕΣ, και πως ΙΣΩΣ αν κάποια γκόμενα γουστάρει, ΜΠΟΡΕΙ να σας δώσει κάτι παραπάνω. Γιατί μειώνετε έτσι τον εαυτό σας; Δίνετε τα λεφτουδάκια σας, και παρακαλάτε κι από πάνω; Λοιπόν...υπάρχουν μαγαζιά που προσφέρουν πολύ καλές υπηρεσίες στους άντρες...Αλλά αυτά είναι κυρίως ΠΡΙΒΕ...Εγώ έχω κάποια πρόσβαση...αλλά δεν θα πω πολλά...Απλά το πρόβλημα είναι, πως για να στείλω pm για ανταλλαγή γνώσεων, πρέπει πρώτα να έχω πέντε μηνύματα στο φόρουμ... Όποιος θέλει, ας μου στείλει πρώτος...

Στο πρώτο μου μήνυμα, σας λέω, δώστε τα λεφτά σας, σε μαγαζιά που προσφέρουν ΚΑΛΕΣ υπηρεσίες...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Πολύ ρομαντισμό διακρίνω αγαπητέ φίλε psix, μην βαυκαλίζεσαι όμως περί ερεθισμού η καύλας των εργαζομένων στα πετσετάδικα.
Αν έχεις γνωστές στο χώρο απλά ρωτησε να σου πουν τι παίζει και τι σκέφτονται εκείνη την στιγμή.
Σκέψου!!!
Λεφτά, λεφτά και πάλι λεφτά, εκλεκτέ φίλε καρδινάλιε. Επειδή όμως έχω γνωστές στο χώρο ξέρω ότι υπάρχει ένα πολύ μικρό ποσοστό που γουστάρει κάποιες φορές, μιλάμε για ένα 5% όμως.

Αμα την πιάσεις απο κάτω και ειναι μουσκεμα, δε παίζει ρόλο τι σκέφτεται....
Αυτό ακριβώς. Αν είναι μούσκεμα, καυλώνεις κι εσύ παραπάνω και δεν πα να σκέφτεται το σούπερ μάρκετ? Κάνεις ένα μασαζάκι που θα θυμάσαι για καιρό.  ;)

Enass125

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Το δεύτερο μου μήνυμα, είναι πως ακόμα περιμένω έγριση από τους moderators, για το πρώτο...

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Επίσκεψη σε angels spa.
Μόνο η Εύη διαθέσιμη αυτή την περίοδο. Τίμια επιλογή, την ιδρωνει τη φανέλα και σε πολύ καλή τιμή κατά τη γνώμη μου (50€).
Εύα η ιδιοκτήτριά θες να πεις

Η μήπως κάποια άλλη

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
41
Πόντοι
1
kαι τώρα που είπες Εύα τη θυμήθηκα ρε πούστη
αυτή η αδυναμία μου η ευα από εντελβαις που χάθηκε ρε γαμώτο 

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
413
Πόντοι
36
Προς τους μαγαζάτορες...

Παιδια μη βαζετε τοσο πολυ νερο μεσα στο υγρο για το ντουζ. Δε κανετε οικονομια ετσι....

Arikyr3

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Like
4
Πόντοι
0
Γεια σας. Νεος στο χωρο.Εχω επισκευτει μονο την μαγκυ μετα απο συσταση φιλου, στο παλιο της χωρο, πριν κανενα 8μηνο. Θα ηθελα να δοκιμασω την εξης αγγελια Επειδη δεν εχω βρει πληροφοριες περα απο 2 σχολια εδω, γνωριζει καποιος κατι?

Enass125

Νέο Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Καλά, θέλει κανά μήνα εδώ για να τσεκάρουν τα ποστς οι moderators?

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.673
Πόντοι
2.720
Επίσκεψη σε angels spa.

Για το jumbo μιλαμε αδελφέ ή για κάπου αλλού? Μας μπέρδεψες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom