Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (3 μέλη και 33 επισκέπτες)

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
κυριοι συναθλητες θελω τα φωτα σας,γνωριζει κανεις κατι γ αυτη την αγγελια : ευχαριστω!!!!
πριν κανα μηνα ρωτησες παλι για αλλη αγγελία

δε πηγες να μας πεις πως περασες???

τουλαχιστον πηγαινε τωρα κ πες μας

xouanito32

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
6
Πόντοι
0
σ'ευχαριστω φιλε stalion41 θα την τιμησω και αυτη αυριο.
δηλαδη μασαζακι καλο κολπα και αγριαδα και αυτη?

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
Καλησπερα,
Τηλεφωνημα πριν απο 10-15 μερες απο καποια κορασιδα με ονομα Ρια, το τηλ τελειωνει σε 034.
Μου ειπε οτι το τηλ μου το εχει απο το παλιο μαγαζι της(!!!!) καπου στην Β. Ολγας, τωρα ειναι Αναγεννησεως.
Εχω στυψει το μυαλο μου να θυμηθω πιο μαγαζι ηταν Ολγας, εκτος απο εντελβαις, και πηγαινα και δεν μπορω να θυμηθω τπτ.
Αν καποιος συναγωνιστης ειχε αντιστοιχω τηλεφωνημα και επισκευτικε την/τις κορασιδες ας ενημερωσει ειτε εδω ειτε με πμ.

Υ.Γ.
Stallion41 γνωριζεις τπτ?
Θα παμε για μπυρα η θα σου  :knockinb: την γκομενα?

foxio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
1.090
Πόντοι
361
Καλησπερα,
Τηλεφωνημα πριν απο 10-15 μερες απο καποια κορασιδα με ονομα Ρια, το τηλ τελειωνει σε 034.
Μου ειπε οτι το τηλ μου το εχει απο το παλιο μαγαζι της(!!!!) καπου στην Β. Ολγας, τωρα ειναι Αναγεννησεως.
Εχω στυψει το μυαλο μου να θυμηθω πιο μαγαζι ηταν Ολγας, εκτος απο εντελβαις, και πηγαινα και δεν μπορω να θυμηθω τπτ.
Αν καποιος συναγωνιστης ειχε αντιστοιχω τηλεφωνημα και επισκευτικε την/τις κορασιδες ας ενημερωσει ειτε εδω ειτε με πμ.

Υ.Γ.
Stallion41 γνωριζεις τπτ?
Θα παμε για μπυρα η θα σου  :knockinb: την γκομενα?

Μήπως πήγαινες Δωδεκαννήσου ? Απο εκεί μάλλον ... Το κανουν συχνα να παιρνουν τηλεφωνα σε ακυρες ωρες παντως ...

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Μήπως πήγαινες Δωδεκαννήσου ? Απο εκεί μάλλον ... Το κανουν συχνα να παιρνουν τηλεφωνα σε ακυρες ωρες παντως ...
Στην Δωδεκανήσου ήταν η Νίκη με Έλενα/Βάσια. Αυτή έκανε τέτοιες μαλακίες. Έστελνε μνμ και έπαιρνε τηλέφωνα, αν είχες καιρό να πας, δήθεν για να δει τι κάνεις... Έχει ακούσει πολλά γαμωσταυρίδια στο τηλέφωνο από πολλούς συντρόφους εδώ μέσα.

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Στην Όλγας ήταν κ το resort το ξέχασες??
Κ η Μάρω αυτή δε θα τη ξεχάσεις ποτέ :P

Υγ. Θα πάμε ρε αλλά με τέτοια ζεστή πού να κάτσεις έξω

Κατάλαβες για πού λέω

• Like
Αντιδράσεις: kavler

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1
Στην Όλγας ήταν κ το resort το ξέχασες??
Κ η Μάρω αυτή δε θα τη ξεχάσεις ποτέ :P

Ναι ρε η Μαρω, πωωω τι περασα εκει το απογευμα!!!
Και για το resort εχεις δικιο

Υγ. Θα πάμε ρε αλλά με τέτοια ζεστή πού να κάτσεις έξω

Κατάλαβες για πού λέω

Σεπτεμβρη θα παμε, φευγω για διακοπες την Παρασκευη. Παω να βγαλω το θεσπεσιο και ηδονικο κορμι μου σε κοινη θεα.  :heavymetalbig:

mel123456

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Like
153
Πόντοι
1

Foxio, ξερω απο που ειναι ή μαλλον ξερω.
Εχει βγει τηλεφωνικος καταλαογος μαγαζιου σε δημοπρασια, αν το καταλαβα καλα

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
827
Πόντοι
96
Foxio, ξερω απο που ειναι ή μαλλον ξερω.
Εχει βγει τηλεφωνικος καταλαογος μαγαζιου σε δημοπρασια, αν το καταλαβα καλα
Αν θυμάμαι καλά, ήταν προς πώληση αυτός του Edelweiss! Σε ποιά πουλήθηκε? Τί σου είπε για το νέο χώρο?

Celer

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Παλικάρια καλησπέρα...μένω Α.θεσσαλονίκη περιοχή αεροδρομίου...απ οτι είδα σε αναφορές σας...υπάρχει υλικό ανατολικά ποιο προτείνεται;; Αυτο που λετε κοντά στα jumbo ; Το angels ; Πείτε μου αναμένω και ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Έφτασε ο καιρός να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου μετά από την επίσκεψη μου στο Aquaspa.
Εν αρχή το κατάστημα δεν πουλούσε πενιές αλλά πουλούσε μασάζ που το είχα ανάγκη. Διάλεξα την Νίνα για να μου προσφέρει τις υπηρεσίες της. Πέρασα στο δωμάτιο, πήρα το ντουζάκι μου και αφού χαλάρωσα κατεύθασε και το κορίτσι. Η Νίνα είναι ένα όμορφο πλάσμα που σίγουρα θα το κοιτάξεις και θα σκεφτείς "ώ ρε μάνα μου" Στα του μασάζ όντως είναι αρκετά καλή με χαλάρωσε αρκετά και παράλληλα εκεί που χαλάρωνα είχε τον τρόπο να με ερεθίσει τόσο όσο να μην αναστατωθώ αλλά να ποθώ να πάρει τον πούτσο μου στα χέρια της. έκανα κάτι όνειρα να τον πάρει στα χείλια της αλλά δεν εξωτερίκευσα την σκέψη μου.
σαν την πετυχημένη μαλακία δεν έχει φίλε μου. Έφυγα πολύ αλλαγμένος και αρκετά ανανεωμένος. κάποια στιγμή θα ξαναδοκιμάσω για επαλήθευση. Σούμα 50 ευρόπουλα.

• Like
Αντιδράσεις: dbaba

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.055
Πόντοι
2.356
Παλικάρια καλησπέρα...μένω Α.θεσσαλονίκη περιοχή αεροδρομίου...απ οτι είδα σε αναφορές σας...υπάρχει υλικό ανατολικά ποιο προτείνεται;; Αυτο που λετε κοντά στα jumbo ; Το angels ; Πείτε μου αναμένω και ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!
αν το γκουγκλαρεις το angel spa εχει αγγελια

παρε τηλ να πας κ περιμενουμε νεα σου

• Like
Αντιδράσεις: Celer

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Έφτασε ο καιρός να μοιραστώ και εγώ την εμπειρία μου μετά από την επίσκεψη μου στο Aquaspa.
Εν αρχή το κατάστημα δεν πουλούσε πενιές αλλά πουλούσε μασάζ που το είχα ανάγκη. Διάλεξα την Νίνα για να μου προσφέρει τις υπηρεσίες της. Πέρασα στο δωμάτιο, πήρα το ντουζάκι μου και αφού χαλάρωσα κατεύθασε και το κορίτσι. Η Νίνα είναι ένα όμορφο πλάσμα που σίγουρα θα το κοιτάξεις και θα σκεφτείς "ώ ρε μάνα μου" Στα του μασάζ όντως είναι αρκετά καλή με χαλάρωσε αρκετά και παράλληλα εκεί που χαλάρωνα είχε τον τρόπο να με ερεθίσει τόσο όσο να μην αναστατωθώ αλλά να ποθώ να πάρει τον πούτσο μου στα χέρια της. έκανα κάτι όνειρα να τον πάρει στα χείλια της αλλά δεν εξωτερίκευσα την σκέψη μου.
σαν την πετυχημένη μαλακία δεν έχει φίλε μου. Έφυγα πολύ αλλαγμένος και αρκετά ανανεωμένος. κάποια στιγμή θα ξαναδοκιμάσω για επαλήθευση. Σούμα 50 ευρόπουλα.
Πώς είναι εμφανισιακά η Νίνα?

Celer

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2017
Like
8
Πόντοι
0

Αρχηγέ μου πήγα στο dames...πήρα την μελαχρινή την Αλεξία...φοβερό μασάζ κορμί τούμπανο παιχνιδιάρικο πολυ καλή λαβή στο μασάζ και στον φραπέ...γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος και θα ξανατιμηθεί...!!! Έχει κανένας γνώση για την Μαρία που κάνει μασάζ κατ οίκον ;

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Επειδή ξέρω ότι η Αλεξία μας διαβάζει, να της στείλω τα χαιρετίσματά μου! ;)

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
428
Πόντοι
21
Πώς είναι εμφανισιακά η Νίνα?

Μετριο ανάστημα με πολυ όμορφο τσουπωτό κωλαράκι που δεν μπορεις να παρεις τα χέρια σου απο 'κει πάνω. Βυζι στο σωστό μεγεθός.

Το καλό με δαυτη ειναι οτι αυτό που κάνει το κάνει καλά. Παίζει σωστά τον ρολο της.

assasertzis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
157
Πόντοι
1

Η ευα δεν εχει κατι χρονια που σταματισε?
Εκει εχει και τον αντρα της ολη την ωρα να κερναει ακυρα. Τελευταια φορα που πηγα το εκανε και κομμοτηριο

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Μετριο ανάστημα με πολυ όμορφο τσουπωτό κωλαράκι που δεν μπορεις να παρεις τα χέρια σου απο 'κει πάνω. Βυζι στο σωστό μεγεθός.

Το καλό με δαυτη ειναι οτι αυτό που κάνει το κάνει καλά. Παίζει σωστά τον ρολο της.
μια σπαστικια που φοραει γυαλι μυωπιας ειναι η νινα ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom