masazomanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 404
- Πόντοι
- 26
που το ξερεις ρε μπαγασα? αχχαχχα αλεξια ουουου καυτο μωρο χααχαχαχχαΕπειδή ξέρω ότι η Αλεξία μας διαβάζει, να της στείλω τα χαιρετίσματά μου! ;)
που το ξερεις ρε μπαγασα? αχχαχχα αλεξια ουουου καυτο μωρο χααχαχαχχαΕπειδή ξέρω ότι η Αλεξία μας διαβάζει, να της στείλω τα χαιρετίσματά μου! ;)
μελαχρινη η αλεξια? εισαι σιγουρος? εγω ξανθια την αφησα..Αρχηγέ μου πήγα στο dames...πήρα την μελαχρινή την Αλεξία...φοβερό μασάζ κορμί τούμπανο παιχνιδιάρικο πολυ καλή λαβή στο μασάζ και στον φραπέ...γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος και θα ξανατιμηθεί...!!! Έχει κανένας γνώση για την Μαρία που κάνει μασάζ κατ οίκον ;
μια σπαστικια που φοραει γυαλι μυωπιας ειναι η νινα ???
μελαχρινη η αλεξια? εισαι σιγουρος? εγω ξανθια την αφησα..
χαχα πως εγινε αυτο πωωω χαχα μαλιστα μαλον τρελη αλλαγηΟοοο ναι !!!
χααχαχαχαχαχ ε ναι αυτη με τα γυαλια εμενα δε μ αρεσει καθολουΔεν φορουσε γυαλια νομιζω όμως μια ευα ή ευη οτι φορουσε γυαλια μυωπιας για στυλ. Δεν είμαι και πολύ σιγουρος. Αλλα κι αυτές οι ρουφιάνες δεν σαλοναρίζονται να μπορούμε να κάνουμε μια αναφορά της προκοπής
Το αλλάζει το μαλλάκι κατά καιρούς η Αλεξία.μελαχρινη η αλεξια? εισαι σιγουρος? εγω ξανθια την αφησα..
Mε 35 ευρω τι περιμενεις?Ρε παλικάρια έκλεισα στο angel ραντεβου για 1 ώρα και μ έίπε 35 μήπως φάω πετσέτα ;
Mε 35 ευρω τι περιμενεις?
Εκτος αν τα υπολοιπα στα λενε face to face..
Αν περασεις το face control...Έτσι πιστεύω κι εγώ !!
σε λιγο καιρο θα αλλαξει και δουλεια το μαλλι μας πειραξε χαχαΤο αλλάζει το μαλλάκι κατά καιρούς η Αλεξία.
Δοκίμασες ή απλα δεν σου αρεσε αυτο που είδες? Ρωταω γιατι απλα ,μερικες φορες βλεπεις κατι σαυρες να βγαζουν τόση πολυ καυλα.χααχαχαχαχαχ ε ναι αυτη με τα γυαλια εμενα δε μ αρεσει καθολου
Όπως κι αν το κάνει μούναρος είναι.σε λιγο καιρο θα αλλαξει και δουλεια το μαλλι μας πειραξε χαχα
μη γλειφεις πολυ ρε δε θα σου κανει τζαμπα σισιον χααχχαΌπως κι αν το κάνει μούναρος είναι.
Πώς φαίνεται ο γλωσσομαθής...μη γλειφεις πολυ ρε δε θα σου κανει τζαμπα σισιον χααχχα
χαχαχα αι ρε εγω ειμαι απο χωριο χωριατηςΠώς φαίνεται ο γλωσσομαθής...