Spiler
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.801
- Πόντοι
- 3.665
Δε μου λέει κάτι το νούμερο παίχτη, πήρες τηλ.; Τι σου είπε; Αν θέλεις, έλα σε πμ για περισσότερες πληροφορίες μπας κ βγάλουμε άκρη.Ξερει κανεις κατι γι αυτην ;
Δε μου λέει κάτι το νούμερο παίχτη, πήρες τηλ.; Τι σου είπε; Αν θέλεις, έλα σε πμ για περισσότερες πληροφορίες μπας κ βγάλουμε άκρη.Ξερει κανεις κατι γι αυτην ;
ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΡΕ HUMAX .... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ!!!οποιος θελει γοριλακι να μια καλη προσφορα
οτι εχετε ευχαριστηση
www.lovelist.gr/ad.php?adId=259997-6&cityId=16&subcatId=65]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=259997-6&cityId=16&subcatId=65[/url]
σορυ αλλα εχω λειωσει στο γελιο με τη φωτο
τι λες να σε κανω κανενα κονε με το γοριλακιΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΡΕ HUMAX .... ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ!!!
Η ηλικία μου είναι 19 ????????????οποιος θελει γοριλακι να μια καλη προσφορα
οτι εχετε ευχαριστηση
www.lovelist.gr/ad.php?adId=259997-6&cityId=16&subcatId=65]http://www.lovelist.gr/ad.php?adId=259997-6&cityId=16&subcatId=65[/url]
σορυ αλλα εχω λειωσει στο γελιο με τη φωτο
Δε μου λέει κάτι το νούμερο παίχτη, πήρες τηλ.; Τι σου είπε; Αν θέλεις, έλα σε πμ για περισσότερες πληροφορίες μπας κ βγάλουμε άκρη.
[/quote .
40 ετων καπου στη μποτσαρη..δεν ειπε κατι περισσοτερο. μονη ειπε οτι ειναι
ρε house είδες κάτι χερουκλες που έχειΡε μαλάκες τι το βάλατε εδώ αφού δεν έχει μασαζ?
ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΕΙ Ο HOUSE ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ MASSAGE KAI ... MHN MAΣ ΒΡΙΖΕΙΣρε house είδες κάτι χερουκλες που έχει
Να σε κάνει μασάζ αυτός να πεις το δεσπότη Παναγιώτη
Ρε μαλάκα έχω λιώσει με τη φώτο που έβαλε ο τύπος
θα σε στειλω στο γοριλακι εσενα κανονισεΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΕΙ Ο HOUSE ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ MASSAGE KAI ... MHN MAΣ ΒΡΙΖΕΙΣ
Τιμή? Σώμα? Δεν ρωτησες?Δε μου λέει κάτι το νούμερο παίχτη, πήρες τηλ.; Τι σου είπε; Αν θέλεις, έλα σε πμ για περισσότερες πληροφορίες μπας κ βγάλουμε άκρη.
[/quote .
40 ετων καπου στη μποτσαρη..δεν ειπε κατι περισσοτερο. μονη ειπε οτι ειναι
Αερονάυτη μου κάνε πρώτα τη μελέτη σου στο θρεντ που είσαι, διάβασε και καμιά εφημερίδα (αγγελίες) και κάτι θα βρεις. Δώσε μας και καμιά πληροφορία από κει που θα πας και θα λάβεις κι από μας πολλές πληροφορίες. Έτσι ξεκινήσαμε όλοι.καλισπερα σιναγονιστες θα ιθελα τα φοντα σας ψαχνο ενα καλο μασαζομαγαζοκαταστιμα που να κανει καλο πραγματικο μασαζ προτα και μετα ισος προτιμισο και μια φραπεδια αν ειπαρχει τετιο μαγαζι αλα θελο να δινει εμφασι στο μασαζ προτα να ειναι αλιθινο και οχι του 10 λεπτου και μετα να σε γιριζει και να πλακονετε στι ευχαριστο εκ τον προτερον
Θερμή παράκληση στο moderator ... Αφήστε τον να γράφει greekglish. Δεν την παλεύω με τα Ελληνικά του. Έλεος.καλισπερα και παλι σε ολους φιλε graf εχο διαβασι ολες τις σελιδες εδο στο θρεντ και τις 2189 τα εχο δει ολα απο γοριλακια χαχαχ πολι γελιο μεχρι και μια χοντρι ιοαννα μου φενετε πανο απο 150 κιλα σιγουρα και αλα πολα ι αποψις διισταντε αλαγες καταλογον μαγαζια που κλισανε πριβε καταστασεις χαμος γινετε απο τις καλιτερες κριτικες εχει το magys μαλον εκει θα παο με τιν προτι ευκερια και θα σας πο τα του αγονα
καλισπερα και παλι σε ολους φιλε graf εχο διαβασι ολες τις σελιδες εδο στο θρεντ και τις 2189 τα εχο δει ολα απο γοριλακια χαχαχ πολι γελιο μεχρι και μια χοντρι ιοαννα μου φενετε πανο απο 150 κιλα σιγουρα και αλα πολα ι αποψις διισταντε αλαγες καταλογον μαγαζια που κλισανε πριβε καταστασεις χαμος γινετε απο τις καλιτερες κριτικες εχει το magys μαλον εκει θα παο με τιν προτι ευκερια και θα σας πο τα του αγονα
Παιδεύτηκα να το διαβάσωφοίλαι πραίποι να ξαικεινοίσις τι δεικοί σου αίραιβνα. Στο σαιτ αίχοι πολί οιλεικό γοια να απωφασοίσης που θα χτιποίσυς πρότα.