You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (1 μέλη και 33 επισκέπτες)
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
χααχαχαχ ουτε να μασταν χορηγοι αλεξιας τοσο που την εκθειαζουμε αδρεφε ομως το αξιζει χαχαΌπως κι αν το κάνει μούναρος είναι.
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
με ξενερωσε τοσο εμφανισιακα που δε δοκιμασα αλλα εχεις δικιο σε αυτο που λεςΔοκίμασες ή απλα δεν σου αρεσε αυτο που είδες? Ρωταω γιατι απλα ,μερικες φορες βλεπεις κατι σαυρες να βγαζουν τόση πολυ καυλα.
kalambekis
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 428
- Πόντοι
- 21
Επίσκεψη στο Elite Εγνατια,καλο μασαζ με πετσετα σε ολο το σωμα απο την Δεσποινα...
Αληθεια,εκει μονο τυλιγμένος με πετσετα κανουν μασαζ η υπαρχει και αλλο πρόγραμμα ???
Δεσποινα? Qu'est que ce Δεσποινα?
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Ειπαν...Δε ρωτησες? τι σου ειπαν?
Α πα πα πα παπαπα,εγω δεν κανω τετοια πραγματα...
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Οταν σου λενε απο την αρχη μονο μασαζ....Elit spa...τωρα πετσετα η Δεσποινα..σοβαρεψε ή δεν επεσε 20ευρω εξτρα;
Τι αλλο να κανεις...?
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Ωραιο μωρο,1,75 περ αδυνατι με ωραια ματια και ..καλο μασαζ,25 χρονωνΔεσποινα? Qu'est que ce Δεσποινα?
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
Μολις σκασεις εξτρα 20 ευρω..να δεις σοβαροτητα στο Elit spa... απλωνενο χερι οπως ο ζητιανος..
Ωστε ετσι το πουλακι μου...
Για να δούμε...
(kanesex)
Πηρα τηλ. μεσοβδομαδα ,μου ειπαν που είναι και πηγα.Μεσα τρεις νεαρες σερβιδουλες γυρω στα 25,η μια παχουλη οι άλλες αδυνατες ομορφούλες.το διαμερισμα μεγαλο. Ρωτησα τιμες ,μου ειπαν τα extra ,λεω "και μασαζ?" μου λεει ,εεεεε και λιγο μασαζ .Η ολη κατασταση πολύ cult και μαφια. Ευχαριστησα ευγενικα και εφυγα .
Καλημέρα και από εμένα. Γενικά δεν γράφω κριτικές και είναι λάθος μου το αναγνωρίζω. Θα κάνω μια αρχή λοιπόν, επισκέψεις κατά κύριο λόγο το τελευταίο δίμηνο στο aqua με Ρένα , Έυα και άλλη μια ξανθιά που μου διαφεύγει το όνομα.
1) Έυα : Λεπτή μελαχρινή με υποθετικά μεγάλο στήθος , γυαλιά και καλά να δώσουν στυλ. Αρκετά ομιλητική , συνήθως χαζομάρες , η τιμή στα 50 απλό με εκτόνωση, στα 80 στοματικό και στα 100 βγάζει ρούχα σύμφωνα με τα λεγόμενα της. Γενικά το μασάζ απλό πασάλειμμα και χάδι ,στο μπροστινό μέρος προσπαθεί να το παίξει πρόστυχη και ειδήμων. Το σώμα της απογοητεύει όταν βγει η μπλούζα και το σουτιέν, καθώς το νούμερο πέφτει αρκετά. Θεωρώ πως αξίζει μόνο για δοκιμή και τίποτα παραπάνω.Δηλώνει κύπρια , σίγουρα δεν είναι για κανέναν λόγο.
2) Ρένα : Υπηρεσίες ίδιες , αρκετά όμορφη , μικρότερο στήθος , αλλά ποίημα από πίσω το μωρό. Μασάζ στα ίδια επίπεδα, στο στοματικό λίγο πιο άβγαλτη, αλλά γενικά βγάζει παραπάνω καύλα. Αν και δίνει την εντύπωση της άβγαλτης , δίνει ρέστα στα συμφωνημένα, δηλαδή εκτόνωση- στοματικό. Κατά προσωπική άποψη ίσως η μόνη που αξίζει εκεί μέσα. Ελληνίδα κατά δήλωση της.
Ο χώρος : Προσεγμένος, δωμάτια 3 αν δεν κάνω λάθος , σχετικά καθαρά, το ένα έχει και μια πέτρινη θερμαινόμενη καρέκλα μέσα. Ντουζ εντός δωματιών, και υπάρχει και χώρος αναμονής. Στην ρεσεψιόν , το καλύτερο εκτυπωμένο excel για να βλέπουν τα ραντεβού , όσες φορές το είδα , ήταν κενό νομίζω .
Ελπίζω να βοήθησα. Θα γράψω και μια κριτική για κορίνα στην β.Όλγας αργότερα.
Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις για elite spa γιατί έχω μπερδευτεί λίγο.
1) Η διεύθυνση είναι Εγνατίας 112 στο ισόγειο ή κ.καραμανλή 60 περιοχή ιπποκράτειο?
2) Οι απόψεις διίστανται για τις υπηρεσίες , οπότε λεώ να πάω να εξακριβώσω εν ιδίοις όμασι.
Ευχαριστώ και ελπίζω να μπορώ να βοηθήσω και εγώ σιγά σιγά.
1) Έυα : Λεπτή μελαχρινή με υποθετικά μεγάλο στήθος , γυαλιά και καλά να δώσουν στυλ. Αρκετά ομιλητική , συνήθως χαζομάρες , η τιμή στα 50 απλό με εκτόνωση, στα 80 στοματικό και στα 100 βγάζει ρούχα σύμφωνα με τα λεγόμενα της. Γενικά το μασάζ απλό πασάλειμμα και χάδι ,στο μπροστινό μέρος προσπαθεί να το παίξει πρόστυχη και ειδήμων. Το σώμα της απογοητεύει όταν βγει η μπλούζα και το σουτιέν, καθώς το νούμερο πέφτει αρκετά. Θεωρώ πως αξίζει μόνο για δοκιμή και τίποτα παραπάνω.Δηλώνει κύπρια , σίγουρα δεν είναι για κανέναν λόγο.
2) Ρένα : Υπηρεσίες ίδιες , αρκετά όμορφη , μικρότερο στήθος , αλλά ποίημα από πίσω το μωρό. Μασάζ στα ίδια επίπεδα, στο στοματικό λίγο πιο άβγαλτη, αλλά γενικά βγάζει παραπάνω καύλα. Αν και δίνει την εντύπωση της άβγαλτης , δίνει ρέστα στα συμφωνημένα, δηλαδή εκτόνωση- στοματικό. Κατά προσωπική άποψη ίσως η μόνη που αξίζει εκεί μέσα. Ελληνίδα κατά δήλωση της.
Ο χώρος : Προσεγμένος, δωμάτια 3 αν δεν κάνω λάθος , σχετικά καθαρά, το ένα έχει και μια πέτρινη θερμαινόμενη καρέκλα μέσα. Ντουζ εντός δωματιών, και υπάρχει και χώρος αναμονής. Στην ρεσεψιόν , το καλύτερο εκτυπωμένο excel για να βλέπουν τα ραντεβού , όσες φορές το είδα , ήταν κενό νομίζω .
1) Η διεύθυνση είναι Εγνατίας 112 στο ισόγειο ή κ.καραμανλή 60 περιοχή ιπποκράτειο?
2) Οι απόψεις διίστανται για τις υπηρεσίες , οπότε λεώ να πάω να εξακριβώσω εν ιδίοις όμασι.
asimenio_alogo
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2013
- Like
- 140
- Πόντοι
- 0
Η κορινα φιλε ειναι μια προχωρημενη milf. το μασαζ της ειναι να ειχαμε να λεγαμε, κανει γυμνο τσιμπουκι και μολις σου γινει καγκελο της τον χωνεις.τετοιες γυναικες βρισκεις και εξω να γαμησεις.χωρος ετσι και ετσι καθαριοτητα μετρια για να φυγουν τα χοντρα μονο εχω παει 3 φορες και δεν θα ξαναπαω
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
χαχχαχα η ρενα δεν ειναι ελληνιδαΚαλημέρα και από εμένα. Γενικά δεν γράφω κριτικές και είναι λάθος μου το αναγνωρίζω. Θα κάνω μια αρχή λοιπόν, επισκέψεις κατά κύριο λόγο το τελευταίο δίμηνο στο aqua με Ρένα , Έυα και άλλη μια ξανθιά που μου διαφεύγει το όνομα.
masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
μοναστηριου 220? εκει που ηταν παλια η μαρια ??
(kanesex)
Πηρα τηλ. μεσοβδομαδα ,μου ειπαν που είναι και πηγα.Μεσα τρεις νεαρες σερβιδουλες γυρω στα 25,η μια παχουλη οι άλλες αδυνατες ομορφούλες.το διαμερισμα μεγαλο. Ρωτησα τιμες ,μου ειπαν τα extra ,λεω "και μασαζ?" μου λεει ,εεεεε και λιγο μασαζ .Η ολη κατασταση πολύ cult και μαφια. Ευχαριστησα ευγενικα και εφυγα .
μοναστηριου 220? εκει που ηταν παλια η μαρια ??
Όχι φιλε,αλλου...
P1
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2008
- Like
- 419
- Πόντοι
- 26
χαχχαχα η ρενα δεν ειναι ελληνιδα
ελληνιδα ειναι ,χριστιανή ορθόδοξη δεν ειναι...
Ενημερωση απο κορασιδες Βανας:
Μαγκι κοντα στα 22 μελαχρινη καλο σωμα, καλο μασαζ, ομορφουλα, και εκτονωση με +20
Γιωτα ιδια ηλικια μετριο μασαζ, χαζοβιολα, Καρδιτσιωτισα, συνεχεια λεει για τον πρωην της και γενικα μετριοκατασταση. Επισης +20 για φραπεδια
Ηρθε προσφατως και μια καινουργια (Βερονικα) οταν τιμηθει θα ενημερωσω.
Μαγκι κοντα στα 22 μελαχρινη καλο σωμα, καλο μασαζ, ομορφουλα, και εκτονωση με +20
Γιωτα ιδια ηλικια μετριο μασαζ, χαζοβιολα, Καρδιτσιωτισα, συνεχεια λεει για τον πρωην της και γενικα μετριοκατασταση. Επισης +20 για φραπεδια
Ηρθε προσφατως και μια καινουργια (Βερονικα) οταν τιμηθει θα ενημερωσω.