Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Αρχηγέ μου πήγα στο dames...πήρα την μελαχρινή την Αλεξία...φοβερό μασάζ κορμί τούμπανο παιχνιδιάρικο πολυ καλή λαβή στο μασάζ και στον φραπέ...γενικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος και θα ξανατιμηθεί...!!! Έχει κανένας γνώση για την Μαρία που κάνει μασάζ κατ οίκον ;
μελαχρινη η αλεξια? εισαι σιγουρος? εγω ξανθια την αφησα..

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
430
Πόντοι
21
μια σπαστικια που φοραει γυαλι μυωπιας ειναι η νινα ???

Δεν φορουσε γυαλια νομιζω όμως μια ευα ή ευη οτι φορουσε γυαλια μυωπιας για στυλ. Δεν είμαι και πολύ σιγουρος. Αλλα κι αυτές οι ρουφιάνες δεν σαλοναρίζονται να μπορούμε να κάνουμε μια αναφορά της προκοπής

masazomanis

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2017
Like
404
Πόντοι
26
Δεν φορουσε γυαλια νομιζω όμως μια ευα ή ευη οτι φορουσε γυαλια μυωπιας για στυλ. Δεν είμαι και πολύ σιγουρος. Αλλα κι αυτές οι ρουφιάνες δεν σαλοναρίζονται να μπορούμε να κάνουμε μια αναφορά της προκοπής
χααχαχαχαχαχ ε ναι αυτη με τα γυαλια εμενα δε μ αρεσει καθολου

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Μαρω ρε φιλε. Που τη θυμηθήκατε. Βυζια και καλώς ποίημα προς χρήση πάντα. Και ντους σκυφτός για να μη βρεις ταβάνι. Θεϊκό μουνί. Που να ειναι άραγε ποιος να τη γλεντάει?

Celer

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Ρε παλικάρια έκλεισα στο angel ραντεβου για 1 ώρα και μ έίπε 35 μήπως φάω πετσέτα ;

kalambekis

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
430
Πόντοι
21
χααχαχαχαχαχ ε ναι αυτη με τα γυαλια εμενα δε μ αρεσει καθολου
Δοκίμασες ή απλα δεν σου αρεσε αυτο που είδες? Ρωταω γιατι απλα ,μερικες φορες βλεπεις κατι σαυρες να βγαζουν τόση πολυ καυλα.

Celer

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Angel spa φοβερό μασάζ πρώτη φορά αλλά μέχρι εκεί και μόνο πλάτη πόδια δεν είχε μάλλαξη απ την μπροστινή μεριά !!!

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
429
Πόντοι
26
Επίσκεψη στο Elite Εγνατια,καλο μασαζ με πετσετα σε ολο το σωμα απο την Δεσποινα...
Αληθεια,εκει μονο τυλιγμένος με πετσετα κανουν μασαζ η υπαρχει και αλλο πρόγραμμα ???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom