Χτεσινή συνεύρεση με την Elvira23.
Διάρκεια 2 ώρες
Κόστος συνάντησης 150€
Σχέση απόδοσης τιμής 9,0
Κανονικά το post θα έπρεπε να μπει στο νήμα call-girl ή στο city tours πλέον.
Λοιπόν Elvira , ελληνίδα 24 ετων γύρω στο 1,70 αν δεν κάνω λάθος , μορφωμένη με γλυκό πρόσωπο, ναζιάρικο βλέμμα και υπέροχο χαμόγελο. Σωματότυπος νταρντάνας ελληνίδας, σπανιόλας , με ωραίο μεγάλο φυσικό βυζί. Την φαντάζομαι να χορεύει latin και τρελαίνομαι ….
Μπορώ να πω ότι σαν σωματότυπο και συμπεριφορά μου θύμισε την Άλια 20 χρόνια νεώτερη και με γλυκό προσωπάκι.
Το ραντεβού έγινε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης μας μετά από αριστη επικοινωνία που είχαμε μέσω email , sms και τηλεφώνου…
Με υποδέχτηκε με ένα απλό μαύρο φόρεμα το οποίο τόνιζε τις καμπύλες της , όχι πως το χρειαζότανε δηλαδή, και με ένα υπέροχο χαμόγελο , το social μαζί της πολύ καλό , ευγενική και ευχάριστη στην κουβεντούλα που είχαμε, με καλή αίσθηση του χιούμορ. Πήγα για ντουζάκι και ξεκινήσαμε με μασαζάκι λόγω του ότι είμαστε και κάποια ηλικίας τα πιασιματάκια μας τα έχουμε. Εκεί δυστυχώς δεν τα πήγαμε και τόσο καλά. Ήταν απλά χαϊδολόγημα και εν μέρει το δικαιολογώ διότι από ότι μου είπε είχε ένα πρόβλημα με το χερι της και δεν μπορούσε να πιέσει. Μικρό το κακό, σύντομα προχωρήσαμε στο επόμενο κεφάλαιο όπου φροντίσαμε να γνωρίσουμε καλύτερα τα σώματα μας γευόμενοι ο ένας το σώμα του άλλου. Τα βυζιά της πράγματι υπέροχα , όπως επίσης και το ευωδιαστό μουνάκι της, με το οποίο ασχολήθηκα αρκετή ώρα πρέπει να ομολογήσω. Στην συνέχεια με ανέλαβε αυτή με ένα από τα καλύτερα στοματικά που μου έχουν κάνει ως σήμερα . Η τεχνική άψογη , deepthroat σάλιωμα και σε συνδυασμό με το σκανδαλιάρικο χαμόγελο και το κάρφωμα στα μάτια την στιγμή του έργου , πράγματι ήταν μια εμπειρία μοναδική. Προχωρήσαμε σε 69 και στην συνέχεια σε διάφορες ερωτικές περιπτύξεις με κύρια στάση στα 4 την οποία από ότι κατάλαβα την απολαμβάνει περισσότερο και αντέχει πολύ μα πολύ σφυροκόπημα..εγώ πρέπει να έχασα γύρω στο μισό κιλό από τον ιδρώτα . Μετά από πολύ ώρα και αφού δεν τελείωνα , το παθαίνω μερικές φορές όταν είμαι πολύ ερεθισμένος , με τα από προτροπή της κάναμε ένα διάλειμμα να πάρουμε μια ανάσα, χαλαρή συζήτηση και στην συνέχεια εγω ξάπλωσα και με ανέλαβε η ίδια χρησιμοποιώντας το υπέροχο στοματάκι της όπου τελικά έγινε και η κατάθεση, μοναδικής έντασης και διάρκειας . Σηκώθηκε διακριτικά με ένα χαμόγελο πήγε στο μπάνιο τα έφτυσε και επανήλθε χαμογελώντας. Καθίσαμε ακόμη λίγη ώρα στο κρεβάτι ,εγώ πλέον αποκαμωμένος, χαλαρή συζήτηση και τέλος με πόδια και καρδιά βαριά αποχώρησα .
Να σε καλά Ελβιράκι εύχομαι σύντομα να μας ξανάρθεις .